Min midlertidige krone faldt af igen lørdag morgen, og da min egen tandlæge havde lukket, fandt jeg denne klinik i København. Vi bor selv i Ringsted. Fra første telefonopkald til jeg gik ud ad... Leggi di più
Den var rigtig god er glad for min faste tandlæge var tilbage hun er super sød og meget professionel
Altid trygt at komme til tandlægen. Fået bøjle på, og det har været en god oplevelse, hele vejen igennem 🥳 Datoen er sat til i dag. Har netop fået nat bøjlerne og har sluttet forløbet. Fortsætter me... Leggi di più
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Nørrebrogade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Nørrebrogade 160, 1., 2200, København, København N, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Jeg vågnede op lørdag morgen med massive smerter fra en visdomstand. Jeg måtte erkende at jeg skulle til tandlægen og 45 minutter senere fik jeg en tid.
Jeg havde min 2-årige under armen, og hele personalet var SÅ søde og gjorde alt hvad de kunne for at holde min søn underholdt mens jeg blev tilset.
Selve udtrækningen af tanden var fuldkommen smertefri, super effektivt og de sikrede sig hele tiden at jeg var okay og uden smerter.
Jeg var meget imponeret og overrasket over hvor god en oplevelse det var!
Tusind tak for hjælpen 🦷

Risposta di Dentalklinikken - Nørrebro
Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til tandlægen Elizabeth. Hun er imødekommende, yderst kompetent, og meget sød og omsorgsfuld. Jeg kom der akut med tandpine, og fik fjernet en tand, aldrig har jeg mødt sådan en sød og kompetent tandlæge før. Hun tager sig god tid til en, og forklarer alt så man forstår det. Jeg har skiftet tandlæge, så jeg nu kommer fast hos Elizabeth. Meget tilfreds!

Risposta di Dentalklinikken - Nørrebro
Jeg havde i dag et besøg hos Dentalklinikken, da min visdomstand gjorde ondt. Tandlæge Muhammad Daoud var utrolig venlig og professionel. Han forklarede mig klart, hvad der var galt, og fik behandlingen til at føles skånsom og effektiv. Jeg blev hurtigt taget hånd om, og hele oplevelsen var positiv. Jeg kan varmt anbefale både klinikken og særligt tandlæge Muhammad Daoud.

Risposta di Dentalklinikken - Nørrebro
Jeg besøgte dental klinikken på Nørrebrogade 160 d. 25/12-24, og mødte meget venligt personale sød og venlig receptionist. En meget sød og venlig kompetent tandlæge Muhammad, og han tandlæge studerende som også var sød og venlig.
Helt igennem en god oplevelse til en rimelig pris tak for jer.

Risposta di Dentalklinikken - Nørrebro
Tog min far med til tandlæge. Manden kan ikke fordrage at gå til tandlæge normalt, men denne gang var anderledes. Vi blev taget imod af en tandlæge Muhammad Daoud, som med det samme fik min far til at slappe af. Udover at være faglig kompetent, så var han også enormt empatisk, og sørger for at selv dem, som er meget stædige og har tandlæge skræk, nok skal komme til tandlæge.
Smertefri oplevelse, vi fik fyldt et hul, kan varmt anbefales. Klinikken var ved den ved Nørrebro.

Risposta di Dentalklinikken - Nørrebro
Har været kunde i en del år, og har som altid fået en top professionelle behandling.
Min anbefaling af klinikken og specielt til min tandlæge Lawen og hendes assistent :-)

Risposta di Dentalklinikken - Nørrebro
Jeg har allerede sendt en mail til jer, og vil ikke gå i dybde
Jeg synes, at kvalitet og være tilstede er nøgleord.
Når tandlæge siger, at jeg skal have penicillin og jeg henvender mig til apoteket og får at vide der ikke er penicillin men tandpasta med mere flour i !!!!
Og tandplejeren var der kun 3 uger under sin uddannelse, viste ikke hvor varerne som tandlæge bad om var, og skulle hente fra andet rum.... og kunne ikke suge blod og væske fra bedøvelsens injektion,
så jeg synket det ned i min mave og kom hjem og haft problemer med min mave, kaste op osv.
Det har ikke været professionelt OVERHOVEDT!!!JEG ER MEGET SKUFFET

Risposta di Dentalklinikken - Nørrebro
Jeg var inde og få behandling hos Elizabeth. Jeg bryder mig ikke om at være hos tandlæge. Men vil uden tvivl komme hos hende fremover. Jeg har fået den bedste behandling overhovedet. Af alt personale. Tak for det.

Risposta di Dentalklinikken - Nørrebro
Fik fjernet 3 visdomstænder, og selvom jeg var ubekvem og nervøs ved indgrebet, så blev jeg guidet og beroliget hele vejen igennem. En rigtig god og professionel behandling. Jeg følte mig tryg, selvom der blev hakket og gravet, og jeg blev hele tiden spurgt, om det gjorde ondt, og om jeg var ok. Hvor er det bare rart med en tandlæge, som forstår at vise omsorg på den fantastiske måde. Tak🙏

Risposta di Dentalklinikken - Nørrebro
Grundig og professionel behandling. Tandplejeren var yderst hjælpsom og venlig i kontakten. Helt klart et anbefalelsesværdigt besøg.

Risposta di Dentalklinikken - Nørrebro
I var til stor hjælp, da smerter og ubehag var ved at være for meget efter at den danske tandlægeservice ikke var eksisterende i Vestjylland. Men lørdag var I på plads og gjorde livet udholdeligt igen. Mange tak for god service og konduite.

Risposta di Dentalklinikken - Nørrebro
Godt samarbejde mellem tandlæge og assistent. Jeg følte mig i trygge hænder for min rodbehandling.

Risposta di Dentalklinikken - Nørrebro
Jeg har været her i klinikken et par år - og de er meget imødekommende og profesionelle

Risposta di Dentalklinikken - Nørrebro
Bedst tandlæge oplevelse!! Tror endelig, at min tandlægeskræk er ved at aftage efter 30-40års udfordringer! De er SÅ gode!