DELTA Energie Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Heb alleen moeite met Delta mobiel. Jullie maken daar echt een zooitje van dan 1 maand betalen keer erop weer 2 maanden tegelijk afgeschreven. Echt een waardeloze zooi. Denk erover na om een ande... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Tja, wat moet je hier nou zeggen? De stroom stroomt, het gas gast. De medewerkers van de klantenservice doen hun best om je vragen te beantwoorden en eventuele klachten aan te horen en te verhelpen. G... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Al jaren verlopen de contacten en contracten met DELTA Energie prettig. Betreft dan de levering van gas en elektra in de provincie Zeeland. Verder duidelijke website met voldoende uitleg. Bovendien is... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben al jarenlang klant bij Energiedirect en ben altijd tevreden geweest. Ik heb nooit problemen ervaren, de service is uitstekend en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di energia
  2. Fornitore di energia pulita

Informazioni su DELTA Energie

Scritti dall'azienda

Groene energie, slimme besparingen!

Bij DELTA Energie krijg je meer dan alleen energie! Al meer dan 100 jaar voorzien we Zeeland van stroom en gas, en inmiddels helpen we heel Nederland duurzamer te wonen en te werken.

Met 100% groene stroom, slimme besparingen en duurzame oplossingen zoals isolatie, zonnepanelen en warmtepompen, maken we duurzaamheid toegankelijk én betaalbaar.

Zet vandaag nog de stap naar een duurzamer huis.

Ontdek wat jij kunt besparen! Bezoek onze website

Exclusief voordeel voor klanten

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

415 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Service heel toegankelijk

De mensen die je helpen zijn heel aardig.

Goedemiddag Mark,

Dank je wel voor je mooie woorden!

Wat fijn om te horen dat je onze service als toegankelijk ervaart en dat je positief bent over de mensen die je helpen. We doen ons best om iedereen vriendelijk en duidelijk te woord te staan, dus het is geweldig om terug te krijgen dat dit ook zo wordt ervaren. Bedankt dat je dit met ons deelt!

^Claudette

Hi Willy!,

Hartelijk dank voor je fijne review!

Wat goed om te horen dat je geen storingen ervaart en tevreden bent onze prijzen. We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening betrouwbaar en betaalbaar is, dus het is mooi dat dit voor jou zo uitpakt. Dank voor het delen van je ervaring, dat waarderen we enorm!

^Claudette

Valutata 1 stelle su 5

Zostałam ukarana finansowo za to że…

Zostałam ukarana finansowo za to że wyprodukowałam za dużo energii. Jest wielkim absurdem i wielką niesprawiedliwością to że delta pobiera sobie tak dużą opłatę za przesył energii, co sprawia że cała nadprodukcja energii idzie w koszty przesyłu zamiast do kieszeni klienta, tak jak było to w roku 2021, 2022, 2024, a w 2025 się to skończyło. To jest złodziejstwo, inaczej tego nazwać nie można

Risposta di DELTA Energie

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. We begrijpen dat de kosten rondom teruglevering frustrerend kunnen zijn. We kijken graag met u mee naar uw situatie om te zien wat er precies is gebeurd en of we iets voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen u graag verder.

Nice experience

Good service s and normal prices on that crazy market!

Risposta di DELTA Energie

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en prijzen. We waarderen het enorm dat u dit met ons deelt.

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben blij dat ik in deze tijd voor…

Ik ben blij dat ik in deze tijd voor windenergie heb gekozen van Delta.
Ook kreeg ik bericht dat mijn prijzen niet omhoog gaan volgend jaar.
Wat ik wel zorgelijk vind is dat de windmolen bladen niet vergaan. Misschien kunnen ze gebruikt worden om de dijken te ondersteunen?

Risposta di DELTA Energie

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze windenergie en dat uw prijzen gelijk blijven. We begrijpen uw zorg over de recycling van windmolenbladen. Dit onderwerp krijgt in de sector veel aandacht en er wordt hard gewerkt aan duurzame oplossingen. Dank dat u dit met ons deelt.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, maandelijks overzicht van verbruikskosten en tips voor besparing.

Goedemiddag Diana,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij zijn erg blij met je goede beoordeling!

Ik wens je een fijne dag toe. 😀

Delta ok

Gewoon geen problemen

Goedemiddag Cornelis,

Hartelijk dank voor het mooie cijfer dat je ons hebt gegeven. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.

Fijne dag toegewenst. 😀

Immer rechtzeitige Informationen…

Immer rechtzeitige Informationen Angaben zum Verbrauch erhalten.
Die Preise sind meiner Meinung nach auch gerechtfertigt.
Alles gut.

