DrukwerkMAX.nl Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch goed geholpen tegen hele vriendelijke prijzen. Site zelf vond ik ook echt een verademing, gewoon goed te navigeren, duidelijke opties geen gedoe. Voor zover ik drukwerk nodig heb, heeft... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over het aanbod en de kwaliteit van hun drukwerk. Ze zijn persoonlijk betrokken en helpen waar nodig.

Valutata 4 stelle su 5

Voor Jachtvereniging Watervrienden Haarlem drukt DrukwerkMAX al een aantal jaren 3x per jaar ons clubblad 'De Watervriend' formaat A-5. We zijn erg tevreden met de prijs en kwaliteit van het ons bl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik werd goed en persoonlijk geholpen om de juiste keuzes te maken qua papier en drukwerk en ben blij met het resultaat.

Dettagli dell'azienda

1. Stamperia commerciale
  2. Stampante digitale
  3. Negozio di stampe e segnaletica
  4. Fornitore di prodotti promozionali
  5. Editore
  6. Produttore di adesivi

Scritti dall'azienda

Bij DrukwerkMAX bestel je simpel en snel al jouw zakelijke drukwerk en communicatiemiddelen. In de webshop vind je een uitgebreid assortiment dat met één klik in je winkelmand staat, maar ook als het om complexe opdrachten gaat staan wij voor je klaar. Je mag van ons meer verwachten dan alleen een scherpe prijs: wij helpen bedrijven, marketingteams en creatieve bureaus om drukwerk snel, foutloos en met zorg geregeld te krijgen. Jouw merk krijgt de aandacht die het verdient!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

56 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goed verzorgd en op tijd geleverd.

Goed verzorgd en op tijd geleverd.
Licht beschadigd bij het vervoer doot UPS.

25 novembre 2024

Beste Kees,
Dank je wel voor de mooie 5-sterren review. Daar zijn we blij mee. Jammer genoeg was de zending wel licht beschadigd. Deze maand is het topdrukte bij onze vervoerders en dat brengt soms wat ongemak met zich mee. We vinden het wel heel fijn dat jij hier zo coulant mee om gaat. Veel dank hiervoor.

Beste Leo,
Wat een mooie review. We zijn blij met jouw bestelling en dat je deze mooie review hebt achtergelaten. Dank je wel hier en graag tot een volgende bestelling.

Valutata 5 stelle su 5

Ik laat mijn drukwerk al jaren al jaren tevredenbij…

Ik laat mijn drukwerk al jaren bij drukwerk Max drukken. Vorige week nog posters laten drukken. Het ziet er perfect uit en is redelijk in prijs.

19 settembre 2024

Risposta di DrukwerkMAX.nl

Hoi Elly, Dank je wel voor je mooie recensie. Daar zijn we erg blij mee. Perfect drukwerk daar doen we het voor en voor die redelijke prijs bieden wij wel alle mogelijkheden die ergens anders niet mogelijk zijn. Graag tot een volgende order en veel plezier met je drukwerk:)

Valutata 5 stelle su 5

Al jaren lang klant goede kwaliteit en…

Al jaren lang klant goede kwaliteit en makkelijk bereikbaar

20 settembre 2024

Beste Ron,
Dank je wel voor de mooie recensie. Wij zijn heel blij met de fijne relatie die we de afgelopen jaren met elkaar hebben opgebouwd. Op naar nog heel veel mooie jaren en heel veel mooie orders die we met heel veel plezier voor jou regelen. Groeten van Team DrukwerkMAX

Zeer tevreden

Geweldige communicatie. Afspraken worden nagekomen. Kwaliteit/prijs uitstekend!
Ben een blije klant.

1 ottobre 2024

Beste Tjabien,
Hartelijk dank voor de mooie recensie. Daar zijn de DrukwerkMAX-ers heel blij mee! We vonden het een hele leuke order en zijn dan ook heel blij met jou als klant. We zien je graag snel bij ons terug en gaan dan weer vol enthousiasme voor je aan de slag. Grtz, Team DrukwerkMAX

Goede en snelle communicatie

Goede en snelle communicatie en mooi afgedrukte flyers! Ik ben altijd zeer tevreden met het resultaat en blij met de snelheid van leveren en het klantcontact.

29 agosto 2024

Hallo Joyce,
Dank je wel voor deze mooie recensie. We vinden het fijn om onze klanten goed te adviseren en doen dat met passie. Dat het drukwerk het gewenste resultaat heeft, dat is heel mooi. Jij bent blij met het contact met onze Klantenservice, maar wij willen toch ook nog even zeggen dat we heel blij zijn met jou als klant.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, behulpzaam en denkt mee

8 agosto 2024

Beste Carel en Jeannette,
Wat een prachtige recensie. Dank je wel hiervoor
We helpen en denken graag met jullie mee
Veel plezier met het drukwerk en tot de volgende keer!

Fantastische samenwerking

Fantastische samenwerking! Een drukkerij waar je blij van wordt. Mensen met een hart van goud!

7 agosto 2024

Hoi Sjouke,
Dank je wel voor de prachtige recensie. Daar zijn we erg blij mee:)
Met allemaal van die fijne klanten, is een mooie samenwerking een makkie!
Veel plezier met je productie

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende kwaliteit en service!

Geweldige ervaring. Onze tafelkaarten, brochures en gastenboekkaarten waren prachtig en van topkwaliteit. We kregen veel complimenten van gasten. Het team was professioneel, vriendelijk en gaf waardevol advies. Uitstekende service en communicatie. Zeer aanbevolen!

