Overholdt alle aftaler. Kom som lovet og ryddede hele lejligheden - alle rum var støvsuget og alle flader var tørret af. Kan varmt anbefales 👍👍👍
Min største anbefaling 🤩 Michael er fantastisk sød og serviceminded. Alt bliver grundigt aftalt - og overholdt, i super tryg og behageligt samarbejde. Prisen yderst rimelig og ren og pæn leveret lej... Leggi di più
Som tænkt regnede jeg på forhånd med, at et dødsbo firma, tager mere hensyn til at os pårørende end et alm. flyttefirma. Og ganske rigtigt. De var både hensynsfulde op påpasselig med de mange ting,... Leggi di più
I en svær situation, hvor jeg skulle rydde mit barndomshjem og flytte min mor på plejehjem, havde jeg brug for et varmt, empatisk og tillidsvækkende menneske, som kunne hjælpe mig at tage de rigtige... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
✓ Få 100% gratis og uforpligtende tilbud ✓ Vi giver altid en fair vurdering på køb af dit dødsbo ✓ Mere end 20 års erfaring/din sikkerhed for det rigtige valg Opkøb af dødsbo på Frederiksberg, resten af stor København og øvrige sjælland. Vi tilbyder: Totalrydning, opkøb, tømning og rydning af dødsbo Vi opkøber bla: Teaktræ, palisander møbler, Bing &; Grøndahl og royal copenhagen figurer, platter, vaser og stel og andre brugte møbler. Sælg dit dødsbo til os og få en god pris.
lersø park alle 127, 2100, København Ø, Danimarca
- Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk
- dodsbo-hjelpen.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fantastisk firma!
Helt fantastik oplevelse med Dødsbo-hjælpen!
De er så utroligt empatiske, søde, ærlige og super fleksible. De sørger for det hele og er utroligt pligtopfyldende med løbende opfølgning på ting.
Kan varmt anbefale dem.
Respektfuldt og godt samarbejde
Respektfuldt og godt samarbejde. Alle aftaler er blevet overholdt og boligen fremstod så fin efter rydningen. Og rimelig pris med miljøvenlig tilgang.
Meget ros herfra.
YDERST behagelig oplevelse!!!
YDERST behagelig oplevelse!!!
I forbindelse med rydning og vurdering af dødsbo. Virkelig effektiv rydning af dødsbo, fair pris og rigtig god service.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Følte os trygge hele vejen igennem
Virkelig alt arbejdet blev udført til UG og lidt til, ikke en finger at sætte på opgaven.
Vil klart anbefale Michael til alle jeg kender.
Fantastisk.
Alt arbejde udført formidabelt og til aftalt tid. Selv fryser og køleskab blev tømt. Og i en ellers svær tid, bliver man bare glad, når overflader er tørret af, gulv fejet, vinduer lukket og dørene i boet er pænt lukket. Alt til en yderst rimelig pris!! Sympatisk og imødekommende Ejer ( Michael), og jeg vil varmt anbefale dette firma.
Meget tilfreds med arbejdet
Michael fra Dødsbo-hjælpen var meget professionel og opgaven blev udført helt som aftalt. Firmaet kan varmt anbefales.
Når man står i den tragiske situation
Når man står i den tragiske situation, hvor nogen går bort og man ovenpå sorg skal stå med et dødsbo så kan jeg kun anbefale dødsbohjælpen af hele mit hjerte. Michael er simpelthen den rareste fyr, sød og empatisk og han hjalp os med at få tømt et dødsbo som var en rigtig stor opgave og som endda skulle klares på meget kort tid. 2 dage senere var opgaven klaret til UG - de fandt endda de ting, som vi kun turde håbe på var i lejligheden og de var så fint gemt til side til os. Udover at de er sindssygt søde og dygtige, så må jeg også bare konstatere at de ligger utrolig godt prismæssigt ift. de mange andre tilbud jeg fik 👍🏼. Tøv ikke med at kontakte Michael og hans team til din opgave !
