Dentalklinikken - Husum Recensioni

TrustScore 5 su 5

Frederikssundsvej 282, 1. th, 2700 København, Brønshøj-Husum, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Wow – en virkelig fantastisk oplevelse! Jeg var til besøg hos Dentalklinik, og jeg kan varmt anbefale klinikken. Personalet er utroligt søde, imødekommende og professionelle, og de får én t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Som altid blev jeg mødt i øjenhøjde af den søde rare klinikassistent som retter ind ligeså startede er det mindste der er utrykt for mig. Kan kun anbefale dem for deres professionelle tilgang til pa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Scritti dall'azienda

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Husum. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

873 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Dentalklinikken i Husum er de bedste

jeg har , efter alvorlige udfordringer med mine tænder, fået uvurderlig hjælp hos Dentalklinikken i Husum. Klinikkens personale er virkeligt søde og dygtige og min tillid til tandlæger er genoprettet af disse gode mennesker.

29 luglio 2026

Kære Per

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at vi har kunnet hjælpe dig gennem et udfordrende forløb, og at din tillid til tandlæger er blevet genoprettet. Vi er glade for, at du har følt dig godt taget hånd om af hele teamet i Husum. Din ros giver vi med stor glæde videre. 🌸

Fortjent !!

At uddele 5 stjerner til en tandlæge. Har man hørt mage?? Professionelt til fingerspidserne. God til at kommunikere og forklare hvordan hun, bistået af en kyndig assistent, griber opgaven an. Bevares, en forholdsvis enkel opgave, bare en ny plastfyldning,
men jeg overgiver mig tryg i deres hænder. Tak! Men det er dog en smule overdreven at sige, jeg glæder mig til næste gang.
mvh. 'Hubertus.

23 luglio 2026

Kære Hubertus

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg gennem hele behandlingen, og at du oplevede både god kommunikation og en professionel behandling. Vi giver selvfølgelig din ros videre til tandlægen og assistenten. 😊

Vi håber, at vi også næste gang kan give dig en god oplevelse, selvom vi har fuld forståelse for, at det måske ikke ligefrem er noget, man glæder sig til.

Valutata 5 stelle su 5

Bedste tandlæge oplevelse nogensinde!

21 luglio 2026

Kære Ditte

Tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er utrolig glade for at høre, at du havde den bedste tandlægeoplevelse nogensinde. Det betyder rigtig meget for hele teamet. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Med fare for at gentage mig selv

Med fare for at gentage mig selv , i er søde og rare og jeg ‘ glæder mig til vi ses igen’

17 luglio 2026

Kære Svend Erik

Tak for din flotte anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at læse dine ord. Vi er glade for, at du føler dig godt tilpas hos os, og vi ser også frem til at byde dig velkommen igen. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Altid imødekommende personale og bliver…

Altid imødekommende personale og bliver forstået fuldt ud ☀️☀️☀️kan varmt anbefale klinikken 🌹🌹🌹

15 luglio 2026

Kære Lena

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du altid oplever et imødekommende team og føler dig forstået. Tak også for din varme anbefaling. 🌸

Valutata 5 stelle su 5

Knækket en tand midt i en sommerferie…

Knækket en tand midt i en sommerferie ringede til over 10 tandlæger der afviste mig, men dentalklinikken forstod at jeg havde smerter og at det var akut fik tid samme dag, jeg har aldrig haft en bedre og tryg oplevelse som hos dem! Også første gang jeg skriver en anmeldelse om tandlæger. Bedste service, sødeste personale, højt faglighed, empatiske og sympatiske. Skøn skøn oplevelse på trods af at der skulle opereres to tænder ud. Mange tak

15 luglio 2026

Kære Nour

Tak for din fantastiske anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at vi kunne hjælpe dig, da du stod i en akut og smertefuld situation. Vi er glade for, at du følte dig tryg gennem hele forløbet, og at vores team gjorde en positiv forskel, selv om behandlingen var omfattende.

Det er en stor anerkendelse, at du valgte at skrive din første tandlægeanmeldelse om os. Tak også for dine varme ord og din tillid. 🌟

Valutata 5 stelle su 5

Super service, god behandling, venlig personale

Kære Dennis

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede en god behandling, en venlig betjening og en god service hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Min gode "gamle" tandlæge gav mig alt…

Min gode "gamle" tandlæge gav mig alt det bedste hun har lært.
Jeg er så tilfreds, som man kan være!
En fornøjelse at blive puslet om af det øvrige personale!