3 agosto 2024

Beste Prewesh,
Wat een prachtige recensie. Dank je wel hiervoor! We zijn blij dat we hebben bijgedragen aan een heel mooi feest en de collega's van Klantenservice hebben jou met plezier een beetje op weg geholpen. Heel graag tot een volgende keer en je weet: We zitten slechts een telefoontje van je vandaan dus maak gerust gebruik van onze kennis!

Super service

Denken mee, zorgen voor correcties en zijn supersnel

22 luglio 2024

Beste Marja,
Veel dank voor de mooie review. Daar zijn we altijd erg blij mee! Meedenken doen we graag. Veel plezier met je bestelling.

Helemaal blij mee!

Fijn contact, snel, enthousiast om er iets moois van te maken. Probleemoplossend. Helemaal blij mee!

22 luglio 2024

Beste Marc,
Dank je wel voor je mooie recensie. We zijn er erg blij mee en vonden het een heel mooi project. Het was samen even snel schakelen om het ontwerpfoutje eruit te halen, maar mijn collega had dit gelukkig goed gezien en trok tijdig aan de bel. We vinden het resultaat heel erg mooi geworden en zijn er trots op dat we mee mochten werken aan dit leuke project.

Behulpzaam en denken mee

Drukwerkmax denkt mee en proberen waar nodig te helpen. Al vijf jaar laat ik mijn brochures bij hun printen. Ik ben zeer tevreden.

20 giugno 2024

Risposta di DrukwerkMAX.nl

Wat een fijne review. Hartelijk dank hiervoor. Met veel enthousiasme denken we heel graag mee met onze klant en zorgen we ervoor dat ideeën van onze klant op de juiste manier op papier komen te staan. Op naar de volgende vijf jaar!

Valutata 5 stelle su 5

At van der Velde was great to work…

At van der Velde was great to work with. Not only did he go an extra mile to get us the result we wanted, but he also communicated clearly and sent us videos to help us manifest our work. Great to work with an expert! Thank you.

14 giugno 2024

Risposta di DrukwerkMAX.nl

Wat een prachtige recensie. Hartelijk dank hiervoor! Mijn collega At zit trots achter zijn bureau na deze mooie woorden. Hij heeft het heel graag gedaan. Geen uitdaging is hem te gek.

Graag tot een volgende order

Valutata 1 stelle su 5

Geen offset druk maar lelijke digitale prints

Helaas komt DrukwerkMax de opdracht niet na: 300 brochures offset druk besteld die ineens digitaal geprint worden (zonder vooraf overleg) en van slechte kwaliteit zijn (de letters waren aan de ene kant van de pagina waziger). Na een klacht werd verteld dat offset drukken voor een oplage van 300 niet kon, terwijl dit wel op de site beschikbaar was. Sterker nog: ik koos juist voor DrukwerkMax doordat ik het offset kon laten drukken. Ik kreeg dus een lelijke print ipv het bestelde drukwerk geleverd. Ze boden me slechts 7% korting hierop. Jammer. Vroeger was het een fijn bedrijf om bij te drukken. Nu niet meer met ook nog eens een slechte klachtafhandeling.

7 giugno 2024

Beste Loes,
Het is altijd erg jammer wanneer het ons niet lukt om onze klant tevreden te stellen. Bij DrukwerkMAX doen wij hiervoor altijd onze uiterste best en wij lopen graag een stapje harder voor onze klant dan misschien gebruikelijk is in onze branche. Het drukwerk wat door jou besteld is, is gemaakt op een highspeed inktjet printer waarvan de kwaliteit heel erg goed is. Met het blote oog ziet een pro het verschil niet tussen het printwerk of offset drukwerk. Wanneer een klant offset drukwerk wil, dan kan dit aangegeven worden, maar er zijn ook klanten die het werk van de highspeed inktjet printer juist mooier vinden. Met name in grote, donkere vlakken.

Nadat jouw klacht is binnengekomen, is het drukwerk nogmaals bekeken. Jij hebt direct een nieuw bestand aangeleverd en wilde een herdruk. Dit bestand wijkt af van het eerste bestand wat je hebt aangeleverd omdat je een opmaakfout had gemaakt op pagina 14. Nu is het zo dat wanneer de kwaliteit van het geleverde drukwerk echt onvoldoende is en de klacht gegrond, wij zeker de order opnieuw voor onze klant produceren. Waar gewerkt wordt, kunnen soms fouten gemaakt worden en die herstellen we dan. Dit gebeurt met het originele bestand wat in eerste instantie is aangeleverd en niet met een aangepast bestand. Dat lijkt ons een logische zaak want wij kunnen geen opmaakfouten voor onze rekening nemen.

Wij vinden het erg rot dat je aangeeft dat er niet naar je geluisterd is door DrukwerkMAX. Er is veelvuldig contact geweest en onze collega heeft jou op 14 juni jl. nog een extra mail gestuurd met uitleg en het verzoek om samen te bellen. Het zit namelijk in ons DNA, dat ondanks dat we menen dat het niet onze fout is, wij toch onze klant graag tevredenstellen. Helaas heb je hier niet op gereageerd. Samen kan je namelijk alles oplossen, ook dit.

Valutata 5 stelle su 5

People are nice and easy to…

People are nice and easy to communicate, willing to help you as soon as possible, the Quality is good and the delivery always on time.

1 maggio 2024

Risposta di DrukwerkMAX.nl

Wat een leuke review. Dank je wel hiervoor. Helpen en service zit in ons DNA en als het een keertje niet op tijd is, dan proberen we ook daar weer een oplossing voor te bedenken. Als je fijne klanten hebt, dan verloopt de communicatie toch helemaal vanzelf.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più