Nie wieder! Ende Februar habe ich einen Anzug gekauft, die angekündigte Reduktion von 30% für neukunden habe ich nicht bekommen. Den Anzug musste ich zurückschicken, weil er nicht gepasst hat. Das wa... Leggi di più

Jag gick in i Dressman för att leta efter byxor, provade sex par och ingen av dem var värda pengarna. Istället för att låta mig vara ifred började personalen störa mig för att jag provade kläder — i e... Leggi di più

Var og handlet tre langbukser og tre skjorter, Dressman i Halden. Hun som jobbet der hadde null interesse av å hjelpe til selvom jeg spurte. En tragisk opplevelse, elendig kunderservice. Viktig at per... Leggi di più

Vi bestilte et jakkesæt, som kom efter 2 døgn, sendte det retur, og bestilte et andet ( som kom efter 2 døgn ). Returnering og tilbagebetaling af første sæt, tog kun 1 uges behandlingstid, før pengene... Leggi di più

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Dålig kvalitet

Jag ska aldrig köpa något hos dem igen. Jag köpte en kostym som jag bara hann använda en gång – den blev snabbt sliten och såg gammal ut på grund av billigt material. När jag försökte reklamera den sa de såklart att jag hade använt den för mycket under ett år.”

11 luglio 2025

Tidligere veldig fornøyd

Tidligere veldig fornøyd. Var i dag 24.06 ca kl 10.15 hos Dressmann Fagernes og møtte en arrogant og uhøflig ekspeditrise. I kassa spurte jeg for å sikker på at jeg fikk riktig bukser og størrelse fikk jeg til svar: Dette har jeg fortalt deg minst tre ganger i en nedlatende tone. Dette opplevde jeg som ren mobbing og føltes svært ubehagelig. Er det slik Dressmann ønsker å behandle sine kunder?

24 giugno 2025

Forferdelig dårlig kundebehandling Dressmann Bryn Senter

Forferdelig dårlig kundebehandling. Kjøpte dress sammen med sønnen min. Spurte om rabatt og fikk ingen. Greit nok (selvom det er en dress til 3000,- og da pleier man å få med et par sokker eller noe annet i det minste).. Stapper dressen og skjorten irritert nedi posen så jeg må ta den ut igjen og brette den selv på disken samt legge den i posen på nytt. Den unge jenta begynner å diskutere og krangle med oss fordi jeg ikke vil ha dressen stappet inn i posen. Surrealistisk opplevelse. Aldri mer Dressmann på Bryn Senter.

16 giugno 2025

Susanne på Dressman i Liljeholmen

Susanne på Dressman i Liljeholmens galleria i Stockholm är fantastisk. Jag går alltid dit först. Spelar ingen roll om grannen är billigare (händer inte). Susanne är en solstråle, snabb och effektiv.

16 giugno 2025

Dressman Märsta

Dressman Märsta. Otrevlig äldre kvinna i kassan.
Dålig uppmärkt kampanj som hon försvarar. Kommer inte komma tillbaka hit

8 giugno 2025

Dressmann alltid god kvalitet!

Jeg velger alltid Dressmann når jeg trenger klær av god kvalitet. Aldri hatt problemer med produktene, og bytte er enkelt om noe ikke passer. Jeg elsker også reklamene deres – de er faktisk de eneste jeg ikke skipper!

4 giugno 2025

Kjøpte nesten en hel dress hos…

Kjøpte nesten en hel dress hos Dressmann i Sverige(god service der), men, måtte bestille bukse i en butikk i Norge for å gjøre dressen komplett. Når man bestiller for henting i butikk, så skal det ikke være mulig å bestille noe som ikke er i butikken. Bestilte hos Dressmann i Askim, og den var klikkbar, altså i butikk. Var nesten hjemme igjen da det kom en sms fra butikken, beklager, den har vi ikke! Hvorfor er den da tilgjengelig for kjøp? Får jeg ikke tak i bukse blir det å returnere varer for flere tusen kroner. (ser flere butikker har den i butikk, så har bestilt fra Vestby nå, så får vi se hvordan det går.

3 giugno 2025

Otrevlig personal Borlänge

Även om kläderna är ok, så är det otroligt tråkigt att handla i en butik där personalen är nedlåtande och pikar sina kunder. Det blir inga fler köp på Dressman i Borlänge i alla fall. Jag är genuint nyfiken på varför man väljer att jobba i en butik med den attityden? Eller är det just därför, att man har så många människor man kan förolämpa, om det är det som är målet med ens existens?

25 maggio 2025

Fina kläder men illa bemött

Fina kläder. Personal/säljaren verkar bli kränkt och irriterad över mina frågor gällande presentkort, vänder sig om och går utan att svara. Sedan uttrycker han besvikelse över att jag lämnat kläder i omklädningsrummet. Det blir en känsla av att inte vara välkommen i butiken. Presentkortet väljer jag härmed att använda i en annan butik .

22 maggio 2025

Ingen bonus

Man får numer bara bonus när man handlar till ordinarie pris! Urdumt! Handlade för nästan 3000:- men får alltså inte ett öre i bonus för att det var grejer på kampanj. Tror dom att man får lojala medlemmar så? Kommer inte välja denna butik i fortsättningen! 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

18 maggio 2025

Bestilte 2 bukser på en søndag...

Bestilte 2 linbukser, 1 skjorte og 3 t-skjorter søndag 18 mai kl 11 om formiddagen. 20 minutter senere var de ferdig plukket og kl 6 mandag morgen var alt sammen levert hjemme hos meg. Levering innen 19 timer! Og alt passet perfekt! Så bra var det at jeg gikk inn for å bestille 2 like bukser til, men dessverre hadde de ikke flere i min størrelse i andre farger

19 maggio 2025

Magisk kundeservice på Dressmann

Magisk kundeservice på Dressmann – en opplevelse verdt å skrive hjem om (og det sier ikke lite!)

