mooie vakantiewoning en lekker ruim. het inpandige zwembad is een cadeautje, goed voor de afkoeling in warme dagen. Jammer dat kranen in verval raken. er is absoluut te weinig bergruimten in zowel sl... Leggi di più
- Het terras aan de buitenkant van het huis was erg vies en vol rommel -> onbruikbaar; - Ze wilden ons geen e-bikes verhuren: „Alle fietsen zijn volgeboekt!”, terwijl de fietsen de hele dag nutt... Leggi di più
Voor de derde keer voor een korte vakantie op een Dormiopark. Geweldige huisjes, altijd goed schoon en op een mooie locatie. Rustige parken met een klein maar fijn zwembad. Gastvrije en attente mede... Leggi di più
In het weekend van 15 tot 17 maart 2024 hebben wij het Dormio park nieuwvliet bad bezocht en hebben wij gebrijk gemaakt van 1 van de mooie volledig verzorgde villa's. Tijdens het boeken van de villa w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Dicht bij één van de schoonste zandstranden van Nederland en in een natuurrijke omgeving ligt Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Tijdens je verblijf op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad hoeft het je aan niets te ontbreken dankzij de vele faciliteiten. Ons resort beschikt onder andere over een modern restaurant met een ruim buitenterras, een binnen- en buitenzwembad, een minimarkt met broodjesservice en de Mio Kids Club.
Lampsinsdijk 8, 4504 RA, Nieuwvliet, Zeeland, Paesi Bassi
- +31085134040
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 8% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Top verblijf
Alles was prima, heel tof huis aan het water. Luxe dat iedere slaapkamer een eigen badkamer heeft, er was zelfs een sauna. Top.

Zalig familieweekend
Prachtige groepswoning waar we met 17 familieleden een zalig weekend beleefden. Heel mooi ingerichte vakantiewoning. Ruime slaapkamers en badkamers. Kraaknet. Zeker een aanrader!

Mooi resort
Mooi resort
Heel proper
Kindvriendelijk
Zeer goed restaurant met vriendelijke bediening.

Fantastische accommodatie
Fantastische accommodatie, super fijn verblijf gehad.

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
Rustig resort dicht bij het strand
Rustig resort... Mooi huis met voldoende ruimte... Goed ingerichte keuken. Goeie bedden in de kamers met en suite badkamer..
Goeie wifi..
Speelmogelijkheden voor de kinderen
Zeker een aanrader!

Fijn kidshuisje
Fijn kidshuisje, met nog enkele verbeterpunten. Zo liepen wij er tegen aan dat de gordijnen niet bepaald verduisterend zijn. Met baby en peuter die overdag slapen is hierdoor de kamer erg licht wat de slaapjes erg moeizaam maakte (slapen thuis in een donkere kamer). Verder vonden we de receptie super vriendelijk. De inrichting van het kids huisjes was verder ook erg leuk! De bediening in het restaurant was helaas wel wat minder (wel heerlijk gegeten).

Geweldige accommodatie
Geweldige accommodatie, dichtbij strand en leuke plaatsjes om te bezoeken!

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
We hebben heel erg genoten op het park
We hebben heel erg genoten op het park! Fijne sfeer, mooi huis, voldoende faciliteiten en alles was netjes. Ideaal, wat ons betreft, met jonge kinderen (ons kindje is net 1 jaar).

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
Het was perfect … prachtig huis 6…
Het was perfect … prachtig huis 6 personen allemaal een eigen douche. Mooie ligging om te wandelen en te fietsen .. leuke plekken in de buurt zoals Sluis en Knokke en cadzand … aardig personeel . Laadpaal bij t huis . In een woord “SUPER”

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
Een fantastische week in Dormio…
Een fantastische week in Dormio Nieuwvliet Bad met kinderen, kleinkinderen en de 2 honden. De max!

