Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig et fup firma.. Jeg købte en hårtrimmer hos mybeautylab til knap 300kr, da jeg modtager den viser det sig at være det billigste skrammel, som du kan købe på wish til 14kr. Sender den tilbage o... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

PAS PÅ!!!!! Købte vare, der blev leveret dagen efter. Returnerede varen ugen efter, dvs inden pengene for købet blev trukket på min konto. Pengene blev så efterfølgende trukket fra min konto, og tr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Endnu en dårlig oplevelse med dette firma hold jer langt væk modtog en controller til min ps 4 den kom helt tydeligt fra Kina stikket faldt fra hinanden i løbet af 2 dage. Controller mister forbindel... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Ekstrem lang leveringstid (læs en måned). Dinegaver.dk kunne måske med fordel skrive dette på deres hjemmeside istedet for 1-2 dage, så er der ligesom forventningsafstemt. Vi har dog fået det, vi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Editoria e media

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Dinegaver.dk finder du alskens varer fra kendte mærkevarer til gode priser. Vi har altid nogle spændende varer på tilbud, som du kan købe til dig selv eller som gave til en af dine nærmeste. Du kan købe produkter indenfor skønhed, bolig, elektronik og meget mere. Vi har levering på kun 1-3 hverdage og hurtig kundesupport!

Informazioni di contatto

3 stelle
2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Le persone hanno visualizzato anche

ADVARSEL!!

ADVARSEL!!! LAD VÆRE AT HANDLE HOS DINEGAVER
FUP OG SVINDEL, OG ELENDIG SERVICE.
HAR EN INDSIGELSESSAG KØRENDE VIA BANKEN OG EN POLITIANMELDELSE FOR BEDRAGERI PÅ VEJ.

22 marzo 2018
Valutata 1 stelle su 5

UTROLIG DÅRLIG SERVICE OG KOPI VARER…

UTROLIG DÅRLIG SERVICE OG KOPI VARER FRA KINA....DERFOR LANG LEVERINGSTID!!! Kan IKKE anbefale dem til andre..... Afbestilte pga. for lang levering - men så kom det alligevel en måned senere og de hævede mine penge og siden kan jeg ikke komme i kontakt med dem!!!!!!!!!!

22 marzo 2018
Valutata 1 stelle su 5

Lang leveringstid og dårlig kommunikation

For halvanden måned siden bestilte min datter og jeg 3 squishies der på hjemmesiden stod var på lager og kunne afsendes med det samme. (Eneste grund til vi købte på denne hjemmeside) Efter 2 uger fik jeg en mail om at de var afsendt. En måned efter kontakter jeg dinegaver og spørger om de er afsendt - jeg har ikke modtaget noget. Det er de ikke, men ville blive det i løbet af et par dage. Det er nu over 2 uger siden. Jeg har forsøgt at ringe og skrive for at annullere min order, men hører intet tilbage. Brug ikke dette firma.

21 marzo 2018

PAS PÅ.

Købte en ps4 controller Dualshock 4 på denne side. De var rigtig længe om at sende pakken, og da den så endelig kom, er det en billig kopi Doubleshock 4.... Jeg forsøgte at kontakte kundeservice via formularen på siden, mhp. at sende retur, men får intet svar. Da der kun er 14 dages returret, kunne jeg ikke vente på svar længere, og måtte sende den retur. Dette er nu over en uge siden, og da jeg ville ringe dem op, som de reklamerer med, ser jeg at der ikke er noget telefonnummer de kan kontaktes på. Ups, farvel til 299,- + forsendelse.

20 marzo 2018
Valutata 4 stelle su 5

Fantastiske squishy, men lang leveringstid

Min datter bestilte 3 store squishys ved dem i starten af måneden, og vi fik hurtig en mail om, at de var blevet sendt afsted. 2 uger senere undrede vi os meget over den lange leveringstid, og jeg gik ind på trustpilot og kunne se alle de dårlige anmeldelser. Skuffet fortalte jeg min datter, at hun nok ikke fik sin pakke. Dagen efter fik jeg en besked tidlig om morgenen, om at pakken var blevet afleveret uden for min dør.
Min datter jublet...det var de mest fantastiske squishys, og hun siger at kvaliteten er virkelig god (noget med slow rising).

