Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad Recensioni

TrustScore 4 su 5

Lampsinsdijk 8, 4504 RA Nieuwvliet, Zeeland, NL

Valutata 4 stelle su 5

mooie vakantiewoning en lekker ruim. het inpandige zwembad is een cadeautje, goed voor de afkoeling in warme dagen. Jammer dat kranen in verval raken. er is absoluut te weinig bergruimten in zowel sl... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

- Het terras aan de buitenkant van het huis was erg vies en vol rommel -> onbruikbaar; - Ze wilden ons geen e-bikes verhuren: „Alle fietsen zijn volgeboekt!”, terwijl de fietsen de hele dag nutt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor de derde keer voor een korte vakantie op een Dormiopark. Geweldige huisjes, altijd goed schoon en op een mooie locatie. Rustige parken met een klein maar fijn zwembad. Gastvrije en attente mede... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Noleggio vacanze
  2. Hotel
  3. Agenzia di affitto di case vacanze

Scritti dall'azienda

Dicht bij één van de schoonste zandstranden van Nederland en in een natuurrijke omgeving ligt Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Tijdens je verblijf op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad hoeft het je aan niets te ontbreken dankzij de vele faciliteiten. Ons resort beschikt onder andere over een modern restaurant met een ruim buitenterras, een binnen- en buitenzwembad, een minimarkt met broodjesservice en de Mio Kids Club.

• Lampsinsdijk 8, 4504 RA, Nieuwvliet, Zeeland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 8% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

549 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super mooi park

Super mooi park. Vooral de huizen. Mooie ligging.
Vriendelijk personeel. Wij komen zeker een keer terug.

25 aprile 2024

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad

Beste gast, hartelijk dank voor jouw feedback! Wat fijn dat je het park zo mooi vond, met zijn prachtige ligging en vriendelijke personeel. Het is geweldig om te horen dat je van de huizen hebt genoten. We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen voor een volgend bezoek! Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Valutata 5 stelle su 5

Genoten van een heerlijke week op dit…

Genoten van een heerlijke week op dit park! Dormio Resort Nieuwvlietbad Rust en ruimte. Mooi verblijf met goede bedden,ruim voldoende inventaris vriendelijk personeel bij inchecken. Mooie omgeving leuke dorpjes in directe omgeving. Fantastisch strand dichtbij met leuke strand tenten.

5 aprile 2024

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad

Beste Marja, hartelijk dank voor jouw feedback! Wat geweldig om te horen dat je hebt genoten van een heerlijke week. Leuk om te weten dat het personeel bij het inchecken vriendelijk was en dat je de omgeving met de leuke dorpjes en het nabijgelegen strand met leuke strandtenten hebt kunnen verkennen. We hopen dat je snel weer een bezoek brengt aan ons resort! Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Fijne kennismaking met Dormio Resort

Het vakantiepark is mooi aangelegd met genoeg privacy bij het huisje. Het huisje zelf is van alle gemakken voorzien en was zeer schoon.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Voor kleine kinderen zijn er genoeg speelplekken. Het is prima te doen om naar het strand te lopen.
Kortom voor herhaling vatbaar!

12 aprile 2024

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad

Beste Jolanda, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je genoten hebt van het vakantiepark en dat je huisje schoon en goed uitgerust was. Het is super fijn dat het personeel vriendelijk en behulpzaam was en dat er voldoende speelplekken voor de kinderen zijn. Ook fijn dat het strand op loopafstand ligt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende geweldige vakantie! Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Wat kan ik zeggen TOP!

Wat kan ik zeggen TOP!
We boekten een vakantiehuis voor 16 personen.
Bij aankomst vriendelijk ontvangen.
Aangekomen in het huis wauw dit is echt een top accomodatie voor een grote groep. Alles was aanwezig wat er moet zijn !
Zwembad is klein maar genoeg voor even rustig te plonsen met de kids. De broodjes service in de morgen is een leuke meerwaarde weinig in de buurt. Je kan perfect te voet tot aan de zee en strand wandelen 1,9km . Wij komen hier zeker nog eens terug !

