Design & dine Recensioni 215

TrustScore 2.5 su 5

2,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

mijn bestelling kwam beschadigd aan, dus ik stuurde een berichtje naar de helpdesk. zonder moeilijk te doen hebben ze meeteen een nieuw product opgestuurd. geen gedoe gewoon top geregeld

Valutata 1 stelle su 5

In maart ontving ik een pan die bij eerste gebruik al gebreken vertoonde: de coating liet los en gaf een chemische geur af, terwijl het product als ‘gifvrij’ wordt verkocht. Ik heb de pan teruggestuu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een probleem met de pan, ik heb contact met ze opgenomen, en ze hebben het meteen opgelost, en nu heb ik een nieuwe pan

Valutata 1 stelle su 5

Twee prachtige Cayun pannen gekocht eind maart. Twee weken later kwam de levering. Heb er drie keer mee gekookt en de gehele pan is onbruikbaar geworden vanwege roest, aanslag, zwarte troep en dat kom... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 15% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

The staff is paid but didn't arrive…

The staff is paid but didn't arrive really not trustful and no answers of the delivery

12 marzo 2026

Risposta di Design & dine

I’m not sure what order you’re talking about so it would be helpful to share this information so we can search for your order

Chinese troep helaas

De site lijkt heel wat maar helaas.. mijn hotpot was kapot en kwam rechtstreeks uit China. Ik moest ook precies 4 weken wachten op mijn hotpot. Echt schandalig allemaal. Als ik Chinese troep had gewild, bestelde ik het daar zelf wel.

12 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Helaas niet mogelijk om 0 ster te…

Helaas niet mogelijk om 0 ster te geven. Oplichters zijn het…..
En er is op geen enkele manier contact met hun klantenservice te krijgen over een retour van een pakket wat pas na 6 maand geleverd werd, waarvan ik aan heb gegeven het te willen annuleren.
Toch sturen en geld vangen en geen reactie meer op het retour ontvangen, pakket kwijt en geld kwijt…..
Nooit iets bij deze site bestellen!!!!

9 marzo 2026

2 cuyun pannen

Zelfs 1 ster is teveel. PURE DROPSHIPPING. Heb 2 cuyun pannen gekocht. Zouden niet aanbranden. Nou, met olie brand het zelfs aan. Zeer slechte kwaliteit ook. Vlijmscherpe rand. Had er 1 bij amazon gekocht voor 14 euro, maar deze was ook super slecht. Rotzooi is het!!!!! Bij het napluizen waar de pan van amazon en de pannen van dit k.tbedrijf vandaan kwamen, bleek dat het van hetzelfde bedrijf in China komt. Vandaar dat de levering ook zo lang duurt.
88 euro weggegooid

8 marzo 2026
Valutata 2 stelle su 5

Product niet orde en geen nieuwe gekregen

Product ontvanger maar het bleek niet in orde. Ik heb gemaild en kreeg netjes antwoord dat ik een nieuwe zou krijgen. Dit herhaalde zich een paar keer, maar na twee maanden nog steeds niets ontvangen.

6 marzo 2026

Risposta di Design & dine

Hallo Jacqeline wat vervelend! Kunt u uw ordernummer delen? Dan wordt er alsnog een Nieuwe gestuurd.

Valutata 1 stelle su 5

Ik kocht een pan de wadjan in t kort…

Ik kocht een pan de wadjan in t kort gezegd. Na vier keer laat op verschillende plekken de coating los. Alleen houten spatel gebruikt.
Telefonisch niet bereikbaar.
Staaltje dropshipping. Temu verkoopt ze voor €18'00. Dat doet dit bedrijf ook met vette winst. Ik ben er weer ingetuind. 😔

2 marzo 2026

Habe eine Teekanne gekauft

Habe eine Teekanne gekauft, die den Erwartungen auf den Fotos nicht entsprach. Wollte sie zurücksenden. Habe 3 mal die Firma angeschrieben ehe reagiert wurde. Rücksendung total schwierig. Kein gutes Unternehmen. Würde hier nie wieder etwas kaufen.Es scheint kein seriöses Unternehmen zu sein

26 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik had een theepot besteld voor…

Ik had een theepot besteld voor kerstcadeau op 7/12.
Deze ontving ik pas begin januari.
Deze lange wachttijd was nergens vermeld.
Volgens mij moest het van China komen...was ook helemaal niet kwalitatief.
Te vergelijken met sommige Chinese websites, ook heel slordig verpakt!
Ik kon hem terugsturen met hoge verzendingskosten en dat heb dit toch gedaan.
Hierbij heb ik meermaals een mail moeten sturen voor een akkoord om een retourzending te mogen doen...
Heel slechte communicatie!
Ik was benieuwd of ze mij het verschuldigde bedrag gingen terug storten.
Met deze theepot kon ik uiteindelijk ook niets doen en hem afgeven als cadeau aan iemand was te beschamend.
Na opnieuw een mail te sturen konden ze niet anders dan mijn terug betaling te doen.
Dus, koop nooit op deze website.
Ik heb me laten leiden door Instagram die deze reclame aangaf.
Uiteindelijk afkomstig van Dine en Design!