19 marzo 2018
Valutata 1 stelle su 5

EFTER EN MÅNEDE HVOR JEG HAR SKREVET…

EFTER EN MÅNEDE HVOR JEG HAR SKREVET FLERE MAILS RINGET HAR JEG ALDRIG FÅET ET ENESTE SVAR FRA JER!
MEN I ER KUN FÅ TIMER OM AT SVARE PÅ MIN ANMELDESE SOM I FIK HERINDE!! DETTE FORTÆLLER BLOT AT I IGEN ER FULDE AF FIS!!! HVORFOR HAR JEG IKKE FÅET SVAR PÅ MINE MAILS? HVORFOR HAR I IKKE ANNULLERET MIN ORDRE SOM JEG HAR BEDT OM 3 GANGE.
JEG KAN LOVE DIG FOR AT DET ER SIDSTE GANG JEG HAR HANDLET HOS JER! OG JEG ER GÅET VIDERE MED SAGEN! JEG ER LAAAAANGT FRA DEN ENESTE DER HAR OPLEVET DETTE NUMMER.

18 marzo 2018
Valutata 1 stelle su 5

FUP FIRMA - REN SVINDEL OG BEDRAG!!!!

Vores søn på 14 bestilte en controller til PS4 - pris 299,- som Dine Gaver straks hævede på hans konto og sendte et track and trace nummer. Dette nummer eksisterede dog ikke og varen dukkede ikke op. Efter flere rykkere fik vi at vide at varen først var på vej til deres lager hjem fra Kina - hvordan pokker kan man så sende et track and trace nummer når varen slet ikke er afsendt!? Da varen ankommer viser det sig at være af så dårlig en kvalitet, at vi kontakter Dine Gaver flere gange for at høre hvordan vi returnerer varen. Varen blev returneret den 20. Februar og idag den 18. Marts har vores søn stadig ikke fået sine penge retur. Vores råd til alle andre: HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FUP - FIRMA!!!! DET ER REN SVINDEL OG BEDRAG!!!!!!! Se jer godt for, tror de opererer under flere navne!

18 marzo 2018
Valutata 1 stelle su 5

Ringe service og LANG leveringstid!

Jeg bruger ALDRIG "Dine gaver" igen. Der reklameres med 1-3 dages levering. Vi ventede i 16 dage, før vores vare kom. Da der var gået en uge, kontaktede jeg dem på mail og fik en lang søforklaring om stempler mv. Samtidig forsikrede de mig om, at de ville sætte farten op, og som plaster på såret ville de vedlægge en ekstra lille hilsen i pakken. Det fortalte jeg min søn, som jo gik og ventede og ventede på det han havde bestil. Der gik flere dage herefter, og varen dukkede stadig ikke op. Jeg kontaktede dem 2 gange yderligere på mail uden at få svar og jeg forsøgte desuden at kontakte dem på telefon. Sidstnævnte blev ikke taget. De sidste mails jeg sendte, kom der aldrig svar på.
Da varen endelig kom, dukkede den op uden den lovede ekstra hilsen- det synes barnet i huset var mærkeligt, når nu de havde lovet det. Pengene trak de til gengæld hurtigt!!
Meget ringe service og lang leveringstid! Øv!!

17 marzo 2018

Kære Bitten.

Vi vil gerne sige rigtig mange gange undskyld for, at du har oplevet en lang leveringstid. Det er noget vi gerne vil understrege ikke er normen hos Dinegaver.dk, hvorfor vi er rigtig ked af, hvis du som kunde er blevet skuffet over den manglende service og lange leveringstid.

Vi forstår udmærket godt din frustration over den lange leveringstid, og vi vil gøre alt for at det ikke sker igen. Vi er et mindre firma med få ansatte, som knokler 24 timer i døgnet for at få alle varer ud til tiden. Vi har oplevet en utrolig vækst i antallet af ordrer de seneste par måneder, kombineret med nogle forsinkede leverancer fra vores leverandører, har det resulteret i uacceptable leveringstider. Og bl.a. derfor har vi haft lidt svært ved, at følge med på alle de varer i fantastiske kunder har bestilt.

Alle varer er nu sendt ud og derfor vil du også modtage dit produkt efter senest 5-7 hverdage. Vi vil gøre alt for at vi ikke ender i en lignende situation igen, hvor vi oplever en så lang leveringstid. Vi ønsker dig en rigtig god weekend og håber selvfølgelig, at se dig handle hos os igen i fremtiden.

