Erg teleurgesteld in Disney. Mijn televisie en Chromecast werken nog prima, maar Disney ondersteunt oudere apparatuur niet langer. Daardoor betaal ik voor een abonnement, maar kan ik niet meer op... Leggi di più
Gisteren mijn abonnement op gezegd. Betalen voor streming dienst die van af Gisteren niet meer kan stremem. Vindt grootste waanzin dat klanten moeten betalen terwijl ze niet kunnen. Gebruik make... Leggi di più
Wel abbonomenten voor 4K en dolby vision laten betalen maar niet leveren, Dat Disney een intern probleem heeft dat is voor Disney niet voor de klanten. Want er wordt nog steeds maandelijks geint voor... Leggi di più
Kan plotseling niet meer streamen naar mijn Chromecast/tv. Moest zelf opzoeken wat de oorzaak is en kom er zodoende achter dat dit voorlopig ook zo zal blijven. Disney informeert abonnees hier niet ze... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Foutmeldingen gehad op tv en nu ook op…
Foutmeldingen gehad op tv en nu ook op smartphone. Zeer frustrerend dit zijn nou net die diensten die het gewoon moeten doen. Kortom, ik baal. En hoop dat disney dit heel snel oplost.
Veel hetzelfde, weinig vernieuwing, technisch slechte website
Disney Plus biedt vooral heel veel van hetzelfde, uitgemolken formules zoals je dat kunt noemen, bijvoorbeeld Star Wars. Het originele verhaal bestaat uit negen boeken geloof ik, dat snap ik, maar al die series die er omheen worden verzonnen dat hoeft voor mij niet.
De website laadt gigantisch traag, vaak ook helemaal niet, waardoor je eigenlijk al een beetje ontmoedigd raakt om nog iets te willen kijken, of toch maar voor een concurrerende dienst kiest (welke niet veel beter zijn trouwens).
Sinds dat Disney Marvel heeft overgenomen zijn de superhelden helaas ook niet meer wat ze ooit geweest zijn: veel te druk, chaotisch, gebrek aan goed verhaal en voornamelijk terend op special effects, verweven met veel clichématig flauwe grappen, soms ook wel eens een goede.
Om even twee voorbeelden te noemen:
Dr. Strange 2, ik vind deze film veel te Amerikaans (meer, meer, sneller, maar helaas m.i. niet beter, deel 1 was echt goed) net als de nieuwe Thor film: de karakters lijken zichzelf erg populair te vinden, wat duidelijk naar voren komt in de film.
Tevens lijkt het of Disney allergisch is voor 16 jaar en ouder films, het moet allemaal maar 'familiefilm' zijn, wat echt ten koste gaat van de kijkervaring.
Ik snap dat Disney 80 a 90 jaar geleden begon als platform voor kinderen, met Mickey Mouse als top personage, maar die tijd is bijna antiek inmiddels, letterlijk.
Graag wil ik ook iets positiefs schrijven, dus bij deze: Soms zit er wel wat moois tussen, zoals Maleficent, ik vind dat wel een juweeltje (deel 2 heb ik niet gezien, gewoon omdat ik te bang ben dat deze teveel afbreuk doet aan het mooie eerste deel). Maar ja, op een gegeven moment heb je het wel gezien allemaal en is het wachten op nieuwe content, welke helaas weinig wordt toegevoegd.
Het gedeelte National Geographic had ik eigenlijk iets meer van verwacht, sommige docu's zijn best interessant, maar veel van wat hiervan gestreamd wordt is gewoon oud materiaal, wat op NG al tot in den treure werd herhaald.
Contact met klantenservice opnemen heb ik inmiddels wel afgeleerd. Mijn ervaring met hedendaagse klantenservices is dat men issues vooral probeert af te schuiven op de eindgebruiker, wat mij vooral doet voelen alsof ik een melkkoe ben, goed voor de centjes en dat is het wel zo een beetje.
Ik had echt graag wat positiever willen zijn, maar het lukt me gewoon niet in deze. Een deel zal echt wel aan mij liggen, misschien heb ik wel teveel films gezien en ben ik daardoor wat te kritisch (en verwachtingsvol) geworden. Die hand steek ik in eigen boezem.
Edit: Na het plaatsen van mijn recensie werkte mijn pincode ineens niet meer, als zijnde een verkeerd wachtwoord. Heel vreemd...
Niet kopen als je Android gebruikt!
Streaming hapert en loopt regelmatig vast. Meerdere keren contact gehad met klantenservice. Probleem is dat het gestreamd wordt via Android. Dit probleem is bekend. Helaas nog geen oplossing. Zou de app telkens moeten verwijderen en opnieuw downloaden. Zo jammer aangezien ik voor een jaar heb betaald.