22 marzo 2024

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad

Beste Marissa, hartelijk dank voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je zo'n geweldige ervaring had in ons vakantiehuis. We zijn blij dat je vriendelijk werd ontvangen en dat je genoten hebt van de accommodatie en de faciliteiten, zoals het zwembad en de broodjesservice. Het is fantastisch om te horen dat je van plan bent om terug te komen! Graag tot dan! Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Erstklassig

Eine erstklassige Adresse für eine Auszeit zu zweit. Die Wellness-Oase-Häuser sind überragend. Die Buchung lief super und das Personal vor Ort war sehr freundlich und kompetent.

14 marzo 2024

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad

Lieber Moor, vielen Dank für Ihr Feedback. Wie schön zu hören, dass Sie eine ausgezeichnete Erfahrung in den Häusern der Wellness-Oase hatten! Wir freuen uns, dass die Buchung reibungslos geklappt hat und das Personal vor Ort freundlich und kompetent war. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Mit freundlichen Grüßen, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Valutata 3 stelle su 5

Gemiste kans.

Prima huisje, goed ingericht met comfortabele meubelen en bedden. De rust op het park is weldadig. Misschien wel te rustig. Tijdens ons verblijf was er geen mogelijkheid om warm eten te verkrijgen. Restaurant en snackbar waren gesloten ondanks dat het park aardig bezet was. De dichtsbijzijnde mogelijkheid was Roompot. Je stuurt je klant dus gewoon naar je concurrent.
Dat deze faciliteiten gesloten zijn staat bij het reserveren uiteraard niet aan gegeven. Dit laatste geldt ook voor wel meer dingen die beloofd worden en niet nagekomen zijn. Dormio doet hiermee niet wat ze beloven. Dat is jammer.

20 marzo 2024

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad

Beste Herman, hartelijk dank voor je feedback. Fijn om te lezen dat je een fijn verblijf hebt gehad. Wat betreft de gesloten faciliteiten, zou je dit willen mailen naar customerservice@dormio.eu? Dan kunnen wij kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen. En hoe het heeft kunnen gebeuren dat je niet geïnformeerd was over de gesloten faciliteiten. Alvast hartelijk dank hiervoor! met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Valutata 5 stelle su 5

In het weekend van 15 tot 17 maart 2024…

In het weekend van 15 tot 17 maart 2024 hebben wij het Dormio park nieuwvliet bad bezocht en hebben wij gebrijk gemaakt van 1 van de mooie volledig verzorgde villa's. Tijdens het boeken van de villa was het eenvoudig om via de side alles te vinden. Bij aankomst zijn we vriendelijk ontvangen en heeft het personeel aan de receptie duidelijk alles uitgelegd. Het huis was mooi comfortabel en luxe ingericht waar echt alles aanwezig was. Verder heeft het park alles voor alle leeftijden.

20 marzo 2024

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad

Beste Jacques, hartelijk dank voor je feedback! Fijn om te horen dat jullie een aangenaam verblijf hebben gehad op ons Dormio park in Nieuwvliet-Bad. We zijn blij dat het boekingsproces soepel verliep en dat jullie vriendelijk zijn ontvangen bij de receptie. Fijn om te weten dat jullie tevreden waren met de comfortabele en luxe inrichting van de villa, en dat het park voor alle leeftijden iets te bieden heeft. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Dormio! Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Valutata 5 stelle su 5

Welness huisje voor 2 pers.

Welness huisje voor 2 pers.
We hebben een fantastische midweek gehad . Huisje was heel gezellig en van alle gemakken voorzien. Sauna en whirlpool was fantastisch.pers receptie en pers restaurant waren heel vriendelijk en gastvrij. We hebben een heerlijk verblijf gehad en heerlijk gegeten in het restaurant.wij komen zeker terug bij Dormio.

