DELTA Energie Recensioni 2.153

TrustScore 4 su 5

4,1

Valutata 5 stelle su 5

Ik vind de overzichten van mijn verbruik gas electrische die ik van Delta krijgt via mail en in de app elke maand overzichtelijk ben er tevreden over.

Valutata 3 stelle su 5

Problemen met contact met medewerkers van Delta. Wanneer ik een vraag heb, dan kunnen ze die niet beantwoorden en krijg ik een telefoonnummer Ook die kunnen mij niet helpen en weer een ander telefoo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Der online Vertragsabschluss war sehr komfortabel und einfach. Die Versorgung funktioniert problemlos. Richtig gut ist die monatliche Information über die verbrauchte Energie und der Kosten. Dies ermö... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di energia
  2. Fornitore di energia pulita

Informazioni su DELTA Energie

Scritti dall'azienda

Groene energie, slimme besparingen!

Bij DELTA Energie krijg je meer dan alleen energie! Al meer dan 100 jaar voorzien we Zeeland van stroom en gas, en inmiddels helpen we heel Nederland duurzamer te wonen en te werken.

Met 100% groene stroom, slimme besparingen en duurzame oplossingen zoals isolatie, zonnepanelen en warmtepompen, maken we duurzaamheid toegankelijk én betaalbaar.

Zet vandaag nog de stap naar een duurzamer huis.

Ontdek wat jij kunt besparen! Bezoek onze website

Exclusief voordeel voor klanten

3 stelle
2 stelle
1 stella

Good experience with Delta Energy

Good experience with Delta Energy. The service is generally reliable with consistent energy delivery and clear billing. Customer support is responsive, although wait times can be long at times. Pricing is fair compared to competitors. Overall, a reliable energy provider with decent service quality and some room for improvement.

18 maggio 2026

Goedemorgen Jan,

Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven en ons een mooi cijfer hebt gegeven!

Ik wens je een fijne dag toe. 😀

Valutata 3 stelle su 5

Moeilijk te vergelijken met andere leveranciers…

Het is moeilijk om energie bedrijven te vergelijken wanneer je zonnepanelen hebt. Bij het ene bedrijf heb je een lagere stroomprijs, maar betaal je ook weer meer terugleverkosten. Ook vast en variabel is lastig vergelijkbaar, dat moet je allemaal goed op een rijtje zetten voordat je kan vergelijken. En volgend jaar moet je dat opnieuw doen, want dan verandert er weer van alles in de tarieven. Dus is de delta een goede leverancier? Wellicht kunnen jullie het eea vergelijken en mij een eerlijk advies geven??!!
Groet

12 maggio 2026

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling.

Mocht je iemand willen spreken over je energiecontract mag je altijd onze Klantenservice benaderen. Wij denken dan graag met je mee!

Fijne dag toegewenst. 😀

Klantenservice , goed geregeld

Klantenservice oke

12 maggio 2026

Goedemorgen Michel,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze Klantenservice! Wij zijn natuurlijk erg blij met de mooie beoordeling die je ons geeft.

Ik wens je een fijne dag toe. 😀

Valutata 5 stelle su 5

Prima voor stroom en gas

Contact was goed. Afspraken zijn netjes nagekomen. Ook eindafrekening was snel en duidelijk. Prima voor gas/stroom contract.

19 agosto 2025

Goedemorgen Ann,

Hartelijk dank voor je mooie review en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons contact, het nakomen van afspraken en de snelheid en duidelijkheid van je eindafrekening. Daar doen we het voor.

We waarderen je feedback en nemen je complimenten graag mee. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard voor je klaar.

^Claudia

Valutata 5 stelle su 5

Ik vind de overzichten van mijn…

2 settembre 2025

Goedemorgen Pj de Rooij,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je de maandelijkse overzichten van je gas- en elektriciteitsverbruik via e‑mail en in de app duidelijk en overzichtelijk vindt. Mooi dat dit bijdraagt aan je tevredenheid. Dank je wel voor het delen van je ervaring met DELTA Energie!

^Michael

Valutata 1 stelle su 5

Zouden veel meer voor vaste klanten…

Zouden veel meer voor vaste klanten moeten doen, ipv stomme acties waar je niets aan heb.

Geef korting aan vaste klanten

6 maggio 2026

Goedemorgen Marcel,

Vervelend om te horen dat je onze huidige acties niet kunt waarderen. We bieden nieuwe klanten een eenmalige welkomstkorting aan om kennis te laten maken met onze producten. Daarna profiteren klanten bij ons altijd van:

- Exclusieve kortingen op verduurzamingsproducten. Klanten van DELTA Energie profiteren altijd van een Duurzame DELTA Deals korting bij onze verduurzamingspartners. Daarnaast zijn er vaak acties waar onze klanten, bovenop de Duurzame DELTA Deals, meer korting ontvangen op deze producten.
- Verschillende winacties, uitnodigingen voor events en andere acties zoals onze Gratis Boompjes Uitdeelactie.
- Toegang tot de DELTA Energie shop waar je energiebesparende en comfortverhogende producten vindt tegen lagere prijzen dan in andere webshops of winkels.
- Tot 200 euro korting op uw energiecontract op het moment dat u een nieuwe klant bij ons aandraagt

Als je nog andere ideeën of wensen hebt, zijn we daar uiteraard benieuwd naar. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8:30 - 17:00 uur op 0118-225500. Via whatsapp zijn we bereikbaar van maandaag tot vrijdag van 8:00 - 18:00 uur, Wil je liever een e-mail sturen, dan kan dat natuurlijk ook: info@deltaenergie,nl.

