Heb alleen moeite met Delta mobiel. Jullie maken daar echt een zooitje van dan 1 maand betalen keer erop weer 2 maanden tegelijk afgeschreven. Echt een waardeloze zooi. Denk erover na om een ande... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tja, wat moet je hier nou zeggen? De stroom stroomt, het gas gast. De medewerkers van de klantenservice doen hun best om je vragen te beantwoorden en eventuele klachten aan te horen en te verhelpen. G... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Al jaren verlopen de contacten en contracten met DELTA Energie prettig. Betreft dan de levering van gas en elektra in de provincie Zeeland. Verder duidelijke website met voldoende uitleg. Bovendien is... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben al jarenlang klant bij Energiedirect en ben altijd tevreden geweest. Ik heb nooit problemen ervaren, de service is uitstekend en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Scritti dall'azienda
Buitenruststraat 8-12, 4337 EH, Middelburg, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Sehr übersichtlich und freundlich gestaltet. Netter Service.

Risposta di DELTA Energie
Goede en eerlijk voorlichting voor een prima prijs.

Risposta di DELTA Energie
Problemen met contact met medewerkers van Delta. Wanneer ik een vraag heb, dan kunnen ze die niet beantwoorden en krijg ik een telefoonnummer Ook die kunnen mij niet helpen en weer een ander telefoo=n nimmer. Begin november afgelopen jaar glasvezelkabel aangevraagd.. Meerdere keren gebeld..zouden mij terug bellen .. hoor niets.
Voel mij niet serieus genomen.. Ook mijn buren hebben dezelfde klachten.

Risposta di DELTA Energie
Dit bedrijf is top al jaren zo ! Geen onzin gewoon eerlijk en oprecht

Zijn goed tevrede.
Graag zouden wij wat meer informatie hebben over battery
Zonnepanelen wat jullie voor ons kunnen betekenen

Risposta di DELTA Energie
Duidelijke app waardoor je alles goed kunt terugkijken.

Risposta di DELTA Energie
Ik probeer mijn delta-energie te koppelen aan mijn internet-account. ik heb dus blijkbaar twee klantnummers. als ik koppel (maakt niet uit met welke account) zegt ie dat ik reeds zo'n account heb gekoppeld. maar ik kan nog steeds mijn energiecontract niet zien, omdat ie wil dat ik blijf koppelen. wordt er gek van. de chatbot kraamt onzin uit en sluit af met 'nog een fijne dag'.

Risposta di DELTA Energie
Waarom moet dit in het Engels? Om het toegankelijk te maken? Gewoon in het Nederlands dus.
Delta legde geen gas aan, geen kabel, geen glasvezel. Dat was allemaal te duur. En nu vragen ze een revieuw! Wat denk je?
1 ster is nog teveel eigenlijk

Risposta di DELTA Energie
Mijn vorige review over de terugleverkosten was weliswaar negatief en daarover is mijn mening onveranderd, maar het is wel zo fair om een review te schrijven als ze een goede actie doen.
Vanwege de oorlog in het Midden-Oosten bestond natuurlijk de angst dat de energieprijzen enorm zouden stijgen bij variabele energiecontracten. Nu ontving ik gisteren een e-mail dat ze de reeds vastgestelde prijzen, die ingaan op 1 april 2026, niet gaan aanpassen/verhogen vanwege de oorlog. Dat siert ze en moet wat mij betreft zeker benoemd worden.
EDIT 29-05-2026: Aangepast naar 1 ster. Prijzen worden per 01-07-2026 toch aanzienlijk duurder.

Risposta di DELTA Energie
We worden goed op de hoogte gehouden over het verbruik en krijgen ook geregeld tips.

Risposta di DELTA Energie
Delta is betrouwbaar niet opdringerig en zeer klantvriendelijk.