Denmuntregris Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,4

Vi havde booket Den Muntre Gris gennem Nuento, da vi holdte studenterfest i juli, og dét valg fortrød vi ikke! Altså det kunne måske godt fremgå tydeligere (ifm. bestillingen), at man særskilt skal... Leggi di più

Vi havde købt 2deal i burger. Bestilte de 4 burgere kl 17, til afhentning kl 17.30. For det første fik vi ikke det vi havde bestilt. Mormor bøfsandwich havde ingen sovs på, det fik vi kold me... Leggi di più

Vi deltog i privat fest, hvor den muntre gris foodtruck stod for maden - og det var rigtigt godt. Lækre burgere og super pomfritter

Køb ikke derfra Ventede to timer på at få leveret min ordre. Da jeg endelig modig den, manglede der en ret. En uge efter har jeg stadig ikke modtaget pengene retur for den manglende ret. Derudover... Leggi di più

1. Ristorante danese

Grillmad lavet fra bunden

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vi deltog i privat fest

1 agosto 2026

Virkelig god oplevelse med burgermenu fra Den Muntre Gris

Altså det kunne måske godt fremgå tydeligere (ifm. bestillingen), at man særskilt skal bestille ketchup, men det var nu kommet med for en sikkerheds skyld, så 'alarmen' blev hurtigt afblæst. Desuden medbragte foodtrucken ikke selv en adapter til det kraftstik, der var blevet spurgt ind til, om vi havde, men vores nabo kunne heldigvis komme til undsætning, så kokkene kunne komme i gang.
Og derefter er der intet at sætte en finger på! Maden var virkelig lækker, ingen gik sultne derfra, og det gik hurtigt og smidigt ift. betjeningen. Flere af vores gæster har også efterfølgende kommenteret på, af det var fungerede så godt med foodtrucken, og at maden var virkelig god.
Så den største anbefaling fra os til Den Muntre Gris ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

27 giugno 2026

Alt alt alt for lang ventetid på mad

Alt alt alt for lang ventetid på mad. Bestemt ikke det værd og forkert disponeret ift. personale.

20 giugno 2026

Hej Cecilie

Vi beklager for der var ventetid men vi mener nu ikke det var forkert disponeret i forhold til personale 🙂 vi er jo så heldige og have lidt flere foodtrucks som selvfølgelig også skal ud og tjene penge derfor har alt mandskab været afsted idag 🙂

Vi håber trods alt burgeren var god.

70 års fødselsdag i Støvring 13.06.26

70 års fødselsdag i Støvring 13.06.26
Vi var 43 gæster, som skulle bespises i foodtrucken. Som en af de sidste fik jeg min burger efter en times ventetid! Godt sulten blev burgeren hurtigt spist, så klar til den næste. Men så blev der meldt udsolgt! Og mange sultne gæster måtte forgæves gå til truckeb, som kom fra et all You Can eat-arrangement v Randers og derfor ikke havde nok mad med til gæsterne i Støvring. Det er bare ikke i orden. Vi fik en 3-portioner pommesfrites, så den værste sult blev stillet. De to unge fyre forsøgte at tørre miseren af på værtens bestilling, men det var ikke korrekt. Værten havde bestilt, så der skulle være mad nok til alle - efter aftale med Kasper. Vi fandt da også - hen ad vejen - ud af, at dette ikke var første gang, det skete. De 2 unge “kokke” kunne jo ikke gøre for, at ejeren havde pakket vognen med for lidt varer.
Ikke en foodtruck, som får nogen anbefalinger med fra Støvring fra nogen af gæsterne!
PS burgerne /fritterne smagte ok, men ingen ketchup til fritterne.

13 giugno 2026

Hej Elly

1 ting
Arrangementet var bestilt til 40 personer lige ud, som jeg også sagde i telefonen var der 20 ekstra burgere med som også blev spist som jeg ikke har taget penge for 🙂 da jeg snakkede med værten holdte hun fast i at det ihvertfald ikke var hele festen der skulle have ekstra burgere så jeg gav dem 20 ekstra med 🙂

Jeg syntes det er for nemt du har været herinde og skrive en anmeldelse når det faktisk ikke engang er dig der har bestilt os 🙂 og i stedet for at tage dialogen med mig. Og forstår slet ikke med pomfritter da de havde 1 og en halv kasse med retur 🙂..

