L'azienda ha risposto
Voor het eerst schoenen besteld via pakket post normaal ga ik naar een winkel om te passen dan weet ik" zeker" Dat ze goed zitten, maar ik dacht ik gok het er op .heb de Berado schoenen besteld en n... Leggi di più
L'azienda ha risposto
2 paar en 2x blijken ze na 1x dragen al uiteen te vallen door triestige stiknaden en lichte materialen die gewoon scheuren. Geeft totaal geen veilig gevoel als de basis al zo triestig blijkt. "Gelukki... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na jarenlang op gewone werkschoenen te hebben gelopen ben ik overgestapt naar de Berado werkschoenen. Deze schoenen zitten heerlijk maar jammer genoeg na een half jaar waren mijn zolen gescheurd. Dit... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Bij Berado geloven we dat werkschoenen meer moeten bieden dan alleen bescherming. Onze schoenen zijn een combinatie van stijl, veiligheid, en uitzonderlijk comfort. Of je nu in een magazijn werkt of constant onderweg bent, onze schoenen zorgen ervoor dat je de hele dag door kunt gaan zonder ongemak.
Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden we een 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geen zorgen – je kunt je schoenen binnen 14 dagen retourneren, zonder gedoe.
Flexibiliteit is belangrijk. Daarom kun je bij ons gebruikmaken van Klarna, waarmee je jouw aankoop tot 30 dagen later kunt betalen. Zo koop je zonder risico en betaal je wanneer het jou uitkomt.
Nautilusstraat 6, 7821 AH, Emmen, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Super lichte en comfortabele schoenen heel blij mee
Duidelijke website en snelle levering van de schoenen. De schoenen zitten heerlijk. Na veel werkschoenen geprobeerd te hebben ben ik bij Berado uitgekomen en deze zitten echt heel fijn. Je hebt niet het idee dat ie een werkschoenen aan hebt.

Risposta di Berado
Dat ze goed zitten, maar ik dacht ik gok het er op .heb de Berado schoenen besteld en n ze zijn zeer snel geleverd 👍ze zien er fantastisch uit en voelen kwalitatief goed aan en soepel. ik heb maar 43 besteld volgens de site het advies maar voor mij zijn ze iets te smal heb er nu 3 dagen mee gewerkt ben vrachtwagen chauffeur, dacht moet ze ff in lopen op zich lopen ze goed maar toch knellen ze bij mijn tenen volgende week met dunnere sokken proberen, wellicht knelt het minder maar als ik volgende keer een maat 44 neem, wellicht passen ze dan perfect.

Risposta di Berado
het is wel een goede schoen,maar ik heb last van versteviging boven in mijn schoenen omdat ik ook nog arttrose heb in mijn tenen heb ik hierdoor veel pijn.

Risposta di Berado
Snelle levering en top geregeld bij omruilen van schoenen!!

Risposta di Berado
This is the third time I've ordered them, I really like them, but of course one pair only lasts for half a year.

Risposta di Berado
Prima geregeld allemaal met routeneren werkt het allemaal erg makkelijk.
Al met al is het een prima bedrijf die het goed geregeld heeft

Risposta di Berado
Snel geleverd en voor mij de beste werkschoen die ik ooit al heb gehad super comfortabele schoen,eindelijk geen pijnlijke voeten meer na een lange werkdag.
Zeker een aanrader.

Risposta di Berado
My experience with Diane Fashion is excellent, the shipment is very fast but there is a delay in the arrival of the product.
Ik ben heel tevreden over mijn schoenen van Berado! T was in t verleden een ramp om goede werkschoenen te vinden voor dames die echt goed zitten en er uit zien als een sportschoen. Dames verdienen ook een schoen die echt goed zit!

Risposta di Berado
Het comfort dat ik nu ervaar is geweldig, ik heb enkele jaren geleden een knie operatie gehad en sinds ik de schoenen van Berado draag is het voor mijn knie veel beter werken, de schoenen zijn soepeler en comfortabeler
Ik had dit al veel eerder moeten doen ,

Risposta di Berado
I've ordered from Diane Fashion several times now, and each time, everything was neatly delivered in a nice bag. Unfortunately, something went wrong with a delivery via GLS (as so often happens...). According to the tracking, the package had been left with a neighbor, but no one had received anything. Fortunately, Diane Fashion resolved this by resending the package. It took about a week for a resolution, but I always received friendly and efficient service. Perhaps they could keep the customer more informed about this. In short: Diane Fashion is highly recommended! A small tip for them: consider no longer working with GLS, but with something like PostNL's Bpost.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.