DrukwerkMAX.nl Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch goed geholpen tegen hele vriendelijke prijzen. Site zelf vond ik ook echt een verademing, gewoon goed te navigeren, duidelijke opties geen gedoe. Voor zover ik drukwerk nodig heb, heeft... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over het aanbod en de kwaliteit van hun drukwerk. Ze zijn persoonlijk betrokken en helpen waar nodig.

Valutata 4 stelle su 5

Voor Jachtvereniging Watervrienden Haarlem drukt DrukwerkMAX al een aantal jaren 3x per jaar ons clubblad 'De Watervriend' formaat A-5. We zijn erg tevreden met de prijs en kwaliteit van het ons bl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik werd goed en persoonlijk geholpen om de juiste keuzes te maken qua papier en drukwerk en ben blij met het resultaat.

Dettagli dell'azienda

1. Stamperia commerciale
  2. Stampante digitale
  3. Negozio di stampe e segnaletica
  4. Fornitore di prodotti promozionali
  5. Editore
  6. Produttore di adesivi

Scritti dall'azienda

Bij DrukwerkMAX bestel je simpel en snel al jouw zakelijke drukwerk en communicatiemiddelen. In de webshop vind je een uitgebreid assortiment dat met één klik in je winkelmand staat, maar ook als het om complexe opdrachten gaat staan wij voor je klaar. Je mag van ons meer verwachten dan alleen een scherpe prijs: wij helpen bedrijven, marketingteams en creatieve bureaus om drukwerk snel, foutloos en met zorg geregeld te krijgen. Jouw merk krijgt de aandacht die het verdient!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

56 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, medewerkers denken met je mee

1 settembre 2025

Hoi Tessa,
Dank je wel voor je mooi review. We hopen je snel weer bij ons te zien (horen).

Valutata 5 stelle su 5

Goede kwaliteit voor goede prijs

Goed contact, goede kwaliteit, werd binnen de afgesproken tijd geleverd

8 settembre 2025

Hoi Adriaan,
Wij zijn blij dat wij jouw mooie producties mogen leveren. Nu is jouw designer ook wel een hele goeie, dus aan de opmaak kan het nooit liggen. Van jouw goede idee maken zij een mooi ontwerp en dan leveren wij de kaarten! Een fijne samenwerking!

Valutata 4 stelle su 5

Geweldig snelle serieus en schakeling…

Geweldig snelle serieus en schakeling van een eigenlijk te laat geplaatste order, waar als nog alles uit de kast werd gehaald (met engelen geduld) om de print opdracht op tijd geleverd te krijgen. Menselijk maatwerk was fantastisch

6 agosto 2025
Non scritta su invito

Hoi Mik,
Ja, we hebben er echt aan moeten trekken en waren trots dat het op tijd geleverd is. De wijzigingen, bestanden aanpassen etc. het is allemaal gelukt en jullie mooie event is niet in het water gevallen! Volgende keer gaan we voor een 5-sterren review.
Op naar jullie nieuwe editie van het mooie event dit jaar en hopelijk zijn de ontwerpen dat veel sneller beschikbaar.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, een goed en betaalbaar product

3 settembre 2025

Hallo Lia,
Een mooie 5-sterren review! Hartelijk dank namens het hele team van DrukwerkMAX. Graag tot de volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

We hebben fijn en persoonlijk contact…

We hebben fijn en persoonlijk contact met DrukwerkMAX. Ze zijn goed bereikbaar, denken mee en leveren kwaliteit. Een aanrader!

8 settembre 2025

Beste Maud,
Dank je wel voor deze mooie review. Onze collega's Ferre en Pieter zijn bij jou geweest en mochten ook meteen heel Van Gogh Village zien en waren fors onder de indruk. Klantbezoek is altijd leuk, maar dit was toch wel een hele bijzondere.
Groeten van de beide heren en de rest van Team DrukwerkMAX

Klantgerichtheid

Klantgerichtheid, behulpzaamheid en bij DrukwerkMax is iedereen altijd vriendelijk zeker naar leken op het gebied van IT.

