De prachtige plankenset werd heel snel bezorgd. Ik hem hem volgens gebruiksaanwijzing eerst met een voedselveilige olie behandeld en dit 2x gedaan. Was een beetje huiverig dat de planken snel besc... Leggi di più

Ik heb snijplanken van Deleca gekocht en deze bevallen supergoed. Ze zitten in een stevige doos verpakt en de handleiding met onderhoudstips is erg duidelijk. De drie formaten zijn perfect. Of h... Leggi di più
Ik ben super blij met deze snijplank set! Het is een hele mooie en complete set, inclusief een handige houder voor in de keuken. Wat ik vooral fijn vind, is dat de grootste plank ook perfect te gebrui... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mooie prullenbak van goede kwaliteit, precies wat we zochten. Het past mooi netjes bij de rest van ons interieur. Het opent makkelijk, de geur uit de prullenbak wordt goed opgevangen door de filters.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Discover the ultimate culinary experience with Deleca, your premier destination for exquisite kitchen and home products at fair prices.
Onze beloftes
Standaard bij elke bestelling

Hovenierstraat, 29, 2671 DB, Naaldwijk, Paesi Bassi
- 085 078 6322
- hello@deleca.nl
- deleca.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Vergeet EKO, koop Deleca
Ik had eerst een afvalbak van EKO. Duur, en na een paar maanden al kapot vanwege een slecht ontwerp.
De afvalbakken van Deleca zitten veel beter in elkaar (volledig metalen mechanisme), klantenservice is ook top!

Risposta di Deleca
Snelle levering en mooie kwaliteit!
Snelle levering en mooie kwaliteit!

Heel mooi!
Snel geleverd. De theepot is alles waar ik op had gehoopt. Stevig, stijlvol, heel functioneel, snel gewassen, kompleet en aan een zeer goede prijs. Ik gebruik het zonder overdrijven elke avond. Ik ga er nog 3 kopen als cadeau voor familieleden. Top product!

Mooie Theepot
Netjes verpakt
Theepot met houder is een leuk geheel
En het anti-druppel spiraaltje ideaal

Risposta di Deleca
Elektrisch peper en zout stel van Deleca
Erg blij met het moederdag cadeau wat ik van mijn kinderen heb gekregen. Het peper en zout stel werkt perfect. Het is een hele mooie uitvoering
Met het lampje kan je goed zien hoeveel zout en peper je gebruikt. Zo fijn! He t gebruiksgemak is ook geweldig.
Geen pijnlijke handen meer. Druk op de knop en er strooit zout of peper uit.
Nogmaals, ik ben zeer tevreden over de aankoop bij Deleca. Goeie service en erg klantvriendelijk. Dankjewel!!!

Fijne snijplanken
Fijne snijplanken, erg blij mee! Goede snelle service

Risposta di Deleca
Prima snel de snijplanken zijn…
Prima de snijplanken zijn prachtig!!
Snelle levering!

18/10 Amor bestek voor een belachelijk goede prijs
Ons oude bestek hadden we al even ... bij navraag al zeker 35 jaar. En ik vond dat het wel tijd was voor wat nieuws, want dat bestek begon wel zn leeftijd te tonen.
Ik ben iemand die niet van fratsen houd als het op iets zoals bestek aankomt, het moet gewoon solide zijn, goed hanteerbaar en er mooi uitzien (en blijven).
Er is veel in bestek-land maar ik wou sws 18/10 rvs bestek. Je weet wel staal met een mooie glans (chroom) en wat niet binnen de korstte keren vlekken of wat dan ook gaat geven (nikkel)
Heb veel sets gezien, maar vond de eenvoud en de eigenschappen van de Amor 18.10 set van Deleca ronduit top. En de prijs voor een 72 delige bestek set van die kwaliteit ... nja kon eigenlijk niet dacht ik.
Vergis je niet simpel/eenvoud GOED doen en voor een nette prijs, dat is een kunst. Tal van partijen komen met allerlei onzin fratsen aan ook qua bestek. Keep It Simple Stupid (KISS) en lever iets functioneels.
Dus toch besteld, nu alweer een goede 10 dagen volop in gebruik en man, wat een verademing qua gebruik etc. We zijn er echt enorm blij mee, dus Deleca dikke vette pluim voor deze set :)
Als ik dan moet muggenziften over wat er beter kan;
- De verpakking is niet fancy, alles zit netjes in zijn eigen plasticje etc. Maar mij boeit dat niet veel. Het komt alleen wss nog beter over bij mensen als jullie daar iets mee zouden doen. Jullie zouden voor de set met wat aankleding een aanzienlijk hogere prijs kunnen vragen lijkt me.
- Ik vond het top dat de set dus bestond uit, vorken, messen, lepels, steak-messen, taart-vorken en dessert-lepels, MAAR helaas hebben jullie in je assortiment niet 18/10 koffielepels. Dat was mooi geweest als dat wel was. Maar die heb ik hij Nespresso op de kop getikt nu.
Al met al niets om ook maar 1 ster voor weg te halen.
Top set die niet pretentieus overkomt , top prijs, snelle levering, rondom TOP.

dating site ?…
i have been a member of this company for 6 months dating site ? all will be revealed very shortly i have had lots of issues but due to legalitys do not want to post watch this space love to all check out intstagram and facebook which may i add i cant post on as my password has been changed love to all this has been a terrible experience i will update soon

Peper en zoutmolen besteld
Peper en zoutmolen besteld. De zoutmolen functioneerde echter binnen 2 weken niet meer correct. Na contact opgenomen te hebben, heb ik binnen 2 dagen nieuwe molen ontvangen. Super service dus!

Risposta di Deleca
Top prullenbak voor een top prijs
Top prullenbak voor een top prijs. Wat een prachtig design. Gek dat je kan genieten van een prullenbak. Zak zie je niet zitten door de binnen randen. Pedaal voelt alsof hij langer mee gaat dan een jaar.
Wij hebben op werk die Simplehuman prullenbakken... van 250 ekke.. Nou doe mij dan deze maar. Deleca design is mooier .

Goede service, goed product
Bestellen was makkelijk, verzending heel snel. Het product, elektrisch peper- en zoutmolen, in gebruik genomen en functioneert prima. Blij mee.

Product voldoet aan verwachting
Product voldoet aan verwachting. Goede prijskwaliteit.

Mooi bestek
Mooi bestek, alleen voor mij erg grote vorken en lepels. Goede kwaliteit..

Hoge kwaliteit & mooi | goede klantenservice
Het product dat ik heb ontvangen is van hoge kwaliteit en ontzettend mooi. Het contact met Deleca en hun klantenservice was ook super goed en daarom is de algemene ervaring ook erg fijn. Ik kijk uit naar de volgende keer!

Risposta di Deleca
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.