Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig et fup firma.. Jeg købte en hårtrimmer hos mybeautylab til knap 300kr, da jeg modtager den viser det sig at være det billigste skrammel, som du kan købe på wish til 14kr. Sender den tilbage o... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

PAS PÅ!!!!! Købte vare, der blev leveret dagen efter. Returnerede varen ugen efter, dvs inden pengene for købet blev trukket på min konto. Pengene blev så efterfølgende trukket fra min konto, og tr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Endnu en dårlig oplevelse med dette firma hold jer langt væk modtog en controller til min ps 4 den kom helt tydeligt fra Kina stikket faldt fra hinanden i løbet af 2 dage. Controller mister forbindel... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Ekstrem lang leveringstid (læs en måned). Dinegaver.dk kunne måske med fordel skrive dette på deres hjemmeside istedet for 1-2 dage, så er der ligesom forventningsafstemt. Vi har dog fået det, vi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Editoria e media

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Dinegaver.dk finder du alskens varer fra kendte mærkevarer til gode priser. Vi har altid nogle spændende varer på tilbud, som du kan købe til dig selv eller som gave til en af dine nærmeste. Du kan købe produkter indenfor skønhed, bolig, elektronik og meget mere. Vi har levering på kun 1-3 hverdage og hurtig kundesupport!

Informazioni di contatto

3 stelle
2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Le persone hanno visualizzato anche

Dårlig- uacceptabel oplevelse

Dårlig- uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling = definitionen på den ene stjerne de får fra mig. Tager penge men sender aldrig varen. Venter stadig på at få mine penge tilbage som de har lovet mig! Har hverken set varer eller penge - øv!

13 marzo 2018

Kære Christel.

Vi vil gerne sige rigtig mange gange undskyld for, at du har oplevet en lang leveringstid. Det er noget vi gerne vil understrege ikke er normen hos Dinegaver.dk, hvorfor vi er rigtig ked af, hvis du som kunde er blevet skuffet over den manglende service og lange leveringstid.

Vi forstår udmærket godt din frustration over den lange leveringstid, og vi vil gøre alt for at det ikke sker igen. Vi er et mindre firma med få ansatte, som knokler 24 timer i døgnet for at få alle varer ud til tiden. Vi har oplevet en utrolig vækst i antallet af ordrer de seneste par måneder, kombineret med nogle forsinkede leverancer fra vores leverandører, har det resulteret i uacceptable leveringstider. Og bl.a. derfor har vi haft lidt svært ved, at følge med på alle de varer i fantastiske kunder har bestilt.

Alle varer er nu sendt ud og derfor vil du også modtage dit produkt efter senest 5-7 hverdage. Vi vil gøre alt for at vi ikke ender i en lignende situation igen, hvor vi oplever en så lang leveringstid. Vi ønsker dig en rigtig god weekend og håber selvfølgelig, at se dig handle hos os igen i fremtiden.

Valutata 1 stelle su 5

Min dreng på 8 har bestilt 2 squishies…

Min dreng på 8 har bestilt 2 squishies for 3 1/2 uge siden og han har fortsat ikke modtaget sine vare. Jeg har gentagne gange fået mails om at de undskylder og at de er på vej efter jeg har klaget men der sker ingenting min dreng har fortsat ikke modtaget sin pakke og de svarer heller ikke mine mails længere,
Rigtig rigtig dårlig service - handler aldrig der igen

13 marzo 2018

Kære Sissel.

Valutata 1 stelle su 5

lad være med at bestille hos dem - fup firma

bestilte digital fremviser 23/2 18, hvor lev. tid var 3-5 dage, d.d. den 12/3 18 har jeg stadig intet modtaget, men pengene har de trukket, kan ikke få kontakt med dem hverken på mail eller tlf. selvom der står tlf tider, så er svaret altid - desværre vi kan ikke svarer i dag -

Jeg har stadig intet modtaget den 20/3??????

Kære Lene.

Amatør butik

Samme oplevelse som de fleste andre her. Varer ikke afsendt og penge trukket med det samme. Ingen kontakt på opgivet telefon nummer. Fandt andre kontaktoplysninger ved at kigge i CVR register. Ringede på et alternativ mobil nummer (som jeg desværre ikke må oplyse her) og fik fat i ham der. Har nu fået mine penge refunderet, men manden burde ikke have lov at drive en forretning.

