Banner for Doets Reizen

Doets Reizen Recensioni 258

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 4 stelle su 5

Hotels en excursies waren prima, alhoewel een paar hotels zeer gedateerd waren. Zoals het hotel in Ucluelet. Grote tegenvaller was het autoverhuur bedrijf, bij ontvangst van de huurauto was de me... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Goed aanbod. Wij hadden een mooie rondreis Zuidwest IJsland. Duidelijke website en boekingsproces. Alles was goed geregeld: tijdig duidelijke informatie over de reis, een goede beschrijving van dag to... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Het was uniek om samen met ons gezin mijn familie daar te ontmoeten. Voor allemaal de eerste keer naar Canada en daar samen het land te ontdekken. Met tourbus en gids door het Omega park een aanrader.... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fijn dat alles voor ons geregeld was. Het meeste was duidelijk en anders kwamen we er met wat puzzelen wel uit. En het was een prachtige reis! Iets minder was dat het wel een heel vol programma w... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia viaggi

Informazioni su Doets Reizen

Scritti dall'azienda

Doets Reizen – Sinds 1981 dé expert in reizen naar Amerika, Canada, IJsland, Japan en China.

Doets Reizen is al sinds 1981 gespecialiseerd in unieke en volledig verzorgde vakanties naar Amerika, Canada, IJsland, Scandinavië, Japan en China. Dankzij directe inkoop bij lokale partners bieden we niet alleen de mooiste routes en accommodaties, maar ook de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Met toegang tot exclusieve locaties, bijzondere verblijven en unieke excursies zorgen wij ervoor dat jij op de beste plekken de allerbeste ervaring beleeft. Van vliegreis tot vervoer, verblijf en excursies: alles wordt tot in de puntjes geregeld. Zo ga jij zorgeloos op reis en kom je net zo ontspannen weer thuis.

Onze klanten staan altijd centraal. Jouw wensen vormen het uitgangspunt – jouw reiswens is onze missie. We zorgen dat je altijd op de eerste rij zit, met een reiservaring die voelt als Very VIP.

Klaar voor jouw droomreis? Stel ‘m eenvoudig online samen. Doets Reizen is aangesloten bij ANVR en SGR, dus je boekt met zekerheid en vertrouwen.

Altijd op de eerste rij, Very VIP

Scritti dall'azienda

Bij Doets Reizen ben je geen gewone reiziger, maar een echte Very VIP.
Dankzij onze expertise en uitgebreide netwerk geniet je altijd van de beste plekken, exclusieve toegang en zorgeloze luxe – perfect afgestemd op jouw wensen.

Op de beste plekken de állerbeste ervaring

Jouw reiswens. Onze missie.

We selecteren de mooiste locaties, leukste accommodaties en meest unieke excursies, precies afgestemd op jouw wensen. Met persoonlijke service en maatwerk zorgen we dat jouw droomreis werkelijkheid wordt.

Promotion box for Doets Reizen

Bekijk reizen

Unieke rondreizen Amerika, Canada en meer. Jouw reis, onze missie.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 63% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Klantenservice

Doets heeft een goed werkende klantenservice; er wordt direct opgenomen en de medewerkers hebben onze vragen en verzoeken goed kunnen beantwoorden.

18 agosto 2025

Risposta di Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat onze klantenservice u snel en goed heeft kunnen helpen. We geven uw complimenten graag door aan het team. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn bij een volgende reis!

Onze eerste Canada reis

Deze reis was onze eerste ervaring met Canada. Doets reizen heeft alles voor ons geregeld qua vliegreis, autohuur, hotels en excursies. In de voorbereidingen konden wij bij Doets reizen terecht met onze vragen en kregen wij ook goed advies.
Voor de reis ontvingen wij veel informatie over de reis, waaronder een dagplanning met tips over veel bezienswaardigheden en zaken die wij van te voren moesten regelen zoals een reservering voor een bus.
Ook ontvingen wij, tijdens onze reis op Vancouver Island een bericht van Doets Reizen dat een belangrijke doorgaande weg voor enkele uren was gestremd ivm. geplande wegwerkzaamheden incl. tips hoe hiermee om te gaan.
Wel is het voorgekomen dat e instaptijden voor excursies per boot niet correct waren doorgegeven. Deze wijzigingen werden echter door de Canadese instantie netjes gecorrigeerd en opgelost.
Wij kijken met een fijn gevoel terug op een geweldige vakantie in Canada!
Met dank aan Doets Reizen. Dank jullie wel!

16 giugno 2025

Risposta di Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat geweldig om te horen dat uw eerste kennismaking met Canada zo’n positieve ervaring is geweest en dat u met een fijn gevoel terugkijkt op de reis. We zijn blij dat u onze service, adviezen en praktische tips onderweg als prettig heeft ervaren. Ook fijn dat de wijziging in de excursietijden ter plekke goed is opgelost.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen inspireren voor een volgende bijzondere reiservaring!

Complete rondreis

Complete rondreis, voldeed precies aan onze wensen. Mooie excursies. Complete lijst met tips zowel voor de voorbereiding als gedurende de reis.

9 luglio 2025

Risposta di Doets Reizen

Dank u wel voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de rondreis precies aansloot bij uw wensen en dat u ook de excursies en de tips als waardevol heeft ervaren. We hopen dat u met veel plezier terugkijkt op deze reis en misschien in de toekomst nog eens een nieuwe bestemming met ons wilt ontdekken.

Valutata 5 stelle su 5

veel vrijheid om camperreis samen te stellen, goede camperhuur

de vrijheid om onze eigen reis samen te stellen in combinatie met de camper gehuurd via Doets en het verzekeringspakket dat daar goed bij paste, waren voor ons het perfecte recept. Daarbij was het huurtarief dat we voor de camper betaalden incl het verzekeringspakket goedkoper dan dat we via websites van camper verhuurders in de VS konden bereiken. Camper was zeer jong en van prima kwaliteit.

3 giugno 2025

Risposta di Doets Reizen

Hartelijk dank voor jullie uitgebreide review! Geweldig om te horen dat jullie de vrijheid hadden om de reis zelf samen te stellen, tevreden waren over de camper en het verzekeringspakket, en dat alles tot in de puntjes geregeld was.

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring. Reis VS prima geregeld. Ook na de reservering heeft Doets zich nog ingespannen en ons een betere hotelkamer bezorgd.

13 agosto 2025

Risposta di Doets Reizen

Hartelijk dank voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat de reis naar de VS uitstekend geregeld was en dat we jullie nog van een betere hotelkamer konden voorzien.

Valutata 1 stelle su 5

Slecht onderhouden camper

Dit jaar voor het eerste een camperreis via Doets geboekt. Het commerciële proces en het samenstellen van de reis was goed en veel belovend. De uitvoering was slecht: de Owasco camper was 3 jaar oud, en in die tijd nooit onderhouden: veel kleine gebreken, maar ook enkele serieuze zaken als lekkende watertank, falende koelkast en niet functionerende bandenspanningsysteem. Reactie Owasco: we zullen het noteren.

Ondanks dat we dit de eerste dag meldde is er geen enkele follow-up gegeven vanuit Owasco en niet vanuit Doets. Kortom 3 weken met een gebrekkige camper gereden.

De klachten afhandeling is ronduit defensief: Doets kan zich niet in haar klanten verplaatsen en slechts bezig met hun commerciele belangen veilig te stellen.

30 giugno 2025
Non scritta su invito

Risposta di Doets Reizen

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt.
Fijn om te horen dat u het samenstellen van de reis en ons commerciële proces positief heeft ervaren.
Tegelijk spijt het ons zeer dat de camper niet aan de verwachtingen voldeed en u hierdoor ongemak heeft gehad. Wij begrijpen uw teleurstelling en nemen uw feedback serieus. Bij Doets Reizen doen we er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en hebben dit inmiddels met onze partner Owasco besproken om herhaling te voorkomen. Onze excuses dat dit uw reis heeft beïnvloed, en wij streven ernaar om u bij een volgende reis de kwaliteit te bieden die u van ons mag verwachten.

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie vooraf aan onze reis en op tijd gereageerd op onze wensen en vragen. Wat wij zeer op prijs stelde was het belletje vooraf dat de autoverzekering niet helemaal goed geregeld was, meteen kunnen regelen en zodoende met een goed gevoel kunnen beginnen aan onze reis.

31 maggio 2025

Risposta di Doets Reizen

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze informatie duidelijk was en dat we jullie vooraf konden helpen, zodat de reis met een gerust hart kon beginnen.

Valutata 5 stelle su 5

Onbezorgd je droomreis maken!

De voorbereidingen en de reis zijn goed. Duidelijke uitleg, route etc alles overzichtelijk.

16 luglio 2025

Risposta di Doets Reizen

Wat fijn om te horen dat alles zo goed geregeld was! Geweldig dat de uitleg en route duidelijk en overzichtelijk waren en dat jullie onbezorgd van jullie droomreis konden genieten.

Prettige begeleiding

Vanaf het eerste contact was de uitleg en begeleiding pro-actief, helder en professioneel.

12 agosto 2025

Risposta di Doets Reizen

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze begeleiding als proactief, helder en professioneel hebt ervaren.

Topervaring

Goed contact. Snelle reacties. Fijn geholpen bij het plannen van onze reis.

21 luglio 2025

Risposta di Doets Reizen

Bedankt voor je fijne woorden! Geweldig dat we je goed hebben kunnen helpen met de reis.

Valutata 5 stelle su 5

De reis die we gemaakt hebben was geweldig

De reis die we gemaakt hebben was perfect voorbereid, alles was tot in de puntjes geregeld.

22 giugno 2025

Risposta di Doets Reizen

Wat een prachtige feedback, dank je wel! Geweldig om te horen dat de reis zo goed bevallen is en alles tot in de puntjes geregeld was. Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw een onvergetelijke reis bezorgen.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en vriendelijke communicatie…

Snelle en vriendelijke communicatie rondom onze camperhuur. De rondreis hebben we verder zelf gepland.

12 agosto 2025

Risposta di Doets Reizen

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat de communicatie rondom de camperhuur naar wens was. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met een mooie reis.

Valutata 5 stelle su 5

Noord-west Amerika per trein.

Goed georganiseerde reis met prettige hotels.
Reizen per trein is een aanrader!

19 maggio 2025

Risposta di Doets Reizen

Wat fijn om te horen dat jullie reis door Noordwest-Amerika zo goed georganiseerd was en dat jullie van de hotels hebben genoten! Reizen per trein is inderdaad een bijzondere ervaring – blij dat jullie dit ook zo hebben ervaren.

Fantstische vakantie

Fantstische vakantie. Van begin tot eind, goed georganiseerd. Er is ruimte voor persoonlijk maatwerk. Vooral het hotel in New York (Gansevoort) is een aanrader. Uiteraard altijd ruimte voor verbetering: een rechtstreekse terugvlucht was helaas niet mogelijk.

27 luglio 2025

Risposta di Doets Reizen

Wat fijn om te horen dat jullie vakantie van begin tot eind zo goed georganiseerd was en dat er ruimte was voor persoonlijk maatwerk! Geweldig dat jullie hebben genoten van het hotel in New York. Wel jammer van de terugvlucht; bij Doets Reizen zoeken we altijd naar de meest gepaste oplossing en proberen we zo goed mogelijk jullie wensen in vervulling te brengen. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Valutata 2 stelle su 5

Verkeerde hotel geboekt door Doets

Bij aankomst in het door ons geboekte hotel, bleek dat Doets het verkeerde hotel had geboekt. Doets op dat tijdstip niet meer bereikbaar, dus daar sta je dan. Het bleek dat er nog een hotel was met een gelijkende naam kwam na zoeken van het hotel aan het licht. Totaal niet wat we geboekt hadden, maar wat moet je dan. Dit hotel bracht na afloop van onze week ook nog een aardig bedrag in rekening. Al met al extra kosten moeten maken, en een zeer zuinige compensatie van Doets.

25 aprile 2025

Risposta di Doets Reizen

Bedankt voor uw feedback. Zoals door ons uitvoerig met u besproken, is er helaas door de bijna identieke hotelnamen een vergissing ontstaan bij het boekingsproces. Wij begrijpen dat dit bij aankomst vervelend was, waarna we een passende financiële compensatie overeen zijn gekomen. De in rekening gebrachte kosten heeft het hotel teruggedraaid nadat zij hun vergissing hadden ingezien, waardoor er geen extra kosten meer waren.
Wij hebben veel tijd en zorg besteed aan het vinden van de best mogelijke oplossing, zodat u uw reis prettig kon voortzetten. Bij Doets Reizen doen we er alles aan om onze reizigers “op de eerste rij” te laten staan en bijzondere ervaringen te bieden. Wij hopen dat u alsnog met mooie herinneringen op uw reis kunt terugkijken!

Valutata 4 stelle su 5

Prima georganiseerde boeking van een…

Prima georganiseerde boeking van een camper bij Fraserway in Calgary.

19 giugno 2025

Risposta di Doets Reizen

Fijn om te horen dat de camperboeking bij Fraserway in Calgary zo goed geregeld was!

Valutata 5 stelle su 5

De reis naar IJsland en de VS was…

De reis naar IJsland en de VS was geweldig.
G

18 luglio 2025

Risposta di Doets Reizen

Wat fijn om te horen dat jullie reis naar IJsland en de VS zo geweldig was! Graag tot een volgende keer!

Voor de 4e keer met Doets op stap

Voor de 4e keer met Doets op stap; een prachtige rondreis door de staten Colorado, South Dakota, Montana, Wyoming, Utah, Arizona en Nevada. Alles was perfect geregeld, super hotels welke dichtbij de bezienswaardigheden liggen, communicatie goed, Doets online omgeving heel duidelijk en overzichtelijk, alles kon echt niet beter! De reis van ons leven gehad!

25 maggio 2025
Non scritta su invito

Risposta di Doets Reizen

Wat geweldig om te lezen dat jullie voor de vierde keer met ons op reis zijn gegaan en dat deze rondreis zo’n succes was! Fijn dat alles perfect geregeld was, van de hotels tot de online omgeving, en dat jullie de reis van jullie leven hebben gehad. Heel erg bedankt voor het delen van jullie prachtige ervaring – we kijken ernaar uit jullie weer te mogen verwelkomen op een volgende reis!

Valutata 5 stelle su 5

Onze reis was van begin tot einde top…

Onze reis was van begin tot einde top georganiseerd! De reis was vooraf volledig online klaargezet met een gedetailleerde dagplanning en heel veel informatie en tips over de omgeving, de accommodatie, de activiteiten en eventuele extra stops onderweg.
Ook de communicatie (zowel telefonisch als per mail) verliep erg soepel. Snelle en duidelijke reactie op onze vragen.
Dankzij Doets hebben we een fantastische reis gehad.

11 agosto 2025

Risposta di Doets Reizen

Wat fantastisch om te horen dat jullie reis van begin tot eind zo goed georganiseerd was en dat het online overzicht, de informatie en tips zo goed van pas kwamen! Fijn dat onze communicatie soepel verliep en dat jullie dankzij Doets een geweldige reis hebben gehad. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Valutata 5 stelle su 5

Doets heeft een fantastische reis voor…

Doets heeft een fantastische reis voor ons verzorgd naar de VS. Goed meegedacht en staat klaar als er onverwacht iets gebeurd.

11 agosto 2025

Risposta di Doets Reizen

Wat geweldig om te horen dat jullie zo hebben genoten van jullie reis naar de VS! Fijn dat ons meedenken en onze ondersteuning bij onverwachte situaties hebben bijgedragen aan een zorgeloze ervaring. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

— Team Doets Reizen

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più