Absoluut een aanrader! De stickers zijn van uitstekende kwaliteit, worden snel geleverd en de service is top. Vriendelijk, professioneel en denkt goed mee. Ik ben ontzettend tevreden en kom hier zeker... Leggi di più
Mijn bestelling was er niet meer maar heeft me voor dezelfde prijs 2 andere stickers opgest het valt minder op maar ben wel nog tevreden van het resultaat
Hallo Ik had oranje matte folie nodig , aangezien dat niet makkelijk te vinden is heb ik de stickerman gebeld Normaal verkoopt hij alleen stickers, echter ik had alleen folie nodig De stick... Leggi di più
Gezocht, gezocht en toen gevonden De Stickerman! De Stickerman heeft voor mij een door mij zelf ontworpen transfer sticker met logo gemaakt voor mijn Triumph motor. No nonsense bedrijf, super servic... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De Stickerman is dé Nederlandse specialist in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige stickers voor allerlei toepassingen. Of je nu op zoek bent naar stickers voor zakelijke promotie, persoonlijke creaties, interieurdecoratie of voertuigen, De Stickerman biedt een breed scala aan op maat gemaakte oplossingen die aan elke wens voldoen. Vanuit een passie voor creativiteit en een scherp oog voor detail, zorgt De Stickerman voor stickers die niet alleen mooi zijn, maar ook van uitstekende kwaliteit. Wat De Stickerman uniek maakt, is het streven naar perfectie en de inzet om elke klant te helpen zijn of haar visie tot leven te brengen. De Stickerman begrijpt dat stickers een krachtig medium zijn voor zelfexpressie, branding en communicatie. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk ontwerp volledig aansluit bij hun wensen en behoeften. Of het nu gaat om eenvoudige logo-stickers, kleurrijke illustraties of complexe ontwerpen, wij zorgen ervoor dat elk product aan de hoogste standaard voldoet. Met snelle levertijden, concurrerende prijzen en een klantgerichte benadering is De Stickerman de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar originele en betrouwbare stickeroplossingen. Kwaliteit, creativiteit en klanttevredenheid staan bij ons altijd voorop. De stickerman is gespecialiseerd in auto en motor bestickering.
Paesi Bassi
- destickerman.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Absoluut een aanrader
Absoluut een aanrader! De stickers zijn van uitstekende kwaliteit, worden snel geleverd en de service is top. Vriendelijk, professioneel en denkt goed mee. Ik ben ontzettend tevreden en kom hier zeker weer terug!
Snelle levering en prachtige stickers
Top service
De eerste keer was de sticker niet de juiste maat. Het scheelde 2 mm. Waarschijnlijk lag het aan mijn meetkunst. Ik kreeg gratis een nieuwe toegestuurd met wel de juiste maat. Top service.
Snelle goede service en nog een extra…
Snelle goede service en nog een extra sticker mogen ontvangen!
Dat is pas service!!
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering, goede kwaliteit sticker. Zelfs een gratis sticker erbij gehad.
Mijn bestelling was er niet meer maar…
Top bedrijf
Top bedrijf ! Onze wensen voor sticker uitgelegd, Nick maakte de stickers precies zoals we wilde en snelle levering ! Aanrader !
Betrouwbaar bedrijf!
Betrouwbaar bedrijf. Niet alleen vanwege de prijskwaliteit en de snelle levering, maar ook vanwege het meedenken. Ze weten duidelijk waar ze het over hebben. Aanrader!
Snel geleverd
Snel geleverd, goeie kwaliteit stickers en instructies erbij. Helemaal top!
Enig verbeterpuntje misschien: stickers in een iets hardere verpakking verzenden. In een envelop kan het misschien door de post beschadigd raken. Maar dit was wel niet het geval. Heel blij met de stickers en zal hier zeker nog bestellen!
Verbetering
Bestel hier ik moet zeggen dat het een keer fout ging maar dat hebben ze snel goed gemaakt door de sticker uiteindelijk toch door te sturen en ik kreeg ook nog mijn geld terug
Goed product ietwat moeilijk te kleven…
Goed product ietwat moeilijk te kleven maar alleszins blij met mijn bestelling
Overzichtelijke site, makkelijk bestelproces en vlotte levering…
- Whatsapp contact verliep redelijk vlot.
- Overzichtelijk bestelproces.
- Stickerpakket zat in een stevige enveloppe.
- Op het eerste gezicht zien de stickers er kwalitatief goed uit maar deze zijn nog niet gebruikt.
Prima kwaliteit
Service
Hallo
Normaal verkoopt hij alleen stickers, echter ik had alleen folie nodig
De stickerman stelde voor om een stuk folie op te sturen
Helemaal gratis
Wat een geweldige service
Top!!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.