Ringe

Ringe, ringe, ringe kundeservice. Virksomheden er ikke til, at få fat i hverken over mail eller telefon. De har på hjemmesiden opgivet informationer om telefontider, men når du ringer indenfor disse får du bare en automatisk stemme i røret der fortæller at kundeservice har lukket idag. Det er uanset hvilken dag du henvender dig. Jeg bestilte to PS4 controllere fra dinegaver, hvor jeg fortrød med det samme, da jeg fandt ud af at disse ikke var trådløse. Jeg skrev kort tid efter en mail til dem om, at de ikke skulle sende leverancen, men nægter konsekvent at høre på mine henvendelser.
Jeg handler aldrig ved dem igen

Kære Mads.

Valutata 1 stelle su 5

Sikke da en fup hjemmeside

Sikke da en fup hjemmeside. Man bestiller i alt tro og varen dukker ikke op. Deres tlf tider skulle være fra man-fredag fra kl. 10-14, men når man ringer fortæller de bare, at ikke har åben :(
Har nu modtaget en mail, om jeg, hvis ikke betaler bliver der pålagt et gebyr på 100,-? Hvad er det for et firma? Har ikke modtaget varen, deres betalting i står i min netbank til at skulle trække nu her.
Andre der ved hvordan man kommer igennem til dem? Mail hjælper åbenbart ikke. De svare i hvert fald ikke.

Kære Louise.

Valutata 1 stelle su 5

Magen til fusk skal man lede længe…

Magen til fusk skal man lede længe efter. Har købt en PS4 Controller gennem dem.
Den dukkede først op efter 5 uger. Ren plastic.
Den kan intet. Første gang man bruger den, så sætter den bevægelser fast, dvs du kan kun bevæge dig en vej.

11 marzo 2018

Kære Christian.

Dårlig service

Jeg har købt et produkt i starten af februar. Der gik først 3 uger inden det kom, derefter var det langt fra som ventet og jeg kontaktede dem på mail, da de ikke svarer på telefon. Efter endnu en uge skriver de at de vil kontakte mig for returnering. Jeg venter stadig på deres opkald og har stadig ikke fået lov til at returnere produktet til trods for jeg overholdte reklamation indenfor de 14 dage VIRKELIG DÅRLIG SERVICE

11 marzo 2018

Kære Charlotte.

Valutata 1 stelle su 5

Fup og svindel hold dig væk.

Fup og svindel - har bestilt squishy den 12/2-18 sågar fået besked om at den var afsendt, ny besked om at den alligevel ikke var afsendt, men udsolgt og snart kom på lager igen... har trods alle odds været i mail korrespondance med Josefine fra dine gaver, som undskylder og kommer med den ene forklaring efter den anden, men ja her en måned efter stadig ikke modtaget noget og har nu bedt om at få mine/ min datters penge retur, men intet hørt.
Utrolig dårlig service og løgn på løgn øger ikke tilliden til dette firma. Vi er desværre mange som har været udsat for samme dårlige service og bedrageri 😡🤬.

Kære Christina.

Ikke godt!

Leveringen stod til 1-3 dage, men der gik 8 dage. Desuden var det produkt slet ikke til den kvalitet man kunne forvente når man så billeder og beskrivelse af produktet. Kan ikke anbefales

Kære Mathias.

Modtog aldrig vores varer

Modtog aldrig vores varer. Har desuden selv måtte tage kontakt flere gange. Virkelig dårlig service

Kære Rikke.

HOLD JER VÆK! Fusk

HOLD JER VÆK. DE HÆVER PENGE UDEN AT SENDE PAKKEN. Har intet godt at sige om butikken. Det er fusk!.
Har gjort indsigelse til min bank om at trække pengene tilbage.
Smid hellere dine penge ud af vinduet end efter denne hjemmeside.
De sender en mail om at pakken er sendt - med et link til at følge forsendelsen som er inaktivt.
Fusk fusk fusk

Kære kunde.

FUP!

Har bestilt en vare d.20/2 og efter 1,5 uge ville jeg annullere købet pga den store forsinkelse. Det fik jeg aldrig svar på men har i alt fået 3 mails hvor de i de først 2 mails beklager at varen ikke er afsendt endnu og i den tredje får jeg besked om at varen er på vej og jeg kan følge varen men uden en track and trace nummer ?!
Varen er aldrig afsendt men pengene er trukket d.28/2 ?!
Hold jer LANGT væk fra denne hjemmeside!

