Dødsbo-Hjælpen er grundlge, respektfulde og professionelle. Michael tog sig tid til at forklare alting på en betryggende måde, der var styr på aftalen, virkelig god opfølgning undervejs, og Dødbo-H... Leggi di più
Som tænkt regnede jeg på forhånd med, at et dødsbo firma, tager mere hensyn til at os pårørende end et alm. flyttefirma. Og ganske rigtigt. De var både hensynsfulde op påpasselig med de mange ting,... Leggi di più
En helt fantastisk hjælp og et super godt arbejde. Meget venlige og professionelle, de kan varmt anbefales. Tak 👍🏻
Min største anbefaling 🤩 Michael er fantastisk sød og serviceminded. Alt bliver grundigt aftalt - og overholdt, i super tryg og behageligt samarbejde. Prisen yderst rimelig og ren og pæn leveret lej... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
✓ Få 100% gratis og uforpligtende tilbud ✓ Vi giver altid en fair vurdering på køb af dit dødsbo ✓ Mere end 20 års erfaring/din sikkerhed for det rigtige valg Opkøb af dødsbo på Frederiksberg, resten af stor København og øvrige sjælland. Vi tilbyder: Totalrydning, opkøb, tømning og rydning af dødsbo Vi opkøber bla: Teaktræ, palisander møbler, Bing &; Grøndahl og royal copenhagen figurer, platter, vaser og stel og andre brugte møbler. Sælg dit dødsbo til os og få en god pris.
lersø park alle 127, 2100, København Ø, Danimarca
- Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk
- dodsbo-hjelpen.dk
En helt fantastisk hjælp og et super…
Trygt og professionelt forløb
Dødsbo-Hjælpen er grundlge, respektfulde og professionelle.
Michael tog sig tid til at forklare alting på en betryggende måde, der var styr på aftalen, virkelig god opfølgning undervejs, og Dødbo-Hjælpen strakte sig langt ud over, hvad vi havde forventet.
Den varmeste anbefaling herfra!
Fremragende service kan stærkt anbefales
Og ganske rigtigt. De var både hensynsfulde op påpasselig med de mange ting, der blot skulle på genbrugsplads og kørte også direkte til forbrændingen med de papirer, som ikke skulle læses af andre.
En helt igennem god oplevelse.
Venlig og fin tømning af min afdøde…
Venlig og fin tømning af min afdøde mors lejlighed
Virkelig profesionelle og imødekommende
Så venlige, profesionelle og hurtige og opgaven løst helt perfekt. Vi havde aldrig prøvet det før, men følte os i så gode hænder. Kan helt sikkert anbefales.
Kommer som aftalt og til tiden.
Kommer som aftalt og til tiden.
Har brugt døds-bohjælpen mange.
Søde ordentlige unge mennesker som kan tage fat.
Kan på det varmeste anbefale dette firma.
Anita.
Virkelig en behagelig gennemgang af…
Virkelig en behagelig gennemgang af hjemmet der skulle tømmes.
At stå i sorg og minder kan virke uoverskueligt, så hjælpen fra Michael og hans team med at få tømt lejligheden var lige den hjælp vi havde brug for.
Michael kom og gennemgik lejligheden og har så meget hjerte og respekt for hjemmet de skal tømme.
Da aftalen først var lavet, var lejligheden hurtigt tømt, dukkede der nye ting op vi ikke havde vendt, så ringede de for afklaring så der ikke blev hentet noget der ikke var meningen.
Tak for god service.
God hjælp i en presset periode
God hjælp i en presset periode. Selv da der var lidt mangler inden flyttesyn, blev disse håndteret med kort varsel, så deadlinen kunne overholdes. Kan varmt anbefales.
Vi har fået den bedste service
Vi har fået den bedste service, man kunne ønske sig. Lige fra start var Michael meget grundig og omsorgsfuld. Lejligheden var tømt og gulvene fejet til aftalte tid. Der var intet at sætte en finger på.
Tak til Michael og hans team.
Utrolig søde og hjælpsomme
Alt, som vi ikke ville have, blev taget med. Alt ryddet fuldstændig op og fjernet. Utrolig søde og hjælpsomme i en svær tid. Kan kun anbefales.
Hurtige og effektive
Hurtige og effektive. Gode til at forklare hvad der skal ske. God service uden merpris.
Rydning af lejlighed
Michael og hans kolleger har været meget betænksomme, venlige og effektive i forbindelse med rydning af vores elskede mors lejlighed. Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Tak til jer 😊
Imødekommende, hurtig og fair - flot arbejde!
Imødekommende og hurtig reaktion på forespørgsel.
Meget behagelig og respektfuld fremtoning.
Absolut fair pris.
Flot udført arbejde.
Klar anbefaling herfra.
Hjælpen var der
Jeg havde et møde med den sødeste Mickael, og derfra gik det bare som det skulle.
Og lejligheden efterladt rigtig pænt 👍
Super professional in every respect
Super professional in every respect. A pleasure to work with.
5 store stjerner herfra
5 store stjerner herfra, så behagelige og omsorgsfulde. Gør meget ud af at sikre sig at opgaven bliver udført ordentligt og helt som der er aftalt. Flot og hurtigt arbejde.
Fin oplevelse!
God, venlig og topproffesionel behandling. Huset var ryddet og rengjort, alle aftaler overholdt.
Meget fin oplevelse!
Vi havde en meget behagelig samtale med Michael fra Dødsbo-hjælpen. Han gik grundigt og omsorgsfuldt til værks, mens vi gik rundt i vores afdøde fars hus.
Huset var tømt til aftalt dato, efterladt i fin stand...med fejede gulve osv. Alt udført til punkt og prikke!
Vi giver den varmeste anbefaling.
Alt blev løst iflg aftale