Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... Leggi di più
Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud. Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C. Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et... Leggi di più
This was my second visit today and after my first visit in Odense super service. Ps.I have never ever liked Dentists with the exception of Jeppe, however, Barnabas and his assistant made me feel... Leggi di più
Mødte en af tandlægerne ved indgangen, som hilste venligt og smilende. Også smilende og nærværende receptionist. God og relevant information undervejs i behandlingen. Smilende og rar tandlæge o... Leggi di più
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000, Odense, Odense C, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Venlig personale , og god forklaring vedr. behandling.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Hurtige betjening, super søde og rar personale og ikke mindst hygligt og dejlig atmosfære i venterumet 🙂😊

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Et tandlægebesøg er bestemt aldrig sjovt, men jeg kom i dag med ondt i maven og var meget nervøs. Personalet tog virkelig hånd om mig, vi fik en god snak, en undersøgelse og jeg følte mig helt tryg. Gik glad derfra, og tror ikke jeg vil være nervøs næste gang. God oplevelse trods alt.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Sød og venlig samt kompetent vejledning og godt udført arbejde

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Jeg fik trukket en af min bagerste tænder i dag af en meget sød og kompetent kvindelig tandlæge. Kathrine Elleby.Ingen smerter og hurtig behandling.Tak.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
De var rigtig gode til at få en til at føgle sig tryk og så håber jeg alt går efter planen uden nogen problemer🙏🙏

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Oplevelsen var rimelig god men svin dyrt. 2800 for at få en kindtand ud.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Go oplevelse som starter med den rare stemning i venterummet/receptionen og den venlige og imødekommende tone ved modtagelsen.
Jeg kommer fra 4-5 år som patient hos tandlæge Hørmand og tandlæge Lars Ølund-Larsen i Svendborg samt Anders Beckett hos Faaborg klinikkerne (Faaborg & Haarby). Det har ikke var ikke godt håndværk eller kompetencer.
I Faaborg fik jeg tilbud på et større reparationsarbejde på 41.000,-. Jeg henvendte mig til foreningen Av Min Tand om jeg også kunne spare penge ved st vælge tandlæge klinikken i Budapest, som de anbefalede min mand.
Der blev regnet på tandarbejde minus tilskud og det kunne bedre betale sig for mig at vælge tandlæge herhjemme og det var dem som anbefalede Dentalklinikken.
Her sparede jeg ca 10.000,- på samme indhold minus 1 krone. Det var endnu ikke nødvendigt.
Anders B i Faaborg anbefalede yderligere 4 kroner udover tlbuddet. Her blev jeg frarådet at svække endnu gode tænder med kroner.
Jeg er SÅ glad for at være endt i gode hænder.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Som sædvanlig var jeg inde ved tandplejer Maria. Hun er altid sød, og jeg er helt tryg ved at ligge i stolen.
I det hele taget, er ALLE i klinikken behagelige mennesker.
Der er dejlige lokaler. Lyse og med smagfuld indretning.
Jeg er kommet i Dentalklinikken i flere år, og har aldrig haft tanken, om at skifte tandlæge.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Da jeg har meget tandlæge skræk ser jeg ikke ligefrem frem til at skulle til tandlæge,men da jeg havde knækket en tand var det nødvendigt.
Men den mest behagelige tandlæge(Muhammed Daoud) jeg længe har været ved gjorde oplevelsen måske ikke ligefrem til en fornøjelse, så i det mindste til at holde ud. Han forklarede stille og roligt at hvad det skulle ske så jeg var forberedt. Jeg vil helt sikkert forsøge at få mine kommende tid hos ham.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Kort vente tid, smerte frit tandudtrækning, tak Kathrine,
Vh Samer

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Det er den bedste og billigste tandlægeklinik, jeg har haft i 15 år. Tusind tak👏 og jeg håber mange vælger Dentalklinikken🤞🥰

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Så upersonlig og kolde ligegyldige personer. Overvejer kraftigt at skifte.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Oplevelsen var fin eller så fin som et tandlæge besøg nu kan være.
Men det gik fint, personalet var flinke og jeg skal snart tilbage og have lavet et par huller så satser på det også går godt der, men indtil videre er der intet at klage over.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Personalet var meget behagelige og imødekommende.
Fik trukket tand ud, og tandlægen gennemgik hele forløbet.
Han informerede også om at de havde mulighed for at lave en protese hvis jeg havde brug for en tand alligevel.
Vil så absolut anbefale dem