Dentalklinikken - Amager Recensioni

TrustScore 5 su 5

Amagerbrogade 146, 2300 København, København S, DK

Rigtig god behandling- meget venlig og omsorgsfuld tandlæge Fadi. Kilinikass. gjorde også et stort indtryk, den dag da min tand skulle slibes til,få at få en krone. Hun lagde en hånd på min skulder,... Leggi di più

Jeg fik en tid samme dag, jeg ringede, selvom det var lørdag, for at få limet en midlertidig krone på, der var faldet af. Tandlægen tog meget hensyn til, at tanden var ekstra følsom, og valgte en rens... Leggi di più

Meget serviceminded medarbejdere. Tager sig god tid og skaber ro omkring besøg. Tandlæge skræk tog de sig så fint af. Kan klart anbefales🤗

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Amagerbrogade. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

• Amagerbrogade 146, 2300, København, København S, Danimarca

• 32972712

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

862 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Behandlingen foregik i en rolig og…

Behandlingen foregik i en rolig og afslappet atmosfære.
En afgjort positiv oplevelse.

8 giugno 2026

Kære Vibeke

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at behandlingen foregik i en rolig og afslappet atmosfære, og at du havde en positiv oplevelse hos os.

Tak raman

Tak til tandlæge Raman for en behagelig og god behandling. Jeg kan stærkt anbefale ham

5 giugno 2026

Kære Nhat

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en behagelig oplevelse hos Raman. Tak også for din anbefaling og de pæne ord.

Knækket tand

Jeg havde en uheldig situation, hvor jeg knækkede en lille del af min tand. Jeg fik ringende til klinikken, og fik en fantastisk tandlæge Raman, som fik lavet tanden, og kan nu slet ikke mærke forskel. Fantastisk oplevelse, og fantastisk tandlæge

17 maggio 2026

Kære Amin

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du hurtigt fik hjælp efter den knækkede tand, og at Raman kunne genskabe tanden så flot, at du ikke kan mærke forskel.

Tak for de pæne ord om både behandlingen og Raman. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Dentalklinikken Amager

Super service og grundig undersøgelse

Super service og grundig undersøgelse. Altid en fornøjelse at komme her.
Danny er super dygtig

3 giugno 2026

Kære Kent

Tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever både god service og grundige undersøgelser hos os. Tak også for de pæne ord om Danny.

Venligt og dygtigt personale

Normalt er jeg patient hos tandlægen Raman, men denne gang var jeg hos den venlige og dygtige tandplejer Danny for at få taget aftryk af mine tænder. Denne procedure er normalt noget ubehagelig, men i Dannys hænder gik det hele smooth og over alle forventninger. Alt i alt god og betryggende oplevelse!

3 giugno 2026

Kære Rawan

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse hos Danny, og at en behandling, som normalt kan være lidt ubehagelig, forløb så godt og trygt.

Tak også for de pæne ord om både Danny og Raman. Vi sætter stor pris på din tillid.

Tryghed

Er ikke vild med at gå til tandlæge og jeg er et 70 er barn masser af sølvplomber der nu skal skiftes men Peter gør mig tryg -der er ro og humor -og han er god til at fortælle hvad han gør og han ved at det er dyrt at gå til tandlægen så han respekterer også det skal passe til pengepungen
Carla

26 maggio 2026

Kære Carla

Tak for din personlige og flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at Peter får dig til at føle dig tryg, og at du oplever både ro, humor og god information under behandlingerne.

Vi er også glade for, at du oplever, at der bliver taget hensyn til både dine ønsker og de økonomiske rammer omkring behandlingen.

Dentalklinikken Amager

Er så glad for min nye tandlæge Fadi

Er så glad for min nye tandlæge Fadi , har fået lavet implantat,krone, knækkes tænder og alt var så fint og smertefrit , bedste tandlæge tak

29 maggio 2026

Kære Susanne

Tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er så glad for Fadi, og at du har oplevet dine behandlinger som både veludførte og smertefrie. Vi sætter stor pris på din tillid og dine pæne ord.

Go’ og professionel behandling

Go’ og professionel behandling - samt tilgang til patient med forklaring.

Kære Frank

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både en professionel behandling og en god forklaring undervejs i forløbet.

Altid professionel service

Altid professionel service, og bliver altid mødt med et smil.

Kære Tommy

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du altid oplever en professionel service og bliver mødt med et smil.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, behandling, service og kom til behandling til tiden.
Meget hyggelig klinik og blev taget godt imod.

Kære Bente

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse, blev taget godt imod og kom til behandling som planlagt. Vi er også glade for, at du oplevede klinikken som hyggelig.

Dentalklinikken Amager

Venlig og tryg behandling selvom jeg…

Venlig og tryg behandling selvom jeg ikke just er glad for tandlæger.

27 maggio 2026

Kære Marianne

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at du følte dig tryg og godt behandlet hos os, også selvom tandlægebesøg ikke er din favorit.

Dentalklinikken Amager

Som altid var det en behagelig…

Som altid var det en behagelig oplevelse, med god og professionel behandling, af tandlæge og klinik ass

27 maggio 2026

Kære Jørgen

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du igen har haft en behagelig oplevelse og oplevede både tandlægen og klinikassistenten som professionelle.

Dentalklinikken Amager

Jeg er meget glad for min tandlæge og…

Jeg er meget glad for min tandlæge og får den bedste behandling hver gang

18 maggio 2026

Kære Kjeld

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du er glad for din tandlæge og oplever at få en god behandling hver gang.

Dentalklinikken Amager

Altid god og empatisk behandling

Altid god og empatisk behandling. Kan kun anbefale og give 5 stjerner :-)

22 maggio 2026

Kære Hanne

Tak for din flotte anmeldelse. Det er godt at høre, at du altid oplever en god og empatisk behandling hos os. Tak for din anbefaling og de 5 stjerner :-)

Dentalklinikken Amager

Meget sødt imødekommende og dygtigt…

Meget sødt imødekommende og dygtigt personale.
Fik et fantastisk tilbud og nu får jeg et helt nyt smil.

21 maggio 2026

Kære Anita

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede personalet som søde, imødekommende og dygtige. Vi er også glade for, at du er tilfreds med dit behandlingsforløb og dit nye smil 🙂

Blev taget godt imod

Blev taget godt imod. Meget kompetent personale. Jeg kunne især godt lide energien fra personalet.

18 maggio 2026

Kære Daniel

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du følte dig godt modtaget og oplevede personalet som kompetent. Det betyder også meget for os, at du lagde mærke til den gode energi på klinikken 🙂

Dentalklinikken Amager

Danny er supergod og hurtig

Danny er supergod og hurtig. Nemt. Ingen problemer:)

11 maggio 2026

Kære Sara

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en nem og god oplevelse hos Danny, og at behandlingen forløb hurtigt og problemfrit 🙂

Dentalklinikken Amager

Jeg har den sødeste og meget…

Jeg har den sødeste og meget betænksomme tandlæge, da jeg har det som mange lidt tandlægeskræk og nogle besværlige tænder, bliver der altid taget hensyn til mine behov.

8 maggio 2026

Kære Birthe

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig mødt med forståelse og hensyn, og at du føler dig tryg trods tandlægeskræk.

Dentalklinikken Amager

Tak Raman for en god og behagelig…

Tak Raman for en god og behagelig oplevelse! God kommunikation til patienter der kan være lidt nervøse .

5 maggio 2026

Kære Jesper

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en god og behagelig oplevelse hos Raman, og at kommunikationen undervejs var med til at skabe tryghed.