Domino's Pizza Sverige Recensioni 135

TrustScore 2 su 5

2,2

Valutata 5 stelle su 5

Har kommit tillbaka till dominos Linnégatan och då ser jag den underbara Peter som jobbar och gjorde mig nöjd och glad återigen. Rekommenderar starkt denna resturang i Linnégatan och ni som kommer hit... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Var inne på Dominos, Danska vägen i Göteborg. Bestämde mig för att äta på plats. Inga bestick finns, ingen handsprit, ingen toalett. Så där satt jag med lortiga händer och åt, fick torka dem med små p... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Dom har inget telefonnummer där man kan ringa till kundtjänst. Dom hänvisar till mejl, när man mejlar Dom hänvisar Dom till butiken och butiken hänvisar till kundtjänst. En evig rundgång till kunden... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Försökte beställa på hemsidan 2 gånger men funkar inte. Visar ett felmeddelande och drar pengarna iallafall. Blir 2 stjärnor för att när jag betalade med kort fick jag tillbaka mina pengar inom nå... Leggi di più

1. Pizzeria
  2. Ristorante americano
  3. Consegna pizze a domicilio
  4. Pizza da asporto

Scritti dall'azienda

Domino's Pizza öppnade sin första restaurang 1960 i Michigan, USA och idag finns över 12.000 butiker i mer än 80 länder. Nu äntligen kommer Domino´s också till Sverige! Följ oss på Facebook för spännande uppdateringar och nyheter!

• Per Albin Hanssons väg 40, 214 32, Malmö, Svezia

1 stella

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde en pizza och några…

Jag beställde en pizza och några produkter till och betalade 330:- det blev fel via internet och det var för avhämtning så jag ringde om de kunde leverera det istället för att jag kan inte hämta det de sa blankt nej och de skickade inte några pengar tillbaka nu får jag inga pizzor eller pengar tillbaka har alltså blivit bestulen på 330:-
hur svårt kan det vara att bara ändra misstaget och leverera kan man undra det kostar ju lika mycket ändå troligen kommer jag inte b eställa där mer dessutom kunde de inte prata svenska det var på mobilia

25 febbraio 2020

Orka!

Maten funkar väl om man inte orkar fixa till något el har tid för den.. Men dem använder sig av bud som inte kan ett ord av svenska vilket innebär missförstånd förseningar et.c vilket drar ner helhetsintrycket rejält... Bli uppringd 3 ggr av en person som inte kan svenska och även svårigheter att kommunicera på engelska ja då är de rätt illa.
Man betalar dyra pengar för mat samt utkörning och sen ska man behöva, stå ut me detta plus ingen återkoppling från rest i fråga heller.
Gör er själv en tjänst dra ner till närmsta hemköp ica el dylikt och slipp skiten dessutom billagare och bättre.

3 dicembre 2019

Svårt att beställa online

Blir 2 stjärnor för att när jag betalade med kort fick jag tillbaka mina pengar inom någon dag och med swish fick jag tillbaka inom några minuter utan att man behövde höra av sig.

20 ottobre 2019
Valutata 1 stelle su 5

Det är egentligen goda pizzor

Det är egentligen goda pizzor, problemet är att personalen är något riktigt bottenskrap. Jag har beställt 5 ggr och de har fortfarande inte lyckats med en enda beställning.
Enda sättet att få sås på pizzan är att personligen åka ner till pizzerian och lägga på det själv.

9 ottobre 2019
Valutata 2 stelle su 5

Goda pizzor för att vara Malmö men…

Goda pizzor för att vara Malmö men tyvärr har de en usel hemsida. Varje gång de har erbjudande kan man inte beställa via den utan måste gå bort till pizzerian för att beställa för att Margherita tydligen är för exklusivt att kunna erbjuda.

4 maggio 2019
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più