^ Claudia

Gewoon goed

Jaren klant. En nooit problemen gehad. Klantenservice gewoon goed!

19 agosto 2025

Goedemorgen,

Dank voor je fijne woorden en je jarenlange vertrouwen in DELTA Energie. Geweldig om te horen dat alles altijd soepel verloopt en dat de klantenservice goed bevalt. Dat waarderen we enorm! 🌟

^Monique

Valutata 1 stelle su 5

Reclame perst zich overal doorheen

Reclame perst zich overal doorheen, midden in een spelletje. Alsof we daar op zitten te wachten.
N.a.v. de reactie goede hoop dat dit verandert.

2 maggio 2026

Goedemorgen Jolanda,

Dank je wel voor je review. Jammer om te lezen dat je onze reclame als storend hebt ervaren, zeker wanneer deze onverwacht tijdens een spelletje verschijnt. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen je feedback serieus en gebruiken deze om onze communicatie verder te verbeteren. Bedankt dat je dit met ons deelt.

zeer tevreden

altijd perfecte kwaliteit en goede service

28 aprile 2026

Goedemorgen Harald,

Dank je wel voor je review en de 5 sterren. Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent en onze kwaliteit en service als perfect ervaart. We doen ons best om onze dienstverlening elke dag op dit niveau te houden. Dank je wel voor je vertrouwen in Delta Energie.

Geen problemen bij vragen

Geen problemen bij vragen. Duidelijke en acceptabele voorstellen bij het vaststellen van nieuwe termijnbedragen.

28 aprile 2026

Goedemorgen,

Dank je wel voor je review en de 4 sterren. Fijn om te lezen dat je geen problemen ervaart bij het stellen van vragen en dat onze voorstellen voor het vaststellen van nieuwe termijnbedragen als duidelijk en acceptabel worden ervaren. We hechten veel waarde aan heldere communicatie en een passend advies. Dank je wel voor je vertrouwen in Delta Energie.

Valutata 1 stelle su 5

Komen niet terug op vragen

Komen niet terug op vragen, termijnnota is zeer hoog en zou worden aangepast maar daarna hoor je niets meer en het hoge bedrag word gewoon afgeschreven.
Een veste nul voor deze firma.

29 aprile 2026

Goedemorgen SVL,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat je het gevoel hebt dat wij niet zijn teruggekomen op je vragen en dat de aangepaste termijnnota niet duidelijk is opgevolgd. We begrijpen goed dat dit frustrerend voor je is, zeker wanneer een hoger bedrag al is afgeschreven.

We nemen je signaal serieus en kijken dit graag alsnog samen met je na, zodat we kunnen controleren wat er precies is afgesproken en of er iets is misgegaan in de communicatie of verwerking.
Je kunt contact met ons opnemen via info@deltaenergie.nl, via onze klantenservicepagina www.deltaenergie.nl/contact of neem telefonisch contact op met onze klantenservice via 0118 22 55 00. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Via whatsapp kan ook op bovenstaand nummer tussen 08:00 tot 18:00 uur. Vermeld daarbij je postcode, huisnummer en geboortedatum, zodat we je zo goed en persoonlijk mogelijk kunnen helpen.

^Claudia

Heel goede ervaringen met Delta

Heel goede ervaringen met Delta. Problemen werden na paar dagen opgelost! Heel goed! Zeer tevreden!

Goedemorgen Paul,

Wat fijn om te lezen dat je zulke goede ervaring hebt met DELTA Energie. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Goed om te lezen dat eventuele problemen snel voor je zijn opgelost en dat je zo tevreden bent met de service. Dit soort feedback waarderen wij!

Valutata 4 stelle su 5

Soms wordt ik gebeld door jullie en dat…

Soms wordt ik gebeld door jullie en dat zou ik graag niet willen.

Goedemorgen Alwin,

Wanneer je niet langer gebeld wenst te worden door ons, kan je dit telefonisch aan ons doorgeven. Wij kunnen je voorkeuren wijzigen. Wij zijn op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0118 - 22 55 00.

Geen problemen

Goedemorgen,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening!

Ik wens je een mooie dag toe😊

Prima.

Het is prima.!

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor het mooie cijfer, dat je ons hebt gegeven. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee!

Ik wens je een zonnig weekend toe. 😀

Goedemiddag,

Zeer fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Hartelijk dank voor je positieve beoordeling.

Ik wens je een heel fijn weekend toe. 😀

Valutata 2 stelle su 5

Inrichten Mijn Delta = Problemen

Ze leveren stroom en gas zonder problemen.

Maar het inrichten van de mijnDelta omgeving is een drama. Kost je 3 dagen en veel foutmeldingen.

Blijven daarnaast ook reminderen om een beoordeling te schrijven hier.

Dus vandaar 2 sterren

Goedemiddag Martijn,

Jammer dat je minder tevreden bent over MijnDELTA. Mochten wij je hiermee kunnen helpen, mag je uiteraard altijd direct contact opnemen met onze Klantenservice. Wij helpen je dan graag verder!

Ik wens je een fijn weekend toe. 😀

^Gerard

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più