Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Konge service. Jeg lavede en bestilling søndag aften, og modtog min pakke tirsdag. Jeg havde bedt om en ændring i min ordre, som blev glemt, men sammen fandt vi en løsning. Tak for hurtig levering... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig og god levering. Der var lidt problemer med en enkelt vare som var hoppet ud af min bestilling, derfor ikke 5 stjerner. Kundeservice var hurtig til at hjælpe mig med en rabat kode der gjorde je... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg skriver meget sjældent anmeldelser, fordi jeg nok hører til de mere "krævende" købere... Men jeg kan kun give min BEDSTE anbefaling til Dsignhouse! Deres emaljerede produkter i højeste k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

For os der elsker Mumi er det her en dejlig side:) Havde nogle spørgsmål til nogle af produkterne som pr. mail blev besvaret hurtigt, venligt og præcist. Jeg kan helt klart anbefale dsignhouse.

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di progettazione e design
  2. Negozio di arredi e di design d'interni

Scritti dall'azienda

Velkommen til Dsignhouse – dit kreative univers fyldt med magiske Mumitrolde-designs! Hos Dsignhouse skaber vi mere end bare produkter – vi skaber historier. Vores håndlavede Mumitrolde-kreationer bringer glæde og charme til hverdagen, altid med respekt for den autentiske ånd i Mumitroldenes univers. Hvert design er nøje udformet med fokus på kvalitet og tidløs skønhed. Lad dig fortrylle af Mumitroldenes verden, og find det perfekte design til dit hjem. Besøg vores butik, og oplev magien allerede i dag!

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

selv om varen var defekt og ikke havde…

selv om varen var defekt og ikke havde den virkning som forventet gav de det fulde beløb retur god servic

13 aprile 2023

Kære søde Connie♥️

Selvom vi ikke lykkedes, så 1000tak for dine fine ord. Vi er her altid for at hjælpe, og for at vores kunder får den allerbedste service uanset om det er et køb, returnering eller noget andet.

God service, gode produkter og fornuftige priser, tror vi er opskriften for at gøre vores kunder tilfredse, så tilfredse at de kommer tilbage og køber igen og igen.

De kærligste hilsner♥️

Virker som forventet

Virker som forventet - frisk pust i køkkenet , sjov indslag

21 marzo 2023

Kære Marianne♥️

1000tak for din fantastiske anmeldelse, vi er jo mere end glade for at modtage den.

Og hvor er det dejligt at høre vi er et frisk pust i køkkenet, det er præcis det vi gerne vil med vores farverige og anderledes produkter. Fremfor alt, vi fortæller historien videre med vores produkter♥️

Hurtighed

Modtaget et Moomin æg - hurtig levering og fuld tilfredshed herfra.

18 marzo 2023

Så meget 1000tak for din fine anmeldelse♥️

Din glæde, er vores dobbelt glæde

Så fine moomin ting

Så fine moomin ting - endda med fødselsdagsrabat - og hurtig levering.

14 febbraio 2023

Risposta di Dsignhouse

1000tak for de fine ord Lykke♥️ Hvor varmer det os på en regnfuld fredag at modtage sådan en skøn anmeldelse.

Kom snart tilbage til os igen♥️

Risposta di Dsignhouse

Tak for din fine anmeldelse Sascha♥️

Det gir os blod på tanden når vores kunder har det vi kalder en total oplevelse, god pris, god indpakning og en hurtig levering.

Endnu engang 1000tak for din søde anmeldelse, vi håber snart at se dig på shoppen igen.

Søde Julie♥️

1000tak for din fine anmeldelse, den gir os masser af selvtillid og varme i en kold tid.

Kom snart tilbage på shoppen, der er masser af nyheder på vej.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig afsendelse og god service

Hurtig levering inklusiv svar fra kundeservice. God oplevelse.

17 gennaio 2023

Kære Morten,

1000tak for din fine anmeldelse. Det betyder alverden for os at du som kunde føler dig tilfreds, mission accomplished♥️

Kig endelig ind på sitet igen, der kommer løbende nyheder og nye kategorier.

Hurtigt levering

Hurtigt levering
God kvalitet
Kunne ikke være nemmere
Rigtig godt tilfreds
Alt holder

10 gennaio 2023

Hej Robert,

1000tak for at du har taget dig tiden til at sende denne fine anmeldelse igennem♥️

Det er præcist sådan vi vil have alle vores kunder skal have det når de vælger at købe hos os.

Nemt

Nemt, billigt og hurtigt.

12 gennaio 2023

Kære Lone,

1000tak for din fine anmeldelse. Det er præcist sådan vi ønsker det skal være for for vores kunder♥️

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig ekspedition og levering.

Hurtig ekspedition og levering.
God pris!
- og godt produkt( glas)

4 gennaio 2023

Søde Dorte♥️

1000tak for din fantastiske anmeldelse, du skal vide det betyder rigtig meget for os, at du som kunde føler dig 100% tilfreds med os helt fra starten af et køb og indtil du har modtaget produktet fra os.

De sødeste hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Ekstrem god service og virkelig hurtig…

Ekstrem god service og virkelig hurtig levering 🤩👏🏻

5 gennaio 2023

Søde Nanna♥️

1000tak for din fantastiske anmeldelse, vi er glade for at du har taget dig tiden til at vurdere og anmelde vores lille selskab.

De sødeste hilsner

Nem bestilling

Nem bestilling. Fik besked om, at der ikke var trukket rabat ved køb - det ordnede Designhouse selv - rigtig god service😊

29 dicembre 2022

Kære Dorthe,
1000tak for din søde anmeldelse, det gør os varme indeni i en kold tid.

De allerbedste hilsner

En klar anbefaling 😁

Dejlig hurtig pakning og afsendelse af min ordre og samtidig en fin pris og udvalg! 🤩

24 novembre 2022

Søde Carina♥️

1000tak for din fine anmeldelse, hvor det ser ud som om at alting gik op i en højere enhed. Dejligt, det luner for os, og for de folk der hver dag skal betjene vores skønne kunder.

Kom snart tilbage på shoppen.

De sødeste julehilsner og med ønsket om et godt nytår♥️ Dsignhouse

Valutata 5 stelle su 5

Da jeg først modtog min pakke manglede der en vare.
Jeg skrev en mail og oplevede super god og hurtig service fra Dsignhouse.
Tak og glædelig jul

3 dicembre 2022

Søde Kamilla♥️

1000tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er enormt stolte over alle de gode anmeldelser vi får.

Dejligt der kom styr på tingene hurtigt, når der sker fejl skal du som kunde ikke bøvle med noget, tværtimod, så det er dejligt at høre alt gik godt og at du er super tilfreds♥️

De sødeste julehilsner og med ønsket om et godt nytår♥️ Dsignhouse

Hurtig service

Hurtig service. Tak for det 🧑‍🎄

29 novembre 2022

Hej Familien Juul♥️

1000tak for den søde anmeldelse, vi sætter enormt stor pris på at I tager jer tiden til at skrive så flotte ord.
Vi ser frem til snart at se jer på shoppen igen♥️

De sødeste julehilsner og med ønsket om et godt nytår♥️

Dsignhouse

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più