Een maand geleden een jurk besteld, nooit geleverd en ook nooit meer wat over gehoord. In de bevestigingsmail stonden contact gegevens waarop ik gemaild heb naar het bedrijf. Hierop kreeg ik een geaut... Leggi di più
Dolcezza Moda
War er mis dat ze niks leveren en beloven al twee maanden lang dat ze het geld terug storten maar zelfs dat komen ze niet na. excuus is het licht aan de financiële afdeling.
Artikel nooit geleverd, 01-02-2024 besteld, is helaas nooit geleverd, eerst weken “zoeken” daarna al meerdere beloftes via de mail om geld terug te krijgen, maar er gebeurt niks, zijn nu alweer 4... Leggi di più
Jeetje, had ik maar de reviews eerder mogen lezen. Ik heb me product geroutineerd. Nu wacht ik op mijn geld en als email stuur naar hun zie ik dat adres ongeldig is. Weet iemand raad mee? Kunnen we er... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
29/11/2023 een trui besteld en ook…
29/11/2023 een trui besteld en ook betaald.
Ontvangstbevestiging gekregen met als vermelding dat de verwerking 2-3 dagen duurt. Ik kreeg achteraf een mail dat de verzending verzonden was met een track&trace maar deze werkte niet, komt uit China.
Ondertussen gemaild naar hun, krijg amper of geen reactie meer, ze zouden aan de bel trekken bij de logistieke afdeling en mij hiervan op de hoogte houden. Ik heb hiervoor geen reactie meer ontvangen ondanks ik zelf nog 2 mails heb verstuurd.
Als dit kwijtgeraakt is, geen probleem maar dan wil ik mijn geld terug.
Zeer slechte webwinkel!!!!👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
Recent een jas gekocht via Pinterest. Door schade en schande wijs geworden een XXXL. Ik heb zelf XL. Helaas veel te krap, een hele andere jas dan ik kocht en deze jas is een aanfluiting! Het touwtje wat in je middel moet zitten zit op mijn borsten. De jas is vast voor kleine, niet al te dikke mensjes.... Chineesjes van Alie!
Hoop dat ik nog reactie krijg op mijn mail voor het retouradres. Volgens de site kan het China of Australië zijn.... €25,- tot €30,- retourverzendkosten is belachelijk! Pas dus op! Zijn oplichters want ze zijn niet telefonisch bereikbaar in Nederland maar er is wel een adres. Dit is "Geen retouradres"👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
Zelfs die ene ster is nog teveel voor de ervaring!
Update: De retourkosten zijn €39,- en na een maand is het pakket niet meer te traceren via Postnl voor mij en onbekend of het aangekomen is. Geen geld retour gekregen en ze zijn er, zeggen ze, nog steeds mee bezig. Het pakket is volgens hen op 3/2 uiteindelijk ontvangen en moet wachten dat het geld binnen 10 dagen terug gestort is. Na 40 (!!!!!!!!!) mails tot op heden nog niets ontvangen! (24/5/2024) maar er zit volgens hen spoed achter! 🤬🤬🤬🤬🤬
Ze zijn zelf ook in afwachting van een terugkoppeling van die afdeling....... inmiddels al duizend excuses ontvangen!🤮🤮
Op 12/4/2024 aangifte gedaan van oplichting bij de politie. Er wordt werk van gemaakt.
Op 10/6/'24 de 42e mail gestuurd die terug kwam omdat het mailadres niet bestond....
Giga retourkosten en komt belofte niet na
Na ruim een maand kreeg ik product 1 binnen, ondanks beloofde levertijd van maximaal 7 dagen. Product 2 nog steeds niet binnen.
O en kijk uit: retourneren kost 25 tot 30 euro!!!! Kwam ik helaas later achter. ‘Fabriek in het buitenland dus daarom zo duur’: belachelijk dit.
bestelling na 4 weken nog steeds NIETS
bestelling zogezegd geleverd / ik heb niets in mijn postbus ontvangen als bewijs dat ze zijn langsgeweest - en je kan ook NERGENS terugvinden welke pakjesdienst dit geleverd heeft / er wordt nergens een naam vermeld van de PAKJESDIENST? / bellen kan ook niet - als je mailt en uitleg geeft id mail antwoorden ze : waar kunnen we je mee van dienst zijn ? Scam in mijn ogen want als online klant heb je recht op uitleg / dit is zogezegd een PINTEREST verkoper waardig / betekent 0000

Risposta di Dolcezza Moda
Heerlijke Trui voor het Najaar van Dolcezza-Moda.nl
Ik heb onlangs een trui gekocht bij Dolcezza-Moda.nl en ik ben er enorm tevreden mee! De trui voelt heerlijk aan en is perfect voor het najaar. Het materiaal is zacht en comfortabel, waardoor het een genot is om te dragen.
Mijn dochter (17jaar) kocht een trui en…
Mijn dochter (17jaar) kocht een trui en betaalde deze online van haar eigen centen waar ze zelf voor gewerkt heeft. Nog steeds niet verstuurd of een track and trace code.
We hebben gemaild met de vraag wanneer de trui verstuurd zou worden… geen reactie!
Jammer dat jongeren misleidt worden door jullie foto’s en artikelen.
Het zou fijn zijn als de trui alsnog verstuurd zou worden of op zijn minst het geld terug gestort wordt!
Iedereen moet werken voor zijn centen! Als je iets betaald, moet je het artikel ook ontvangen!