19 agosto 2025

Beste Marjolein,
Dank je wel voor de mooie review! At en Ferre helpen je graag! Op naar een volgend project.
Groeten van Team DrukwerkMAX

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vlotte afhandeling van m'n…

Zeer vlotte afhandeling van m'n bestelling

25 agosto 2025

Beste Frank,
Dank je wel voor je mooie review. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Fijn dat de bestelling snel afgehandeld is. Dat is ons streven! Hartelijke groet, Team DrukwerkMAX

Prima gedaan en heel eenvoudig te doen

Prima gedaan en heel eenvoudig te doen

19 agosto 2025

Beste Mario,
Fijn dat het allemaal gemakkelijk te doen is en dat je blij bent met onze dienst. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je snel weer te zien bij DrukwerkMAX.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en persoonlijke service.

Snelle en persoonlijke service.

15 agosto 2025

Hallo Fiona,
Dank je wel voor deze fraaie 5 sterren recensie. Daar zijn we erg blij mee. We hopen dat je veel plezier hebt van je beachflag en flyers en graag tot een volgende bestelling

Valutata 5 stelle su 5

Top druk kwaliteit en spoedige…

Top druk kwaliteit en spoedige aflevering. Uitstekende en fijne communicatie!

7 agosto 2025

Goeiemorgen Peter Paul,
Wat een mooie recensie. Dank je wel hiervoor!
We hopen dat je heel veel bekijks hebt met deze stickers op je autodeur!

Snelle service

Snelle service, gemakkelijk contact, uitstekende levering en kwaliteit!

6 agosto 2025

Hoi Eddie,
Dank je wel voor deze mooie 5 sterren review! Daar zijn we bij DrukwerkMAX superblij mee. Op naar nog veel meer leuke producties voor Run2Day. Grtz Barbara

Valutata 1 stelle su 5

Heel slordig gesneden

Heel slordig gesneden. Zelf moeten bijsnijden om get nog enigzins bruilbaar te maken

8 agosto 2025

Hallo Stef,
Het is natuurlijk nooit fijn wanneer een klant ontevreden is. Aan 1 zijde te krap gesneden is niet netjes en dan zijn we allemaal niet blij. Maar deze fout is door ons zeker wel te herstellen en dat wilden we graag voor je doen. Helaas hebben we die kans niet gekregen. Jouw klacht is op zaterdag binnen gekomen en toen waren de DrukwerkMAX-ers aan het genieten van het zonnetje. Op maandag is het opgepakt, maar toen had je de kaarten al zelf nagesneden. Dat was blijkbaar dan toch goed te doen en gelukkig heb je hiermee het probleem opgelost. We hebben nog een korting van 50% van de verkoopwaarde aangeboden op de volgende order (we hadden het liefst opnieuw willen leveren). Deze order was online betaald en daarom konden we het niet van de rekening van deze order aftrekken, maar jammer genoeg vond je dit goede oplossing. Bij DrukwerkMAX willen we altijd dat onze klant MAXimaal blij is en mocht het dan een keertje ietsjes minder zijn, dan lossen we het graag voor onze klant op. Jammer genoeg is dat, ondanks onze goede wil, bij jou niet gelukt en likken we onze wonden na het lezen van een review van 1 ster. We wensen je met de overige drukwerkorders, die gelukkig wel helemaal mooi zijn, heel veel plezier en wie weet zien we je toch nog terug op onze site. Voor nu een hele fijne dag!

Hallo Luuk,
Onze website heeft heel veel nieuwe mogelijkheden, maar jammer genoeg is ie er niet sneller op geworden. Daar wordt nog hard aan gewerkt. De tienduizenden mogelijkheden die erbij gekomen zijn, zorgen ervoor dat de website af en toe even diep moet 'nadenken' en dat levert vertraging op. Niet fijn voor de gebruikers. Mocht je problemen ervaren, belt gerust even met onze Klantenservice, want wij helpen je natuurlijk graag verder.
Fijne avond!
Barbara

Kinderboek flyers.

