Overholdt alle aftaler. Kom som lovet og ryddede hele lejligheden - alle rum var støvsuget og alle flader var tørret af. Kan varmt anbefales 👍👍👍
Scopri cosa dicono le persone
Min største anbefaling 🤩 Michael er fantastisk sød og serviceminded. Alt bliver grundigt aftalt - og overholdt, i super tryg og behageligt samarbejde. Prisen yderst rimelig og ren og pæn leveret lej... Leggi di più
Som tænkt regnede jeg på forhånd med, at et dødsbo firma, tager mere hensyn til at os pårørende end et alm. flyttefirma. Og ganske rigtigt. De var både hensynsfulde op påpasselig med de mange ting,... Leggi di più
I en svær situation, hvor jeg skulle rydde mit barndomshjem og flytte min mor på plejehjem, havde jeg brug for et varmt, empatisk og tillidsvækkende menneske, som kunne hjælpe mig at tage de rigtige... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
✓ Få 100% gratis og uforpligtende tilbud ✓ Vi giver altid en fair vurdering på køb af dit dødsbo ✓ Mere end 20 års erfaring/din sikkerhed for det rigtige valg Opkøb af dødsbo på Frederiksberg, resten af stor København og øvrige sjælland. Vi tilbyder: Totalrydning, opkøb, tømning og rydning af dødsbo Vi opkøber bla: Teaktræ, palisander møbler, Bing &; Grøndahl og royal copenhagen figurer, platter, vaser og stel og andre brugte møbler. Sælg dit dødsbo til os og få en god pris.
Informazioni di contatto
lersø park alle 127, 2100, København Ø, Danimarca
- Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk
- dodsbo-hjelpen.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Fantastisk reel fleksibel service udført til tiden.
Fra det første møde en meget positiv oplevelse.
Fantastisk reel fleksibel service udført til tiden.
Mine varmeste anbefalinger !
Jeg fik tømt min mors dødsbo.
Jeg fik tømt min mors dødsbo, og kan kun anbefale dødsbohjælpen. Alt klappede perfekt, af flinke og rare mennesker, og ikke mindst ejeren Michael.
Da de havde tømt lejligheden, spurgte de lige underboen, som sad i sin garagedør, om han havde noget de skulle tage med til genbrug, da de alligevel skulle dertil. Sikken et overskud, og venlighed.
god og tryg oplevelse…
Jeg har haft en god og tryg oplevelse med dødsbo hjælpen. Alle aftaler er blevet overholdt og der var hjælp til at få ryddet alt, hvilket jo er derfor de blev kontaktet.... Et godt, ordentligt og ærligt hold! Tak for hjælpen!
Kan varmt anbefales
Det var en rigtig god oplevelse jeg havde, da Dødsbo hjælpen skulle tømme mine forældres hus. Venlig og professionel behandling.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Michael er super sympatisk, ærlig og respektfuld i en svær tid. De varmeste anbefalinger. En skam at man kun kan give 5 stjerner.
Er meget tilfreds
Er meget tilfreds, aftalte over telefon hvad der skal fjernes, fik en pris på mellem 4000 - 6000kr. det blev 4000kr alt blev klaret som aftalt, firmaet kan absolut anbefales.
Overholdt alle aftaler
Jeg valgte Dødsbo-Hjælpen ud fra anmeldelser på Trustpilot, og blev bestemt ikke skuffet. Imødekommende korrespondance, alle aftaler overholdt, papirerne i orden og ikke mindst var selve rydningen fin og efterladt pænt, selv om jeg ikke bad om slutrengøring.
Kan varmt anbefales
Fik super god og professionel hjælp med rydning af dødsbo. Alle aftaler blev overholdt med respektfuld og venlig kommunikation med Michael hele vejen igennem. Fair priser og fint udført slut arbejde . Kan varmt anbefale Dødsbohjælpen .
Vi har haft et behageligt og roligt…
Vi har haft et behageligt og roligt samarbejde. Lejligheden blev ryddet meget fint som aftalt. Det er rigtig godt, at der blev lavet et aftalepapir med klar aftale om opgaven og pris .
Super godt arbejde
Vi skulle have tømt og rengjort en lejlighed i Valby. Dødsbo-hjælpen udførte arbejdet hurtigt, effektivt og til vores fulde tilfredshed. Kundeservice var nøgleordet.
Rigtig godt samarbejde og professionel hjælp
Vi havde et rigtig godt samarbejde med Dødsbohjælpen. Selvom vi ændrede ønsker om omfanget af opgaven undervejs, var de meget fleksible. Der var stor åbenhed om deres leverance, så vi hele tiden var enige om, hvad der skulle gøres og hvad prisen var.
De var også meget påpasselige med hvad der skulle fjernes eller beholdes i huset.
Alt i alt en rigtig god og professionel hjælp, som jeg kun kan anbefale.
Imødekommende og effektiv service.
Jeg brugte dødsbo-hjælpen til tøming af min fars lejlighed. Hele processen gik super nemt og hurtigt, hvilket er rart når man selv står i en svær situation. Michael var venlig, imødekommende og kunne rykke hurtigt ud. De får min bedste anbefaling.
Virkelig kompetent
Virkelig kompetent, venlig og hjælpsom service. Kan klart anbefales!
rydning af dødsbo
Michael gav en god pris og alle aftaler blev overholdt. Rydningen blev foretaget professionelt.
med venlig hilsen
Marianne og Henning
Brug dem, de er guld værd!
Vi har virkelig været glade for Dødsbo-hjælpen. De er top professionelle, venlige og hjælper en når man mest har brug for det.
Man bliver “holdt i hånden” fra start til slut og det er guld værd når man selv står midt i en hård tid.
De holder hvad de lover og jeg kan varmt anbefale dem!
Menneskelig og professionel oplevelse i…
Menneskelig og professionel oplevelse i forbindelse med tømning af lejlighed. Kan absolut anbefales, var med til at gøre en stor opgave overskuelig.
Stor ros til Dødsbohjælpen!!!
Jeg har benyttet Dødsbohjælpen i forbindelse med at få tømt min mors lejlighed, som hun har beboet i næsten 60 år. Han har også stået for at tømme kælderrummet!!! Det har været en kæmpe hjælp. Jeg har været yderst tilfreds både med arbejdet og Michaels venlige måde at være på. Han har været meget hjælpsom og har udvist stor flexibilitet! Jeg har følt mig tryg hele vejen.
Jeg kan varmt anbefale at gøre brug af Dødsbohjælpen!
Gitte
Enestående oplevelse
Havde brug for hjælp til tømning af hus efter fraflytning af min svigerfar. Lige fra første opkald for at høre til aftale om tømning til huset stod tomt, var det en stor fornøjelse at have med venlige og imødekommende personer. Kan kun anbefale andre at gøre brug af dødsbo-hjælpen.dk 👍
Fantastisk firma!
Jeg kan kun tilslutte mig alle de meget positive anmeldelser af firmaet. Ordentlighed, ærlighed, forståelse, venlighed og punktlighed langt udover det sædvanlige og forventelige. Jeg troede slet ikke at den slags firmaer fandtes mere!
Jeg har brugt dødsbo-hjælpen 2 gange
Jeg har brugt dødsbo-hjælpen 2 gange. Begge gange er arbejdet udført med omhu og venlighed, og til en rimelig pris.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.