Virkelig et fup firma.. Jeg købte en hårtrimmer hos mybeautylab til knap 300kr, da jeg modtager den viser det sig at være det billigste skrammel, som du kan købe på wish til 14kr. Sender den tilbage o... Leggi di più

PAS PÅ!!!!! Købte vare, der blev leveret dagen efter. Returnerede varen ugen efter, dvs inden pengene for købet blev trukket på min konto. Pengene blev så efterfølgende trukket fra min konto, og tr... Leggi di più

Endnu en dårlig oplevelse med dette firma hold jer langt væk modtog en controller til min ps 4 den kom helt tydeligt fra Kina stikket faldt fra hinanden i løbet af 2 dage. Controller mister forbindel... Leggi di più

Ekstrem lang leveringstid (læs en måned). Dinegaver.dk kunne måske med fordel skrive dette på deres hjemmeside istedet for 1-2 dage, så er der ligesom forventningsafstemt. Vi har dog fået det, vi... Leggi di più

1. Editoria e media

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Dinegaver.dk finder du alskens varer fra kendte mærkevarer til gode priser. Vi har altid nogle spændende varer på tilbud, som du kan købe til dig selv eller som gave til en af dine nærmeste. Du kan købe produkter indenfor skønhed, bolig, elektronik og meget mere. Vi har levering på kun 1-3 hverdage og hurtig kundesupport!

1,3

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Le persone hanno visualizzato anche

Jeg har samme oplevelse som Claus…

Jeg har samme oplevelse som Claus Christensen, har d.d fået en rykker fra Dine Gaver - Catana Aps, UDEN at have modtaget varen.
I tidligere e-mail korrespondance har jeg skrevet at jeg vil annullere min ordre UDEN svar, har også prøvet pr. telefon, UDEN svar!
Har d.d truet med en sag, hvis han ikke stopper de rykkere

5 aprile 2018

Uanstændigt “firma”!!!!

Varer bestilt, varer betalt.... men varer dukker ikke op. Der svares ikke på tlf eller mail - til gengæld modtager jeg en faktura og for at det ikke skal være løgn: i dag en RYKKER faktura for varer jeg aldrig har modtaget og som er betalt for!!! Sikke noget svineri!

4 aprile 2018

Jeg er netop blevet rykket (af…

Jeg er netop blevet rykket (af selskabet, der ejer dinegaver.dk, som hedder Catana ApS.) for at betale fakturaen på den vare, jeg aldrig har fået leveret, og på en ordre, jeg derfor har annulleret for længe siden. Alle virksomhedens "beklagende" svar her på Trustpilot var bare et forsøg på at stoppe kritikken. Nu forsøger man så at inddrive penge for en vare, man aldrig har leveret og på en ordre, der er annulleret. Politianmeldelsen ligger lige for, hvis virksomheden forsøger at inddrive pengene igen. Skandaløst at sådanne virksomheder får lov at operere i Danmark.

Fupfirma af værste skuffe

Fupfirma af værste skuffe
Købte tre squishies til mine børn, der skulle være uden farlige kemikalier, men dem der er nået frem ligner mistænkeligt meget impoteret bras fra Kina. Der stod 1-3 dages leveringstid på Dinegaver.dk, men det holder ingen steder. Efter 14 dage kom der en squishie, efter en måned nummer to - og vi har fortsat ikke modtaget den tredje. Pengene hævede de dog straks, hvorefter de havde den frækhed også at sende en faktura, så man fik indtryk af, at man ikke havde betalt. I den blev man truet med, at hvis ikke man betalte samme dag, man modtog varen, så vil man blive trukket et gebyr på 100 kr.
Mit bedste råd er: Hold jer langt væk fra det firma. Det er ren FUP - og du er mere end heldig, hvis de tvivlsomme produkter når frem!

4 aprile 2018

Dine gaver er et fup firma.

Hej igen dine gaver.

Jeg har i dag endelig modtaget en pakke fra jer, og min datter fik julelys i øjenene da hun så den, lige indtil hun åbnede pakken og så at det ikke er den vare vi har ventede på siden 19/2
I pakken lå der 2 små flade panda squishy på ca 6 cm i diameter.
Der var ikke nogen følgeseddel med, så vi kan ikke se hvorfor i har sendt dem.
Jeg har startet med at bestille en stor jumbo panda på ordre nr 1934, men da jeg ikke fik en bekræftelses mail fra jer, vidste jeg ikke om den var gået igennem, så jeg bestilte derfor en mere på ordre nr 2023.
Jeg kan se på min konto at i har trukket 89kr på ordre nr 1934 den 19/2-18, og i har trukket 89kr på ordre nr 2023 den 28/2-18.
Vi har som sagt ikke modtaget de bestilte vare endnu.

Josephine skriver i mail tråden her, at i beklager og vil sende en ekstra ting med for ulejligheden, er det så dem her jeg har fået nu????.

Jeg har samtidig nogle andre mails fra jer, hvor der står at i har afsendt varen til mig???, men det vil jeg jo meget gerne uddybe over for jer, hvis i bare ville ringe tilbage men det er i jo åbenbart ikke interesseret i da jeg har givet jer mit tlf hver gang jeg har skrevet til jer.

Jeg kan ikke finde ud af om i laver sjov med mig eller hvad, med det kan i jo fortælle mig når i kontakter mig pr tlf

Jeg har jo selvfølgelig selv prøvet at kontakte jer 10-15 gange i jeres tlf tid som i oplyser på jeres hjemmeside, men hver gang bliver der bare sagt at i ikke er tilstede, hrmmm meget mærkeligt.

Til slut vil jeg bare sige at jeg regner med at høre fra jer inden et par dage.

Det her er bare et stort fup firma, SKAM JER.