Vriendelijke personeel en erg behulpzaam. Goed eindresultaat, mooie flyers en snel bezorgd. Erg tevreden.

7 agosto 2025

Hallo Evely,
We hebben een paar keer contact gehad en zijn blij dat we je konden helpen met het ontwerp en de flyers. We wensen je veel succes met je boek en graag tot de volgende keer.
Barbara

Valutata 3 stelle su 5

Drukwerk goed maar prijzen ineens omhoog

Het drukwerk was als vanouds goed, maar sinds de invoering van de nieuwe webshop zijn de prijzen helaas niet als vanouds. Een fikse verhoging in de meeste gevallen. Ik heb er meerdere malen contact over gehad. Men belooft er wat aan te doen, er is sprake van 'finetuning' maar tot op heden is dat niet gebeurd.

4 aprile 2025

Beste Hans,
Wat fijn dat de kwaliteit van het drukwerk als vanouds was. Over het prijspijl: Mijn collega Pieter heeft inderdaad een aantal keren contact met je gehad. Sommige prijzen hebben we kunnen verlagen, maar andere prijzen zijn hoger dan voorheen. Hier wordt inderdaad hard aan gewerkt en we zijn blij dan onze klanten ons scherp houden. Dank je wel hiervoor! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dit graag van je. Je kunt ons bereiken via Klantenservice@drukwerkmax.nl. Tot snel!

Valutata 5 stelle su 5

DrukwerkMAX absoluut een aanrader.

DrukwerkMAX geeft goed advies; denkt mee met de klant. Order heel snel en accuraat uitgevoerd.
Het was een hele prettige ervaring en absoluut een aanrader!

26 marzo 2025

Beste Astrid,
Dank je wel voor je mooie review. Daar zijn we heel erg blij mee.
We denken heel graag mee met onze klant en staan met advies voor hen klaar. Dat vinden we bij DrukwerkMAX heel erg leuk om te doen. Mocht je iets willen weten, bel of mail ons gerust. Graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Al jaren topproduct geleverd gekregen

Al jaren topproduct geleverd gekregen, en ook nog snel.

29 novembre 2024

Beste Marcus,
Dank je wel voor je mooie recensie. Daar zijn we blij mee.
Fijn dat je drukwerk weer naar wens is en dat de bezorgdiensten lekker vlot zijn geweest in deze drukke tijd.
Tot de volgende order!

Valutata 5 stelle su 5

Betrouwbaar, persoonlijk en van topkwaliteit

Ik ben ontzettend tevreden met DrukwerkMax. Ze leveren perfecte kwaliteit en houden zich aan de afgesproken levertijden. Wat mij ook echt opviel, is de persoonlijke aandacht die ze geven om ervoor te zorgen dat alles duidelijk is en precies wordt uitgevoerd zoals gevraagd.

Hoewel ik niet in de buurt woon, ontvang ik mijn bestellingen netjes en op tijd. Het hele proces verloopt soepel en professioneel. Dit is een bedrijf dat je echt kunt vertrouwen en ik kan ze van harte aanbevelen. Topservice!

27 novembre 2024

Beste Sevi,
Dank je wel voor je mooie recensie. Heel blij mee! We hopen nog heel lang bestellingen voor je te mogen verzorgen. Dat doen we met heel veel plezier en ook graag met persoonlijke aandacht. Daar wordt toch iedereen vrolijk van

prima drukwerk, vlotte levering

We drukken hier al jaren oa regionaal NGO magazine. Enkel het transport is een klein pijnpunt, wegens gebrek aan tijdige/accurate verzend/tracking communicatie bij palletzendingen. Lastig voor de ontvanger.

24 settembre 2024

Beste Jan,
Hartelijk dank voor je review. We werken er hard aan om ook het pijnpuntje track & trace te tackelen en verwachten dat we volgend jaar in het tweede kwartaal met alle transporteurs dit goed op orde hebben. We zijn blij dat het magazine wel mooi is en op tijd is geleverd en de berichtgeving kan er alleen maar beter op worden. Op naar nog beter!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più