Direct Wonen Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Nooit een bezichtiging ontvangen. Ze gebruiken huizen van andere sites en als je reageert zegt de verhuurmakelaar dat ik mij moet inschrijven en uitsluitend via hun site moet reageren . Dat betekent d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn ervaring tot nu toe is zeer positief. Als nieuwe gebruiker ben ik heel tevreden over het proces. Mijn woningadvertentie werd snel en efficiënt online geplaatst, met zorgvuldige aandacht voor de... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de fijne service die ik heb ervaren als verhuurder. Ik heb mijn woning succesvol kunnen verhuren via direct wonen, en de gehele ervaring was enorm positief... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Als nieuw gebruiker van dit platform ben ik tot nu toe zeer tevreden! Mijn woning in Ede werd snel en netjes aangeboden. Direct Wonen belde me meteen op om te vragen of alles duidelijk was en om same... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bekijk alle 4361 Huurwoningen Te Huur op Directwonen.nl

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

52 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Oplichting!!

Oplichting!!! Na betaling geen enkele reactie op alle aangeboden woningen in breda.

1 gennaio 2026

Beste,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft en het gevoel heeft dat er sprake is van oplichting. Dat is absoluut niet hoe wij willen dat onze dienstverlening wordt ervaren.

Direct Wonen faciliteert het contact tussen woningzoekenden en verhuurders, maar wij hebben helaas geen invloed op wie een reactie ontvangt of hoe snel verhuurders reageren. We begrijpen echter heel goed dat het frustrerend is wanneer u na betaling geen reacties ontvangt op woningen in Breda.

Wij willen dit graag serieus met u bekijken. Wilt u ons een e-mail sturen via supportdesk@directwonen.nl
? Dan kijken wij samen wat er mogelijk misgaat met uw account of reacties. We controleren bijvoorbeeld of uw profiel volledig zichtbaar is, of berichten correct worden verzonden en of er technische problemen zijn geweest.

Wanneer blijkt dat uw account niet naar wens heeft gefunctioneerd, dan kijken we uiteraard samen wat wij kunnen doen om dit netjes op te lossen en waar mogelijk te compenseren.

We horen graag van u, zodat we dit samen kunnen uitzoeken en hopelijk recht kunnen zetten.

Team Direct Wonen

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte site kan niet inloggen om…

Zeer slechte site kan niet inloggen om mijn contract op te zeggen gratis bij deze zeg ik me contract op. Zeer (GEEN) slechte contact , direct wonen doet de naam geen eer aan ! . Ook vaak woningen die al verhuurd zijn staan er nog op dit is echt af te raden !!! .

3 febbraio 2026

Beste Leendert,

Wat vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met inloggen en dat u hierdoor uw contract niet kunt opzeggen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen dat dit tot frustratie leidt.

Direct Wonen vindt het belangrijk dat opzeggen net zo eenvoudig is als aanmelden. Wanneer inloggen niet lukt, kan dat bijvoorbeeld te maken hebben met onjuiste inloggegevens of een technisch probleem. Dat lossen we graag zo snel mogelijk voor u op.

Daarnaast begrijpen we uw opmerking over woningen die al verhuurd zouden zijn. Wij zijn afhankelijk van verhuurders en makelaars om hun advertenties tijdig te deactiveren, maar we controleren hier ook actief op. Wanneer u specifieke voorbeelden heeft, ontvangen we die graag zodat we dit direct kunnen nakijken en indien nodig verwijderen.

U kunt altijd contact met ons opnemen via supportdesk@directwonen.nl
. Wij helpen u daar direct verder met uw inlogprobleem én met de opzegging van uw contract. We zorgen ervoor dat dit netjes en correct wordt afgehandeld.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We hopen de kans te krijgen dit voor u recht te zetten.

Team Direct Wonen

Valutata 1 stelle su 5

It was the most useless service when we…

It was the most useless service when we were looking for an apartment.
Paid subscription brings nothing.