I dag, 20. mai 2025 kl. 18:20, ruslet jeg inn på Dressmann på Amfi Moss sentrum med planen om å svi av 250 kroner på en enkel shorts. Helt uskyldig. Ingen dramatikk. Men det som skjedde der inne, kan nesten bare beskrives som et lite serviceeventyr – med hovedrollen spilt av en helt eksepsjonell selger.

La meg si det rett ut: Jeg har aldri i mitt liv skrevet en slik omtale. Det i seg selv burde få varsellampene til å blinke i Dressmanns hovedkontor – av glede, altså. For når en kunde som vanligvis ikke bryr seg om å legge igjen anmeldelser, plutselig føler seg så takknemlig og imponert at han må si noe – da har dere truffet blink.

Selgeren jeg møtte, var ikke bare hjelpsom. Hun var varm, forståelsesfull, interessert og klok. Hun lyttet til behovene mine, kom med råd som faktisk føltes personlig tilpasset – ikke "robot-vennlig salgsprat" – og fikk meg til å føle meg både sett og respektert. Det var som å handle med en venn som tilfeldigvis kunne alt om klær og stil.

Og joda, shortsen ble med – men så gjorde også noen skjorter og et par ekstra shortser det samme. Totalt endte jeg opp med å bruke godt over 1500 kroner – og jeg gikk ut av butikken med et bredt smil, rankere holdning og et klart løfte til meg selv: hit skal jeg tilbake. Uten tvil.

Denne typen kundeservice er dessverre sjelden i dag. Men når man først opplever det – ekte, menneskelig service med glimt i øyet og respekt i hjertet – så blir det ikke glemt. Jeg håper virkelig Dressmann tar seg tid til å gi denne selgeren en real klapp på skuldra. Hun gjorde ikke bare et salg i dag – hun skapte lojalitet.

Tusen takk for en opplevelse som løftet dagen min og garderoben min samtidig. Og som sagt – jeg skriver aldri slikt. Men dette? Dette var verdt det.

20 maggio 2025

Dålig service mot mig som kund!

Jag har alltid varit nöjd med Dressmann men jag fick en väldigt dålig service häromveckan. Jag handlade för ca 3000kr och kassörskan berättade att jag får si och så många bonuspoäng för mitt köp - så jag blev medlem men såg inga poäng på en hel vecka. När jag sedan kontaktar kundservice så vägrar de ge mig mig bonuspoäng, som jag blivit lovad! Jag bryr mig inte om era interna regler - om man som kund blivit lovad bonuspoäng så håller man också det! Såhär behandlar man inte kunder om man bryr sig! Vad är det här för beteende? Fixa till detta så kanske jag ändrar mitt omdöme till vad jag tyckte om er innan!

8 maggio 2025

Fikk sms om att en bestilling var…

Fikk sms om att en bestilling var levert i postkasse. Når jeg kom hjem var det ikke noen pakke dær, når jeg henviste meg til kundeservice fikk jeg beskjed om å vente en uke for å se om pakken dukket opp og å høre med naboer om de hadde fått den. Nå 2 uker etter jeg først kontaktet dem får jeg "vi har fått leveringsbekrftelse på sendingen så vi kan ikke gjøre noe, du må kontakte politiet" som om det hjelper å oversvømme politiet fordi dressmann er elendig mtp kundeservice. De lurer kunder til å vente for så bare avskrive hele problemet. Forbanna lureri, elendig kundeservice og enda værre oppfølging.

14 aprile 2025

Tänker aldrig mer köpa något hos dem…

Tänker aldrig mer köpa något hos dem jag köpte en byxa i väla på xl tänkte jag tar med den hem och provar byxan var extremt stor och jag åkte då sedan för att returnera den den ena prislappen var borttagen blev då anklagad för att jag ska ha använt byxan vilket är otroligt dumt tanke sätt jag ville ju ta 2 3 storlekar mindre alltså byta ut den har även skrivit till deras huvudkontor som håller med sina anställda istället för att förstå att man ibland kan ha råkat ta av prislappen nu står jag med en byxa för 900 kr som är 3 storlekar för stor och som tack för köpet blir man anklagad för att ha använt byxan och sedan velat byta in den för 2 3 storlekar mindre Sofia i xl butiken tänkte att det här låter vettigt köp era kläder någon annanstans supporta en schyst klädkedja som kanske sympatiserar mer med kunden 900 kr idag är inget man slänger i sjön

7 aprile 2025

Storleken stämmer inte

Storleken stämmer inte.
Köpte kalsonger där det står att Large ska
motsvara 34-36 vilket är felaktigt.
Jag frågade även personalen på Dressman i Mölndal om det som står stämmer? Svaret var att storleken är normala alltså har du Large så tar du Large.
Förlorade pengarna (450kr) eftersom man inte kan lämna tillbaka eller byta vilket jag förstår eftersom det är inte hygieniskt.
Men man känner sig lurad.
Vad det gäller storlek så har det varit även när man har köpt andra produkter.
Köpt underkläder från andra varumärken och det har alltid stämt.
Kommer aldrig att köpa nåt från Dressman igen.

11 aprile 2025

Tipp topp!

Har handlet hos Dressmann siden jeg kan huske, både på nett og butikker over "hele" landet, og ikke en gang har jeg hatt en dårlig opplevelse. Alltid har jeg blitt møtt med svært hyggelige og hjelpsomme ansatte, noe også venner og familie har samme erfaring av. Syntes det er snodig at de har såpass lav score her, men kan virke som de fleste av de som skriver dårlige tilbakemeldinger, muligens overdriver en smule.

14 marzo 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito