Dødsbo-hjælpen.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Overholdt alle aftaler. Kom som lovet og ryddede hele lejligheden - alle rum var støvsuget og alle flader var tørret af. Kan varmt anbefales 👍👍👍

Min største anbefaling 🤩 Michael er fantastisk sød og serviceminded. Alt bliver grundigt aftalt - og overholdt, i super tryg og behageligt samarbejde. Prisen yderst rimelig og ren og pæn leveret lej... Leggi di più

Som tænkt regnede jeg på forhånd med, at et dødsbo firma, tager mere hensyn til at os pårørende end et alm. flyttefirma. Og ganske rigtigt. De var både hensynsfulde op påpasselig med de mange ting,... Leggi di più

1. Servizio di sgombero case

Informazioni fornite da varie fonti esterne

✓ Få 100% gratis og uforpligtende tilbud ✓ Vi giver altid en fair vurdering på køb af dit dødsbo ✓ Mere end 20 års erfaring/din sikkerhed for det rigtige valg Opkøb af dødsbo på Frederiksberg, resten af stor København og øvrige sjælland. Vi tilbyder: Totalrydning, opkøb, tømning og rydning af dødsbo Vi opkøber bla: Teaktræ, palisander møbler, Bing &; Grøndahl og royal copenhagen figurer, platter, vaser og stel og andre brugte møbler. Sælg dit dødsbo til os og få en god pris.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kan kun anbefale Dødsbo-hjælpen

Mine forældre var kommet på plejehjem med noget af deres indbo, og resten skulle ryddes.
Godt indledningsmøde, reel pris og selvom jeg havde fravalgt slutrengøring, så var lejligheden MEGET nydelig efter rydning. Tidsplan også overholdt.
Alle jeg havde kontakt til var uhyre venlige.

23 gennaio 2021

Vi kan varmt anbefale Dødsbo-hjælpen

Vi kan varmt anbefale Dødsbo-hjælpen. De har hjulpet os med at tømme min svigermors lejlighed. Hele forløbet var effektivt og ordentligt. De mødtes med os på adressen og gav et tilbud. Tilbuddet var meget rimeligt og det eneste vi skulle var, at fjerne det, vi selv skulle have. Vi lavede endda en aftale om at lade noget stå som skulle hentes senere og det stod der lige så fint, men nu i en helt tom lejlighed. De havde fjernet alt som aftalt, inklusive lamper og gulvtæpper. Der så fint og ordentligt ud i den tomme lejlighed.

22 gennaio 2021

Dødbo-hjælpen = 6 stjerner

Dødbo-hjælpen burde have 6 stjerner. Mere tillidsvækkende firma end Michael og hans team findes næppe. Alt forløb som aftalt, og vores brors lejlighed ryddet og rengjort til perfektion. Michaels empati og indsigt giver den 6. stjerne. Varmeste anbefaling herfra - Sven

14 dicembre 2020

Fantastisk god samarbejde

Fantastisk god samarbejde. Samtaler blev fulgt til punkt og prikke. Rydning og rengøring af min mors dødsbo, var så flot og godt at lejligheden stod som næsten ny. Stort tillid og respekt for medarbejderne i Dødsbohjælpen.

7 dicembre 2020

Meget kompetent og behagelig måde hele…

Meget kompetent og behagelig måde hele forløbet var på. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Alt blev ryddet, endog et skur med et par papkasser. Jeg skulle intet gøre selv. Stor ros. Selv naboen roste de flinke medarbejdere.

23 novembre 2020

Når man skal have tømt et dødbo

Når man skal have tømt et dødbo, er man ofte udfordret.
Derfor var det en rigtig god oplevelse at møde et så professionelt firma som Dødsbo-hjælpen. De stillede de rigtige spørgsmål og vi havde en god dialog hele vejen igennem. De tømte lejligheden til tiden og afleverede et stykke super arbejde.og prisen var meget fair.

16 novembre 2020

Fantastisk hjælp i en svær situation.

I en svær situation, hvor jeg skulle rydde mit barndomshjem og flytte min mor på plejehjem, havde jeg brug for et varmt, empatisk og tillidsvækkende menneske, som kunne hjælpe mig at tage de rigtige beslutninger. Jeg følte mig virkelig godt behandlet og hjulpet. Jeg var tryg hele vejen igennem. Alt blev ordnet på den bedste måde. Jeg giver Michael (og hans medarbejdere) mine allerbedste anbefalinger.
Vh Britta Zinck Thiesen

19 ottobre 2020

100% i orden

100% i orden. Jeg følte mig i de bedste hænder fra start til slut. Dejligt at overlade al arbejdet til så profesionelle mennesker. Alle aftaler overholdt inkl. pris. Pænt og nydeligt arbejde. Kan klart anbefales.

20 settembre 2020

I trygge hænder

Venlige, fleksible og effektive.
Fuld valuta for pengene.
Vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem.

Venlig hilsen
Lene og Jytte

6 settembre 2020

Vår sønn døde i København våren 2020

Vår sønn døde i København våren 2020.
Siden vi, som er foreldrene hans, bor i Norge møtte vi mange hindringer da dødsfallet skjedde i utlandet. Da vi kontaktet Dødsbo-hjælpen fikk vi umiddelbart en god følelse. Rydding av leiligheten til vår sønn måtte gjøres svært effektivt. Vi hadde leid en varebil og planlagt en uke i København for å ordne alt. Vi var avhengig av å måtte reise fra Norge uten en dato for overlevering til utleier. Da vi tilslutt fikk en dato for overtagelse hadde vi liten tid til å ordne alt med tømming og rengjøring. Heldigvis hadde vi avtalt med Dødsbo-hjelpen å møtes i leiligheten dagen etter vi ankom København. Etter noen dager var alt ordnet og en svært godt rengjort leilighet kunne overleveres. En stor lettelse for oss for tillitsfull hjelp til noe som på forhånd var svært vanskelig. En svært positiv opplevelse i en vanskelig tid for oss. Alle avtaler ble holdt til punkt og prikke og tilbakemeldingene var hyggelige og grundige. Stikkord for vår erfaring med Dødsbo-hjælpen er trygghet, ærlighet og tillit. Vi vil derfor på det sterkeste anbefale å kontakte Dødsbo-hjælpen når det er behov for denne type hjelp.

8 agosto 2020

Tømning af lejlighed

Min mor fik tømt sin lejlighed 14.07.20, det tog 1 1/2 time for 3 friske fyrer. De var så søde, venlige og hjælpsomme. Kan kun give vores varmeste anbefalinger til dette firma.

23 luglio 2020