Konge service. Jeg lavede en bestilling søndag aften, og modtog min pakke tirsdag. Jeg havde bedt om en ændring i min ordre, som blev glemt, men sammen fandt vi en løsning. Tak for hurtig levering... Leggi di più

Hurtig og god levering. Der var lidt problemer med en enkelt vare som var hoppet ud af min bestilling, derfor ikke 5 stjerner. Kundeservice var hurtig til at hjælpe mig med en rabat kode der gjorde je... Leggi di più

Jeg skriver meget sjældent anmeldelser, fordi jeg nok hører til de mere "krævende" købere... Men jeg kan kun give min BEDSTE anbefaling til Dsignhouse! Deres emaljerede produkter i højeste k... Leggi di più

For os der elsker Mumi er det her en dejlig side:) Havde nogle spørgsmål til nogle af produkterne som pr. mail blev besvaret hurtigt, venligt og præcist. Jeg kan helt klart anbefale dsignhouse.

1. Agenzia di progettazione e design
  2. Negozio di arredi e di design d'interni

Velkommen til Dsignhouse – dit kreative univers fyldt med magiske Mumitrolde-designs! Hos Dsignhouse skaber vi mere end bare produkter – vi skaber historier. Vores håndlavede Mumitrolde-kreationer bringer glæde og charme til hverdagen, altid med respekt for den autentiske ånd i Mumitroldenes univers. Hvert design er nøje udformet med fokus på kvalitet og tidløs skønhed. Lad dig fortrylle af Mumitroldenes verden, og find det perfekte design til dit hjem. Besøg vores butik, og oplev magien allerede i dag!

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Super service og hurtig

Super service og hurtig levering

7 dicembre 2022

Søde Lene♥️

Det varmer i en kold tid med din anmeldelse 1000tak♥️

Vi håber snart at se dig på shoppen igen, nye varer er snart på vej.

De sødeste julehilsner Dsignhouse

God kvalitet

God kvalitet, forsvarligt pakket ind, hurtig service 👍

28 novembre 2022

Søde Anette♥️
1000tak for din fine anmeldelse
Vi håber snart at se dig på shoppen igen

De sødeste julehilsner Dsignhouse

Let at bestille via hjemmeside

Let at bestille via hjemmeside - hurtig levering.

30 novembre 2022

Risposta di Dsignhouse

1000tak for de søde ord, det er os en glæde at betjene alle vores kunder så hurtigt og effektivt så muligt. Vores kære lagerninja Poul♥️ sender vi en stor tak til, med hundredvis af pakker til Black Friday gik han hele weekenden og pakkede for os og vores trofaste kunder.

Rigtig dejlig jul og godt nytår♥️

Nemt hurtig levering

30 novembre 2022

Kære Lise♥️
1000tak for din fine anmeldelse.
Jeg sender en stor tak til vores lager ninja, Poul, som simpelthen bare er den bedste.

De dejligste julehilsner og med ønsket om et godt nytår♥️

Super god service

Super god service, god kvalitet og hurtig til at svarer hvis man har nogle spørgsmål

29 novembre 2022

Søde Bianca♥️
Hvor er vi glade for at læse det. Vores tilgang til vores kunder er, at de skal have den bedste betjening overhovedet. Sådan ønsker vi også selv at blive behandlet når vi handler på nettet.
Skriv endeligt eller ring til os, så gør vi alt for at hjælpe.

De dejligste julehilsner og med ønsket om et godt nytår♥️

Super hurtig levering og det var rigtig…

Super hurtig levering og det var rigtig godt pakket ind så det ikke kunne gå i stykker under transporten

2 novembre 2022

Kære Eva♥️
1000tak for den søde besked og hvor er det skønt at høre du har været tilfreds. Vi håber snart at se dig på shoppen igen♥️
Dbh Dsignhouse

Hurtig levering

Super levering og godt pakket ind

2 novembre 2022

Hej Kent,
1000tak for din fine anmeldelse, vi er enormt stolte over at gøre vores kunder glade, både hvad angår de produkter vi sælger men også at levere varen hurtigt og effektivt. Vi ved fra os selv, at når man har købt en vare online vil man have den hurtigst muligt♥️

Dbh. Dsignhouse

Kære søde Karina
1000tak for din fine anmeldelse af vores produkter og levering. Vores lille lager i Horsens er bare hurtige og effektive, så vi sender en stor tak til dem for at hjælpe os til at servicere vores kunder optimalt♥️

Dbh. Dsignhouse

Super god og hurtig kundeservice

Super god og hurtig kundeservice, som var meget hjælpsomme da ordren hastede lidt.