1 maggio 2025

Dear,

Thank you for your feedback. We’re very sorry to hear that your experience with our service didn’t meet your expectations. We always aim to make apartment searching easier and more effective, and we’d like to understand what went wrong so we can improve. Please feel free to reach out to our support team so we can assist you further.

Best regards,

Valutata 5 stelle su 5

Prima site voor woningzoekende heeft…

Prima site voor woningzoekende heeft voor mij gewerkt

22 gennaio 2026

Beste Elin,

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat onze site voor jou heeft gewerkt en dat je je nieuwe woning hebt gevonden. We doen er alles aan om het woningzoeken zo makkelijk mogelijk te maken, en het is fijn om te zien dat dat bij jou heeft geholpen. Veel woonplezier gewenst!

Absolute aanrader!

Direct Wonen is echt een aanrader.

9 gennaio 2026

Beste Julianne,

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je Direct Wonen als aanrader ervaart. We doen er alles aan om het woningzoeken zo soepel mogelijk te maken, dus zulke reacties zijn altijd fijn om te lezen!

Super snel een kamer!

Dit schooljaar ben ik begonnen met een studie in Breda en dat is voor mij best een eind reizen. Ik was voor een kamer aan het kijken en die heb ik super snel met direct wonen gevonden en ben er erg blij mee! Zeker aan te raden als je een fijne kamer zoekt!

27 dicembre 2025

Beste Sander,

Wat fijn om te horen! Super dat je zo snel een kamer hebt gevonden en dat het je helpt met de reistijd naar Breda. Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen van je ervaring en veel succes én woonplezier tijdens je studie.

Fijne e-mail alerte

Fijn dat je een e-mail alert kan aanzetten, want ik krijg nu veel mailtjes binnen met kamers die beschikbaar zijn!

22 dicembre 2025

Beste Ilvy,

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat de e-mail alerts goed voor je werken en dat je nu veel passend aanbod ontvangt. Zo mis je geen enkele beschikbare kamer. Succes met je zoektocht en hopelijk heb je snel een fijne plek gevonden!

Met vriendeijke groet,

Duidelijke website

Het is duidelijk en goed aangegeven op de website hoe Direct Wonen werkt!

15 dicembre 2025

Beste Eline,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze website duidelijk is en goed uitlegt hoe Direct Wonen werkt. We wensen je veel succes met het vinden van een geschikte woning.

Goede hulp support desk

Heel erg bedankt Directwonen en de medewerker Mick bij de support desk voor de goede hulp die je mij geboden hebt.

10 dicembre 2025

Beste Midas,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze supportdesk en in het bijzonder door Mick. We geven dit compliment zeker aan hem door. Veel succes met het vinden van een passende woning!

Top bedrijf!

Krijg veel mailtjes binnen met aanbod, heb een alert aangemaakt dat ik in Groningen zoek.

13 novembre 2025

Beste Joep,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je veel aanbod ontvangt en dat de zoekalert voor Groningen goed voor je werkt. We hopen dat je snel een passende woning vindt.

Makkelijk en snel

Ik heb mijn woningadvertentie eigenlijk heel makkelijk kunnen plaatsen bij DirectWonen zonder veel moeite

7 dicembre 2025

Beste Tim,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je je woningadvertentie makkelijk en snel hebt kunnen plaatsen bij Direct Wonen. We wensen je veel succes met het vinden van een geschikte huurder.

Gebruiksvriendelijke website

Gebruiksvriendelijke website, tevreden met het resultaat!

5 dicembre 2025

Beste Hiltje,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt en tevreden bent met het resultaat. We wensen je veel succes met het vinden van een passende woning.

Valutata 2 stelle su 5

Weet niet of dit het geld waard is..

