De prachtige plankenset werd heel snel bezorgd. Ik hem hem volgens gebruiksaanwijzing eerst met een voedselveilige olie behandeld en dit 2x gedaan. Was een beetje huiverig dat de planken snel besc... Leggi di più

Ik heb snijplanken van Deleca gekocht en deze bevallen supergoed. Ze zitten in een stevige doos verpakt en de handleiding met onderhoudstips is erg duidelijk. De drie formaten zijn perfect. Of h... Leggi di più
Ik ben super blij met deze snijplank set! Het is een hele mooie en complete set, inclusief een handige houder voor in de keuken. Wat ik vooral fijn vind, is dat de grootste plank ook perfect te gebrui... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gouden bestekset is mooi. Kwaliteit ziet er goed uit. Jammer dat de bestekset die ik in november voor mijn verjaardag heb gekregen nu al uit het assortiment is (1/2 jaar). Een nieuwe gouden set bestel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Discover the ultimate culinary experience with Deleca, your premier destination for exquisite kitchen and home products at fair prices.
Onze beloftes
Standaard bij elke bestelling

Hovenierstraat, 29, 2671 DB, Naaldwijk, Paesi Bassi
- 085 078 6322
- hello@deleca.nl
- deleca.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
De bestekset is echt super mooi qua…
De bestekset is echt super mooi qua vorm en gewicht. Het was erg netjes en compact ingepakt! Het enige dat jammer is is dat er makkelijk vlekjes op komen door de vaatwasser, maar die krijg je er wel weer af met een doekje...

Risposta di Deleca
Snelle levering en mooie prullenbak
Snelle levering en mooie prullenbak! Zeker aan te raden

Risposta di Deleca
Geweldige producten en service bij Deleca
Wij hebben een brullende besteld op Deleca. De kwaliteit is perfect en wij zijn er enorm blij mee! Zeker aan te raden

Fijne bestekbak
Fijne bestekbak. Fijn materiaal en luxe en stevige uitstraling. Zou helemaal top zijn als je ze op maat kan bestellen

Mooi bestekset ontvangen
Mooi bestekset ontvangen, heel blij mee! Goede service. Dankjewel! Groetjes Roxanne

Top ervaring
Top ervaring. Hele fijne snijplanken gehaald. Komen in een goede stevige doos en zijn veilig verpakt. Voelen goed stevig aan en schuiven niet weg. Ik ben helemaal gek van deze snijplanken en ze staan ook nog eens ontzettend mooi op het aanrecht!

Bestekset gekocht
Bestekset gekocht. Snelle levering met een leuk presentje erbij. Bestekset is van degelijke kwaliteit, zeker voor deze prijs.

Risposta di Deleca
Het is een mooie bestekset en wertk…
Het is een mooie bestekset en wertk naar tevredenheid

Risposta di Deleca
Vlotte verzending van een uitstekende (…
Vlotte verzending van een uitstekende ( plastic vrije ) snijplank . Ook de prijs is erg ok.

Risposta di Deleca
Functioneel met een luxe look
Deze snijplanken van Deleca geven meteen een mooie uitstraling in de keuken. Ze voelen stevig aan en zijn fijn in gebruik, zowel om op te snijden als om hapjes te presenteren.
Wat ik vooral prettig vind, is dat ze goed blijven liggen tijdens het snijden.
Tips om ze mooi te houden:
– Regelmatig licht inoliën
– Niet in de vaatwasser
– Uit de zon bewaren

Topproduct en superservice!
Ik ben ontzettend tevreden over deze peper- en zoutmolen set! De bestelling was goed verpakt en werd verrassend snel geleverd. De molens zelf werken perfect en zijn eenvoudig in te stellen qua maalgraad, wat echt een groot pluspunt is.
Kortom: een top product en een geweldige service. Zeker een aanrader!

Risposta di Deleca
Goede prijs kwaliteit,goed ingepakt en…
Goede prijs kwaliteit,goed ingepakt en goed geleverd was goed verpakt is al in gebruik en ben zeer tevreden

Geweldige Prullenbak!
Oast mooi in de keuken en geeft een schone uitstraling aan de keuken als eindproduct. Ik had een positieve review achtergelaten en kreeg een persoonlijk kaartje als bedankje van de oprichter! Super lief!!

Tevreden
Ik ben erg tevreden over het bestek, niks aan te klagen. Top service!!

Risposta di Deleca
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.