dewitgoedreparateur.be Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Ver van weg blijven. Na contact via WhatsApp gaf de monteur aan dat hij dezelfde avond nog langs kon komen. Ter plaatse heeft hij kort aan de buitenunit gewerkt en concludeerde vervolgens dat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kon makkelijk online reserveren. Vaatwasser was stuk. Nog dezelfde dag kon er iemand komen. Communicatie over aankomsttijd was duidelijk. Technieker was kundig, vriendelijk en werkte snel en proper... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Top kerel!!! Ik kon niet slapen, stuur hem om twee uur ‘s nachts een bericht… hij antwoordt onmiddellijk en… de volgende dag hier op het afgesproken uur. Airco onmiddellijk gemaakt. Zoveel firma’s... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Corekte service afspraken goed nageleefd,herstelling was vrij moeilijk gezien de warme temperatuur toch fijn afgewerkt. Kortom heel vriendelijke en vlotte samenwerking. Word aanbevolen bij vrienden... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

116 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

97 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Tevreden over de service!

Goede communicatie, snel ter plaatse en oplossingsgericht. Prima service!

11 febbraio 2026
Logo di dewitgoedreparateur.be

Risposta di dewitgoedreparateur.be

Uw vertrouwen in ons is de basis van ons succes, en wij streven er altijd naar om het beste te bieden op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Tevreden

Ik moet eerlijk zeggen dat ik uiterst tevreden ben over hun service. Probleem koelkast binnen de dag opgelost zonder onnodige kosten, ik kan iedereen deze service aanraden, ik weet waar ik naartoe moet voor een dringende herstelling nu 👌 Top

5 febbraio 2026
Logo di dewitgoedreparateur.be

Risposta di dewitgoedreparateur.be

heel hard ontgoocheld

heel hard ontgoocheld in de tussenkomst.
Probleem was vooraf duidelijk en dan afkomen met kosten van 250€ terwijl de rubberen band zelf maar 30€ kost

Criminele praktijken om me hiervoor 65€ aan te rekenen...
Ik had op 100€ gerekend en een opnieuw werkende wasmachine, niet iemand die gewoon even langs kwam om me te vertellen wat ik al wist...

31 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

het is Meester oplichter ,moest cash…

het is Meester oplichter ,moest cash 250€ hebben na herstel van frigo .Frigo aangelegd en ging 12 uren duren vooraleer er resultaat was zogezegd omdat er gas was bijgestoken , de dag erna koelde de frigo NOG STEEDS NIET , verschillende keren en op verschillende manieren terug contact opgenomen maar zonder resultaat . MEESTER OPLICHTER en GROTE BEDRIEGER .

16 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ga met dit bedrijf niet in zee

Ga met dit bedrijf niet in zee!
2 x dat ze een afspraak maken , 2 keer dat er niemand komt opdagen , na hun rivieuws te bekijken ben ik blij dat ik contact heb genomen met een ander bedrijf ! Dit bedrijf is waardeloos!

20 gennaio 2026

Eerste klas oplichter !

Dit staat er op de website: Vast tarief * voor een huisbezoek inclusief de verplaatsing betaalt u slechts € 50.00 excl BTW, Daarna € 15,00 per begonnen kwartier incl de diagnose .

Op de dag van de afspraak vraagt men naar de foto's van de koelkast. Even later wordt verteld dat de reparatie € 250 kost, duur werkzaamheden 0,5 uur. Alleen voor bijvullen. Details wil men niet verstrekken. Indien akkoord, dan wil men pas langskomen.

Men wil niet alleen langskomen voor diagnose, men is van mening dat dit voor hen verlieslatend is.

Al met al een malafide bedrijf en eigenaar.

2 gennaio 2026

Toestel werd tegen mijn wil 'gerepareerd' - beschadiging vloer

Toestel werd tegen mijn wil gerepareerd en onze vloer werd beschadigd. Achteraf bleek het toestel niet gerepareerd te zijn pure oplichting!

Zeer veel spijt van de afspraak die ik maakte bij deze firma.
Technieker kwam langst om onze AEG droogkast te controleren omdat deze steeds afsloeg als de was nog nat was. Technieker merkt het probleem op en stelt me op de hoogte, ik vraag hem wat de herstelling eventueel zou kosten en hij wijst me er op +200€. Ik reageer meteen omdat ons toestel al +6j oud is, dat we het niet meer gaan herstellen dat hij gewoon zijn uren mag aanrekenen en het toestel niet meer op het wasmachine hoeft te plaatsen want dat we deze later naar het containerpark zullen doen om vervolgens een nieuw toestel aan te kopen. Meneer zegt oké, maar de taalbarrière speelde blijkbaar parten.