5 marzo 2024

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad

Beste Alice, hartelijk dank voor je feedback. Wat fijn om te horen dat je een fantastische midweek hebt gehad in ons wellness huisje voor 2 personen. We zijn blij dat je hebt genoten van de gezelligheid en alle voorzieningen, zoals de sauna en whirlpool. Ook waarderen we je vriendelijke opmerkingen over ons personeel en het restaurant. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te verwelkomen bij Dormio! Met gastvrije groet, Sabine - Dormio resorts & Hotels

Prachtig resort

Het is een heel mooi park. Ieder huisje heeft alle faciliteiten dat je nodig hebt. Het huisje was heel proper.

10 marzo 2024

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad

Beste Cindy, hartelijk dank voor je feedback. We zijn blij om te horen dat je ons park mooi vond en dat het huisje alle faciliteiten bood die je nodig had. Fijn ook dat je de netheid van het huisje hebt opgemerkt. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Dormio resorts & Hotels

Dormio Nieuwvliet

Fijne ervaring in een gloednieuw park!
Mooie accomodaties met zeer mooie en goede benodigdheden (bedden, keukenmateriaal, zetels,…).
Een plaats om zeker naar terug te keren!

8 marzo 2024

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad

Beste Sophie, hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij dat je genoten hebt van je verblijf in ons gloednieuwe park en dat onze accommodaties aan je verwachtingen voldeden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Fraaie huisjes

Erg mooi nieuw park. Mooi ingericht huisje met fijne bedden en goed ingerichte woonkamer en keuken. Zeer vriendelijke werknemers bij de receptie.
Enige minpunt was dat op 1 hoog de temperatuur ‘s nachts erg hoog was wellicht door (te) goede isolatie?

8 marzo 2024

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad

Beste gast, hartelijk dank voor je feedback. Fijn om te lezen dat je genoten hebt van ons nieuwe park en het mooi ingerichte huisje met comfortabele bedden en goed uitgeruste woonkamer en keuken. We zullen je opmerking over de temperatuur op de eerste verdieping zeker ter harte nemen en bekijken. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Topverblijf!

Vriendelijk personeel, mooi en proper huisje, aangename bedden, rustig. Ik zou zeker nog eens terugkomen.

23 febbraio 2024

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad

Beste Nienke, hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je hebt genoten van de vriendelijke service van ons personeel, het mooie en schone huisje, de comfortabele bedden en de rustige omgeving. Het is fijn om te weten dat je van je verblijf hebt genoten en dat je overweegt om terug te komen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Toller Aufenthalt

Sauberkeit
Kinderfreundlich
Ausstattung der Wohnung

17 febbraio 2024

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad

Lieber Nico, vielen Dank für Ihr Feedback zu Sauberkeit, Kinderfreundlichkeit und Ausstattung der Wohnung. Wir bemühen uns, unsere Unterkünfte sauber und komfortabel für alle unsere Gäste zu halten, daher ist es schön zu hören, dass Sie mit der Sauberkeit zufrieden waren. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen, um Ihren Aufenthalt noch angenehmer zu gestalten. Mit freundlichen Grüßen, Sabine - Summio Parcs

Een zeer mooi park

Een zeer mooi park. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Er was een klein probleem met de woning en ze hebben dat direct opgelost.

15 gennaio 2024

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad

Beste gast, hartelijk dank voor je positieve feedback. Wij zijn blij om te lezen dat je hebt genoten van het verblijf en dat ons personeel vriendelijk en behulpzaam was. Het spijt ons voor het kleine probleem met de woning, maar fijn dat we het direct voor je konden oplossen.We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Exceeding expectations, again

Being a returning visitor tonthe Dormio resort i was, again, positively surprised by the resort. Accommodation, the park, the staff. It was all exceeding my high expectations! Thanks for another great and relaxing stay. We will see tou again in April and May 😎

27 gennaio 2024

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad

Dear Jan, We would like to thank you for leaving this great review. We are delighted to read that you were satisfied again with your holiday with us and that you enjoyed again Dormio Resort. We appreciate the recommendation you make with this. We look forward to welcoming you again for another great holiday! Kind regards, Sara - Dormio Resorts & Hotels

Heel fijn park

Heel fijn park, alles is mooi en luxe. Vriendelijk personeel die alles doet voor een fijn verblijf.

