0 stjerner hvis jeg kunne. Enormt dårlig kommunikation og generelt dårlig service. Jeg fik foretaget en hydrofacial, de løg prisen. På nettet stod der en ting men i virkeligheden var det dye... Leggi di più
Dags dato igen en professionel og hyggelig behandling hos Derma Solution. I dag Anmol, som er endnu én i perlerækken af dygtige og venlige behandlere, jeg har mødt i klinikken gennem mine to år som f... Leggi di più
Dejlig behandling som kun kan kun anbefales! 😊 Super skøn behandler som virkelig fik mig til at føle mig velkommen. Blev guidet hele vejen igennem en fantastisk behandling, og resultatet er så go... Leggi di più
I have recently had a Cosmelan treatment done at Derma Solution. They have been incredibly helpful at explaining the skin concern I have any why cosmelan would be a better treatment for me than tradit... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Derma Solution is an innovative cosmetic specialist clinic that offers well-known cosmetic treatments with the safest, best and latest equipment on the market. The clinic is located in central Copenhagen in beautiful newly renovated premises and the atmosphere is exclusive, quiet and discreet. We work extremely professionally at the clinic and our team is youthful, well-trained, incredibly competent and certified in all treatments. We always make sure to be up to date with the latest techniques and attend courses in Denmark and abroad.
Holmbladsgade 84, 2300, Copenhagen, Danimarca
- +45 52399308
- info@dermasolution.dk
- dermasolution.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Veldig bra!
Veldig dygtige og hyggelig personale. Meget fornøyd. Anbefales.
Jeg har prøvet ansigtsbehandling hos…
Jeg har prøvet ansigtsbehandling hos Derma Solution. De bruger nogle maskiner til at lave dybderensning, som fungerer så godt og skåner min hud. De er altid rigtig søde og er gode til at forklare trinene i behandlingen og komme med gode råd og forslag til at forbedre din hud.
Worth visiting, more than once!
I have visited the clinic in four different occasions and have enjoyed my facial treatments each time. The quality of the products is really good and the service provided by the cosmeticians is outstanding. The staff at the clinic always makes sure, the customer walks out the door relaxed and with a smile on their faces. Thank you!
Fik en skøn ansigtsbehandling +…
Fik en skøn ansigtsbehandling + manicure af den sødeste behandler kan kun varmt anbefale det.
Rigtig god ansigtsbehandling
Rigtig god ansigtsbehandling. De har fundet de perfekte produkter til min hud. Altid søde og venlige, og har styr på behandlingsforløbet. Også ofte gode tilbud. Kan bestemt anbefales
Godt sted
Godt sted, med meget sødt personale:) kan klart anbefales
Ublu behandling ved afbud
Fik tilbud på 4 behandlinger, men det skulle betales forud. Måtte aflyse pga sygdom. Det forlangte de 250 kroner for, oven i det jeg havde betalt forud for. Det synes jeg ikke er i orden. Har bedt om at få mine penge tilbage. Nu må vi se, om det sker. Så fortsættelse følger

Risposta di Derma Solution
Great treatment!
Har fået min anden behandling og er…
Har fået min anden behandling og er meget tilfreds. Jeg bliver fast kunde. Blev behandlet af Klaudia.
Derma solution er et dejligt sted
Derma solution er et dejligt sted at komme. Atmosfæren er god, musikken måske lidt høj, men til trods for det, så indbyder klinikken ro. De er vældig søde og tager sig godt af en. Jeg har fået lavet en fedtfrysning og er blevet taget så fint igennem forløbet. Jeg er blevet forklaret ned i detaljer hvordan det vil foregå og hvad jeg kan forvente. Mine, til tider fjollede, spørgsmål er også blevet besvaret og jeg har hele vejen igennem følt mig i de bedste hænder. Så nu venter jeg kun spændt på resultatet, som man skal huske ikke kommer lige med det samme!
Fantastisk oplevelse - Kan virkelig anbefale
Første gangs kunde hvor jeg fik farvet bryn + vipper samt rettet bryn. Ringede på dagen og havde mulighed for at komme til 15min senere. Virkelig god og professionel oplevelse, samt virkelig smukt resultat.
Jeg kommer helt sikkert igen og vil også anbefale det til andre!
Resham er en super god behandler
Resham er en super god behandler. Hvis jeg skulle tilbage, vil jeg få min behandling af hende.
Virkelig god behandling
Virkelig god behandling! 5 stjerner her fra :-)
Fantastisk service og resultater!
Jeg fik en hydrafacial behandling og det var simpelthen så godt! Hende, der udførte det (jeg fik desværre ikke hendes navn i denne omgang), var meget professionel og forklarede mig i dybden om hele processen og svarede på alle mine spørgsmål. Efter behandlingen gik jeg derfra med nogle nye produkter og med et helt forløb til min hud. Det var rigtig rart at få hjælp til en skincare rutine der er skræddersyet til ens hud.
Jeg kan varmt anbefale det, hvis man som jeg havde en stram periode med min hud. Det er snart en måned siden jeg fik behandlingen og jeg kan allerede se store ændringer når jeg kigger mig i spejlet.
Kæmpe 5 stjerner! Jeg glæder mig til næste gang!
Gode ord
Hej, tak for en super dejlig oplevelse.
Skønne mennesker, og god service!
Fik lavet hudbehandling af en meget dygtig kosmetolog ved navn Resham.
Kan klart anbefale dette sted, og denne behandler!
5 stjerner herfra😄
Ansigtsbehandling 75 min.
Det har været en fin oplevelse, rens gør lidt ondt, men håber på det beste resultat
Selve behandlingen var god
Selve behandlingen var god, og hende der gav mig behandling var sød.
Men jeg lå et sted hvor der ikke var noget væg el. Gardin imellem mig og en anden kunde, og det synes jeg ikke var så rart.
Samtidig blev der spille højt og efter min mening, ikke afslappende musik.
Meget god og professionel behandling
Meget god og professionel behandling! Jeg følte mig virkelig orienteret og godt sat ind i tingene fra start til slut. Kan klart anbefales at vælge Derma Solution til alle behandlinger. Priserne er også virkelig fornuftige.
Super god behandling og service
Super god behandling og service - klar anbefaling herfra