Dentalklinikken - Amager Recensioni

TrustScore 5 su 5

Amagerbrogade 146, 2300 København, København S, DK

Som altid, rigtig god service. Får oplyst alt omkring mine tænder og hvad der evt. skal ske fremadrettet. Og det bedste af alt, bliver ikke overbehandlet. Kan klart anbefale klinikken, desværre ikk... Leggi di più

Super venlige og altid hjælpsomme. Stedet kan varmt anbefales, selv hvis man har lidt tandlæge skræk.

Normalt er jeg patient hos tandlægen Raman, men denne gang var jeg hos den venlige og dygtige tandplejer Danny for at få taget aftryk af mine tænder. Denne procedure er normalt noget ubehagelig, men i... Leggi di più

Det var en rigtig god oplevelse igen som de andre gange jeg har været hos Danny, han har det der skal til som en person der for en til at have lyst til at komme igen

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Amagerbrogade. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

• Amagerbrogade 146, 2300, København, København S, Danimarca

• 32972712

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

920 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Blev taget godt imod

Blev taget godt imod. Meget kompetent personale. Jeg kunne især godt lide energien fra personalet.

18 maggio 2026

Kære Daniel

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du følte dig godt modtaget og oplevede personalet som kompetent. Det betyder også meget for os, at du lagde mærke til den gode energi på klinikken 🙂

Dentalklinikken Amager

Danny er supergod og hurtig

Danny er supergod og hurtig. Nemt. Ingen problemer:)

11 maggio 2026

Kære Sara

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en nem og god oplevelse hos Danny, og at behandlingen forløb hurtigt og problemfrit 🙂

Dentalklinikken Amager

Jeg har den sødeste og meget…

Jeg har den sødeste og meget betænksomme tandlæge, da jeg har det som mange lidt tandlægeskræk og nogle besværlige tænder, bliver der altid taget hensyn til mine behov.

8 maggio 2026

Kære Birthe

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig mødt med forståelse og hensyn, og at du føler dig tryg trods tandlægeskræk.

Dentalklinikken Amager

Tak Raman for en god og behagelig…

Tak Raman for en god og behagelig oplevelse! God kommunikation til patienter der kan være lidt nervøse .

5 maggio 2026

Kære Jesper

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en god og behagelig oplevelse hos Raman, og at kommunikationen undervejs var med til at skabe tryghed.

Behagelig oplevelse

1 maggio 2026

Kære Kim

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en behagelig oplevelse hos os.

Dentalklinikken Amager

Havde en god oplevelse med en af jeres…

Havde en god oplevelse med en af jeres ansatte ved navn Danny

Han var professionel og betænksom hvilken gjorde hele oplevelsen god.
Er ofte nervøs til Tandlægen og han beroligede min nerve hvilket jeg er taknemlig for 😌

1 maggio 2026

Kære Chiderah

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en god oplevelse hos Danny, og at han var med til at skabe ro og tryghed under behandlingen 😊

Dentalklinikken Amager

Meget sød og omsorgsfuld tandlæge

Meget sød og omsorgsfuld tandlæge. Stille og rolig, spørger om man er okay. Virkelig en god og behagelig oplevelse.
Jeg har tandlægeskræk, så jeg ved, hvad jeg taler om. Jeg følte mig meget tryg.

27 aprile 2026

Kære Pia

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du følte dig tryg og godt taget hånd om under behandlingen, særligt når du har tandlægeskræk.

Dentalklinikken Amager

God og behagelig service.

28 aprile 2026

Kære Henrik

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en god og behagelig service hos os.

God og hurtig service.

28 aprile 2026

Kære John

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en god og hurtig service hos os.

Dentalklinikken Amager

Dentalklinikken på Amagerbrogade er super god

Dentalklinikken på Amagerbrogade er udstyret med alt hvad der er behov for og har generelt et kompetent og meget venligt og imødekommemde personale inden for alle fagområder.
Det gør det til en god oplevelse at gå til tandlæge.su

23 aprile 2026

Kære Preben

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplever klinikken på Amagerbrogade som veludstyret, kompetent og imødekommende på tværs af fagområder.

Eftersyn hos tandlægen

Som sædvanlig en god oplevelse hos Peter.

14 aprile 2026

Kære Mark

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du som sædvanlig havde en god oplevelse hos Peter.

Dentalklinikken Amager

Meget professionel og behagelig…

Meget professionel og behagelig tandlæge. Danny var grundig, forklarede tingene klart og fik mig til at føle mig tryg under hele behandlingen. Jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale ham.

11 marzo 2026

Kære Volkan

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en tryg oplevelse hos Danny, og at han forklarede behandlingen klart undervejs.

God og tillidsfuld behandling

God og tillidsfuld behandling

13 aprile 2026

Kære Grith

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en god og tillidsfuld behandling hos os.

Dentalklinikken Amager

En god og kostbar oplevelse

En god og kostbar oplevelse, hvor hun prøvede at hjælpe mig mod løse tænder - håber, det hjælper🤞

30 marzo 2026

Kære Bodil

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en god oplevelse, og at der blev gjort en indsats for at hjælpe med dine tænder.

Dentalklinikken Amager

En god behandling hos tandplejer

En god tandplejer som forklarer grundigt hvad hun laver. Søde og venlige mennesker.

13 marzo 2026

Kære Lisbeth

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en grundig forklaring og en venlig behandling hos tandplejeren.

Det de altid gør

Det de altid gør, søde og venlige

13 marzo 2026

Kære Edvard

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplever en venlig og imødekommende behandling hos os.

God service

God service

11 marzo 2026

Kære Ian

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede god service hos os.

Dentalklinikken Amager

Jeg får mine årlige tandeftersyn hos…

Jeg får mine årlige tandeftersyn hos Dentalklinikken og er meget glad for dem - venlige, fleksible og professionelle 👍

27 marzo 2026

Kære Peter

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du er glad for dine årlige besøg og oplever os som både venlige, fleksible og professionelle 🙂

Dentalklinikken Amager

Very friendly and extremely…

Very friendly and extremely professional team - and a pleasant experience considering I am someone who likes to avoid a dentist’s chair

27 marzo 2026

Dear Gauri

Thank you for your review. It is good to hear that you felt comfortable during your visit, especially if dental visits are not your favorite.

Kind regards