Dentalklinikken - Nørrebro Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Nørrebrogade 160, 1., 2200 København, København N, DK

Altid trygt at komme til tandlægen. Fået bøjle på, og det har været en god oplevelse, hele vejen igennem 🥳 Datoen er sat til i dag. Har netop fået nat bøjlerne og har sluttet forløbet. Fortsætter me... Leggi di più

Havde frygtelig tandpine og min egen tandlæge havde ferie. Fik en akut tid hos Elizabeth på Nørrebro 1 time senere. Elizabeth er virkelig dygtig og omsorgsfuld. Det er ikke sidste gang jeg kører ind t... Leggi di più

Havde tandpine på en lørdag ringede kl 11 fik tid efter to timer 7 efter timer har det meget bedre ferial dygtig tandlæge

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Nørrebrogade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

• Nørrebrogade 160, 1., 2200, København, København N, Danimarca

• 3585 6655

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

921 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Behagelig oplevelse

Taxa København hjælper mig ind i nummer 160, og videre til foden af Mount Everest: Trappen op til Dentalklinikken, hvor min dygtige, opmuntrende og pædagogiske tandlæge Peter Devel, er min behandler, som han har været gennem mange år.
Der var også en trappe til klinikken i Vanløse, men den var kun til Himmelbjerget, og vi klienter var glade og trygge ved Peter.
Desværre har han oplevet, at to af hans gamle klienter ikke kunne klare trappen i nummer 160. Det kan jeg også selv kun med hjælp.
Jeg har været dødssyg i lang tid, men første gang jeg var hos jer, var der en fornøjelig og hjælpsom stemning blandt personalet, og Peter var glad for at være der.

17 luglio 2026

Kære Vibeke

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig tryg hos Peter, og at du gennem mange år har oplevet hans faglighed og omsorg. Vi er også glade for, at du blev mødt af en god stemning og et hjælpsomt team ved dit første besøg hos os. 🌸

Vi har samtidig forståelse for, at adgangen til klinikken kan være en udfordring, og vi sætter pris på, at du deler dine erfaringer med os.

Havde tandpine på en lørdag ringede

Havde tandpine på en lørdag ringede
kl 11 fik tid efter to timer
7 efter timer har det meget bedre
ferial dygtig tandlæge

18 luglio 2026

Kære Syed Abbas

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med en tid, da du havde tandpine, og at du fik det meget bedre efter behandlingen. Vi giver også gerne din ros videre til Ferial. 😊

Dentalklinikken Nørrebro

Jeg fik sat en implantat krone på i går…

Jeg fik sat en implantat krone på i går og det føles som om den sidder perfekt. Alle er virkelig søde og rare og meget hjælpsomme.

16 luglio 2026

Kære Julie

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at din implantatkrone føles, som den skal, og at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at du følte dig godt hjulpet af vores team. 😊

Dentalklinikken Nørrebro

Havde frygtelig tandpine og min egen…

Havde frygtelig tandpine og min egen tandlæge havde ferie. Fik en akut tid hos Elizabeth på Nørrebro 1 time senere. Elizabeth er virkelig dygtig og omsorgsfuld. Det er ikke sidste gang jeg kører ind til hende.

14 luglio 2026

Kære Pernille

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, da du havde akut tandpine. Det betyder meget for os at høre, at Elizabeth fik dig til at føle dig godt taget hånd om. Vi giver med glæde din ros videre til hende. 🌸

Dentalklinikken Nørrebro

Altid trygt at komme til tandlægen

Datoen er sat til i dag. Har netop fået nat bøjlerne og har sluttet forløbet. Fortsætter med at have dem, til div. andre undersøgelser. De er også meget billigere end andre bøjletandlæger 🥳

9 luglio 2026

Kære Karina

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har følt dig tryg gennem hele dit tandreguleringsforløb, og at du er tilfreds med resultatet. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse fra start til slut.

Vi ønsker dig alt det bedste med dine nye natbøjler. 🌸

Dentalklinikken Nørrebro

Helt fantastisk tandlægeteam ved…

Helt fantastisk tandlægeteam ved tandlægen Ferial og skønne assistent.
Jeg oplevede super professionel tandlægebehsndling og assistentens samarbejde helt i top.
Både professionalisme og medmenneskelig indlevelse, nærhed og forståelse. Jeg følte det gik op i en højere helhed og vil virkelig anbefale dem til alle heg kender.

4 luglio 2026

Kære Thine

Tak for din flotte og varme anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du oplevede både høj faglighed, nærvær og omsorg under dit besøg. Vi er glade for, at Ferial og hendes assistent gav dig en oplevelse, hvor både behandling og samarbejde levede op til dine forventninger.

Vi giver med glæde din ros videre til dem begge. Tak også for din varme anbefaling. 🌟

Dentalklinikken Nørrebro

Super kompetent og dygtig og meget…

Super kompetent og dygtig og meget hurtig tid samme dag og havde ingen ventetid på klinikken.

4 luglio 2026

Kære Eva

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede en kompetent behandling, hurtigt fik en tid og kunne komme til uden ventetid. Det betyder meget for os.

Rigtig godt

Rigtig godt

1 luglio 2026

Kære Warmok

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse hos os.