Kære Olga.

Virklig Dårlig service

Virklig Dårlig service! I snyder alle kunder ved at vise billeder af originale vare og så sender i kopi vare! Og i svar ikke når jeg skriver til jer.
I skylder mig 299kr

Kære Hunar.

Ingen svar fra "supporten" - ingen service

Ingen svar fra "supporten".

Jeg annulerede mit køb indenfor mine 14 dages fortrydelsesret, og jeg fik bekræftet, at jeg ville få mine penge tilbage indenfor 3-4 hverdage. 20 dage efter har jeg endnu ikke fået mine penge, men jeg har nu modtaget varen, som jeg ikke ønsker. Der medfølger ikke en ordrebekræftelse eller andre informationer omkring proceduren for returservice eller andet.

Under al kritik. Skammeligt at drive "forretning" på den her måde.

Kære Casper.

Valutata 1 stelle su 5

Varer dukker ikke op og der bliver ikke…

Varer dukker ikke op og der bliver ikke svaret på henvendelser.
Jeg læste desværre ikke anmeldelserne på Trustpilot inden jeg handlede - Fup firma!

Kære Maria.

Valutata 1 stelle su 5

Fup og svindel! Køb ikke noget her!😡

Fup og svindel!
Så kort kan det siges.
Firmaet hverken leverer eller betaler penge tilbage. Dette på trods af lang mailkorrespondance og masser af løfter.
Indsigelsessag er igang via banken.
Håber nogen har tid og ressourcer til at anmelde firmaet, da der er adskillige love der tilsidesættes. Måske det var en sag for “Kontant”?

Kære Henrik.

Valutata 1 stelle su 5

Har samme oplevelse som alle andre

Har samme oplevelse som alle andre! Jeg var også så dum ikke at tjekke trustpilot, inden jeg bestilte - men jeg blev narret af, at de på deres hjemmeside reklamerer med 5 stjerner i trustpilot.

SKYND JER AT ANMODE BANKEN OM AT REFUNDERE JERES PENGE - GÅ IND PÅ TAENKS HJEMMESIDE OG SE HVORDAN

svar til jeres svar:
Det er helt utroligt, at I bliver ved med at lyve på Trustpilot - Pointen er, at I hæver pengene, inden I sender varen - og dette er ikke tilladt i Norden!!! I svarer ikke på mails, telefon, mv. og I sender gentagne gange track-and trace, der ikke virker. Senest fra DAO, der aldrig har modtaget varen. Jeg har hævet mit køb, men I returnerer ikke pengene og svarer ikke på min mail! Jeg har nu gjort indsigelser til banken, således at jeg kan få mine penge igen - og opfordrer alle andre til at gøre det samme. Dette er en scam!!!

Jeg foreslår, at vi samler sammen og anmelder butikken til forbrugerombudsmanden/forbrugerrådet, idet den overtræder op til flere regler indenfor forbrugerrettens område, herunder:
1) falske handelsbetingelser - der leveres hverken med DAO eller indenfor den lovede tidsramme
2) trækker pengene laang tid, inden de sender, hvilket er i strid med reglerne indenfor Norden, man må IKKE hæve, før varen er afsendt -
3) nægter at tilbagebetale beløbet trods reklamation/krav herom - dette er ren og skær tyveri - og igen i strid med deres egne handelsbetingelser
4) falsk reklame - de skriver, de har 5 stjerner i trustpilot, selvom 99% af alle anmeldelser er på 1 stjerne og alle skriver, der er tale om et FUP firma!
5) konsekvent lukkede telefoner, og ingen eller sparsomme svar pr. mail, når man henvender sig.

skriv til mig, hvis I vil være med til at anmelde dem - jeg vil også gøre høre, hvis nogen har erfaring med at skrive til DRs forbrugerprogram!

Kære Britta.

Valutata 1 stelle su 5

Fupfirma der ikke leverer eller svarer !!!

Har bestilt 3 squishies for 2 uger siden og intet modtaget!!! Har forsøgt at skrive til firmaet men intet svar. Nu har jeg ringet og telefonsvareren siger; telefonsupport er desværre lukket i dag.

Så vidt som jeg kan se er det bare et fupfirma!!!

P!##& tarveligt at snyde børn for deres lommepenge!!!

Kære Linda.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più