Een maand geleden een jurk besteld, nooit geleverd en ook nooit meer wat over gehoord. In de bevestigingsmail stonden contact gegevens waarop ik gemaild heb naar het bedrijf. Hierop kreeg ik een geaut... Leggi di più
Dolcezza Moda
War er mis dat ze niks leveren en beloven al twee maanden lang dat ze het geld terug storten maar zelfs dat komen ze niet na. excuus is het licht aan de financiële afdeling.
Artikel nooit geleverd, 01-02-2024 besteld, is helaas nooit geleverd, eerst weken “zoeken” daarna al meerdere beloftes via de mail om geld terug te krijgen, maar er gebeurt niks, zijn nu alweer 4... Leggi di più
Jeetje, had ik maar de reviews eerder mogen lezen. Ik heb me product geroutineerd. Nu wacht ik op mijn geld en als email stuur naar hun zie ik dat adres ongeldig is. Weet iemand raad mee? Kunnen we er... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
BESTEL HIER NIET BIJ
BESTEL HIER NIET BIJ.
2 artikels besteld, 1 artikel ontvangen. Het artikel wat ik had ontvangen is helaas veel te groot, maar retour sturen, ho maar. Dit zou ineens boven de 20 euro kosten dan.. Dan kan ik het nog beter zelf proberen te verkopen. Het andere artikel dat ik niet heb gekregen, daar wacht ik nu al enkele maanden op een terugbetaling van die maar niet komt.
En maar vragen om geduld te hebben.
Don' t buy from this site
Don' t buy from this site. I wanted to return my order , after many emails back and forward they were asking 25 -30 € for return costs , so I never did it , I kept the order since I am sure after the way our correspondence went, I would never get back my money for the order . BTW, the costs of the return they would anyways not pay back . Ridiculous!!
Stuurt verkeerd product op
Stuurt verkeerd product op, nu al maanden aan het mailen over retourbetaling. Wat een gezeur. En terug betalen .... nee hoor.... product wat geleverd werd bijzonder slechte kwaliteit.
krijg nog geld,heel slecht bedrijf niks…
krijg nog geld,heel slecht bedrijf niks bij BESTELLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onbetrouwbaar
In november winterlaarsjes voor mijn dochter besteld. Het is nu eind februari en de schoenen zijn er nog steeds niet.
Zeer onbetrouwbaar. Totaal niet transparant wat er al die tijd aan de hand is. Geld terug geeist maar daar wordt geen gehoor aan gegeven. Niet mee in zee gaan!!
Kijk uit met deze webshop.
Kijk uit met deze webshop.
Het bedrijfspand in Cuijk staat op Funda en het moederbedrijf bedrijf heet HN Tenne zit in Castricum en dat is failliet verklaard.
Oplichters met een zeer betrouwbaar uitziende website
Na aanleiding van mijn klacht over het product en slechte klantenservice
Na aanleiding van mijn klacht over de veeeeel te kleine trui en slecht kwaliteit is mij een aanbod gedaan of ik accoord ga met een restitutie van 25%. Daar ben ik mee accoord gegaan omdat ik mijn geld kwijt was. Het product is regelrecht de prullenbak ingegaan. Nooit geen geld gehad. Inmiddels 5 mails gestuurd waar niets meer op komt als “ik ga het doorgeven.”
Geen idee waarom ze dit voorstellen en beloven als ze het niet doen.
Zeer slecht bedrijf en beloftes worden niet nagekomen. Ga er melding van maken. Kijken wat me rechten zijn.
Dolcezza Moda is een FRAUD
Zwarte trui besteld, er werd door Dolcezza Moda een blauwe opgestuurd. Terug gestuurd, omdat zij een fout hebben gemaakt, want we hebben in de aankoop duidelijk een zwarte besteld. Hebben nooit meer iets ontvangen. We hebben een refund gevraagd. Niets meer gehoord! Dit bedrijf is een FRAUD nooit iets bij bestellen!!!
Slechtste bedrijf ooit
Slechtste bedrijf ooit! Je ontvangt niks en word voor de gek gehouden.
Retour alleen mogelijk naar China
Alleen mogelijkheid om te retourneren naar China, retourkosten zijn net zo hoog als aanschaf product.
Oplichters!!!
Oplichters!!!
4 truien besteld. Na twee weken twee ontvangen. Beide zeker niet het bedrag waard wat ze ervoor vragen. Chinese troep. Andere twee nog steeds niet ontvangen. Retourneren kan voor €25 tot €30 euro per artikel. Dan zou ik dus €100 tot €120 kwijt zijn!! (Als ik de andere twee tenminste nog een keer ontvang) Ronduit belachelijk! Raar dat dit door de beugel kan.
Waardeloos
Wollen jas besteld en ontvangen maar zeer slechte kwaliteit en fout geproduceerd meteen de prullenbak in.
Niet bestellen bij deze webshop!
TRAP HIER NIET IN MENSEN!!!!!
Stelletje oplichters zijn het.
Kwaliteit van mijn toiletpapier is nog beter!!!
Retour zenden mag, maar wel voor €25, maar omdat ze “begrijpen” dat dat wel heel erg duur is, willen ze je tegemoet komen met een korting van 25% op je reeds aangeschafte bestelling.
Jammer dat ik erin getrapt ben, maar hoop met deze review dat ik ervoor kan zorgen dat er niet nog meer mensen intrappen!!
Schandalig!!!!
OPLICHTERS!!
Het bedrijf doet zich voor als een NL bedrijf.
Daardoor lees je de kleine lettertjes niet en plaatst een bestelling.
Blijkt dat het bedrijf rechtstreeks de kleding uit China laat komen.
Indien niet naar wens zijn de retourkosten 25 a 50 euro!!
Beter zelf bij Temu, Shein of Alie bestellen veeeeel goedkoper. Is het niet goed dan gratis Retour.
Dus...OPGELET ALS JE HIER BESTELD BIJ DOLZEZZA
Ik had een grof gehaakt lang vest…
Ik had een grof gehaakt lang vest besteld met een gehaakte bies. Ik kreeg een kort vest zonder bies en was gebreidt. Kwam niet overeen. Ik moest het maar retourneren voor €25,-. Gezegd dat dat niet klopt omdat ik iets verkeerd heb gekregen. Krijg nu 25% van het betaalde . Vreselijk. Nooit meer weer.
Heel slecht
Heel slecht, heb 3 weken moeten wachten voordat het bezorgd werd. Had een goudkleurige trui besteld en heb een oranje kleurige trui ontvangen. Ga er nooit weer wat bestellen!
nog steeds mijn pakketje niet binnen
nog steeds mijn pakketje niet binnen, maand geleden dat ik hier iets heb besteld.
Warning,warning,warning!!!!!!!!!
Warning,warning,warning!!!!!!!!!
Waarschuwing , Waarschuwing!!!!
Koop nooit iets bij dit bedrijf.
Je krijgt niet het bestelde,maar iets wat er een beetje op lijkt en van zeer slechte kwaliteit.Terugzending kost minstens €25.Servicedesk niet bereikbaar.De positieve reviews zijn waarschijnlijk ingekocht!!!
Slechte kwaliteit, komt totaal niet overeen met afbeelding
4 dagen voor kerst een trui besteld. Kwam 6 januari binnen. Kwaliteit was schandalig. Een goud gespoten trui. Niet afgewerkt. En veel te laat geleverd. Op de mail reactie dat het 25 euro kost om terug te sturen. ( trui was 35 euro) ik kreeg 8,50 als tegoed en dan mocht ik de trui houden. Ik bestel daar nooit meer!!