Nie wieder! Ende Februar habe ich einen Anzug gekauft, die angekündigte Reduktion von 30% für neukunden habe ich nicht bekommen. Den Anzug musste ich zurückschicken, weil er nicht gepasst hat. Das wa... Leggi di più
Jag gick in i Dressman för att leta efter byxor, provade sex par och ingen av dem var värda pengarna. Istället för att låta mig vara ifred började personalen störa mig för att jag provade kläder — i e... Leggi di più
Var og handlet tre langbukser og tre skjorter, Dressman i Halden. Hun som jobbet der hadde null interesse av å hjelpe til selvom jeg spurte. En tragisk opplevelse, elendig kunderservice. Viktig at per... Leggi di più
Vi bestilte et jakkesæt, som kom efter 2 døgn, sendte det retur, og bestilte et andet ( som kom efter 2 døgn ). Returnering og tilbagebetaling af første sæt, tog kun 1 uges behandlingstid, før pengene... Leggi di più
Frekke folk på vestkanten dressmann…
Frekke folk på vestkanten dressmann anbefales ikke
Gjelder sending av bestilt vare fra…
Gjelder sending av bestilt vare fra nettsiden til Dressmann.
Har to ganger bestilt varer på nettsiden til Dressmann. Den ene gangen, i sommer, fikk jeg ikke varen før det hadde gått 1 måned. Siste gang... Bestilte jeg 18 sept og har enda ikke fått varen. Brukte muligheten å få varen på døren og selskapet som Dressmann bruker er veldig tregt. Veldig irriterende når en betaler flere tusen kroner og får ikke varen.
Tok kontakt med Dressmann kontaktservice og der fikk jeg heller ikke hjelp, måtte selv ordne med underselskapet de bruker og der kommer jeg ikke fram.
Tar veldig lang tid før jeg kanskje kommer til å bestille mer fra Dressmann og får levert noe på døren.
Dette anbefales ikke!
WHY IS THERE A HOLE IN MY NEW PANTS I LOST MY AIRPODS
IMAGINE BUYING NEW SHORTS/ THEY ALL GOOD AND NICE TO WEAR NO PROBLEM/ PUT SOMETHING IN MY PANTS 30MINUTES LATER W,TF THERE IS A FU.CKING HOLE IN MY NEW SHORTS AND I LOST MY AIRPODS YOU PIECE OF SH,IT COMPANY.
Bra basutbud
Bra basutbud. Dressmann har verkligen satsat på ett piggare basmode än förut. Personal har verkligen ett bra bemötande och ett leende nära till hands.
Handlet på Dressmann i Drammen i dag
Handlet på Dressmann i Drammen i dag. Noen T-skjorter og andre småting. 3 for 2. Bra. Alltid god service - som vanlig. Jeg handler mye på Dressmann. Synes jeg får mye for pengene. Men stoffene i enkelte produkter synes å ha blitt dårligere de siste årene. Slites og misfarges fort.
Bra baskläder till bra priser
Bra baskläder till bra priser, alltid trevlig personal och väldigt hjälpsamma
Även om kläderna inte hålla den…
Även om kläderna inte hålla den förväntan jag haft så har kundtjänst varit superb och mycket hjälpsam
Bra baskläder till bra priser
Bra baskläder till bra priser, alltid trevlig personal och väldigt hjälpsamma
Good Company and with nice prices.
Upptäckte att min mans underkläder och…
Upptäckte att min mans underkläder och t-shirts (från Dressman) underligt fortbsitits och tappat formen, jag skyllde på maken som en ”slitvarg”. Ett ordentligt lager med nya fräscha kläder inhandlades från Dressman. Inom ett år hade det gått hål i kanten på t-skjortorna och linnen blivit
oformliga.
Sedan dess har dessa plagg inhandlats från en konkurrent med samma prisklass och kvalitén har varit betydligt bättre. Aldrig mera Dressman!
Nettbutikk
Opplevelse i butikkene er alltid gode,men kundeservice i nettbutikk og leveringstid trekker ned. Andre klesbutikker på nett klarer alltid å levere innen rimelig tid men av en eller annen grunn ikke Dressmann. Synes også kvaliteten på tøyet har blitt dårligere de siste årene.
