Dentalklinikken - Odense C Recensioni 246

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000 Odense, Odense C, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har gået på klinikken i over et halvt år og har fået både tandeftersyn samt større og mindre behandlinger. Generelt er jeg meget tilfreds. Mit førstehåndsindtryk blev dog præget af en dår... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Efter ikke at have været til tandlæge i mange år og med tænder i ringe stand, var jeg forud for besøget meget nervøs. På forhånd havde jeg kommunikeret med klinikken pga. Voldsom tandlægeskræk. Jeg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altså. En rigtig fin behandling fra alle ansatte. Tandteknikeren er informerende og profesionel omkring sit udførende arbejde. Prisen er lidt " lakrids " men når man tar alt med i betragtning, s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Scritti dall'azienda

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Tryg tandlægeoplevelse for unge voksne

Mit førstehåndsindtryk blev dog præget af en dårlig telefonsamtale med en sekretær, hvor jeg oplevede en passiv-aggressiv og uprofessionel tone. Det virkede ikke til, at hun kunne rumme min uvidenhed og spørgsmål så tidligt om morgenen, og som 21-årig, der søgte en tandlæge, jeg kunne føle mig tryg ved, satte det sig negativt.

I kontrast hertil har tandplejeren Maria K. D. T. Pham og tandlægen Kathrine V. G. Elleby udvist høj faglighed, professionalisme og stor imødekommenhed. Behandlingerne foregår i rolige og trygge rammer, og prisoverslag gives udelukkende for nødvendige behandlinger.

Det afgørende for mig er følelsen af tillid, både fagligt og økonomisk. Jeg kan derfor uden tøven anbefale klinikken til personer med tandlægeskræk og voksne under 30, hvor økonomien er begrænset.

Maria K. D. T. Pham og Kathrine V. G. Elleby er tydelige stjerneeksempler på troværdige behandlere, og det er på baggrund af deres indsats, at jeg ønsker at blive hos klinikken fremover.

13 gennaio 2026

Kære Shane

Tak for din grundige anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du overordnet har haft gode oplevelser hos os, og at både Maria og Kathrine har skabt et trygt og professionelt forløb for dig. Det betyder meget for os, at du føler tillid til både den faglige og økonomiske del af behandlingen.

Vi er samtidig kede af, at din første telefoniske kontakt med klinikken ikke levede op til dine forventninger. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give nogen, og din feedback hjælper os med at forbedre kommunikationen i vores reception.

Tak fordi du deler dine erfaringer på en konstruktiv måde. Vi værdsætter, at du fortsat vælger os.

Valutata 5 stelle su 5

hurt og meget smilende hjælp både i…

hurt og meget smilende hjælp både i receptionen og i tandlægestolen.

25 settembre 2025

Risposta di Dentalklinikken - Odense C

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede hurtig og smilende hjælp både i receptionen og hos tandlægen 😊

Valutata 5 stelle su 5

Der var bare en hyggelig stemning med…

Der var bare en hyggelig stemning med dæmpet musik og medarbejderne var søde

Elsker også at de tilbyder studierabat

16 settembre 2025

Kære Lotte,

Tusind tak for din søde anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har lagt mærke til stemningen med musik og den hyggelige atmosfære – og selvfølgelig også til vores studierabat. Vi sætter stor pris på din feedback og på, at du føler dig godt tilpas hos os.

Dentalklinikken Odense C 🦷

Uden tvivl Danmarks bedste tandlæge

Uden tvivl Danmarks bedste tandlæge!
Føler mig altid godt tilpas ved Maria i Odense, hun er grundig og super sød. De har det bedste personale og man føler sig altid hørt og set.

18 settembre 2025

Kære Nanna,

Wow – tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du føler dig godt tilpas hos Maria, og at du oplever både grundighed og omsorg. Vi er også stolte af vores personale, og vi er glade for, at du føler dig både hørt og set.

Dentalklinikken Odense C 🦷

Imødekommende og hjertevarme

Personalet er søde og imødekommende, i stand til at møde en med humor og varme.
Nærværende og opmærksomme under behandlingen, sørge for man hele tiden er med på hvad der sker og laver tjek-in undervejs om man er okay.

18 settembre 2025

Kære Louise,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at høre, at du oplevede vores personale som både søde, imødekommende og nærværende. Vi lægger stor vægt på at skabe tryghed, informere undervejs og sikre, at man føler sig set og hørt gennem hele behandlingen.

Valutata 5 stelle su 5

Mulighed for at komme til samme dag.

Mulighed for at komme til samme dag.
Virkelig venlig og imødekommende
Omsorgsfuld til fingerspidserne

1000 tak for behandlingen
Vh Leif

17 settembre 2025

Kære Leif

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede både hurtig hjælp samme dag og en omsorgsfuld behandling. Vi sætter stor pris på dine ord – og takker dig for tilliden til os.

Valutata 5 stelle su 5

Super søde og meget dygtige ,føler mig…

Super søde og meget dygtige ,føler mig noget tryk

17 settembre 2025

Kære Ywonne,

Mange tak for din søde anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever både venlighed og dygtighed hos os – og at du føler dig tryg i behandlingen. Det er præcis det, vi stræber efter.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god oplevelse hos…

Virkelig god oplevelse hos dentalklinikken. Blev taget godt hånd om og oplevede faglig stærke og imødekommende personale. Jeg fik hurtig hjælp og vejledning i mit forløb samt var det en professionel vurdering af pris mm. Havde enorme smerter da jeg kom ind og blev smertedækket og mødt med forståelse selv om de ikke kunne vide at jeg har tandlæge skræk. Er stadig i gang med forløb men bare det første møde gør at jeg føler mig sikker som patient i mit valg. Kan kun anbefale klinikken 💕

12 settembre 2025

Kære Amina,

Tusind tak for din meget grundige og hjertevarme anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at høre, at du følte dig taget godt hånd om, mødt med forståelse og hjulpet hurtigt – særligt når du samtidig oplevede smerter og tandlægeskræk. Vi er glade for, at vores faglige styrke og imødekommenhed har givet dig tryghed i dit forløb, og vi ser frem til at følge dig godt videre. Din anbefaling gør os meget stolte. 💕

Top professionelle

Har brugt dentalklinikken i mange år og får altid topprofessionel behandling. De er enormt søde, lige fra sekretær til tandplejer, assistenter og tandlæger. Priserne er som de skal være.