Waardeloos.
Waardeloos.
Slechtste streamingsdienst die er word aangeboden. Doorspoelen of terugspoelen duurt jaren. Intro overslaan bij een willekeurige serie of film en de hele app loop direct vast. Ondertiteling wat nergens op slaat en 3 minuten achterloopt.
Slechtste support wat er bestaat
Slechtste support wat er bestaat. Stel je een vraag negeren ze je compleet. De keuze wat je hebt in series is veelal hetzelfde. Zogenoemd Disney proof series
Disney moet zich schamen voor deze app
Deze app is nu al sinds het begin zo slecht het is niet leuk meer. De app heeft een aanzienlijke vertraging in de audio uitvoer, de ondertiteling is NOG STEEDS in zwarte balken, er is geen "ratingsysteem" voor content.
Het is gewoon een goedkope zeer slecht werkende app die door Disney DRINGEND vervangen moet worden met iets nieuws. Dit is Disney onwaardig net als alle content die de laatste tijd uitkomt.
Waardeloze app
Waardeloze app. Opstarten duurt een eeuwigheid. Goede films maar shitty app
Disney+ heeft meest exclusieve content
24-09-22: Ik gebruik de app zowel op mijn PC met Windows, Android telefoon en Android TV televisie. Op alle platformen werkt de app van Disney zoals je dit verwacht.
- PC met Windows 10
- Android Samsung Flip3 of Ultra Note20 - meest recente updates
- Xiaomi Mi Smart TV P1 55" - meest recente updates
Disney+ heeft voor wat mij betreft de meest exclusieve content, met name in de Star Wars reeks, maar ook andere goede series en films zijn op Disney+ te vinden. Het is wat minder mainstream dan bijvoorbeeld Netflix of Amazon.
Loopt de hele tijd vast
Loopt de hele tijd vast, gelijk opgezegd. Wat een teleurstelling.
Zeer slecht
Zeer slecht. Met chromecast werkt het niet. Vaak 3 tot 4 keer opnieuw afsluiten en starten. Absurd slechte app.
Drama… na het registeren en het…
Drama… na het registeren en het afsluiten van een abbonoment bij Disney+ heb ik mij nooit meer kunnen aanmelden.. de app en site blijven maar aangeven dat ik een onjuist ww gebruik terwijl ik 100% zeker dat ik de goede gebruik. (Noteer ww direct na registering) en als ik op ‘ww vergeten’ klick wordt ik naar een vage spaanse website van disney+ geleid. Wtf.. Heb je dus helemaal niks aan, super super slecht. Hoe kan dit de grootste concurent van Netflix zijn?!
Vreselijke app
Vreselijke app, loopt steeds vast. Ik ga dit opzeggen.
Heb abonnement opgezegd maar krijg…
Heb abonnement opgezegd maar krijg steeds aanmerking om toch nog te betalen of ze gaan account afsluiten en soort boete opleggen. Herkenbaar voor anderen? Wat kan ik hiermee doen.
Al die Disney reklame ik wordt er niet…
Al die Disney reklame ik wordt er niet goed van. Ze onderbreken alles, respect loos.
zeer slecht heb het de 26e gehaald…
zeer slecht heb het de 26e gehaald vorige maand de 15e deze maand wouden ze all geld af schrijven en is die stop gezet maar heb well voor een maand betaald die ik niet gehad heb ik ga een officiële recht zaak starten om dat ze me opgelicht hebben en ik niet de maand gehad heb voor me geld dat vind ik belachelijk en voel me zeer klot* er om om dat ik me geforceerd voel eerder te betalen dan dat er gezecht is en volgens de wetten is dit okk niet legaal disney moet stoppen want ze verk**** de hele film industrie met hun kanke* bedrijf alles op kopen maar hun aandelen blijven maar droppen
Goede serie en film.
Netflix is dan nog beter
Netflix is dan nog beter! Bijna 90€ betaald voor een volledig jaar, vond ik nog cava maar enkel 1 film kunnen op vragen, dat we nog niet hadden gezien….had ik het geweten, deed dit niet! Allemaal films dat we al hebben gezien….geld niet waard! Ga zo snel mogelijk mijn contract stoppen!
De app werkt zeer slecht
De app werkt zeer slecht. Grootte van ondertitels wordt ineens aangepast, waar je bent gebleven in een aflevering wordt niet onthouden, en nog meer technische mankementen. Schandalig dat ze geld vragen voordat ze een fatsoenlijk werkende app hebben. Sterke afrader!
Stopt veel te vaak
Stopt veel te vaak, zelfs met goede wifi verbinding. Zeer slecht. Graag oplossen.