FUP OG SVINDEL

FUP OG SVINDEL. De vare man bestiller kommer ikke. De trækker pengene på ens kort alligevel. De er ikke til at komme i kontakt med.
KØB IKKE NOGET PÅ DENNE HJEMMESIDE

Opdatering 22 marts.
Har nu modtaget min datters squishys, den ene var dog en ananas og skulle ha været en smiley emoji. Så stadig ikke super godt.

16 marzo 2018

Kære Kathrine.

MEGA DÅRLIG OPLEVELSE

Jeg bestilte for 3 uger siden 2 squishy til min søn. vi har stadig ikke modtaget varerne. Jeg har gentagende gange mailet til "dine gaver" for at hører hvor mine varer blev af, jeg har dog kun fået svar på en af dem. "Dine gaver" har allerede trukket pengene på min konto, selvom de endnu ikke har afsendt min varer!!!! jeg vil ALDRIG handle hos "dine gaver" igen, eller anbefale dem til andre!!!!
.-( :-( :-(

16 marzo 2018

Kære Karina.

Valutata 1 stelle su 5

de er nogle værre snydepelse

de er nogle værre snydepelse sender falske mails /tracking numre. varen aldrig modtaget. ingen kontakt på mail kan ikke anbefale at handle der

Kære William.

Bestilt 2 squishy figurer

Bestilt 2 squishy figurer, der kommer bare nu er de sendt, og en ny nu er de sendt, men de er ikke sendt.
Nu har vi ventet i 10 dage på pakken.
Nu kontakter vi banken for at få pengene tilbage.

Kære Bente.

Valutata 1 stelle su 5

Elendigt firma, og ja - tager penge fra børn.....

Før jul fik jeg en god service...... Dog kunne varen ikke komme før jul, så vi aftalte, at jeg blot skulle lade være med at hente varen, - og når det så var kommet retur ville jeg få mine penge tilbage.... Det aftalte jeg med ejeren Emil pr. e-mail og telefon. Jeg har stadig ikke fået mine penge. Og Emil svarer heller ikke på mobil telefon nummer, - som jeg så en anden person her på Trustpilot havde haft held med at bruge.

MEN jeg kan under ingen omstændigheder anbefale dette firma til nogen :-(

Kære Eva.

Valutata 1 stelle su 5

De tager dine børns penge

Min søn på 8 år har for fjorten dage siden købt en squishy for sine lommepenge. Pengene er hævet, men vi har ikke modtaget varen. Når jeg ringer dem op på 52501873 siger de at pakken er på vej.....det er jo løgn!
Ærgerlig over, jeg ikke havde læst de helt uacceptable oplevelser på trustpilot - nu kan min søn vinke farvel til sine hårdt opsparede penge.

Kære Lene.

Valutata 1 stelle su 5

En meget kedelig oplevelse bestilte for…

En meget kedelig oplevelse bestilte for 3 uger siden. Fik en mail på at ordren var pakket. Men der er fortsat ikke dukket noget op. De svare ikke på mail eller tlf.
Det vist en Fyb virksomhed,

Ærgelig over jeg ikke kikkede på trustpilot først

Kære Lise.

FUP OG SVINDEL

FUP OG SVINDEL. HOLD JER VÆK. De hæver dine penge, men sender ingen varer!!!!

Kære Thomas.

FUPFIRMA igen- igen

FUPFIRMA

De leverer ikke det bestilte. De svarer ikke på telefon eller mail.
Et hamrende useriøst firma, som ingen bør handle hos, hvis de vil undgå at blive snydt!

DINEGAVER.DK havde den frækhed, at svare med nedenstående den 17. marts:

Besvarelse fra Dinegaver
Offentliggjort 17. marts 2018
Kære Søren.

Team Dinegaver.dk

Jeg har selvfølgelig (fristes jeg til at skrive) ikke fået varerne endnu!
Så ikke alene er de tyvagtige, men også løgnagtige.

Kære Søren.

Valutata 1 stelle su 5

Hold jer langt væk de har den ene…

Hold jer langt væk de har den ene undskyldning efter den anden og så sender de noget som man kan købe i en Tiger butik til 30 kr
Svindel
Og de svarer aldrig på mail tlf er hele tiden lukket
Man må kunne anmelde dem til nogen

Kære Heidi.

Sender ikke varer

Sender ikke varer, trækker pengene og svarer ikke på mail eller telefon. Siger de er medlem af sikker e handel . E - mærket, men det er de ikke!

Kære Mette.

Fup firma

Useriøs firma som både snyder dig for vare og penge.
De sender aldrig det bestilte og svare ikke på mails.

13 marzo 2018

Kære Tonni.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più