Hotels en excursies waren prima, alhoewel een paar hotels zeer gedateerd waren. Zoals het hotel in Ucluelet. Grote tegenvaller was het autoverhuur bedrijf, bij ontvangst van de huurauto was de me... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Goed aanbod. Wij hadden een mooie rondreis Zuidwest IJsland. Duidelijke website en boekingsproces. Alles was goed geregeld: tijdig duidelijke informatie over de reis, een goede beschrijving van dag to... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het was uniek om samen met ons gezin mijn familie daar te ontmoeten. Voor allemaal de eerste keer naar Canada en daar samen het land te ontdekken. Met tourbus en gids door het Omega park een aanrader.... Leggi di più
Fijn dat alles voor ons geregeld was. Het meeste was duidelijk en anders kwamen we er met wat puzzelen wel uit. En het was een prachtige reis! Iets minder was dat het wel een heel vol programma w... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda
Jouw reiswens. Onze missie.
G. Rietveldweg 1, 1703 DD, Heerhugowaard, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 63% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
ALLES WAS TOT IN DE PUNTJES GEREGELD, WIJ HEBBEN EEN NIEUWE CAMPER GEKREGEN EN ALLE GEMAAKT AFSPRAKEN WAREN OOK GERGELD.

Risposta di Doets Reizen
Vanaf moment 1 hadden we een vertrouwd gevoel bij Doets. We werden goed geholpen en elke vraag werd duidelijk beantwoord. De reis was super geregeld en hun online portaal/website is ideaal. Voor een volgende reis richting de VS komen we zeker terug bij Doets.

Risposta di Doets Reizen
Voorafgaand aan de reis was er een goede communicatie en zijn al mijn wensen in de reis verwerkt.
Tijdens de reis was alles perfect geregeld. Vliegen, hotels, excursies, bij alles was het laten zien van mijn ID voldoende om volop te kunnen genieten.

Risposta di Doets Reizen
Perfect georganiseerd en geregeld. Hele mooie tour en goed uitgekozen. Mooie lokaties en goed bereikbaar vanuit de zeer goed gelokaliseerde accomodaties. Accomodaties zeer ruim en van alle gemakken voorzien. Berichtgeving etc adequaat. Zijn niet voor verassingen komen te staan bezijdens de zeer aangename verassingen die deze reis bood.

Risposta di Doets Reizen
We hadden een onvergetelijke vakantie naar Canada. Doets had alles tot in de puntjes geregeld na goed overleg waardoor wij onbezorgd konden genieten.

Risposta di Doets Reizen
Een goeie planning, beschikbaar online overzicht tijdens reis en onvergetelijke ervaring! In ons geval klopte werkelijk alles. We hebben maximaal kunnen genieten.

Risposta di Doets Reizen
Mooie reis van Chicago naar New Orleans, veel bijzondere plaatsen bezocht & vele mooie herinneringen mogen maken

Risposta di Doets Reizen
Los van de goede samenstelling van de reis, was het contact met de diverse medewerkers erg prettig. Wij werden regelmatig geinformeerd bij aanpassingen of andere onderwerpen.

Risposta di Doets Reizen
We hebben een zeer avontuurrijke maar wel intensieve rondreis langs vele Nationale Parken in en om de Rocky Mountains mogen ervaren die volledig aan onze verwachtingen heeft voldaan. De natuur was prachtig en de ontmoetingen met o.a. de (grizzly) beren en bizons zorgen voor blijvende herinneringen. Vele overnachtingen tijdens de reis pasten echt binnen het karakter van de reis (Van ranch via blokhut tot glamping) . Het was echt een reis voor mensen die houden van het actieve buitenleven Alles was net als onze voorgaande reizen met Doets prima geregeld.

Risposta di Doets Reizen
Helaas was ons hotel bij aankomst in Amerika (Chicago) in renovatie. Dit was erg vervelend na een lange reis.
Hierop proberen doets reizen te bereiken alleen nemen ze niet op buiten kantooruren.
Bij het belletje de dag erna kregen we te horen dat ze het uit besteed hadden aan een externe partij en dat zij ons hotel geboekt zouden hebben.
We hebben zelf toen maar een hotel geboekt en gelukkig het geld terug gekregen. De camper zelf was goed geregeld.
Weinig contact of extra informatie gekregen ten behoeve van onze reis.
Ik had zelfstandig zonder dit bedrijf ook deze reis kunnen boeken en veel kosten besparen. Ik zou doets reizen niet aanbevelen doordat het bij ons niet vlekkeloos liep en ze slecht bereikbaar zijn.
Wanneer je eenmaal betaald hebt hoor je niets meer.

Risposta di Doets Reizen
Uitstekend georganiseerd, erg professionele begeleiding ook voor onze reis naar NY en DC. Gekozen hotels (categorie 'Beter') lagen erg centraal in een rustige wijk. Subway op 200 meter, twee goede supermarkten direct aan de overzijde, verouderende maar zeer ruimte kamer in NY. Doets heeft ons zeker positief verrast.

Risposta di Doets Reizen
Alles top geregeld. Verbeterpunt is dat de kampeerplekken naast elkaar geboekt hadden mogen worden.

Risposta di Doets Reizen
Zoals gewoonlijk prima geregeld, dit zijn de echte experts als je door Canada wil trekken. En dat al zolang, kwaliteit zegeviert altijd👌

Risposta di Doets Reizen
Uitstekende informatie over de te boeken camperreis naar Canada. Alle vragen werden snel en correct beantwoord. Zeer uitgebreide FAQ’s m.b.t. camperreizen op de website beschikbaar.

Risposta di Doets Reizen
Doets reizen heeft alles perfect geregeld ,veel info vooraf gegeven en is goed bereikbaar

Risposta di Doets Reizen
Alle boekingen in de rondreis waren keurig geregeld en pasten qua afstanden precies in de route. Fijn van de zekerheid van een plek op drukke campings. Ook de tips voor onderweg waren nuttig.

Risposta di Doets Reizen
Prachtige reis gemaakt met hele goede hotels op prachtige locaties altijd zeer mooi uitzicht gehad vanaf onze kamer

Risposta di Doets Reizen
Altijd goede Camperpartners ter plekke. Duidelijkheid rond transfers van vliegveld naar ophaallokatie kan beter.

Risposta di Doets Reizen
Goed georganiseerd, prima voorbereiding. Waargemaakt wat voorgesteld is.
Positieve contacten vooraf en ook achteraf met het wegvallen van een excursie.

Risposta di Doets Reizen
Helpen in begeleiding en als er tussendoor vragen waren dat men snel was en aardig blijft.

Risposta di Doets Reizen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.