10 settembre 2025

Risposta di Dentalklinikken - Odense C

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din loyalitet gennem årene. Det glæder os meget at høre, at du altid oplever topprofessionel behandling og sød service fra hele teamet – fra sekretær til tandplejer, assistenter og tandlæger. Det betyder meget for os, at du føler dig godt taget imod og behandlet.

Valutata 1 stelle su 5

Her handler det ikke om helbred, her handler det om at tjene penge

Jeg har bestilt natskinne (retentionsskinne) hos jer i august 2025. Efter jeg har brugt den i en måned, har jeg været til almindelig tandeftersyn hos min egen tandlæge. Han sagde jeg må absolut ikke bruge sådan slags af skinne pga. tandimplantat og kroner. Denne skinne presser mit tandkød og skubber den op, som ødelægger tandkødet, skaber risiko for infektioner og ikke mindst ødelægger æstetisk billede. Det var jeres etisk pligt at informere mig om, at denne slags af retentionsskinne kommer til at presse tandkødet op over tandimplantat og alle de tandkroner jeg har. Som professionel tandklinik burde I vide, at der findes flere slags af retention skinner (Invisalign fx. som jeg havde tidligere, de rører overhovedet ikke tandkødet), og den som I har lavet, må patienter med min tandsituation aldrig bruge. I burde have advaret mig om risiko.
Jeg har klaget til klinikken, men de har afvist min forespørgsel om at returnere pengene. Så nu står jeg med udgift på 3.500 kr og skinne som jeg absolut ikke må bruge.

11 agosto 2025

Kære Mariia

Vi er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse hos os, og vi tager din feedback meget alvorligt.
Når vi fremstiller en retentionsskinne sker det altid ud fra en individuel vurdering og efter gældende faglige retningslinjer.
Vi vil meget gerne tage en snak med dig og finde en løsning sammen. Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan se på sagen og hjælpe dig videre.

Venlige hilsner

Fyns bedste tandlægeklinik

Nu er det tredje gang, at jeg besøger Dentalklinikken. En dyr, men et rart besøg. Første gang blev en tur i narkose ved fjernelse af 2 visdomstænder. En meget meget tryg og behagelig oplevelse. Anden gang en tandens, med besked om et hul. Min store frygt. Især bedøvelsen. I dag skulle jeg have det hul lavet - mega angst. Men. Jeg havde endnu en god oplevelse hos jer! Vi klarede den uden bedøvelse, og vi blev hurtigt færdige. Enormt lettende! Jeg kommer højst sandsynligt aldrig til at vælge andre tandlæger, end Dentalklinikken. Tak for en rigtig god behandling i dag. Det gør mig helt høj over en god og positiv oplevelse, uden at besvime eller tæt herpå 😄

5 settembre 2025

Kære Lene

Tusind tak for din varme og ærlige anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har følt dig tryg, og at vi sammen fik vendt en svær situation til en positiv oplevelse.

Bedste hilsner

Valutata 4 stelle su 5

Jeg fik lavet det

Jeg fik lavet det, jeg forventede, og jeg fik god rådgivning.

27 agosto 2025

Risposta di Dentalklinikken - Odense C

Dejligt at høre :) Tusind tak for anmeldelsen.

Valutata 5 stelle su 5

Super gode service og 2 meget søde og…

Super gode service og 2 meget søde og venlig tandlæge som gjorde et godt stykke arbejde . Kan varmt anbefale.

20 agosto 2025

Risposta di Dentalklinikken - Odense C

Tusind tak for din anbefaling. Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse og har følt dig godt behandlet af vores tandlæger.

Valutata 5 stelle su 5

Fik en god samtale med tandplejeren

Fik en god samtale med tandplejeren, om hvordan jeg skal pleje mine tænder med små børster.

18 agosto 2025

Risposta di Dentalklinikken - Odense C

Tusind tak for anmeldelsen. Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god samtale med tandplejeren og fik vejledning i, hvordan du bedst plejer dine tænder. Vi sætter stor pris på din feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Kan kun sige god for denne tandlæge

Kan kun sige god for denne tandlæge! Søde og professionelle. Jeg havde forvekslet datoen hvor jeg havde en tid, men de var søde at tage mig ind alligevel, så jeg ikke var kørt forgæves. Kan klart anbefales :)

15 agosto 2025

Risposta di Dentalklinikken - Odense C

Tusind tak for din fine anmeldelse.🙏 Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at vi kunne hjælpe dig alligevel. Vi sætter vi stor pris på din anbefaling.😊

Valutata 4 stelle su 5

jeg oplever at jeg får den bedste…

jeg oplever at jeg får den bedste oplevelse jeg kan få jeg har haft Dorthe i mange år

6 agosto 2025

Kære Hanne

Tusind tak for din trofaste opbakning.🙏 Det betyder meget for os at høre, at du føler, du får den bedste oplevelse hos Dorte 💙

En dygtig tandlæge

En meget rolig, venlig og kompetent tandlæge

13 agosto 2025

Kære Stig

Mange tak for din fine anmeldelse.🙏 Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Bedste hilsner

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più