Goedemiddag Bettina,

Goed om te horen dat je tevreden bent over de mogelijkheid tot het inzien van je verbruik! Hartelijk dank voor de beoordeling die je hebt achtergelaten.

Ik wens je een fijne dag toe. 😀

Valutata 3 stelle su 5

Lees de antwoorden als jullie vragen…

Lees de antwoorden als jullie vragen stellen. Vorig jaar al doorgegeven dat er een gigantisch lek was ontstaan in de kruipruimte waardoor uiteraard het verbruik heel hoog was. Nu de meterstanden ingevuld en de mededeling gekregen dat het niet klopte. Ingevuld waarom, herinnering: foto gemaakt en opgestuurd via de site, nog twee herinneringen, nog twee pogingen. Uiteindelijk gebeld: 40 minuten in de wacht gestaan. Pffff. Uiteindelijk toch een nummer gekregen, de foto via whatsapp gestuurd en ja ja, eindelijk gelukt.

Goedemorgen,

Hartelijk dank dat je de tijd heeft genomen om je ervaring met ons te delen. Wat ongelooflijk vervelend om te horen dat je zo’n lange weg heeft moeten afleggen om simpelweg de meterstanden door te geven – zeker nadat u al eerder had gemeld dat er sprake was van een groot lek in uw kruipruimte. Dat had absoluut sneller en eenvoudiger opgepakt moeten worden. Onze excuses dat dit niet zo is verlopen.

Fijn dat het uiteindelijk gelukt is om de foto via WhatsApp door te sturen! We waarderen je geduld enorm, maar begrijpen ook heel goed dat dit frustrerend was.
We willen je melding graag intern meenemen zodat we onze processen verder kunnen verbeteren en dit in de toekomst kunnen voorkomen. Mocht je nog vragen hebben of dat we nog ergens in mee kunnen kijken, laat het ons vooral weten.

We helpen je graag verder.

goede en vlotte dienstverlening

vriendelijk en vlotte bediening

Goedemorgen C.M,

Wat geweldig om te lezen!
Hartelijk bedankt voor je mooie 5‑sterren review. Fijn dat onze vriendelijke en vlotte dienstverlening zo goed is bevallen — daar doen we het voor!
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.
Dank voor je vertrouwen in DELTA Energie! 🌟

Service ok

Geen enkele opmerking, alles verloopt altijd smoothly
Bij telefonische vragen prima hulp.

Goedemorgen Elza,

Super om te lezen!
Thanks voor je 5‑sterren review. Top dat alles altijd zo soepel gaat en dat je bij telefoontjes meteen goed geholpen wordt — daar worden wij weer blij van!
Heb je nog eens vragen of heb je ons nodig? Je weet ons te vinden!
Bedankt voor het vertrouwen in DELTA Energie 🌟

geen minpunten

Ik kan geen enkel minpunt bedenken in de dienstverlening van Delta Energie.

Goedemiddag Annelies,

Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te horen dat je geen enkel minpunt kunt bedenken in onze dienstverlening. Dat waarderen we enorm. Het motiveert ons om deze service elke dag weer waar te maken.

Valutata 4 stelle su 5

Er wordt geleverd wat er gevraagd is

Er wordt geleverd wat er gevraagd is. Punt van kritiek; Delta begint aardig op een inflexibele corporate te lijken.

Goedemiddag Esther,

Hartelijk dank voor je review en de mooie beoordeling! We waarderen je feedback en blijven ons inzetten voor een goede dienstverlening.

Valutata 2 stelle su 5

Mijn bedoeling was niet om een review…

Mijn bedoeling was niet om een review te schrijven, alleen om aan te geven dat ik een contract heb met Delta Energie maar geen electriciteit. Ik hoopte inderdaad dat Delta Energie misschien contact zou opnemen om te kijken wat het probleem is.

27 marzo 2026
Non scritta su invito

Goedemiddag Peter,

Dank voor je bericht en het delen van je ervaring. Wij kijken graag met je mee wat er aan de hand is.

Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:00 telefonisch te bereiken op het volgende telefoonnummer: 0118 - 22 55 00. Via WhatsApp zijn wij bereikbaar van 08:00 – 18:00.

Tevreden klant

Al lange tijd klant zonder problemen

Goedemiddag,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je al zo lang tevreden klant bent!

Kati

Super!!! Bedankt!!!

Goedemiddag,

Bedankt voor je geweldige review! Super om te horen dat je zo tevreden bent.

Geen problemen

Goedemiddag Coby,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens verloopt.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en duidelijke conmunicatie

Goede service, duidelijke communicatie en makkelijk bereikbaar.

Goedemiddag Erwin,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze service goed en duidelijk vindt en dat je ons makkelijk kunt bereiken. Super dat je ons 5 sterren hebt gegeven! Dat waarderen we enorm!

^Michelle

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più