Nie wieder! Ende Februar habe ich einen Anzug gekauft, die angekündigte Reduktion von 30% für neukunden habe ich nicht bekommen. Den Anzug musste ich zurückschicken, weil er nicht gepasst hat. Das wa... Leggi di più

Jag gick in i Dressman för att leta efter byxor, provade sex par och ingen av dem var värda pengarna. Istället för att låta mig vara ifred började personalen störa mig för att jag provade kläder — i e... Leggi di più

Var og handlet tre langbukser og tre skjorter, Dressman i Halden. Hun som jobbet der hadde null interesse av å hjelpe til selvom jeg spurte. En tragisk opplevelse, elendig kunderservice. Viktig at per... Leggi di più

Vi bestilte et jakkesæt, som kom efter 2 døgn, sendte det retur, og bestilte et andet ( som kom efter 2 døgn ). Returnering og tilbagebetaling af første sæt, tog kun 1 uges behandlingstid, før pengene... Leggi di più

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Kjøpte ett plagg på nettet fra…

Kjøpte ett plagg på nettet fra Dressmann.
Kastet lappen som var på og 2 dager senere fant jeg ut at dette var ikke ett plagg jeg ville bruke.
Ringte sentralbordet og fikk tlf. nr. til Dressmann, Sirkus Shopping, Trondheim.
Fikk byttet til noe annet uten problemer.
Super service hele veien hos Dressmann.
Takk for hjelpen.

26 novembre 2025

Jeg var på Dressmann på Sandvika…

Jeg var på Dressmann på Sandvika Storsenter og skulle kjøpe en gave til min bror og har sett noen typer gensere der tidligere i år og så de sist fo 1 mnd siden i den samme butikken når jeg spurte de som jobbet der om de hadde de inne eller på lager så sa hun til meg at de ikke har solgt det produktet i det hele tatt i år og at jeg har måttet sett det for 2 år siden, men det har jeg ikke jeg så det senest for en mnd sidne flere jeg kjenner har kjøpt denne type genser der i forskjellige farger i den modelle jeg så etter. Så at de sier de ikke har solgt det på 2 år og skal si at jeg lyver og finner opp ting er useriøst. Sykt frekk sjef som jobbet der og sykt dårlig kundeservice og sykt uprofesjonelle vil jeg. Å drive å si at en kunde står der og lyver når man har sett produkte der tidligere er sykt dårlig business

26 novembre 2025

Dårlig opplevelse

Var på dressmann city syd i trondheim i dag og fikk en ufyselig service fra en dame i kassa. Denne dama tolererer tydeligvis ikke barn da min 4 år gamle datter var nyssgjerrig på denne dama og spurte «hva hullet i kassa var til» altså, der du kaster ned magneter. Det fikk hun pent og pyntelig beskjed om å ikke bry seg med og at det ikke var lov å ta på hullet med et spydig tonefall. Etter dette spurte dattera mi om kassedama ville ha en klem. Hun snudde seg, gikk og svarte ikke engang. Hadde gått ann å bare si «nei, det ønsker jeg ikke å smile» men neida, hun snudde ryggen til, så stygt å dømmende på meg og gikk.. herregud sier jeg bare

6 novembre 2025

Bad Support and poor quality

I ordered a pair of jeans, which unfortunatly had several issues like loose threads. I wrote the support about that issue. I sent pictures and also mentioned that i never wore those and i never washes the. They are stating that it isnt a manufacturing problem, which it has to be. Unfortunatly the Support is really bad and the jeans are of poor quality. I dont receive any help or refund for the damaged problem

6 novembre 2025

Nevada RF Stretchjeans

Köpte 1 par, Nevada RF stretch soft grey, jeans den 13/7- 2025. I går upptäckte jag, efter att jag använt dem 10-12 ggr och tvättat dem 1 gång. att tyget till höger om den vänstra baksidan hade spruckit. Det är väldigt tunt tyg i byxan. Gick glad och hoppfull tillbaka med byxan efter att jag ägt den mindre än 4 månader och trodde de skulle gå att reklamera på grund av den bristfälliga kvaliteten. I butiken i täby centrum blev det tvärnobben. Det var inget fel på byxans kvalitet det var mig det var fel på som använde dem på ett felaktigt sätt. Lämnade byxorna i butiken och gick därifrån för att aldrig mer återvända. Nästa gång köper jag byxor som tål att användas, i en annan butik.

5 novembre 2025

Enastående bemötande på Dressmann i Helsingfors

Vi har inget Dressmann i vårt land så jag brukar alltid passa på att handla kläder när vi åker till Sverige eller - som nu senast - Finland. Det var första gången jag besökte Helsingforsbutiken på Alexandergatan 11 men säkert *inte* den sista. Jag måste säga att jag aldrig fått så otroligt bra betjäning i någon klädbutik förut. Kunnig, vänlig betjäning och på flytande engelska. När expediten hörde att jag ville ta på mig en av skjortorna, erbjöd hon sig till och med att ångpressa den. Jag fick också nyttja medlemsrabatten mot att jag skulle bli medlem. Dock har jag inte bekräftat medlemskapet eftersom allt går på finska på deras hemsida. Trodde att Finland var ett tvåspråkigt land.

Sammanfattningsvis:
5/5 för bemötandet i butik.
0/5 för språkpolitiken i samband med att bli medlem.

24 ottobre 2025

Ingen svarar på Dressman Solna!!!

Ringer till Dressman Solna och ingen svarar. Tredje gången lyfter någon på luren och lägger på direkt. När jag ringer igen är det ingen som svarar. Dåligt!!!!!
Svara och säg ”Var god dröj” men inte OK att inte svara kl. 16.00 en vanlig vardag.

2 ottobre 2025

Otrevlig äldre man och medelålders…

Otrevlig äldre man och medelålders kvinna i Nordstans butik. 10 september 10:00
Talade med kund som om jag vore inget alls. Otroligt dryg och besservisser.
Vägrade följa konsumentlagen trots bevis.

10 settembre 2025

Elendig kundeservice.

Kjøpte 4 boxershorts av samme type og størrelse. Ene var feilmerket og var for liten, prøvde ta kontakt via nettsiden, men da fikk jeg beskjed om at alt måtte inn til butikken. Dvs at det ikke er noen mulighet til å reklamere digitalt. Så reisevei på 2 timer t/r er dette helt uaktuelt. Er ikke snakk om å videreformidle kontakten videre til butikken. Elendig kundeservice.

16 settembre 2025

Ich habe das Paket zurückgeschickt und…

Ich habe das Paket zurückgeschickt und hatte ein Retourenlabel. Ich musste trotzdem einen Betrag zahlen wegen der Retoure. Wenn ich gewusst hätte das ich trotzdem etwas zahlen muss hätte ich bei der Seite niemals etwas bestellt.
Man muss zahlen obwohl man das Paket gar nicht will. Gute Strategie!!!!! Schrecklich

8 luglio 2025

Dressmann informerer dig ikke om dine…

Dressmann informerer dig ikke om dine varer er på lager eller ej før de har sendt varer afsted. Så jeg havde bestilt et jakkesæt med jakke, bukser og bælte og efter de har sendt varerne får jeg pludselig penge tilbage for jakken og modtager nu kun bukser og bælte. Snakker derefter med kundeservice som ikke kunne være mere ligeglad, siger bare at det er ærgerligt, men lageret har travlt.... Tak for .... Tag jer dog sammen.

13 agosto 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito