Overholdt alle aftaler. Kom som lovet og ryddede hele lejligheden - alle rum var støvsuget og alle flader var tørret af. Kan varmt anbefales 👍👍👍
Scopri cosa dicono le persone
Min største anbefaling 🤩 Michael er fantastisk sød og serviceminded. Alt bliver grundigt aftalt - og overholdt, i super tryg og behageligt samarbejde. Prisen yderst rimelig og ren og pæn leveret lej... Leggi di più
Som tænkt regnede jeg på forhånd med, at et dødsbo firma, tager mere hensyn til at os pårørende end et alm. flyttefirma. Og ganske rigtigt. De var både hensynsfulde op påpasselig med de mange ting,... Leggi di più
I en svær situation, hvor jeg skulle rydde mit barndomshjem og flytte min mor på plejehjem, havde jeg brug for et varmt, empatisk og tillidsvækkende menneske, som kunne hjælpe mig at tage de rigtige... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
✓ Få 100% gratis og uforpligtende tilbud ✓ Vi giver altid en fair vurdering på køb af dit dødsbo ✓ Mere end 20 års erfaring/din sikkerhed for det rigtige valg Opkøb af dødsbo på Frederiksberg, resten af stor København og øvrige sjælland. Vi tilbyder: Totalrydning, opkøb, tømning og rydning af dødsbo Vi opkøber bla: Teaktræ, palisander møbler, Bing &; Grøndahl og royal copenhagen figurer, platter, vaser og stel og andre brugte møbler. Sælg dit dødsbo til os og få en god pris.
Informazioni di contatto
lersø park alle 127, 2100, København Ø, Danimarca
- Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk
- dodsbo-hjelpen.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Tømning af lejlighed
Vi fik hjælp af Dødsbohjælpen til at tømme en stor lejlighed, som i mere end 80 år har været beboet af familien. Vi er meget tilfredse med arbejdet. Michael er en utrolig venlig og imødekommende person og arbejdet blev udført på bedste vis. Alle aftaler blev overholdt - både tidsramme og pris. Vi anbefaler absolut dette firma.
Positiv oplevelse
Positiv oplevelse. Dette er anden gang som jeg benytter Dødsbo-hjælpen, denne gang til rydning af en plejehjems bolig. Da boligen var tømt stod lejligheden rigtig fin og rengjort. Mange tak.
Marianne
Virkelig fremragende hjælp
Vi fik hurtig og fleksibel hjælp til plan og pris fra Michael. Og var senere stolte over at kunne levere et perfekt tømt og rengjort hus til de nye ejere. Det arbejde kunne ikke være gjort bedre.
Tømte min mors dødsbo
Over 70 års samling af alt, i kælder, stueetage og 1. sal blev ryddet fuldstændigt og flot til aftalt tid. Der blev endda gjort pænt rent, så den største respekt herfra.
Tak for super arbejde, med den aller største anbefaling herfra.
Rydning af min brors dødsbo
Efter jeg henvendte mig til Dødsbo-hjælpen og snak-
kede med Michael om rydning af min brors lejlighed +
kælderrum, blev jeg klar over, at det var det rigtige
firma. Alt blev klaret til tiden på bedste måde.
Tak for hjælpen
Det er svært at rydde et hjem med indbo og minder gennem 50 år. Dødsbo-hjælpen er et seriøst firma der går din bolig grundigt igennem og som navnet siger virkelig er en kæmpe hjælp. Fra du accepterer tilbud og overdrager dem nøglerne til at boligen står ryddet har været en positiv oplevelse. Kan ubetinget anbefales.
Marianne
Fantastisk hjælp
Fantastisk hjælp når man har brug for nogen til at rydde boet efter dødsfald i familien. De blev endda færdige før den aftalte dato, så kun gode ting at fortælle herfra.
super professionel arbejde.
Fantastisk service og aftaler der holder!
Jeg har lige brugt Michael og hans raske svende fra Dødsbo-hjælpen.dk til at rydde boet efter min mor. Der var tryghed og god kemi fra dag 1 og alt i forløbet gik gnidningsfrit og fuldstændig som vi aftalte det. De blev endda færdige med jobbet 1 dag før aftalt. Der var superservice hele vejen og jeg kan kun medgive firmaet mine allerbedste anbefalinger.
Anbefales helt klart
God kommunikation, venlige og diskrete , fornuftige priser, overholder aftaler, ryddet lejlighed stod snorlige og blev afleveret uden yderligere. Kan bestemt anbefales.
Stor anbefaling
God kommunikation hele vejen i gennem og afrydning af boligen blev leveret til topkarakter. Stor anbefaling herfra.
Dødsbo-hjælpen leverede en fænomenal…
Dødsbo-hjælpen leverede en fænomenal service!
Arbejdet blev gjort hurtigt, grundigt og med den yderste respekt for både mig og min afdøde papmor. Selvom de blev udsat for en kort deadline var der ingen slinger i valsen og selv på så kort tid præsterede de at levere et upåklageligt stykke arbejde.
Jeg vil til en hver tid anbefale Dødsbo-hjælpen og Michael til rydning af jeres dødsbo.
En helt igennem god oplevelse
En helt igennem god oplevelse. Alle aftaler og tidspunkter blev overholdt. Højt serviceniveau og god dialog.
5 stjernet oplevelse
Min mor skulle flytte fra egen bolig til plejehjem. I løbet af ingen tid var hendes gamle lejlighed tømt og rengjort, og det oveni købet til en meget konkurrencedygtig pris. Michael og hans team er super behagelige og imødekommende. Jeg kan varmt anbefale dem.
Fantastic service
Fantastic service. Very polite and fast working. A real positive experience and highly recommended to anyone who wants the best.
Da svigermors lejlighed skulle tømmes
Da svigermor pludselig fik en plejehjemsplads og hendes lejlighed blev opsagt skulle det gå hurtigt med at få den tømt. Dødsbo Hjælpen blev kontaktet men kunne kun love at opgaven blev klaret indenfor måned. Alligevel gik der kun en uge efter vi havde underskrevet aftalen før vi fik besked på at lejligheden var tømt og klar i henhold til det aftalte. Alt var som vi havde aftalt med Michael og også til en super god pris. Jeg kan virkelig på det varmeste anbefale Dødsbo Hjælpen
Hjælp i en svær tid
Michael og drengene gjorde det virkelig godt, da vi skulle tømme lejligheden efter vores mor gik bort.
Det var ikke nemt og slet ikke sjovt, men det blev gjort og det blev gjort pænt.
Stor ros til Dødsbo Hjælpen
Stor ros til Dødsbo Hjælpen. Michael er en yderst behagelig person at træffe aftale med. Efter at have besigtiget lejligheden idag, kan jeg med sindsro give topkarakter for rydning og rengøring.
Vil selvklart bruge firmaet igen.
Vh
Bo Thygesen
Virkelig god og professionel service
Virkelig god og professionel service! De har gjort et flot stykke arbejde og hele vejen vist stor omtanke og respekt for min fars hjem og ejendele. Venligt personale. Meget tilfreds!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.