Konge service. Jeg lavede en bestilling søndag aften, og modtog min pakke tirsdag. Jeg havde bedt om en ændring i min ordre, som blev glemt, men sammen fandt vi en løsning. Tak for hurtig levering... Leggi di più
Hurtig og god levering. Der var lidt problemer med en enkelt vare som var hoppet ud af min bestilling, derfor ikke 5 stjerner. Kundeservice var hurtig til at hjælpe mig med en rabat kode der gjorde je... Leggi di più
Jeg skriver meget sjældent anmeldelser, fordi jeg nok hører til de mere "krævende" købere... Men jeg kan kun give min BEDSTE anbefaling til Dsignhouse! Deres emaljerede produkter i højeste k... Leggi di più
For os der elsker Mumi er det her en dejlig side:) Havde nogle spørgsmål til nogle af produkterne som pr. mail blev besvaret hurtigt, venligt og præcist. Jeg kan helt klart anbefale dsignhouse.
Velkommen til Dsignhouse – dit kreative univers fyldt med magiske Mumitrolde-designs! Hos Dsignhouse skaber vi mere end bare produkter – vi skaber historier. Vores håndlavede Mumitrolde-kreationer bringer glæde og charme til hverdagen, altid med respekt for den autentiske ånd i Mumitroldenes univers. Hvert design er nøje udformet med fokus på kvalitet og tidløs skønhed. Lad dig fortrylle af Mumitroldenes verden, og find det perfekte design til dit hjem. Besøg vores butik, og oplev magien allerede i dag!
Vestergade 5B, 8000, Aarhus C, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
selv om varen var defekt og ikke havde den virkning som forventet gav de det fulde beløb retur god servic

Risposta di Dsignhouse
Så fine moomin ting - endda med fødselsdagsrabat - og hurtig levering.

Risposta di Dsignhouse
Hurtig levering inklusiv svar fra kundeservice. God oplevelse.

Hurtigt levering
God kvalitet
Kunne ikke være nemmere
Rigtig godt tilfreds
Alt holder

Risposta di Dsignhouse
Hurtig ekspedition og levering.
God pris!
- og godt produkt( glas)

Risposta di Dsignhouse
Ekstrem god service og virkelig hurtig levering 🤩👏🏻

Risposta di Dsignhouse
Nem bestilling. Fik besked om, at der ikke var trukket rabat ved køb - det ordnede Designhouse selv - rigtig god service😊

Risposta di Dsignhouse
Dejlig hurtig pakning og afsendelse af min ordre og samtidig en fin pris og udvalg! 🤩

Risposta di Dsignhouse
Da jeg først modtog min pakke manglede der en vare.
Jeg skrev en mail og oplevede super god og hurtig service fra Dsignhouse.
Tak og glædelig jul