Spinnenwebben, vogelpoep en sigarettenpeuken
Op maandag aangekomen. Huisje is oké, omgeving minder maar begrijpelijk omdat het nog recent is aangelegd.
Terras en tuinset vol met mega spinnenwebben. Ook vol met vogelpoep en diverse peuken op de grond. Dit bij receptie aangegeven en er zou iemand komen. Dinsdag middag nogmaals aangegeven en woensdagochtend idem. Bij vertrek op vrijdag 17 juni nog niemand gezien voor de schoonmaak. Dit aangegeven en ze zou het terug koppelen aan de schoonmaak maar excuses konden er niet vanaf.

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
Mooi park aan de kust van Zeeuws…
Mooi park aan de kust van Zeeuws Vlaanderen.
Wij hebben een smokkelaars appartement geboekt. Wat niet in de omschrijving staat is dat deze appartementen op de begane grond, de inkomst hal delen met een bovengelegen hotelkamer.
In ons geval gaf dit wel geluidsoverlast te meer omdat degene die in de bovengelegen hotelkamer verbleef
om 06.00 uur 's ochtends vertrok en dat iedere morgen.
Dit mag toch wel bij de appartementen omschrijving vermeld worden. Bij de ontvangst werd hierover niks gezegd.

Prachtig nieuw park
Prachtig nieuw park met huizen voorzien can alle comfort!

Top vakantie!
Zeer leuke vakantie gehad in het resort. Heel goede ontvangst, vriendelijk personeel. Het huis was zeer mooi en ruim en voelde toch huiselijk aan. Mooie keuken, badkamers en slaapkamers. En alles was zeer proper en netjes.
Ook een zeer mooie omgeving om te wandelen en te fietsen, wij gaan zeker nog eens terug . 😊

Aanrader!
We verbleven als gezin met 2 kleine kinderen. Ruim huis, 1 badkamer per kamer wat super handig is, moderne inrichting, alle benodigdheden in de keuken en echt schoon!
Vriendelijk personeel (we kregen een gratis upgrade), enthousiaste dames voor de kinderactiviteit, strand op 10-15 minuten loopafstand, leuke dingen in de omgeving, pizzeria in de buurt is echt een aanrader.
Tips voor gezinnen met kleine kids: sommige huizen grenzen aan het water en er is geen hek, overleg na het boeken of het een geschikt huis is voor kleine kids.

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
Een feestweek voor ons hele gezin.
We hebben genoten van de luxe van het grote huis.Samen met onze kinderen en kleinkinderen.Het huis lag in een prachtig groen stuk en lekker vrij.
Jammer dat de wifi nog niet goed was,twee kleinkinderen moesten helaas nog werken op de computer ivm een nieuwe baan.
En ook jammer dat er geen grote badkamer/toilet beneden was ivm met mijn hulpbehoevende man/opa.
Restaurant was heel goed en vriendelijk personeel,maar ook een invalide toilet.
Leuke dingen voor de kleinkinderen.
Het was een topweek.

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
Het zijn mooie huizen en van alle…
Het zijn mooie huizen en van alle gemakken voorzien. Er ontbreekt niets en de kwaliteit van de apparatuur en andere zaken is erg hoog.
Ook de voorzieningen, zoals diverse speelplaatsen zijn leuk voor de kleintjes.

Een heerlijk weekend in Zeeland
een heel mooi huis, waarin het aan niets ontbrak.
we hebben er met 15 mensen van groot tot klein een heerlijk weekend gehad. de bedden, de keuken, de wasgelegenheden, de woonkamer, echt alles was blitz sauber. de medewerkers op het park zijn zeer vriendelijk en behulpza

Mooi nieuw resort
Mooi nieuw resort, ruim opgezet en de huisjes zijn voorzien van alle gemakken.
Wij hadden een wellness huisje met eigen sauna en jacuzzi in de tuin waar we veel gebruik van gemaakt hebben.
Met de fietst ben je binnen een paar minuten op het strand. Maar je bent ook zo met de fiets in België of Breskens, Vlissingen en/of Middelburg. Alles via goed aangelegde fietspaden bereikbaar. Kortom: aanrader!