D.O. Design Only Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt bra och Fin service vi fick på Mariebergs köpcentrum i Örebro. Hon som jobbade var väldigt lyhörd och var inte påträngande på något sätt. Köpet blev via internet då det inte fanns tid att åk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick en mkt bra kundservice i Marieberg galleria i Örebro. Gick in att titta på någon blus men köpte två. Hon var inte påträngande och mkt uppmärksam på passformen och gjorde det lite extra att... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det enda som inte var bra var att klänningen kom fram och var smutsig (på flera ställen). Vet inte hur/ varför, men svart ”smuts”. Däremot var kundservicen toppenbra (beställde ett plagg online som... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

En ny vinterjacka sprack i en sömn - gick tillbaka med jackan och fick ett trevligt bemötande att jackan kunde lagas detta beräknas ta 8 arbetsdagar - jag tycker det känns som lite väl lång tid dock... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento
  2. Negozio di bigiotteria
  3. Negozio di accessori di moda
  4. Negozio di abbigliamento elegante
  5. Negozio di abbigliamento uomo
  6. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Att få vara en viktig del av våra kunders garderob har alltid varit vår högsta önskan och är en stor drivkraft och motivationskälla hos oss på D.O. Design Only. Detta innebär att vi ständigt strävar efter att förbättras och utvecklas för att bli Sveriges mest omtyckta multibrandbutik.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

384 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Väldigt obehagligt bemötande av den ena…

Väldigt obehagligt bemötande av den ena personalen på Frölunda Torg idag. I kassan sa hon ingenting, tittade bara konstigt på mig. Är man inte välkommen om man inte har dyra märkeskläder på sig? Tänker aldrig gå dit igen.

30 settembre 2022

Hej Jennie!

Vi ber om ursäkt för att Du känner att Du har blivit bemött på ett sätt som vi som kedja inte kan ställa oss bakom. Vi har informerat samtliga i butiken och också delgivit dom dina synpunkter.

Återigen vill vi be om ursäkt för att din upplevelse inte blev som den borde blivit.

Med vänliga hälsningar

D.O. Design Only.

Kungsmässan, Kungsbacka

Mkt trevlig och hjälpsam personal. Otroligt serviceminded!
Varit på olika DO men personalen i Kungsmässan var en klass för sig.

25 agosto 2022

Risposta di D.O. Design Only

Vad kul att du skriver. Du är hjärtligt välkommen tillbaka :)

Trevlig bemötande

Snygga kläder och bra service. Jättetrevlig personal.

13 settembre 2022

Härligt att höra! 👏🏻

Valutata 4 stelle su 5

Upplevelsen i butiken var bra men…

Upplevelsen i butiken var bra. Dock blev jag lovad 10% i välkomstrabatt när jag registrerade mig som kund på nätet men den kom aldrig till min mail och gick inte heller att dra av när jag betalde mitt inköp trots att det på mitt kundnummer.

13 settembre 2022

Risposta di D.O. Design Only

Hej Marianne, vad konstigt att det blivit så men det ska vi självklart fixa. Du ska ha fått ett sms efter ditt köp, det kan vara så att det blivit fel med någon siffra vid registreringen. Maila mig gärna mig på emma@design-only.se så fixar jag så ditt medlemskap stämmer samt ger dig din välkomstrabatt på 100 kr. Härligt att du upplevde vårt bemötande bra i butik!

Ha en fin dag!
Bästa hälsningar
Emma

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più