Det var god service

Det var god service, tandlægen var god til, at formidle det hun gjorde. 😆

30 giugno 2026

Kære Maryann

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en god service, og at tandlægen var god til at forklare behandlingen undervejs. Tak fordi du delte din oplevelse. 😆

Dentalklinikken Nørrebro

Jeg har været på Dentalklinikken…

Jeg har været på Dentalklinikken Nørrebrogade tre gange indtil videre. Den første gang til undersøgelse og vurdering af evt implantat. Jeg fik forelagt forskellige behandlingsmuligheder og valgte en af løsningerne, som jeg er sikker på, jeg bliver glad for. Resultatet er virkelig pænt.
Personalet er venlige og kompetente og informative, dejligt.

29 giugno 2026

Kære Charlotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du har haft gode oplevelser hos os, og at du følte dig godt vejledt om de forskellige behandlingsmuligheder. Vi er især glade for, at du er tilfreds med resultatet, og at du oplevede vores personale som venlige, kompetente og informative.

Dentalklinikken Nørrebro

Er meget glad for min tandlæge Peter…

Er meget glad for min tandlæge Peter Devel. Jeg er ikke superglad for tandlægetider, men han formidler tingene på en god og forklarende måde, så man føler sig i trygge hænder. Stor anbefaling herfra

24 giugno 2026

Kære Lone

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du føler dig tryg hos Peter, og at hans rolige og forklarende tilgang gør en forskel for dig. Vi giver med glæde din ros videre til Peter.

Tak for din varme anbefaling.

Dentalklinikken Nørrebro

En som altid god og grundigt håndværk…

En som altid god og grundigt håndværk af vores gamle ven Tandlæge Peter MEN blev meget chokeret over prisen for fyldning af lille hul bag øverste fortand over 2000 for ca20 min arb.overvejer at skifte Tandlæge efter dette,vi kører helt fra Greve gennem mange år.mvh Niels Vasby

9 giugno 2026

Kære Niels

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om Peter. Det glæder os at høre, at du som altid oplevede en god og grundig behandling.

Vi er samtidig kede af at høre, at du blev overrasket over prisen på behandlingen. Vi forstår, at omkostninger til tandbehandling kan være en vigtig faktor, og vi tager din feedback med os.

Tak fordi du har vist os tillid gennem mange år og taget turen fra Greve til vores klinik.

Dentalklinikken Nørrebro

Virkelig god behandling og god service

Virkelig god behandling og god service. Man føler sig tryg og i gode hænder. Det gør sig i hvert fald gældende ved tandlæge Peter Devel.

9 giugno 2026

Kære Laura

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede både god behandling og god service, og at du følte dig tryg og i gode hænder.

Tak også for de pæne ord om Peter.

Venligt og profesionelt personale

8 giugno 2026

Kære Svend

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede personalet som både venligt og professionelt.

Dentalklinikken Nørrebro

Rolig og behagelig tandlæge.

8 giugno 2026

Kære Vinnie

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede tandlægen som rolig og behagelig.

Dentalklinikken Nørrebro

Hurtig tid og god behandling Peter er…

Hurtig tid og god behandling Peter er fantastisk 🙂

5 giugno 2026

Kære Bente

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik en hurtig tid og en god behandling. Tak også for de pæne ord om Peter 🙂

Dentalklinikken Nørrebro

Super søde mennesker og med stor…

Super søde mennesker og med stor forståelse for tandlæge skræk 🙂 kan klart anbefales

4 giugno 2026

Kære Emelie

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede vores team som søde og forstående, og at du følte dig godt taget hånd om trods tandlægeskræk.

Tak for din anbefaling 🙂

Dentalklinikken Nørrebro

Min midlertidige krone faldt af igen…

Min midlertidige krone faldt af igen lørdag morgen, og da min egen tandlæge havde lukket, fandt jeg denne klinik i København. Vi bor selv i Ringsted.

Fra første telefonopkald til jeg gik ud ad døren, blev jeg mødt af en helt fantastisk venlighed og omsorg. Receptionisten var smilende og imødekommende, selvom der var travlt, og tandlægen var utrolig sød, lyttende og professionel. Hun guidede mig trygt gennem behandlingen og viste stor interesse for mit videre tandforløb.

At jeg ovenikøbet kun skulle betale 464 kr. for akut behandling på en lørdag, kom som en kæmpe positiv overraskelse.

En varm anbefaling herfra. Tak for en oplevelse, der gjorde en stressende situation meget lettere at komme igennem.

30 maggio 2026

Kære Sharon

Tak for din meget flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig godt taget imod fra første telefonopkald til afslutningen af dit besøg. Vi ved, at akutte tandproblemer kan være stressende, og derfor betyder det meget for os at høre, at både receptionisten og tandlægen var med til at skabe tryghed og ro omkring situationen.

Tak for din varme anbefaling og for at dele din oplevelse.

Dentalklinikken Nørrebro

Super sød tandlæge som var virkelig…

Super sød tandlæge som var virkelig hjalp mig med at forstå hvor problemet lå.

Jeg skulle ind med akut tandpine og de gav en virkelig god service.

29 maggio 2026

Kære Zaaf

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du fik hurtig hjælp med din akutte tandpine, og at tandlægen tog sig tid til at forklare årsagen til problemet på en måde, der gav mening for dig.

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Kompetente og venlige

Tandlæge Peter Deval er super dygtig, rar og tryg! Samtlige klinikassistenter og sekretærer er så imødekommende og venlige.

15 maggio 2026

Kære Jane

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du føler dig tryg hos Peter, og at du oplever både ham og resten af teamet som dygtige, imødekommende og venlige.

Tak for de pæne ord om både klinikassistenterne og receptionisterne.