Dentalklinikken - Husum Recensioni

TrustScore 5 su 5

Frederikssundsvej 282, 1. th, 2700 København, Brønshøj-Husum, DK

At uddele 5 stjerner til en tandlæge. Har man hørt mage?? Professionelt til fingerspidserne. God til at kommunikere og forklare hvordan hun, bistået af en kyndig assistent, griber opgaven an. Bevare... Leggi di più

Knækket en tand midt i en sommerferie ringede til over 10 tandlæger der afviste mig, men dentalklinikken forstod at jeg havde smerter og at det var akut fik tid samme dag, jeg har aldrig haft en bedre... Leggi di più

⭐⭐⭐⭐⭐ Wow – en virkelig fantastisk oplevelse! Jeg var til besøg hos Dentalklinik, og jeg kan varmt anbefale klinikken. Personalet er utroligt søde, imødekommende og professionelle, og de får én t... Leggi di più

Som altid blev jeg mødt i øjenhøjde af den søde rare klinikassistent som retter ind ligeså startede er det mindste der er utrykt for mig. Kan kun anbefale dem for deres professionelle tilgang til pa... Leggi di più

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Husum. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

• Frederikssundsvej 282, 1. th, 2700, København, Brønshøj-Husum, Danimarca

• 38280910

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

873 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig

Hurtig, godt arbejde og rimelig pris

23 gennaio 2026

Kære Jesper

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både hurtig behandling, godt arbejde og en rimelig pris.

Blev godt modtaget

Blev godt modtaget, ingen ventetid.

21 gennaio 2026

Kære Joan

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du blev godt modtaget og kom til uden ventetid.

Dentalklinikken Husum

Meget venlig personale og rigtig godt…

Meget venlig personale og rigtig godt behandling. Kan varmt anbefales

15 gennaio 2026

Kære Muhammed

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har oplevet venligt personale og en god behandling. Tak for din anbefaling.

Dentalklinikken

Jeg er meget glad og tryg ved Dentalklinikken

Jeg er meget glad for Dentalklinikken. De er alle meget hjælpsomme og imødekommende overfor vores behov. Jeg er meget tryg ved min tandlæge. Det er meget vigtigt for mig at have en god tandlæge. Han er super dygtig og hensynsfuld og svarer på alle mine mange spørgsmål. Min mand og jeg har haft den samme tandlæge i mange år, og vi har anbefalet Dentalklikken til familie og venner.

13 gennaio 2026

Kære Ulla

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at både du og din mand føler jer trygge og godt behandlet hos jeres tandlæge. Vi sætter stor pris på, at I har valgt at være hos os i mange år og at I tilmed har anbefalet klinikken til familie og venner.

Heidi Helsø

Heidi Helsø er så sød og dygtig og tager så meget hensyn mht mit handicap
Tusind tak for god behandling
Vh
Claus

13 gennaio 2026

Kære Claus

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at Heidi giver dig en både omsorgsfuld og fagligt god behandling, og at du føler dig taget hensyn til under dine besøg.

Dentalklinikken Husum

Tandrensning var ikke super gode

Tandrensning kan gøres bedre. De bruger ikke ultralyd og ikke effektiv rensning

6 gennaio 2026

Kære Chaker

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at tandrensningen ikke levede op til dine forventninger. En rens bør altid føles grundig, og din tilbagemelding viser, at vi ikke har fået afstemt forventningerne tydeligt nok under besøget.

Vi tager din feedback med videre, da klar kommunikation og en god oplevelse er vigtig for os.

Meget behagelig og grundig behandling

Meget behagelig og grundig behandling

7 gennaio 2026

Kære Emily

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en både behagelig og grundig behandling.

Behagelig og kompetent behandling

Behagelig og kompetent behandling. Her er altid en god stemning.

6 gennaio 2026

Kære Susanne

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både kompetent behandling og en god stemning på klinikken.

Super fint👍😊

22 dicembre 2025

Kære Lone

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en fin oplevelse hos os.

Fantastisk oplevelse hos Dentalklinikken

Fantastisk oplevelse hos Dentalklinikken.
Jeg fik en supergod og professionel modtagelse fra start, og hele forløbet var trygt og behageligt. Tandlæge Frank leverede en fantastisk behandling – grundig, kompetent og med stor omsorg. Kan varmt anbefales!

18 dicembre 2025

Kære Isabella

Tak for din fine anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en tryg og behagelig modtagelse, og at Frank gav dig en grundig og omsorgsfuld behandling. Vi sætter pris på din anbefaling.

Professionelle og dygtige

Professionelle og dygtige

17 dicembre 2025

Kære Lone

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede vores team som både professionelle og dygtige.

Smertefrit

17 dicembre 2025

Kære Nikolaj

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at behandlingen var smertefri.

Heidi i Husum

Jeg kan varmt anbefale Heidi hos Dentalklinikken i Husum
Hun er omsorgsfuld og dygtig til sit arbejde
Jeg lider af tandlægeskræk og der er hun virkelig god, jeg føler altid jeg er i trygge hænder

12 dicembre 2025

Kære Daniella

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig tryg hos Heidi, og at hendes omsorg og faglighed gør en forskel, når tandlægeskræk fylder.

God behandling.

God behandling.

9 dicembre 2025

Kære Kim

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede god behandling hos os.

Dygtig og venlig

Dygtig og meget venlig

8 dicembre 2025

Kære Mikie

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede både dygtighed og venlighed under dit besøg.

Dentalklinikken Husum

Jeg blev modtaget med smil og en…

Jeg blev modtaget med smil og en hyggelig atmosfære. Har tandlægeskræk så det betyder alt . Fik en ærlig og omsorgsfuld behandlings plan af Cansu. Husum klinikken er nu min nye tandklinik.

3 dicembre 2025

Kære Charlotte

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget at høre, at du blev mødt med smil og en tryg atmosfære, især når tandlægeskræk fylder. Det er rigtig glædeligt, at Cansu gav dig en ærlig og omsorgsfuld behandlingsplan, og at du har valgt Husum som din nye klinik.

Dentalklinikken Husum

Udført tand tjek som forventet

Min tandplejer tjekkede og rensede som forventet og med en smil.

20 novembre 2025

Kære aramos

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at dit tjek og din rensning forløb som forventet, og at du blev mødt med et smil.

Heidi Helsø er super god

Heidi Helsø er super god. Hun tager sig tid og er ordentlig i sit arbejde. Man føler sig altid velkommen hos hende.

19 novembre 2025

Kære Joan

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at du føler dig velkommen hos Heidi, og at du oplever hendes grundighed og nærvær i behandlingen.

Dyktig tandlæge

Jeg føler mig tryg og og velinformeret her. Jeg har altid været bange for tandlæger, men Heidi er så sød og dygtig at jeg næsten ikke er bamge mere

18 novembre 2025

Kære Vildand

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er rigtig glædende at høre, at du føler dig tryg og godt informeret hos os, og at Heidi hjælper til, at tandlægeskrækken fylder mindre. Det betyder meget for os.