14 luglio 2026

Kære Torben

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er så tilfreds med din behandling, og at du også følte dig godt taget hånd om af resten af teamet. Din feedback betyder meget for os. 🌸

Valutata 5 stelle su 5

Meget behagelig oplevede og følte mig…

Meget behagelig oplevede og følte mig hørt og set hos frank ☺️ fik ikke lavet det store i dag, men jeg er sikker på det ikke er sidste besøg hos dem i Husum, hvorimod amager afd har jeg ikke de bedste oplevelser hos.

13 luglio 2026

Kære Helene

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du følte dig både hørt og set hos Frank, og at du havde en behagelig oplevelse. Vi giver med glæde din ros videre til ham. 🌸

Valutata 5 stelle su 5

Som altid blev jeg mødt i øjenhøjde af…

Kan kun anbefale dem for deres professionelle tilgang til patienterne samtidig med at de er nede på jorden om man så må sige.

13 luglio 2026

Kære Marianne

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du altid føler dig mødt i øjenhøjde, og at vores team er med til at skabe tryghed under dit besøg. Tak også for din varme anbefaling. 🌸

En ny krone.

Altid i trygge hænder, gode til at forklare hvad der skal ske. Slutproduktet er altid godt.
Har kun positive ting at sige.

Kære Jean

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du altid føler dig i trygge hænder, og at du oplever, at vi tager os tid til at forklare behandlingen undervejs. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med resultatet. 🌸

Valutata 5 stelle su 5

Tak for hurtig hjælp ifm

Tak for hurtig hjælp ifm. tandpine og rigtig god behanling.
Kun hos herfra 👍🇩🇰

10 luglio 2026

Kære Per

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med din tandpine, og at du havde en god oplevelse hos os. Tak også for de pæne ord. 🌟

Perfect har det bedre…

Kære Moses

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har det bedre, og at vi kunne hjælpe dig. Vi ønsker dig fortsat god bedring. 🌸

I gode hænder

Jeg har skiftet tandlæge, fordi jeg var utilfreds med min tidligere tandlæge. Her føler jeg mig tryg og i professionelle hænder.

8 luglio 2026

Kære Rikke

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg og i professionelle hænder hos os. Det betyder meget, at du har valgt os som din nye tandlæge. 🌸

Fik foretaget tandfyldning hos Frank

Fik foretaget tandfyldning hos Frank. Fik mange gode råd på vejen. Meget tilfreds.

1 luglio 2026

Kære Carl-Erik

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos Frank, og at du også fik gode råd med på vejen. Vi giver med glæde din ros videre til Frank.

Valutata 5 stelle su 5

Professionel og kompetent hele vejen…

Professionel og kompetent hele vejen igennem.

30 giugno 2026

Kære Steen

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en professionel og kompetent behandling hele vejen igennem. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dentalklinik byens bedste 😁🦷

⭐⭐⭐⭐⭐
Wow – en virkelig fantastisk oplevelse! Jeg var til besøg hos Dentalklinik, og jeg kan varmt anbefale klinikken. Personalet er utroligt søde, imødekommende og professionelle, og de får én til at føle sig tryg fra start til slut.

Behandlingen var udført med stor omhu og høj kvalitet, og resultatet var helt perfekt. Klinikken er desuden meget flot, moderne og skinnende ren, hvilket giver et rigtig godt indtryk.

Tusind tak for den gode service – jeg kommer helt sikkert igen og vil varmt anbefale Dentalklinik til andre! 🌟🦷

26 giugno 2026

Kære AL A Abdellatif

Tusind tak for din fantastiske og udførlige anmeldelse. Det glæder os meget, at du følte dig tryg fra start til slut, og at du oplevede både høj faglighed, god service og et flot resultat.

Vi er også glade for, at du lagde mærke til klinikkens rammer. Det betyder meget for os, at både behandlingen og omgivelserne bidrager til en god oplevelse.

Tak for din varme anbefaling. Den sætter vi stor pris på. 🌟🦷

Super venlig behandling

Super behandling

22 giugno 2026

Kære Flemming

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du havde en super behandling og oplevede en venlig modtagelse hos os.

Rigtig god behandling

Rigtig god behandling.
God betjening.
Sødt personale.

12 giugno 2026

Kære Claus

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du havde en god behandling og oplevede både god betjening og et sødt personale. Det sætter vi stor pris på.

Valutata 4 stelle su 5

God og imødekommende behandlingkan kun…

God og imødekommende behandlingkan kun anbefale dental Klinikken

15 giugno 2026

Kære Søren

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en god og imødekommende behandling. Tak også for din varme anbefaling. Den sætter vi stor pris på.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più