Søde medarbejdere hele vejen rundt fra receptionister til kæbekiruger. Jeg føler mig virkelig i trygge hænder hos Dental Klinikken, og det er mit indtryk, at deres vejledning og anbefalinger er med de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alle ved Dentalklinikken i Odense er søde og rare og hjælpsom. Jeg går ellers til Kathrine, som er meget sød og lytter til sin klient /kunde. Idag var jeg hos Maria tandplejen, tand rensning og unde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Da min tandlægeklinik i Sanderum lukkede, var jeg noget i tvivl om, hvor jeg skulle gå hen. Jeg er rigtig godt tilfreds med den oplevelse, jeg har haft med almindeligt tandeftersyn i dag.
L'azienda ha risposto
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000, Odense, Odense C, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Tandplejeren var utrolig kompetent og venlig.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Altid nænsom og effektiv tandpleje. Dejlige mennesker og venlige omgivelser. De er professionelle. Kan kun anbefale dem.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Var nervøs inden jeg skulle ind, men jeg fik god behandling og faldt til ro inden vi var færdig. Så stor ros til hende
Hilsen Peter

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Hader at gå til tandlæge, men føler mig så tryg ved den søde tandplejer Maria 🥰

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Havde mistet en plump i nederste kindtand.
Fik en tid mandag 10-08-2026 og fik det lavet med det
samme uden problemer. De er venlige og det virker godt.
Thomas.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Effektiv og kompetent behandling af venlige ansatte

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Fantastisk personale som altid har tid og overskud til at tage det i mit tempo. Min tandlægeskræk gør at jeg ikke altid er en let patient- men de er så gode til at håndtere mig og jeg kommer altid i gennem både undersøgelser og behandlinger med en vished om at de får ligt trygt igennem det.
Skal du finde en ny tandlæge - så tag dem her!

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Kom med tandpine og blev mødt af smilende medarbejdere. Hurtigt blev min tand fikset og jeg kunne gå glad derfra.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Jeg er superglad for min tandlæge, altid søde og hjælpsomme og de sødeste klinikassistenter, tak for altid god service.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Meget venligt og imødekommende personale. God og professionel behandling.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Utroligt venligt og imødekommende personale, der lytter til ønsker og behov. Kan kun anbefales herfra.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Bedste personale der får dig til at føle dig tilpasse og gennemgår hele processen med dig før de gør noget. Kæmpe anbefaling herfra

Rigtig god behandling.
Fik en akut tid, og det var jeg rigtig glad for.
Bliver altid modtaget med et smil og hvordan går det.
Desværre er min tandlæge flyttet ind til byen, så det er blevet meget langt væk fra mig.
Men kan klart anbefale herfra.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Jeg havde bestilt tid til, at få revet en tand ud, en simpel tand udtrækning til pris 386 kr. Jeg ender med, at betale 369,95 kr for et scannings/røntgen billed af en anden tand, end den der skal trækkes ud samt fysisk undersøgelse af 1 tand. Ikke nok med, jeg forsat skal have smerter, får jeg ikke, hvad jeg har bestilt tid til, samtidig med jeg også skal betale for fejl røntgen. Scanning/ røntgen billeder, kan alle tandlæger anmode om, at få tilsendt fra andre tandlæger, hvis de allerede er lavet i stedet for, at kræve mere betaling for ny. Kan ikke anbefales.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Venlig og sød tandlæge. Maria var god til at guide og fortælle hvad der skulle ske og hvad hun gjorde. Fine forhold og sødt personale

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandrensningen. Den blev udført meget blidt og grundigt, så jeg følte mig tryg og afslappet hele vejen igennem. Det var uden ubehag, og resultatet var virkelig flot.
Jeg kan varmt anbefale klinikken til alle, der ønsker en professionel og omsorgsfuld behandling.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Fik en god behandling. Behagelig atmosfære og venligt personale.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud.
Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C.
Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et stort smil fra receptionisten. Tandplejeren var super sød, rolig, og meget meget tålmodig.
Vores søn har Autisme, så vi viste det ville blive svært, men hun var super til at få ham til at føle sig tryg.
Selvom vi ikke kunne få lov at tage røntgenbilledet for ham, så var det et forsøg værd og han fik en god oplevelse alligevel. Vi siger mange tak for indsatsen og den gode oplevelse.

Risposta di Dentalklinikken - Odense C
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.