28 ottobre 2022

Hej Malene,
1000tak for din fantastiske anmeldelse♥️ Det betyder så meget for os at vores kunder er tilfredse. Det univers vi tilbyder produkter under, er et univers af glæde, natur og inklusion. Det er det vi hver gang vi sælger og sender et produkt ud af legeret har fokus på. Bring glæde og overskud, så får du og andre også overskud i hverdagen

Endnu engang super mange mange tak for din fine anmeldelse, vi vil blot fortælle dig hvor meget det betyder for os af hjertet♥️

Jeg modtog min pakke hurtigt og alt…

Jeg modtog min pakke hurtigt og alt var, som det skulle være.

11 ottobre 2022

Risposta di Dsignhouse

1000tak♥️ søde Malene for din fine anmeldelse. Hos os er kunden det der tæller allermest, og vi går langt for at kunden får den allerbedste oplevelse af os. Vi bruger et lille lager men en meget dygtig pakker, som er hurtig på fingrene, og som forstår at få sendt vores produkter ud på en god, klimavenlig og pakkemæssigt bedste måde♥️

De sødeste hilsner fra os hos Dsignhouse♥️

Kan varmt anbefales!

Fuldstændig fantastisk kundeservice, de er super søde hos Dsignhouse! Hurtigt levering.
Jeg kan varmt anbefale dette sted.

12 ottobre 2022

Risposta di Dsignhouse

Søde Sussi♥️, 1000tak for de fantastiske ord, vi er så taknemmelige for den støtte vores kunder giver os. For os er kunden GUD, og vi vil gøre alt hvad der er os muligt for at give jer alle en super oplevelse når I køber hos os♥️

Endnu en god oplevelse med et godt køb

Endnu en god oplevelse med et godt køb. Bestillingen er nem, hurtig og korrekt levering.

19 settembre 2022

Risposta di Dsignhouse

Tak for den fine anmeldelse Karina♥️

Vi bestræber altid på at gøre vores kunder tilfredse og vi er glade for du synes om det♥️ ♥️ Vi håber du bliver glad for dit køb!
Vi håber at se dig igen på shoppen snart♥️ ♥️

Fik nye servietter til min samling

Fik nye servietter til min samling, der indtil nu ligger på 65.000 forskellige , samtidig nye til at sende til mine medsamlere ind&udenlands

5 settembre 2022

Risposta di Dsignhouse

Tak for den fine anmeldelse Nancy♥️ ♥️ Vi bestræber altid på at gøre vores kunder tilfredse og vi glade for du har en passion for servietter♥️ ♥️ Vi håber du bliver glad for servietterne og dine medsamlere også gør.
Vi håber at se dig igen på shoppen ♥️ ♥️

Har endnu ikke modtaget pakken Grundet…

Har endnu ikke modtaget pakken Grundet Gls.

17 agosto 2022

Hej Berit,
vi kede af du sender 1 stjernet anmeldelse. Hvad er dit ordrenummer så kan vi hjælpe dig med at få din pakke. :)
mail: marketing@dsignhouse.dk

mvh Jasmin

Super god betjening

3 luglio 2022

Risposta di Dsignhouse

Tusind tak for den fine anmeldelse, det betyder meget 🧡

Vi håber at se dig igen snart!🧡🧡

Hurtig levering

Hurtig levering, varerne er altid som forventet :) super butik!

6 giugno 2022

Risposta di Dsignhouse

1000tak for den anmeldelse, vi er glade for du kan lide vores webshop👍💖 Håber at se dig snart igen

Knus & Kram
Team Dsignhouse

Hurtig ekspedition

21 maggio 2022

Risposta di Dsignhouse

1000tak for den anmeldelse, vi er glade når vores kunder er glade. Kom snart tilbage igen👍💖

Knus & Kram
Team Dsignhouse

Flotte produkter til ok priser og super…

Flotte produkter til ok priser og super hurtig levering. Handler der gerne igen

8 maggio 2022

Risposta di Dsignhouse

Mange 1000 tak for den søde og fantastiske anmeldelse. Vores motto er, hvis vores kunder er glade, er vi også glade👍💖 Vi håber snart du kommer tilbage til shoppen igen

Knus & kram
Team Dsignhouse🧡

Risposta di Dsignhouse

1000tak for den søde og fantastiske anmeldelse. Vores motto er, hvis vores kunder er glade, er vi også glade👍💖 Vi håber snart du kommer tilbage til shoppen igen

Knus & kram
Team Dsignhouse🧡