Ik ben op dat moment thuis aan het werk en op het ogenblik dat ik terug in onze badkamer kom om meneer uit te laten heeft de man het toestel alsnog 'hersteld' en omhoog gezet op het andere toestel.Ik wijs hem op het feit dat ik had gezegd dat het niet hersteld moest worden en het enige antwoord dat ik krijg is ja mevrouw ik heb het vervangstuk er al ingestoken en het toestel is nu aan het testdraaien. Ik ben uiteraard niet tevreden en probeer dit toe te lichten, meneer begrijpt me niet komt er uit het gesprek. Hij maakt een QR code en wijst me er op dat ik moet betalen, ik haal nogmaals aan dat ik gezegd had zijn werkuren te rekenen en ons toestel niet meer te herstellen. Hij houd zijn QR code nogmaals onder mijn neus waarop ik geschokt reageer en onder dwang 220€ betaal, omdat meneer weigerde om mijn woning te verlaten als ik niet betaalde, dit is pure intimidatie.

De herstelling tegen mijn wil was echter niet het enige probleem dat zich voordeed, de technieker heeft heel de natuursteen vloer beschadigd door het toestel heen en weer te verschuiven. Ik nam meteen na zijn bezoek telefonisch contact op met Witgoed service. Men vroeg me om de foto's via whatsapp te versturen. Mijn droogkast werkt tot op heden nog steeds niet, ik betaalde dus voor een zogenaamde herstelling en een beschadigde vloer. Tot op heden wacht ik nog steeds op het bezoek om dit probleem te bespreken. Maar het enige dat men ons wil aanbieden is de effectieve herstelling van het toestel waarvan ik in de eerste plaats de herstelling weigerde en nog steeds een terugbetaling wens. Onze vloer werd beschadigd en ons toestel werd tegen mijn wil gerepareerd, vervolgens word ik aan het lijntje gehouden en blijken de afspraken telkens last minute niet door te gaan.

Vandaag ging de technieker nogmaals komen in de voormiddag, alweer niemand gezien, wel een smsje ontvangen na zelf opnieuw 3x contact opgenomen te hebben met hun onthaaldienst. Wat een teleurstelling ik raad dit aan niemand aan. Ik ben niet snel geneigd om ontevredenheid op deze manier te uiten maar dit gaat me te ver.

1e contact. 6 november 2025
-> correct bevestigd via mail

1e bezoek 12 november 2025
-> Toestel tegen wil gerepareerd, vloer beschadigd

2e bezoek 26 november 2025
-> NIEMAND KWAM OPDAGEN

3e bezoek 28 november 2025
-> NIET BEVESTIGD stond voor deur

4e bezoek 3 december
-> 3x gebeld naar onthaaldienst
Technieker beloofde me telefonisch uit het contact van de week ervoor vrijdag toen hij voor een gesloten deur stond wegens bezoek niet bevestigd om op woensdag langs te komen.
NIEMAND KWAM OPDAGEN

5e bezoek 17 december 2025
-> 3x gebeld naar onthaaldienst men ging terugbellen, ik kreeg een sms om een nieuwe afspraak in te plannen
NIEMAND KWAM OPDAGEN

Tot op heden nog steeds in afwachting van een oplossing.

17 dicembre 2025

Waardeloze hulpverlening

Waardeloze hulpverlening, technieker was meer aan het sukkelen dan dat hij de indruk gaf dat hij wist wat hij aan het doen was om dan nadien nog een dikke factuur op te stellen voor zijn verspilde tijd.
Doorwerken was er niet bij en door zijn gepruts tikt de tijd snel aan.
Uiteindelijk zelf een suggestie gedaan over hoe hij het kookvuur terug in elkaar diende te zetten, dit werkte.
Diagnose was miserabel en het vuur was nog meer kapot dan voordien, nu helemaal onherstelbaar.
Ik zou het iedereen afraden!

1 dicembre 2025

wasmachine defect

De monteur is langs geweest en heeft maar wat staan draaien tot hij de machine open maakte en zei dat het verwarmingselement kapot was vervolgens zei hij dat het een duur stuk was en vroeg een voorschot van 250euro waarna hij zei dat de volledige herstelling 500euro zou kosten.Na een dreigende mail van oplichting was hij alla minuut aan mijn deur waar een heftige discussie volgde, hij herstellde de machine voor 329euro en vertrok waarvan geen faktuur hij werkt alleen maar zonder faktuur(zwart)
P:S Tot ik de volgende wasbeurt instelde en daarbij mijn machine een hevig geluid maakte en ze moet uitzetten.Ik heb de dienst Miele gecontacteerd waarbij de vaststelling was koppeling verkeerd aangesloten ! (ik denk moedwillig)
Een echte oplichterij en onbetrouwbare persoon!