Rydning af dødsbo
Vi skulle have ryddet et dødsbo og checkede på nettet, hvem der kunne ordne det. Heldigvis var det Dødsbo-hjælpen, vi ringede til. Michael møde op få timer efter, og vi aftalte, nøjagtig hvad der skulle ryddes, og hvornår det skulle foregå. Vi blev ikke skuffede, alt var ryddet, og der var pænt og rent efter dem. Vi fik en regning, og vi betalte med glæde!
Hurtig og i fuld overensstemmelse med alle aftaler
Kommunikationen med firmaet forløb helt gnidningsløst, og arbejdet med rydning af en stor lejlighed og et tilhørende propfyldt kælderrum forløb helt som aftalt og til en rimelig pris.
Professionalisme og imødekommenhed i en nøddeskal
Michael fra Dødsbo-hjælpen var uvurderlig, fleksibel, meget imødekommende. Og så er han omgivet af gode kolleger, som klarede alle vores ønsker, og fik taget alt med som aftalt (og mere:).
Jeg kan varmt anbefale Dødsbo-hjælpen, og vil gerne sende et stort TAK og mange hilsener til folkene der!
Tak for hurtig og reel behandling ved…
Tak for hurtig og reel behandling ved tømning af min fasters bo i Hvidovre.
Kan klart anbefales 😀
Kan varmt anbefale at bruge dødsbo-hjælpen
Det var en stor fornøjelse at få Michaels hjælp til at få tømt min mors lejlighed. Han er venlig, rar, præcis og opmærksom på særlige behov.
Jeg kan varmt anbefale at bruge Michael fra Dødsbo-hjælpen. Jeg fik en meget fair pris, og alle aftaler blev overholdt.
Lejligheden var som jeg havde forventet efter tømning.
Min største anbefaling 🤩
Min største anbefaling 🤩
Michael er fantastisk sød og serviceminded. Alt bliver grundigt aftalt - og overholdt, i super tryg og behageligt samarbejde. Prisen yderst rimelig og ren og pæn leveret lejlighed. Tænk hvor nemt man som kunde kommer over det ellers ret uoverkommelige. Tusind tak herfra. Kh Christina
Helt igennem god oplevelse.
Helt igennem god oplevelse.
- Utrolig behagelig behandling og support.
- Rigtig god pris.
- Meget servicemindede.
Kan klart anbefales hvis man skal have ryddet et dødsbo.
Et virkelig behageligt og nemt…
Et virkelig behageligt og nemt samarbejde. Lejligheden blev ryddet og rengjort så fint.
Prisen var fuldtud fair og det hele blev gjort hurtigt.
100% tilfreds med tømning af Dødsbo
Vi er meget tilfredse med tømning af min mors dødsbo (lejlighed)
Michael var helt fantastisk,
Havde tid til at snakke med ham omkring det der var i boligen.
Meget imødekommende og hjælpsom, så man følte sig tryg ved ham.
Jeg kan 100% anbefale ham og hans medarbejdere.
Der var pænt og rent da de forlod boligen.
Selv formanden fra boligforeningen roste det, og bad om Michaels
telefon nr.
Mvh
Marianne Holm
God og tryg oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse med Dødsbo-hjælpen.dk, da vi skulle flytte min morfar fra Sjælland til Nordjylland og derfor havde brug for at få ryddet resten af lejligheden.
Michael var rigtig serviceminded, effektiv og vi følte os trygge under hele forløbet.
Derudover var prisen god.
Jeg har kun positive ting at sige om vores samarbejde med Michael og jeg vil klart anbefale ham og hans firma.
Super service
Super service. Personlig, venlig, hurtig og behagelig!
Kan varmt anbefale dødsbo-hjælpen
Kan varmt anbefale Dødsbo-hjælpen. Mine forældres hus skulle tømmes efter de er flyttet til mindre bolig. Alt er gået fint. Michael er meget imødekommende, venlig og fleksibel 😊👍
Vi har haft den store glæde at få hjælp…
Vi har haft den store glæde at få hjælp af Dødsbo-hjælpen i forbindelse med min mors flytning til plejehjem. Alle aftaler blev overholdt, og alt var også flyttet som aftalt, så det var meget nemt for os at komme videre med afleveringssynet af lejligheden.
Stor ros til jer og mange tak for hjælpen 🤩🤩🤩