5 gennaio 2026

‼️‼️‼️‼️😡😡😡‼️‼️‼️‼️

‼️‼️‼️‼️😡😡😡‼️‼️‼️‼️
Nicht bestellen, auch ich bin darauf reingefallen. Teekanne kam erst nach 4 Wochen kaputt (mit tiefen Dellen) in einem völlig zerstörten Karton an. Der tolle unseriöse Anbieter Design Dign ist nicht mehr erreichbar für mich.. Eine Frechheit ohne Gleichen.

Es sollte keiner die Antwort von Design Dign ernst nehmen, die sie gerade heute am 29.05.26 hier abgrgebn haben. Hier tut keinem was leid, ich habe zig mal die Firma abgeschrieben und keine Entschädigung erhalten, auch nicht nachdem ich Paypal eingeschaltet habe...

15 febbraio 2026

Risposta di Design & dine

Es tut uns leid, von Ihrem Erlebnis zu hören. Wir nehmen solche Angelegenheiten sehr ernst und helfen Ihnen gerne weiter, haben jedoch in letzter Zeit keine Nachricht von Ihnen erhalten. Bitte kontaktieren Sie uns direkt unter Angabe Ihrer Bestellnummer und mit Fotos des Schadens, damit wir den Sachverhalt prüfen und eine passende Lösung finden können.

Fehlende Lieferung

Ich habe nach 4 Wochen immer noch keine Lieferung, Auf Nachfrage wurde geschrieben, Ware befindet sich im Transit und ich soll die Zahlungsverschiebung mit Klarna klären. Die reagieren aber auch nicht. Für mich ist das eine Betrügerfirma, nie wieder und ich kann allen nur abraten. Man hat keinerlei Rechte. Auch der eine Stern ist zuviel

14 febbraio 2026

Risposta di Design & dine

Es tut uns leid, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben. Bitte wenden Sie sich per E-Mail unter Angabe Ihrer Bestellnummer an unseren Kundenservice, damit wir Ihren Fall prüfen und Ihnen direkt weiterhelfen können. Wir helfen Ihnen gerne weiter.

Valutata 1 stelle su 5

Ich kann das Unternehmen nicht…

Ich kann das Unternehmen nicht empfehlen. Ich habe 2 Teekannen a‘ 1000 ml bestellt. Erhalten habe ich zwei Kannen in die jeweils 800 ml passen. Unternehmen redet sich mit den Außenmaßen der Kannen raus und ist der Meinung, dass es zu geringen Abweichungen kommen kann. Für mich sind jedoch 20 % keine geringe Abweichung. Jetzt soll ich die Kosten für die Retoure selbst tragen.

14 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb dit product in december gekocht…

Ik heb dit product in december gekocht en regelmatig gebruikt. Tot 10 februari het helemaal mis ging. De kan was gevuld met hete thee en met het optillen aan het handvat valt de hele thermoskan ervan af. Met het gevolg 1ste en 2 de graad brandwonden opgelopen. Het bedrijf gemaild, maar niets meer gehoord. WAARDELOOS EN GEVAARLIJK PRODUCT

10 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

19 december bestelling gedaan om op…

19 december bestelling gedaan om op mijn oudjaarfeestje te gebruiken, 8 januari ontvangen! Toen ik in de gaten kreeg dat ze wellicht niet op tijd zouden leveren heb ik het proberen af te zeggen met geld terug voordat ze gingen versturen. Echter, in tegenstelling tot binnen 24 uur reactie hebben ze 3 dagen gewacht en het pakje eerst verzonden. Kon toen niet meer afzeggen omdat het onderweg was?!! Het was geen rechthoekige verwarmde placemat maar een vierkante die uiteindelijk geleverd werd, veel kleiner… komt uit China, lange levertijden en niet wat je verwacht! Zeer teleurstellend!

8 gennaio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Mooie pot

Mooie pot, ziet er in het echt kleiner uit dan ik had gedacht. Maar de inhoud (800 cl) klopt wel.
Niet te vol doen, want dan schenkt hij niet goed

2 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Theepot gekocht maar heb er lang op…

Theepot gekocht maar heb er lang op moeten wachten. Zal dus wel een dropshipper zijn. Toen het ding eindelijk kwam bleek de doos beschadigd en de kan uit elkaar te liggen. Hij is ook met geen mogelijkheid weer zo in elkaar te zetten dat hij lekvrij is.
Als je zo'n beschadigd ding terug wil sturen moet je ook nog zelf de transportkosten betalen.
Ik heb die Chinese rommel maar in de vuilnisbak gegooid. Nooit weer bij dit bedrijf.

5 febbraio 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più