5 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Dormio Resort Nieuwvliet Bad is voor…

Dormio Resort Nieuwvliet Bad is voor ons de ultieme beleving van een kindvriendelijk familie vakantie. Ondanks de aanhoudende regen in week 1-2024 voelde het verblijf als zeer aangenaam. Comfortabele woningen voorzien van alle gemakken. Ruime slaapkamers met bij horende compleet sanitair. Verder mooi toegankelijk zwembad en iedere dag verse broodjes voor een goede start van de dag. Dormio, jullie zien ons met veel plezier terug. Overigens ook voor 2 of 20 personen een aan te bevelen locatie.

9 gennaio 2024

Genoten!

Mooi en leuk park. Super accomodaties, vriendelijk personeel, voldoende faciliteiten en leuke omgeving

5 gennaio 2024

Echt een aanrader

Echt een aanrader! Heel mooi resort. Wij zaten in een kidshuis. Heel mooi, sfeervol ingericht, met warme kleuren en mooie aankleding. Alles is aanwezig. Kindvriendelijk. Boven kidsbadkamer, vonden de kinderen erg leuk, en ruime badkamer voor de rest.

Bij aankomst konden we helaas pas om 17.15 in onze accommodatie, maar alles was keurig en bedden al opgemaakt, Heel luxe.
Handdoeken lagen keurig klaar. Op iedere slaapkamer genoeg ruimte om kleding op te hangen, neer te leggen.

Binnenzwembad op het resort is erg klein! Dat was jammer.

Het restaurant ziet er sfeervol uit, maar helaas erg harde muziek, daarom hebben wij er alleen een drankje gedaan.

Er is een mini-supermarkt waar alles aanwezig is wat je nodig hebt. En vooral fijn dat we iedere ochtend verse broodjes konden halen.

We raden dit resort aan!

4 gennaio 2024

Erholung pur in der Natur

Auf der Suche nach einem Feriendomizil in Zeeland für meine Familie und mich, bin ich auf das recht neue Dormio Resorts gestoßen.

Der Wohnpark ist wunderschön eingebunden in die Natur und wirkt wie ein kleines Dorf bestehend aus einer Reihe wirklich ansprechend ausgeführter Bungalows in verschiedenen traditionellen Bauweisen inmitten eines Mäander aus natürlich wirkenden Kanälen.

Beim Bau wurde auf Nachhaltigkeit wert gelegt. So ist jeder Bungalow darüber hinaus mit PV und Wärmepumpe ausgestattet sowie mit Ladesäulen am eigenen PKW-Stellplatz am Haus.

Die Ausstattung des Bungalows selbst und seine Aufteilung ließen wenig Wünsche über, so dass man sich hier sofort zuhaus und willkommen fühlt, zumal alle Betten bezogen und Handtücher bereitlagen und man sich um die Endreinigung nicht kümmern braucht.

Koffer rein und Urlaub. Genau mein Ding.

Das Personal an Rezeption, Minishop sowie im eigenen empfehlenswerten kulinarischem Restaurant war herzlich und zuvorkommend.

Vom Ressort aus erreicht man mit dem PKW oder Rad in wenigen Minuten die Küsten- und Dünenstreifen. Selbst für Wanderfreunde sollte die Distanz kaum ein Hindernis darstellen. Die Lage lädt darüber hinaus ein zu Ausflügen zu nahegelegenen wundervollen Natur- und Vogelschutzgebieten sowie zu Orten wie Cadzand , Sluis oder Breskens mit Fährverbindung nach Vlissingen an der Scheldemündung.

Für uns als Naturliebhaber und Fotobegeisterte ein unvergesslicher Urlaub.

Wir werden auf jedenfalls hier gerne wieder zurückkehren.

1 gennaio 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più