Ketchup har vi som udgangspunkt ikke med medmindre man bestiller det med. Det står også på vores hjemmeside 🙂

Lækker mad og 110% service🤩

Sol og Strand Feriehusudlejning takker for et fantastisk arrangement, med de lækreste burgere og pommes frites!😋😋😋
110% Service fra start til slut🤗
ANBEFALES!👍🤩

7 aprile 2025

Mange tak ☺️

Verdens bedste gris!!!

Jeg har spist mange gange ved jer og hver gang har været en fornøjelse! så tænkte andre skulle vide det herinde at man får god kvalitets burger for pengene, smilende og super god service. Burgerne er smagsfulde og ikke kedelige, kan klart anbefale deres klassiske burger "Den Muntre gris"!! har kun oplevet en fejl hos dem ud af den 10-15 gange jeg har spist/bestilt hos dem og de fik hurtigt rettet op på fejlen igen. Mega god service alle gang jeg har været ved jer lige fra par unge glade knægte til virkelig søde kvinder bag disken og i foodtrucks :)
Kan kun tage hatten af for jeres arbejde og anbefale alle til at prøve jeres burgere!!!
KOMMER SNART IGEN!!!! ;)

19 luglio 2024

Hej Carsten

Mange tak for din anmeldelse :)

Jeg var til 30 års fødselsdag i går

Jeg var til 30 års fødselsdag i går, hvor de havde bestilt en food trug fra den muntre gris.
Alt i alt en skøn oplevelse med et smilende professionelt personale, som formåede at skabe et godt flow så vi alle hurtigt fik vores mad.🥰🥰🥰
Friske råvarer de bedste burger jeg har smagt i mange år blev serveret sammen med de skønneste sprøde pomfritter😉😉😉 kan kun give min bedste anbefaling om at bestille en trug fra den smilende gris, hvis man gerne vil have en pragtfuld oplevelse med det bedste mad🤩🤩🤩🤩🤩top klasse friske råvarer!!! Med venlig hilsen en yderst tilfreds kunde Maibritt

9 novembre 2024

Hej Maibritt

Mange tak for din anmeldelse :)

Vh Casper

Forsøger at snyde os for penge

Efter en booking til et arrangement i juni, hvor der var flere problemer, tog Casper hurtigt fat i os, og tilbød halvdelen retur. Alt lød godt, så hvorfor skulle vi ikke tro på det? Men jeg har nu i 3 mdr. hørt på løgne og dårlige undskyldninger om hvorfor pengene ikke blev overført. Først blev vi lovet, at de kom indenfor en uge, det gjorde de ikke. Så var du på ferie – fair nok – en måned senere stadig på ferie. Derefter gav du revisorens skylden nogle gange – det er åbenbart svært for en revisor at lave en almindelig bankoverførsel.. Derefter brugte du lidt tid på flere gange at påstå, at du havde overført – du havde dobbelttjekket flere gange, at de var overført til det rigtige kontonr.. Der var bare lige den detalje, at da jeg bad om dokumentation for betalingen, så kunne du ikke give det. For lige pludselig var der sket en fejl i banken, så den betaling, du havde snakket om i en uge, var overført, var så ikke overført alligevel pga. fejl i banken. Det ender med, at du, Casper, rent faktisk laver en ny betaling, og sender et skærmprint. Pengene skulle komme dagen efter. Kujonagtigt slettede du så efterfølgende betalingen i din bank – det antager jeg i hvert fald – for trods rigtige oplysninger på skærmprintet, kom pengene aldrig ind på vores konto. Først da jeg tog fat i Nuento, som vi havde booket igennem, har du overført penge – dog ikke det beløb, du skulle.. 🤡

14 giugno 2024

Hej Emilie

Jeg er ikke helt enig med dig men at du har behov for at gå ud og skrive sådan en anmeldelse må stå for din egen regning og at du også i en mail sviner mig til er måske for meget af det gode!.

Jeg vælger dog at lukke samtalen her med dig!. Husk dog på at i fik alt det mad i havde betalt for og mere til 🙂. Og endda fik de aftalte penge retur også selvom i som sagt fik det i havde betalt for.

Hav en god aften.

Tak for god mad.

Vi fik besøg af foodtruck fra den muntre gris. Dejlig mad. Kan anbefales.

