Dentalklinikken - Odense C Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000 Odense, Odense C, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud. Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C. Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

This was my second visit today and after my first visit in Odense super service. Ps.I have never ever liked Dentists with the exception of Jeppe, however, Barnabas and his assistant made me feel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mødte en af tandlægerne ved indgangen, som hilste venligt og smilende. Også smilende og nærværende receptionist. God og relevant information undervejs i behandlingen. Smilende og rar tandlæge o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Scritti dall'azienda

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

925 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rigtig god behandling.

Rigtig god behandling.
Fik en akut tid, og det var jeg rigtig glad for.
Bliver altid modtaget med et smil og hvordan går det.
Desværre er min tandlæge flyttet ind til byen, så det er blevet meget langt væk fra mig.
Men kan klart anbefale herfra.

28 luglio 2026

Kære Marianne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din varme anbefaling. Vi er glade for at høre, at du fik en god behandling, og at du kunne få en akut tid, da du havde brug for det. Det betyder også meget for os, at du altid føler dig mødt med et smil.

Vi forstår godt, at det er ærgerligt, når ens faste tandlæge flytter længere væk, og vi sætter stor pris på, at du alligevel anbefaler os.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg havde bestilt tid til

Jeg havde bestilt tid til, at få revet en tand ud, en simpel tand udtrækning til pris 386 kr. Jeg ender med, at betale 369,95 kr for et scannings/røntgen billed af en anden tand, end den der skal trækkes ud samt fysisk undersøgelse af 1 tand. Ikke nok med, jeg forsat skal have smerter, får jeg ikke, hvad jeg har bestilt tid til, samtidig med jeg også skal betale for fejl røntgen. Scanning/ røntgen billeder, kan alle tandlæger anmode om, at få tilsendt fra andre tandlæger, hvis de allerede er lavet i stedet for, at kræve mere betaling for ny. Kan ikke anbefales.

23 luglio 2026

Kære Louiza

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi kede af at læse, da det bestemt ikke er den oplevelse, vi ønsker, at vores patienter skal have.

Vi er kede af, at du er gået fra klinikken med en følelse af, at forløbet og informationen om behandlingen ikke levede op til dine forventninger.

Venlig og sød tandlæge

Venlig og sød tandlæge. Maria var god til at guide og fortælle hvad der skulle ske og hvad hun gjorde. Fine forhold og sødt personale

24 luglio 2026

Kære Nick

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos Maria, og at hendes måde at guide og forklare behandlingen på gjorde dig tryg. Vi giver selvfølgelig din ros videre til Maria. Det er også dejligt at høre, at du oplevede fine rammer og et sødt team. 🌸

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandrensningen. Den blev udført meget blidt og grundigt, så jeg følte mig tryg og afslappet hele vejen igennem. Det var uden ubehag, og resultatet var virkelig flot.

Jeg kan varmt anbefale klinikken til alle, der ønsker en professionel og omsorgsfuld behandling.

22 luglio 2026

Kære Lars

Tak for din flotte anmeldelse og for din anbefaling. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse fra start til slut, og at du følte dig tryg gennem hele behandlingen. Det betyder meget for os, at tandrensningen blev oplevet som både skånsom og grundig. 🌸

Fik en god behandling

Fik en god behandling. Behagelig atmosfære og venligt personale.

20 luglio 2026

Kære Astrid

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god behandling og oplevede en behagelig atmosfære samt et venligt team. Det betyder meget for os. 🌸

Kæmpe ros til Tandplejeren

Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C.
Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et stort smil fra receptionisten. Tandplejeren var super sød, rolig, og meget meget tålmodig.
Vores søn har Autisme, så vi viste det ville blive svært, men hun var super til at få ham til at føle sig tryg.
Selvom vi ikke kunne få lov at tage røntgenbilledet for ham, så var det et forsøg værd og han fik en god oplevelse alligevel. Vi siger mange tak for indsatsen og den gode oplevelse.

17 luglio 2026

Kære Ida

Tak for jeres flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at Maria var med til at skabe en tryg og rolig oplevelse for jeres søn i en svær situation. Vi er også glade for, at I følte jer godt taget imod fra det øjeblik, I kom ind ad døren, og vi giver selvfølgelig jeres ros videre til Maria og resten af teamet. 🌸

Vi ønsker jeres søn alt det bedste.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået lavet blandt andet…

Jeg har fået lavet blandt andet delproteser ved dem og er glad. De nye endnu men har kun fået god behandling.
De er kyndige med hjælp til kommunen mm. 😁
Og tror prismæssigt de er ok i pris 😁🤗