Sinds drie weken heb ik een betaald account bij Direct Wonen. Na een paar dagen kon ik mijn account niet meer in omdat 'mijn gebruikersnaam of wachtwoord' niet correct zou zijn. Wachtwoord reset kon niet want de link die je toegestuurd kreeg was al verlopen. Mail gestuurd naar het support adres, maar geen reactie ontvangen, na ongeveer een week was het probleem 'vanzelf' opgelost. Vind het uberhaupt gek dat je ze alleen via mail kan bereiken. Als je dan ook geen reactie krijgt, voelt het een beetje louche aan. Woningaanbod ziet er goed uit, maar na drie weken nog geen berichten op mijn woningreacties mogen ontvangen, Geef het nog even de tijd maar ik denk niet dat dit de 20+ Euro per maand waard is.

27 novembre 2025

Beste Esther,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat je tijdelijk problemen hebt gehad met het inloggen en dat het contact met onze support niet meteen naar wens verliep. Onze excuses hiervoor.

We zijn blij dat het probleem inmiddels is opgelost en dat we je hebben kunnen helpen. Fijn ook om te lezen dat je het woningaanbod als positief ervaart. Soms kan het inderdaad even duren voordat verhuurders reageren, maar we hopen natuurlijk dat je snel een geschikte woning vindt.

Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan kun je ons altijd mailen en helpen we je graag verder.

Wij wensen je veel succes met het vinden van een woning en hopen dat dit snel lukt met onze hulp.

Klantenservice Direct Wonen

Makkelijk en duidelijk

Ik kon mij makkelijk inschrijven en ik heb aangegeven waar ik zoek.

25 novembre 2025

Beste Bart,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het inschrijven makkelijk en duidelijk voor u was. We hopen dat u snel een passende woning vindt binnen uw zoekgebied.

Valutata 4 stelle su 5

Gewoon een hele fijne website!

4 novembre 2025

Beste Dylan,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze website als prettig ervaart. We blijven ons best doen om alles zo duidelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden.

Vriendelijk en correct geholpen

heeft mij goed geholpen om de advertentie te plaatsen

29 ottobre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u vriendelijk en correct bent geholpen en dat onze ondersteuning bij het plaatsen van de advertentie naar tevredenheid was. We staan altijd klaar om mee te denken en te helpen waar nodig.

Heel gebruiksvriendelijk

Heel gebruiksvriendelijk voor het plaatsen van een woning, al kun je maximaal 10 foto’s uploaden.

23 ottobre 2025

Beste,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je het plaatsen van een woning als heel gebruiksvriendelijk hebt ervaren. We nemen je opmerking over het aantal foto’s mee als verbeterpunt, we begrijpen dat je graag meer beelden zou willen delen. Dank voor je suggestie!

Valutata 4 stelle su 5

Ik kreeg snel e-mails binnen over nieuw…

Ik kreeg snel e-mails binnen over nieuw aanbod aan huizen

13 ottobre 2025

Beste,

Fijn om te horen dat je snel e-mails ontving over nieuw woningaanbod. We doen ons best om je altijd zo snel mogelijk op de hoogte te houden van relevante woningen die bij je wensen passen.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben blij met de service van Direct…

Ik ben blij met de service van Direct Wonen!"

Goede service, snel contact na sturen van mail en naar tevredenheid geholpen.
Zeer vriendelijk.

6 ottobre 2025

Beste Math,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat het contact snel en prettig verliep. We helpen je in de toekomst graag weer verder als je ons nodig hebt!

Het team van Direct Wonen

Valutata 2 stelle su 5

Wel betaald hebben maar niet kunnen…

Wel betaald hebben maar niet kunnen reageren. Wat een zooi hier. Ga een advocaat in schakelen

5 ottobre 2025

Beste Alexander,

Wat vervelend dat dit is gebeurd, dat was uiteraard niet de bedoeling. Fijn dat we inmiddels contact hebben gehad en dat het probleem is opgelost.

Mocht iemand anders een vergelijkbare ervaring hebben of tegen een probleem aanlopen, neem dan gerust contact met ons op via supportdesk@directwonen.nl. Ons team helpt u graag verder en zorgt ervoor dat alles zo snel mogelijk wordt opgelost.

Het team van Direct Wonen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più