5 settembre 2024

Hej Jacob

Mange tak for din fine anmeldelse 🙂

En mindeværdig oplevelse

Jeg havde fornøjelsen af, at have Jer på besøg til min 60 års fødselsdag det var en succes, der var så positiv en stemning mens gæsterne stod i kø, for at bestille burgeren efter at forretten, snack kurven, var indtaget, vi kan kun give de bedste anbefalinger hvis maden skal være god, der er rigeligt af den, mor og søn klarer maden, tak for den dejlige oplevelse 🍔🍔vi vil klart anbefale Den muntre gris

3 settembre 2024

Hej Hanne

Mange tak 🙂

Den triste gris

Den triste gris

1 settembre 2024

Hej Allan

Jeg forstår ikke helt din anmeldelse. Du var da vældig tilfreds med maden da du var i butikken?🙂

Vi skulle spise på den muntre gris i…

Vi skulle spise på den muntre gris i dokkedal. Men nøjj en skuffelse. Maden var kold og burgeren lignede bare en der var kastet sammen. Og pomfrittere var næsten ikke Eksisterende. Jeg spiser ALDRIG der igen
Og vi betalte for en burger vi ikke har fået

27 luglio 2024

Hej Kasper

Mon ikke der er sket en fejl?

Tag venligst gerne kontakt til os på Facebook eller vores mail så ser vi lige hvad der er gået galt 🙂

Den muntre gris

Bedste foodtruck oplevelse til dato!

Bedste foodtruck oplevelse til dato!
85 burgermenuer blev serveret til gæsterne, som alle var glade og tilfredse. Gæsterne var 3-93 år gamle, og alle blev mætte - og de få store drenge der lige kunne klemme en ekstra burger ned, kunne sagtens få lov at få det.
Hele vejen igennem var der god kommunikation, og Casper ringede et par dage inden, for at høre om vi var klar til festen.
Personligt én af de bedste burgere jeg har fået - uden tvivl gode råvarer og lækre hjemmesyltede løg og agurker.
Tusinde tak for mad - vi skal helt sikkert have burgere fra jer igen!

25 maggio 2024

Hej Asbjørn 😀

Mange tak for din fine anmeldelse 🙂

Virkelig lækre burgere!

Virkelig lækre burgere i Den Muntre Gris’ foodtruck, hvor man kunne vælge mellem flere forskellige slags. Kan kun anbefales at få leveret mad herfra 🍟🍔

25 maggio 2024

Hej Mathilde 🙂

Mange tak for den fine anmeldelse 🙂

Mega dårlig service

De er nye forpagtere på Dokkedal Camping. Og i dag lørdag kl 17.40 i forårs sæsonen. Vi ville have en alm. hakkebøf og en burger. Men de havde hverken boller eller bøffer. Så bestilte vi nuggets og pommes frites. Men så fik vi besked på de ikke tog imod flere bestillinger. Mega dårlig service. Og synd for vores Camping ejer.

4 maggio 2024

Hej Mette

Vi beklager godt nok for vi rendte tør. Og vi lover at på torsdag er der fuldt køleskab igen 🙂

Og håber maden vi gav weekenden efter var god 🙂

Vh Casper

Så lykkes det og få burger fra Den…

Så lykkes det og få burger fra Den munter Gris..
Ved sku ik hvad jeg skal sige… men selv på et Deal tilbud var den ikke pengene værd…
Bare KEDLIG.

22 febbraio 2024

Hej Carsten.

Er det ikke lidt og tage den et skridt for vidt nu?. 2 dårlige anmeldelser på under en uge. Det er lidt dårlig stil.

Vi er bestemt glade for vores burgere og kunder.

Den skuffende gris.

Jeg kan ikke beklage mig over maden, for jeg fik ingen.
Hvis i får min adresse, så vil jeg gerne bestille de 2 burgere jeg har tilgode på dealbevis til levering på min adresse næste søndag. 🤯🤯

18 febbraio 2024

Hej Villy.

Som jeg også har skrevet til din kone løb vi tør for bøffer. Vi får bestillinger ind allerede fra kl 12 og det er jo kun dejligt. Vi kan ikke få vores leverandør ud og køre en søndag aften fordi vi løber tør. Du er velkommen til at kigge forbi søndag og hente burgere men bestil gerne i god tid 😀