Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Najgorszy dhl!Oszustwo i podłość!!!Kurierzy sami przekierowują paczki!!!Oszuści!!!Bezczelnie sami przekierowuja w odlegly punkt ,gdyz nie maja po drodze do prawidlowego punktu i bezczelnie klamia,ze a... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Najgorsza firma kurierska w Polsce! Kurierzy kłamią, zmieniając status na „nieudane doręczenie” bez żadnej próby kontaktu. Infolinia jest bezużyteczna – konsultanci nie pomagają. Brak możliwości od... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Nie polecam zamawiania przesyłek z DHL na Vinted paczka, którą zamawiałam (wysłana z Wałbrzycha) najprawdopodobniej zaginęła gdzieś, ciągle jest w statusie doręczania. Termin jest nie normalny na dorę... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Przesyłka została przekierowana do punktu odbioru mimo iż byłem cały czas w domu (dostałem esemesa że mnie nie ma siedząc na kanapie), zupełny brak obsługi klienta, telefon to tylko automat powtarzają... Leggi di più

1,2

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

totalne zero

totalne zero. kurier urządził sobie samowolkę. zostawił paczkę w punkcie na drugim osiedlu, nawet nie był w mojej okolicy.pracuje zdalnie, jestem cały czas w domu. najgorsza firma, nigdy więcej ich nie wybiorę

20 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Okropny kurier,mamy paczkę do wysłania…

Okropny kurier,mamy paczkę do wysłania córce, I czekamy już drugi dzień na tego kuriera,i nie ma faceta.Paczka jest już opłacona ,a kurier nas olał. Dzwoniliśmy że skargą, to kazali jeszcze raz zapłacić i czekać. No strasznie okropna tą firmą kurierska razem z tymi konsultantami.Najlepiej z tym do telewizji i opisać co wyprawiają, i jak oszukują klienta.

20 febbraio 2026

Najgorsza firma kurierska

Uważam, że obecnie jest to najgorsza firma kurierska.
Paczka miała zostać dostarczona do domu. Byłam w domu i czekałam na tego kuriera.
Po jakimś czasie dostaję informację, że paczka czeka w punkcie odbioru.
To jeszcze byłoby nic, gdybym mogła odebrać z tego punktu, ale to punkt randomowo wybrany, na jakiejś wsi.
Jako powód niedostarczenia jest wpisana zamknięta brama.
Jest furtka, jest dzwonek. Kurier nie podjął nawet próby dostarczenia, nie kontaktował się.
Dodzwonić się na infolinię oczywiście nie ma jak, odbiera bot, którzy poza statusem przysyłki nie jest w stanie nic pomóc. Na maile nie odpowiadają.

18 febbraio 2026

Максимально медленная доставка

Максимально медленная доставка. Дата доставки была указана 16 февраля, однако они перенесли на 17 с сообщением извинения. После чего, никакой информации о посылке и лишь 19 февраля появилось обновление статуса товара на сайте по номеру отслеживания с указанием времени получения посылки. Однако никакого уведомления я не получил. То есть я бы не принял посылку если бы САМ не решил посмотреть время приезда курьера. "Обновление статуса произошло за час до приезда курьера"

19 febbraio 2026

NIE POLECAM!!!!

Nie polecam szkoda nerwów, jak zwykle kurier ma w poważaniu i nie dostarcza przesyłek pod adres tylko do najbliższego punktu! Szkoda pieniędzy i nerwów skoro i tak "usługa kurierska" nie jest "usługą kurierską" NIE POLECAM!!!!!

16 febbraio 2026

Najgorsza firma kurierska

Najgorsza firma kurierska.
Zawsze są problemy, niedoręczone paczki mimo przebywania pod danym adresem. Brak informacji na temat tego nie powodzenia, zero kontaktu. Na infolinii ciężko uzyskać jakąkolwiek pomoc i informacje. Często paczki się gubią, a nawet trafiają do innych miast. Tragedia

16 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Kurier nie odbierał telefonu mimo że…

Kurier nie odbierał telefonu mimo że dzwoniłam i pisałam DHL oznaczyło na aplikacji że jest problem z doręczeniem przez zły adres mimo że adres był dobry wypełniłam ankietę w której napisałam jeszcze raz adres po czym paczka została zwrócona do nadawcy z podpisem o nieodebranie przez odbiorce lub odmówienie odebrania paczki kontaktowałam się z kurierem i żadnego odzewu nie było. Nie polecam tej firmy kurierskiej ponieważ zawsze są z nią problemy. Przy poprzedniej paczce siedziałam 10 razy na infolini i dopiero po 10 razie dostałam jakieś informacje. Firma DHL nie panuje nad swoimi pracownikami.

14 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Katastrofa miesiąca jest do mnie dostarczamy…

Od miesiąca jest do mnie dostarczamy telewizor z play (pod innymi numerami przesyłek bo po nie dostarczaniu zamawiany podobnie)niestety mają tylko opcje DHL na większe paczki z tego co udało się ustalic. Kurier nie dostarcza twierdząc że nią ma nikogo w domu po czym wraca paczka do nadawcy. Kontakt z kurierem zerowy. Infolinia do dupy wsadzic nie umieją pomoc. Przesyłki z odpowiedniego magazynu osobiście nie można odebrac. Firma do zamkniecia najlepiej . Firma psuje rynek kurierski i to nie tylko na terenie slaska. Sprawa zgłoszona będzie w odpowiednich instytucjach.

10 febbraio 2026

DRAMAT !!

DRAMAT !!! TA FIRMA NIE MA NIC WSPOLNEGO Z PROFESJONALNA OBSLUGA KURIERSKA.brak powiadomien, brak informacji, sms, maila.NIC!!!!
A POTEM ZWROTY PACZEK SA NA KOSZT KUPUJACEGO.

ODRADZAM.

10 febbraio 2026

Uwaga kurier SZ27 numer telefonu

Uwaga kurier SZ27 numer telefonu
Oraz 734497906 – bardzo złe doświadczenie z kurierem.
W okresie świątecznym paczka została doręczona w stanie rozerwanym. Z wnętrza zniknęła kartka świąteczna z pieniędzmi. Paczka była ewidentnie naruszona.
Sprawa została zgłoszona na policję – na ten moment brak dalszych informacji.
Najgorsze w tej sytuacji jest to, że okradzione zostało dziecko, a nie dorosły.
Rejon: Szczecin – Niebuszewo.
Zdecydowanie odradzam, brak zaufania i poczucia bezpieczeństwa.

2 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Brak rzeczywistej próby doręczenia. Zero kontaktu z kurierem.

Najgorsza firma kurierska. Paczka wraca do nadawcy z informacją o nieudanej próbie doręczenia, której NIE BYŁO. Człowiek siedzi cały dzień w domu, w zadanym terminie, czeka na kuriera i dostaje maila o nieudanej próbie. W tym samym czasie (sic!) trzech innych kurierów (DPD, InPost i FexEx) doręczyło mi skutecznie inne paczki. Absolutny brak kontaktu z kurierem. DNO.

19 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Największe gowno jakie widziałem jeśli…

Największe gowno jakie widziałem jeśli chodzi o dostawy. Człowiek czeka, “ktoś wpisał złe dane adresowe”. No to koryguję a mimo to zapewnieniu że paczka będzie w następnym dniu roboczym, dwa dni z rzędu zbywanie przez telefon ze “kurier nie wziął paczki”

21 gennaio 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più