Ver van weg blijven. Na contact via WhatsApp gaf de monteur aan dat hij dezelfde avond nog langs kon komen. Ter plaatse heeft hij kort aan de buitenunit gewerkt en concludeerde vervolgens dat... Leggi di più
Ik kon makkelijk online reserveren. Vaatwasser was stuk. Nog dezelfde dag kon er iemand komen. Communicatie over aankomsttijd was duidelijk. Technieker was kundig, vriendelijk en werkte snel en proper... Leggi di più
Top kerel!!! Ik kon niet slapen, stuur hem om twee uur ‘s nachts een bericht… hij antwoordt onmiddellijk en… de volgende dag hier op het afgesproken uur. Airco onmiddellijk gemaakt. Zoveel firma’s... Leggi di più
Corekte service afspraken goed nageleefd,herstelling was vrij moeilijk gezien de warme temperatuur toch fijn afgewerkt. Kortom heel vriendelijke en vlotte samenwerking. Word aanbevolen bij vrienden... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane

Vlotte en vriendelijk service
Vlotte en vriendelijk service! Probleem werd snel gedetecteerd en opgelost

Risposta di dewitgoedreparateur.be
Verwarmingselement oven werkte niet…
Verwarmingselement oven werkte niet meer; nieuw besteld, vooraf betaald: 150€. Na een week teruggekomen en erin geplaatst, maar nu kostte het ineens 200€. Alles cash betaald, factuur zou nog volgen.
Nu werkte de grill niet in de middelste kring maar in de buitenste, veel over en weer bericht: volgens hem moest dat zo. Na lang aandringen teruggekomen. Nu werkt de grill maar de gewone verwarming niet. Die werkt enkel op stand heteluchtoven maar de ventilator werkt niet. De technieker kreeg het niet opgelost, 'de baas' zou komen. Er komt niemand meer. Mail en berichten over en weer met schelden, factuur gevraagd, die komt van een andere firma. KBO-nummer op de website is niet meer actief sedert jan.2025. Er zouden 12 deskundige medewerkers zijn, dat kan je niet nagaan via KBO-nummer. Facturatie-firma heeft geen jaarrekeningen neergelegd. Facturatiefirma verschillend van website-firma? 'dat zijn uw zaken niet'. We komen niet meer, ga maar naar de rechtbank, ik wil niets meer van u horen.
Fraude en zwartwerk, oplichters!
Wie zich wil aansluiten bij een klacht aan inspectie economische zaken mag mij contacteren.

Risposta di dewitgoedreparateur.be
Je suis très content du votre travail
Je suis très content du votre travail, très vite et professionnel.

Snelle en goede herstelling
Snelle herstelling na aanvraag, zelfs in het weekend. Duidelijke kostprijs afspraak voordat het herstelt wordt. Werkt heel proper en netjes. Koelkast is terug helemaal in orde!

Risposta di dewitgoedreparateur.be
Snel en correct hersteld technieker was…
Snel en correct hersteld technieker was snel terplaatse

Topservice
Topservice! Mijn Bosch wasmachine was op een half uur gemaakt. Zeker aan te raden

Heel tevreden
Heel tevreden. Direct geholpen met een nieuw stuk voor een vaatwas Elektrolux.

Risposta di dewitgoedreparateur.be
Direct afgekomen om alles in orde te…
Direct afgekomen om alles in orde te brengen met de dampkap. Duidelijke uitleg. Goede service.

Risposta di dewitgoedreparateur.be
Prima werk gsleverd professional…
Prima werk gsleverd professional technieker probleem opgelost van botch vaatwasser

Heel goede technieker
Heel goede technieker, vriendelijk en professioneel
Probleem van het wasmachine was direct opgelost
Prima service

Snelle correcte service
Snelle service voor de reparatie van onze samsung amerikaanse koelkast

Risposta di dewitgoedreparateur.be
Snel geholpen met de reparatie van de…
Snel geholpen met de reparatie van de miele wasmachine!
prijs bespreken, vooraf en met detail
De interventie ging (hopelijk duurzaam) goed maar de aanrekening klopt totaal niet, na aandringen kreeg ik een factuur opgestuurd met 1 kostenpost en bedrag op, terwijl ik net om een detail gevraagd had.
Uiteindelijk onderhandeld zoals op de markt en cash betaald.
Jammer van de schijnbaar goede gasten die de baan op gaan voor zo'n organisatie, misschien zijn zij nog het meest van al de dupe.

Risposta di dewitgoedreparateur.be
Zeer correte service een aanrader moet niet lang wachten
Goede service klantvriendelijk een aanrader

Dure herstelling na 7 weken terug kapot
Ik moet spijtig genoeg mijn review aanpassen omdat de herstelling waar ik zo tevreden over was na 7 weken niet meer werkt. Diepvries terug volledig ontdooit en alles kunnen weggooien. Na verschillende mails nog steeds geen deftig antwoord voor oplossing; ik heb een serieus bedrag moeten betalen dat ik beter deels had besteed aan een nieuw toestel dan. Liefst krijg ik mijn geld terug!
Ik hoop dat ik ze langs deze weg wel in beweging krijg.