22 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Mijn diepvries ging stuk in april

Mijn diepvries ging stuk in april. Ik contacteerde de firma die echter met verlof was. Uiteindelijk na enkele weken geduld kwam de hersteller die ik onmiddellijk diende te betalen ( + 400 euro)...Enkele weken later viel de diepvries opnieuw uit maar de hersteller ging terug komen na zijn verlof. In juli werd de diepvries deels hersteld. Ik drong aan op ontvangst van de factuur maar diende opnieuw te wachten tot na het verlof van hersteller. Na talloze aanmaningen beweert de firma dat zij de factuur per post hebben verstuurd, die ik nooit heb ontvangen, en ik maar contact dien op te nemen met de Post ! Ik heb steeds gevraagd de factuur per mail te versturen maar dit wordt geweigerd. Ik ben nu genoodzaakt Fod economie en/ of Fod financiën in te lichten. Een goede raad : ik kan deze firma helemaal niet aan te bevelen....

15 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Monteur is langsgeweest en heeft maar…

Monteur is langsgeweest en heeft maar wat gekeken en rekende 100 euro cash, maar gaf zogenaamd 20 euro korting. De vaatwasser is niet hersteld. Hij zegt dat er ook geen garantie is omdat hij niks heeft hersteld. Vind het echt oplichterij. Als je je geld kwijt wilt moet je voor de grap even deze bedrijf contacteren.

1 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Afspraak de dag zelf maar interventie…

Afspraak de dag zelf maar interventie was waardeloos. Toestel weer aan de praat gekregen in minder dan 15min, geen vervangstukken en een paar dagen later was het weer stuk. Terug contact opgenomen omdat ze "zogezegd" garantie geven op hun herstelling maar toen werd het heel stil. Zijn niet meer teruggekomen.
Google advertentie blijkbaar ook betaald door iemand in Turkije.

7 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Een schande voor de stiel van witgoed reparateurs!

(Kan ik ook 0 sterren geven?)
Wat ging er mis? ALLES! Mijn vaatwasser was stuk en er werd tot 2 x toe een poging gedaan hem te herstellen maar dat is niet gelukt.
- communicatie met de technieker was heel moeilijk. (hij sprak niet zo goed nederlands) Deze was ook contstant op zijn GSM aan 't jammen.
- communicatie met het bedrijf ook moeilijk. Een opgegeven telefoonnummer bleek niet te bestaan.
- deze firma kwam als eerste in de zoekopdrachten op Google als erkende hersteller voor dat merk, maar dat is niet zo. Ze verwittigen op voorhand al dat een eventuele garantie van het toestel bij hen niet van tel is ...
- factuur werd (op mijn vraag!) gemaakt maar stelde niets voor. Enkel het eindbedrag werd ingevuld.
- ik moest bijna 400 € betalen voor een rubberen ringetje en een half uurtje werk.
- ik moest 2 dagen wachten om te evalueren en pas dan mocht ik terug contact opnemen.
Ik heb hen via Test Aankoop aangeschreven en na wat aandringen heb ik een deel van mijn geld terug gekregen. Deze regeling heb ik maar aanvaard. Beter iets dan niets.
Ik heb een nieuwe vaatwasser gekocht en weet alvast wél waar ik deze, zo nodig, NIET zal laten herstellen!

2 settembre 2025

Geen 1 ster waard

Geen 1 ster waard!
Diagnose na nauwelijks kijken, zal wellicht besturingssysteem zijn... Dat is dan 96,80 euro. Ze rekenen een half uur aan terwijl ze er geen kwartiertje geweest zijn. Ik kan zo 20 toestellen op een dag analyseren... Oplichterspraktijken.

31 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Doe geen beroep op deze firma.

Ik zou ten zeerste afraden om op deze firma beroep te doen. Ze kwamen snel ter plaatse, dat wel, maar konden geen duidelijke analyse maken van het probleem. Bij ons ging het over een probleem met continue ijsvorming achterwand frigo en water onderaan. Wat zij hebben gedaan, heb ik ook herhaaldelijk gedaan, namelijk alles laten smelten en opdrogen en dan de frigo terug opstarten. Zogezegd was het probleem verholpen (ook al kon hij mij niet zeggen wat hij had gedaan). Enkele uren later meldde ik al dat het probleem helemaal niet verholpen was en ze vroegen mij om 3 dagen te wachten. Ik zei hun - uiterst beleefd - dat ik me niet kon voorstellen hoe het probleem na 3 dagen wachten plos miraculeus zou verholpen zijn. Dus enkele dagen later meld ik hun opnieuw dat het probleem dus niet verholpen is en vraag hun wat ze voorstellen om het probleem op te lossen. Ik krijg een email terug dat ik een onbeleefd en respectloos persoon ben, en dat ze mij niet meer gaan helpen daarom. Intussen kreeg ik ook nog steeds geen factuur. Die zou mij, toen ik betaalde bij hun bezoek, gemaild worden, en nu na herhaaldelijk aandringen, zou hij per post verstuurd worden. In hun service zit zogezegd een garantie, maar wat ben je er mee, als ze niet meer willen langskomen... Soit, niet dat ik nog vertrouwen heb op een goede afloop. Ik kan alle mails bezorgen.

20 maggio 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più