Risposta di Dolcezza Moda
Waarschuwing!,,
Waarschuwing!,,, nooit bestellen bij dit bedrijf. Ze komen hun leveringsvoorwaarden niet na en sturen allerlei smoesjes waarom je bestelling er nog niet is. Het zijn enorme oplichters !!! Als je aangeeft dat je je bestelling wilt annuleren ivm te late levering doen ze net of ze gek zijn. Het klopt allemaal van geen kanten …….. iedereen wees gewaarschuwd!!!!
Trui online besteld
Trui online besteld. lang wachten op levering vind ik geen probleem. Mooie trui ook, MAAR komt rechtstreeks uit China en er zit geen enkel label in. Doet toch vermoeden dat het met mensenrechten en duurzaamheid slecht gesteld is... Fast fashion ... nooit meer kopen dus.
Bestelling van een vintage jasje online…
Bestelling van een vintage jasje online geplaatst en betaald op 27/11. Geen orderbevestiging gekregen en tot hiertoe ook géén levering. Zonet mail achtergelaten op hun webpagina met de vraag wanneer order wordt geleverd. Wordt dus vervolgd😁Heb ondertussen wel hun leveringsvoorwaarden gelezen. Kleding komt uit China en ze geven zichzelf een max. levertermijn van 30dagen. Dus in blijde verwachting 😅
Trui is absoluut niet wat er op de foto…
Trui is absoluut niet wat er op de foto staat, verschrikkelijk lelijk gewoon. Mijn mails worden genegeerd!
Ik had mooie laarzen besteld en…
Ik had mooie laarzen besteld en betaald, niets ontvangen.
Geen antwoord op mijn email..
Vrees dat ik ook opgelicht ben.
*Na deze recensie, vandaag toch mijn laarzen ontvangen. Op de foto ziet de laars er mooi stevig uit maar het is echt plastic .
Ben wel blij dat ze toch nog gekomen zijn.
Voor allen die een bestelling hebben geplaatst....houd moed! Gisteravond contact gehad en mijn bestelling komt niet maar heb wel mijn geld terug ontvangen. Dat is toch netjes!
Een trui besteld, na meerdere mails, geen reactie!
Na een vraag m'n geld terug te storten.....nog geen reactie!
Vreselijk dat een bedrijf dit kan en durft te doen.
Eerste klas oplichters!!!!!
Camilla™ vest multi gekleurd
Camilla™ - Multi gekleurd vest komt niet overeen met de foto.
Enige wat klopt is multi gekleurd. Maar heel anders gebreid en hele andere kleuren. Ziet er goedkoop uit. Terug sturen is niet te doen, moet naar China.
Ik zou hier nooit meer iets kopen.
We voelen ons bedrogen.
Wij bestelden een damesjas 14 dagen geleden. Tot hiertoe nog steeds niets ontvangen. We horen niets meer van het bedrijf. Na wat we hierboven lezen, vrezen we het ergste.
Het produkt is niet wat ze op de foto's…
Het produkt is niet wat ze op de foto's laten zien.
Als je het retour wilt sturen krijg je geen enkel contact meer! Staat nergens een adres voor retour....en al helemaal geen telefoonnummer. Wil je het pakje terugsturen naar het adres op het pakje lukt dit ook niet. Dus maar naar het niet-retour adres gestuurd en hopen dat we nog iets terug zien van onze centen.
Afgelopen zaterdag een trui besteld
Afgelopen zaterdag een trui besteld. Wilde deze ook in andere kleur maar was benieuwd of maat goed is. Verschillende mails gestuurd ook met foto van bestelde trui en mijn telefoonnummer. Niet eens een track en trace code. Hoop dat alles nog goed komt, Tot op heden niets ontvangen. Zeker 6 keer gemaild. Mijn vriendin had deze trui aan en zag er geweldig uit vandaar dat ik meteen heb besteld. Ik blijf hopen dat het goed komt
Na wat heen en weer mailen tot een oplossing gekomen.
Trui is toch nog gearriveerd en is echt mooi en hopelijk lekker warm
Reageren pas na een slechte review
Half oktober laarzen besteld. Kreeg een track en trace code die op een gegeven moment niet meer geüpdate werd.
Gemaild, zending bleek kwijt te zijn dus er werden nieuwe verstuurd.
Een aantal keer gevraagd in bijna 2 weken tijd om een nieuwe t&t code, geen reactie. Ook het verzoek om mijn geld terug te storten vinden ze niet de moeite waard om op te reageren.
Edit op 27 november: pas na bovenstaande review kreeg ik een mail en een track&trace code. Deze gaf een Chinese opmerking dus onbegrijpelijk. Ook een verzoek in die mail om mijn review te verwijderen.
Dat doe ik niet. Laarsjes vandaag binnen gekregen.
Product past niet
Product past niet . Retourneren kost 25 tot 30 euro. Dit is ongeveer net zoveel als het kostte.
Dus mijn advies is niets bestellen.
De kimono leek niet echt op de foto’s
De kimono leek niet echt op de foto’s. Wanneer ik wilde retourneren zou ik een som van om en bij €30 moeten betalen.
Er staat nochtans vermeld ‘niet goed=geld terug’.
Geen professionele organisatie.
Taalfouten in opvolgende mails en -dt fouten op hun site.
Niet bestellen bij hen, zou ik zeggen,
Oplichting!!
Oplichting!!! De producten zijn precies van de AliXpress maak maar een screenshot en kijk in de app.. vind het erg triest aangezien mijn opa een blouse heeft gekocht voor mijn oma haar verjaardag die ze al veel te duur vond. Helaas kwam ik hierachter en konden ze hem niet terugsturen want dan betaal je bij deze oplichters €30/€35. Bedrijp niet dat de eigenaren hiermee kunnen leven!