Dressmann prøver på stunt i disse…
Dressmann prøver på stunt i disse Corona tider med pakke rett hjem, dette er det bare å glemme. Pakken jeg bestilte ble ikke levert med PostNord som det står, men sendt med posten i Norge. Dette står det ingen ting om, PostNord har levert på døren eller postkasse, også for pakker som er større en postkassa, mens posten har ingen slike tjenester så langt jeg veit. Pakken blir da først sendt til postbudet, som skal konstatere at pakken er for stor for postkassen også skal den gå tilbake for så sendes postkontor. Dette gjør at det tar en dag eller to ekstra, og man må fortsatt hente pakken på postkontoret. Godt mulig dette fungerer på større pakker, men det sier ikke Dressmann noen ting om. Kundeservice hadde heller ingen ting å bidra med, eller hadde kontroll på forskjellen mellom posten og PostNord, så da er det bare å vente en dag eller to til. Er uansett veldig lite glad for falske reklamer, og ingen forståelse hos kundeservice.
Handlat på Dressman i många år och har…
Handlat på Dressman i många år och har alltid haft bra erfarenheter.
Schysst kvalitet till bra priser!
Great Service at Incredible Prices
Great Service at Incredible Prices. Very good quality too.
Dressman i Burlövs Centrum
Dressman i Burlövs Centrum. Fantastiskt bra!
Det var i och för sig ett par månader sen jag handlade där. Men bättre sent än aldrig tänker jag mig. Är inte alls förtjust i klädaffärer. Undviker dessa in i det längsta om jag ska vara ärlig!
Men till Burlövs Centrun kan jag köra fler gånger. Absolut den bästa servicen jag fått i en klädaffär i Sverige. Kvinnan som hjälpte mig så fint var butikschef där och det märktes! Hon var kunnig, trevlig, snabb och mycket hjälpsam. Full pott! Kan varmt rekommenderas.
Dressmann XL har bestämde sig tydligen…
Dressmann XL har bestämde sig tydligen för ett tag sedan att dom inte vill ha allt för överviktiga människor i sin butik, bara "hollywood" tjockisar.
Detta blev smärtsamt uppenbart efter mitt senaste besök dit då jag fick veta att allt över 50 i midja inte förtjänar jeans utan istället får se sig om bland bomulls byxorna som håller 1/3 så väl och kostar typ det dubbla, men se även där vill de ju inte vara allt för tillmötes gående så de gömmer allt över ca 2xl på nedersta hyllan (antar att det är underhållande för dem att se överviktiga människor vara tvungna att vika sig dubbelt för att ha en chans att se om det ens finns rätt storlekar).
Dressmann XL har gått från ett dugligt ända val till ett förnedrande tvång (om man likt mig inte vill behöva bråka med webbutiker) och de visar inget intresse att ens försöka bli bättre.
Dressmann på Tveita Senter
Dressmann på Tveita Senter
Har handlet der i det siste. Hyggelig personale som er veldig hjelpsomme. Akkurat det man ønsker når man handler, fordi man går ut av butikken med ett smil om munnen.
Gjelder Dressmann Kundeservice
Gjelder Dressmann Kundeservice, Nettbutikken, Norge.
Der får du ingen hjelp.
Jeg har kjøpt meg en dress, og kan ikke avhente den i butikk,
før etter at hentefristen er utløpt.
Jeg kontaktet Kundeservice, og fikk til svar at jeg måtte kontakte butikken direkte. Det gjorde jeg, og fikk gjort en avtale om dato for henting.
Like etter mottok jeg en mail, som sa at dressen likevel måtte hentes
innen hentefristen. Jeg tok igjen kontakt med nettbutikkens kundeservice, fortalte dem om avtalen og den nye melding, og ba dem
rydde opp i saken, slik den var avtalt.
Til svar fikk jeg at det sikkert var en automatisk melding som uansett avtale, ville bli sendt, m.a.o. de ville ikke foreta seg noe som helst.
Da må man spørre seg om Dressmann's kundeservice er til for å yte
hjelp til kundene ?
Kan det være så vanskelig for dem å gidde å ta en telefon til en butikk, innefor egen kjede, for å forsikre kundene om at de får varene sine ?
Slett kundeservice !
Per H.