I BLIVER 100% ANMELDT FOR DET HER.

3 aprile 2018

HOLD JER LANGT VÆK !!!

Der gik 6 uger før vi fik fremsendt vores pakke - dybt useriøs firma, HOLD JER LANGT VÆK !!!
Da vi endelig fik varerne var det ikke de rigtige.

2 aprile 2018

Aldrig mere Dinegaver.dk

Hvis jeg kunne give nul stjerner havde jeg gjort dette!
Bestilte d 25/2,og pakken kom i dag d 29/3.
På deres hjemmeside er 2-5 dages leveringstid.
D 5/3 skrev de ordren var på vej.
D 19/3 efter jeg havde skrevet med dem,sendte de en mail,hvor de undskylde med de havde travlt,og ordren ville være hos mig indenfor 5-7 hverdage.
10 dage efter var pakken der endelig,som forøvrigt er en lille og blødpakke.
Jeg bestiller ALDRIG igennem Dinegaver.dk eller Catana APS eller hvad de nu kalder sig.

29 marzo 2018

PAS PÅ!!!!

PAS PÅ!!!!!
Købte vare, der blev leveret dagen efter. Returnerede varen ugen efter, dvs inden pengene for købet blev trukket på min konto. Pengene blev så efterfølgende trukket fra min konto, og trods mails og utallige telefonopkald til firmaer er der ingen respons. Så der indgives nu politianmeldelse for bedrageri/tyveri. Hold jer langt væk... det ser dog ud til de har lukket deres hjemmeside ned.

Ekstrem lang leveringstid

Vi har dog fået det, vi bestilte, og datteren er lykkelig 😊. Så er vi også glade.

Mega dårlig firma....!!!!!

Mega dårlig firma....:-(( Bestilte min varer i midt februar og pengene blev trukket efter 5 dage men dags dato (28/3-18) stadig ingen vare at se trods enkelte mailskoorspondance med de lover guld og grønne skove..... LAD VÆRE MED AT HANDLE HOS DINEGAVER.DK!!!!!!!!!!!!!!!
Fup firma og er meldt som en indsigelsessag hos banken og meldt til kontant på DR.dk og overvejer politianmeldelse om bedrageri .....

Hold jer langt væk

Vores datter havde sparet op til tre store squishies, hun bestilte dem og ventede over en måned, før der kom en pakke - med to små squishies, som hun ikke havde bestilt. Hun blev meget, meget skuffet. Vi har klaget, men ikke fået svar. Hold jer langt væk.

27 marzo 2018

SNYD

SNYD! min datter på 6 år, brugte hendes egne penge på at bestille nogle ting ved jer. Som aldrig er kommet. Så uacceptabelt!!
Er så skuffet.

27 marzo 2018

Fup virksomhed

Fup virksomhed. Min kone bestilte varer hos dinegaver.dk. De trak beløbet men vi har aldrig fået vores køb.

Har bestilt squisch

Har bestilt squisch , den 26,2 -2018..
Har også fået vide de var på vej.. Men har hverken set det ene eller det andet..
Skulle så lige tjekke om man kunne ringe.. og nej det kan man ikke.
Dårlig dårlig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse, jeg bestilte to ps4 controllere med god tro at de var ægte ud fra billederne på hjemmesiden, da varerne ankommer ligner de overhovedet ikke dem på billedet, det er værken Sony som har lavet dem, og det er bare møg irriterende. Jeg sender dem efter retur, hvor jeg vedlægger et brev om jeg gerne ville have mine penge igen, men jeg høre intet fra dem og jeg har ikke fået mine penge endnu. Lad vær med at handle med dem.

26 marzo 2018

Reklamation og intet svar!? Useriøst..

Reklamation og intet svar!?

Jeg modtog ml jul og nytår et joystick til ps4. Det viste sig ret hurtigt at være defekt. Jeg har skrevet til jer af flere omgange, senest i dag; hvordan får jeg mine penge retur og får returneret varen?
Jeg får intet svar via jeres kontakt-mailadresse!

25 marzo 2018

ØV ! ØV!

Ja! - jeg kan desværre kun få lov at skrive, hvis og så frem jeg angiver med stjerner. Men lad os nu være mere end ærlige. Siden er ikke så meget som en stjerne værd. Problemet er ikke mit køb, men at jeg som så mange før mig hopper i med begge ben - leverer en varer retur og ikke modtager en kreditering. Øhhhhhh vi har jo ikke modtaget nogen returseddel eller varer i øvrigt. Dette også selv om man både har fremsendt returseddel i pakke og via mail billede efterfølgende. At man så tilmed skal sende mail på mail for at få svar uden nogen form for respons får en op i de røde felt.

Ja min fejl at jeg valgte dem - det er helt sikkert. Lad nu være med at gøre mit nummer efter.

Køb ikke her!

Advarsel

Advarsel! FUP-virksomhed! Trækker pengene længe inden varer er afsendt = ulovligt og rigtig dårlig forretnings-skik, Ikke muligt at ringe til virksomheden. Svarer sporadisk på mail. Da varerne endelig kommer, er det ikke de rigtige.
Hold jer LANGT VÆK!

24 marzo 2018

På trods af at jeg gentagne gange har…

På trods af at jeg gentagne gange har sendt mail, får jeg intet svar tilbage. Jeg bestilte nogle varer den 28/2 og har stadig ikke modtaget noget. Pengene er trukket på kontoen for længe siden, men intet er der sket. Jeg har forsøgt at annullere købet, men heller ikke her sker der noget.
Det er simpelthen for dårligt at I ikke overholder jeres egen leveringsfrist og ej heller svarer på henvendelser. Jeg kan bestemt ikke anbefale at handle hos Jer