mooie vakantiewoning en lekker ruim. het inpandige zwembad is een cadeautje, goed voor de afkoeling in warme dagen. Jammer dat kranen in verval raken. er is absoluut te weinig bergruimten in zowel sl... Leggi di più
- Het terras aan de buitenkant van het huis was erg vies en vol rommel -> onbruikbaar; - Ze wilden ons geen e-bikes verhuren: „Alle fietsen zijn volgeboekt!”, terwijl de fietsen de hele dag nutt... Leggi di più
Voor de derde keer voor een korte vakantie op een Dormiopark. Geweldige huisjes, altijd goed schoon en op een mooie locatie. Rustige parken met een klein maar fijn zwembad. Gastvrije en attente mede... Leggi di più
In het weekend van 15 tot 17 maart 2024 hebben wij het Dormio park nieuwvliet bad bezocht en hebben wij gebrijk gemaakt van 1 van de mooie volledig verzorgde villa's. Tijdens het boeken van de villa w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Dicht bij één van de schoonste zandstranden van Nederland en in een natuurrijke omgeving ligt Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Tijdens je verblijf op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad hoeft het je aan niets te ontbreken dankzij de vele faciliteiten. Ons resort beschikt onder andere over een modern restaurant met een ruim buitenterras, een binnen- en buitenzwembad, een minimarkt met broodjesservice en de Mio Kids Club.
Lampsinsdijk 8, 4504 RA, Nieuwvliet, Zeeland, Paesi Bassi
- +31085134040
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 8% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
boeking
Op basis van de foto's op de site een vakantiehuis geboekt. Snelle respons. Nu nog tijdens de vakantie ervaren of de het vakantiehuis beantwoord aan de getoonde foto's. Gezien eerdere ervaringen heb ik er alle vertrouwen in.
Vreselijk gedateerde slecht schoongemaakte woning.
Vreselijk gedateerde slecht schoongemaakte woning.
Schoonmakers al naar huis na melding.
Meubilair oud en smerig.
Nog nooit zoiets meegemaakt.
Reactie op bericht :
Al onze klachten gelijk gemeld bij receptie er zouden mensen komen maar nadat we terug kwamen waren de schoonmakers al naar huis.
Toen zelf gaan schoonmaken omdat de ontlasting nog aan de toiletbril zat. Ik wilde niet slapen en douchen in een vervuilde woning.
Zo was hele waslijst achter gelaten per mail. De bank zou vervangen worden op woensdag is ook niet gedaan.
Het leek wel of er honden aan geknaagd hadden.
Maar blijkbaar word die niet gelezen want daar heb ik nooit reactie op gekregen.
Blijkbaar aan jullie antwoord is dit nooit doorgegeven aan de reactie te lezen.
Deze woning had nooit verhuurd mogen worden in deze staat.

Hele mooie aantrekkelijke actie
Hele mooie aantrekkelijke actie. Super-de-luxe huis met iedere slaapkamer eigen badkamer. Sauna en jacuzzi!

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
Ruime en energie neutrale bungalow
Ruime en energie neutrale bungalow, iedere slaapkamer had eigen badkamer. Heerlijk ruim terras aan het water. Goed ingerichte keuken. Enige minpunt was dat er geen kastruimte vrij is gehouden om je boodschappen op te bergen.

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
Erg mooi resort met luxe accomodaties
Erg mooi resort met luxe accomodaties. Nog wat weinig groen omdat het gloednieuw is. Goede faciliteiten. Restaurant is gezellig. Zwembad wat klein maar prima. Veel huizen hebben zelf een zwembad of wellness.
Eenvoudig te boeken. Nieuwsgierig naar park zelf😉
Eenvoudig te boeken en daarnaast ook nog telefonisch en mailcontact gehad. Hierdoor wel overwogen een keuze gemaakt.
Via website geboekt
Via website geboekt eenvoudig en snel afgehandeld. Een beetje probleem met de betaling maar snel en vakkundig opgelost door het personeel.

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
Het is vrij eenvoudig een appartement te boeken
Het is vrij eenvoudig een appartement te vinden op de door jou gewenste locatie en ook te boeken. De exacte locatie van dit appartement op het resort is echter moeilijker te vinden.

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
Vakantiepark met kids en hond
Opzoek naar een vakantiepark met hond in Zeeland kwamen we al snel uit bij Dormio. Er moet iets te doen zijn voor de kinderen en de hond moet mee. Dit park en dit huis gaf de doorslag. En de prijs lijkt ons ook redelijk alleen kunnen we dat pas achteraf zeggen. Het boeken was iig zo gebeurd.

Dit park is een must
Modern, goed ingericht, vriendelijk personeel, goede plek.

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
Correct en een snelle afhandeling
Goede service. Voor de tweede keer naar dit park. Kinderen verheugen zich. Dus we gaan er weer een mooie tijd van maken.

Onduidelijkheid mbt prijs
Ik heb alleen nog maar ervaring met de boeking. Online zag ik een prijsopgaaf voor de 3 nachten die ik wilde boeken. Echter als ik op betalen klikte dan werd het plots €20 duurder zonder aanwijsbare rede. Ik heb gebeld met Dormio om verduidelijking, echter ze konden mij hierin totaal niet helpen of verklaren hoe dit kon.

Risposta di Dormio Resorts & Hotels - Nieuwvliet-Bad
Echt een heel mooi huisje!