Kære Janni

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine delproteser og den behandling, du har fået hos os. Det betyder også meget, at du har oplevet vores hjælp med det praktiske omkring kommunen som en støtte. 😊

Valutata 5 stelle su 5

God service, kompetent tandlæge og de har egen parkering 😀

Kære Kim

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og en kompetent tandlæge. Det er også dejligt, at den nemme parkering var med til at gøre besøget endnu bedre. 😊

Ingen ventetid og fin behandling

Ingen ventetid og fin behandling

Kære Annette

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede en fin behandling uden ventetid. Det sætter vi stor pris på. 🌸

Valutata 5 stelle su 5

Var for første gang hos tandtekniker…

Var for første gang hos tandtekniker Maria. Hun var dygtig, hurtig, venlig og professionel. Kan varmt anbefale hende.

15 luglio 2026

Kære Mette

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos tandtekniker Maria, og at du oplevede hende som dygtig, hurtig, venlig og professionel. Vi giver med glæde din ros videre til hende. 🌟

Valutata 5 stelle su 5

Måden der blev fortalt hvad der blev…

Måden der blev fortalt hvad der blev gjort

14 luglio 2026

Kære Ronni

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede en god og tydelig information under behandlingen. Det betyder meget for os, at vores patienter føler sig trygge og godt informeret.

Positive 10/10

Ps.I have never ever liked Dentists with the exception of Jeppe, however, Barnabas and his assistant made me feel at ease.
Worth a visit
Mackam

14 luglio 2026

Dear George,

Thank you for your wonderful review. We're delighted to hear that your second visit was just as positive as your first, and that Barnabas and his assistant helped you feel comfortable throughout your treatment.

We'll be sure to pass your kind words on to them. Thank you as well for your warm recommendation. 🌟

Kind regards

Valutata 5 stelle su 5

God og yderst professionel behandling

God og yderst professionel behandling. Flinke. Kan anbefales👏💕.

2 luglio 2026

Kære Alexander

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en god og yderst professionel behandling. Tak også for din varme anbefaling. 👏💕

Valutata 5 stelle su 5

Det var en fornøjelse at komme til undersøgelse hos Reem

Det var en fornøjelse at komme til undersøgelse hos Reem. Hun er punktlig, grundig og altid i godt humør.

2 luglio 2026

Kære Thomas

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse hos Reem. Vi er glade for, at du oplevede hende som punktlig, grundig og altid i godt humør. Vi giver med glæde din ros videre til hende.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, med grundig arbdeje og rigtig god tandplejer som ved hvad hun laver og vejleder efterfølgende en bagefter 🙂😊🥰

1 luglio 2026

Kære Therese

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en super god oplevelse, og at du oplevede din tandplejer som både grundig, dygtig og god til at vejlede dig. Din feedback betyder meget for os. 🌸

Valutata 5 stelle su 5

Tandplejeren Maria gør sit arbejde…

Tandplejeren Maria gør sit arbejde rigtigt godt altid så smilende og imødekommende

30 giugno 2026

Kære Maryam

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du er så tilfreds med Maria, og at du oplever hende som både dygtig, smilende og imødekommende. Vi giver med glæde din ros videre til hende.

God oplevelse

Jeg følte mig meget velkommen i klinikken, og jeg var ikke i tvivl om at jeg var i gode hænder hos Maria som lavede et grundigt tandeftersyn.

30 giugno 2026

Kære Najah

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du følte dig velkommen på klinikken, og at du oplevede at være i gode hænder hos Maria. Vi giver med glæde din ros videre til hende.

Valutata 5 stelle su 5

En sød og grundig tandplejer.

25 giugno 2026

Kære Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du havde en god oplevelse, og at du oplevede din tandplejer som både sød og grundig.

Valutata 5 stelle su 5

Høj faglighed og super service

Har været kunde hos dentalklinikken Odense i mange år og har altid modtaget god behandling og service. Fagligheden er i top. Jeg har fået lavet mange forskellige behandlinger, lige fra implantat og kroner, til alm huller. Kan klart anbefales

23 giugno 2026

Kære Lea

Tusind tak for din flotte og varme anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har været patient hos os gennem mange år, og at du fortsat oplever høj faglighed og god service. Din tillid og din varme anbefaling sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været inde ved Julie Erbs to…

Jeg har været inde ved Julie Erbs to gange.

Har fået renset mine tænder og lavet paradentose behandling.

Jeg har kun stor ros til Julie, som er utrolig rolig og har øje for, at jeg som patient får en god oplevelse.

19 giugno 2026

Kære Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du har haft gode oplevelser hos Julie, og at du har følt dig tryg og godt taget hånd om under dine behandlinger. Vi giver med glæde din ros videre til Julie.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più