De prachtige plankenset werd heel snel bezorgd. Ik hem hem volgens gebruiksaanwijzing eerst met een voedselveilige olie behandeld en dit 2x gedaan. Was een beetje huiverig dat de planken snel besc... Leggi di più

Ik heb snijplanken van Deleca gekocht en deze bevallen supergoed. Ze zitten in een stevige doos verpakt en de handleiding met onderhoudstips is erg duidelijk. De drie formaten zijn perfect. Of h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gouden bestekset is mooi. Kwaliteit ziet er goed uit. Jammer dat de bestekset die ik in november voor mijn verjaardag heb gekregen nu al uit het assortiment is (1/2 jaar). Een nieuwe gouden set bestel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Discover the ultimate culinary experience with Deleca, your premier destination for exquisite kitchen and home products at fair prices.
Onze beloftes
Standaard bij elke bestelling

Hovenierstraat, 29, 2671 DB, Naaldwijk, Paesi Bassi
- 085 078 6322
- hello@deleca.nl
- deleca.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Sieraad voor je aanrecht
Nadat we al jaren plastic snijplanken hebben gebruikt besloten we om over te gaan naar houten of bamboe snijplanken. Bij de plastic snijplanken zag ik vaak dat er plastic deeltjes loskwamen die vaak in het eten verdwenen. Dus vanwege de gezondheid stapten we over op bamboe snijplanken
De keuze viel op de snijplanken van Deleca. Voordeel is dat je 3 prachtige en luxe bamboeplanken ontvangt. 3 verschillende maten voor de kleinere en grotere snijklussen. De planken voelen solide aan ook omdat ze 3 cm dik zijn. Ook handig is de houder waar de 3 snijplanken in passen. Daardoor staan ze mooi gerangschikt op het aanrecht. Na het uitpakken gelijk de planken in de lijnzaadolie gezet om ze lang mooi te houden.
Snijden gaat ook goed. Vlees kun je gewoon snijden als je plank tenminste direct afwast. Handig is ook de goot waar eventuele sappen in stromen zonder dat ze op je aanrecht belanden. De snijplanken verschuiven niet door de anti-slip voetjes.
Al met al een mooie set snijplanken die er goed uit zien en bijdragen aan de gezondheid. Aanrader voor je aanrecht.
Mooie snijplanken
Goede product informatie en snelle levering tegen keurige prijs
Supersterke afvalzakken
Supersterke zakken van een perfecte afneting. Bovendien hele snelle levering.
Bestekset
Super blij met de bestekset! Het ligt fijn in de hand, voelt stevig aan en ziet er mooi strak uit. Past zowel bij een gewone maaltijd als wanneer je uitgebreider eet!
En wat ik echt leuk vond, het was super leuk ingepakt. Echt een cadeautje om uit te pakken!
Ik ben er erg blij mee!
Wat een geweldige snijplanken set.
Wat een geweldige snijplanken set.
Zeer mooie afwerking en een mooie aanwinst voor onze keuken.
Snelle en verzorgde levering!
Must-have voor je keuken
Recent de serviesset van Deleca besteld en ben aangenaam verrast van de kwaliteit. Ziet er ook erg mooi uit! Ik ben een tevreden klant.
Top kwaliteit
Super lief! Ik kreeg ook een thee-ei (theezeefje) erbij, echt een leuke en mooie set. Dankjewel! Het voelde als klant heel persoonlijk.
Ik had eerst plastieken snijplanken
Ik had eerst plastieken snijplanken, maar deze acacia snijplankenset bevalt me beter. De planken voelen stevig, zien er luxe uit en zijn vriendelijker voor mijn messen. Ze verschuiven minder tijdens het snijden en nemen minder geurtjes op. Ook zijn ze makkelijk schoon te maken en blijven ze mooi.
De snijplanken had ik de volgende dag in huis en ik kon ze gelijk en gebruik nemen.
Een upgrade in mijn keuken waar ik elke dag plezier van heb.
Snijplanken hout 3 stuks
Gebruik de planken nu ongeveer iets langer dan een week en over het algemeen ben ik er erg tevreden over. De anti-slip aan de onderkant is echt een groot pluspunt; daardoor blijft de snijplank stevig op zijn plek liggen tijdens het snijden, wat het een stuk veiliger en prettiger maakt. Ook het formaat en het gewicht voelen goed in balans, waardoor ze makkelijk hanteerbaar zijn.
Na het snijden en met de hand afwassen merk ik wel dat de snijstrepen vrij zichtbaar zijn. Je ziet en voelt dat er lichte groeven ontstaan, wat me doet afvragen hoe dit zich op de lange termijn zal ontwikkelen. Mogelijk hoort dit bij het materiaal, maar het is wel iets om rekening mee te houden.
Aan de andere kant snijden de planken echt fijn. Messen glijden er soepel overheen en het oppervlak voelt prettig aan tijdens gebruik. Daarnaast zien ze er ook gewoon mooi uit op het aanrecht; ze hebben een nette, moderne uitstraling. De meegeleverde houder is ook een mooie toevoeging en zorgt ervoor dat de planken netjes opgeborgen kunnen worden. Wel kunnen de planken er zijwaarts wat makkelijk uitvallen, dus daar moet je even op letten.
Al met al een fijne set snijplanken met vooral veel gebruiksgemak en een mooie uitstraling.
De snijplanken zijn van zeer goede…
De snijplanken zijn van zeer goede kwaliteit. Ze werden geleverd in een geschenkverpakking. Geweldig!

Prima snijplank
Prima snijplank, helaas de verkeerde maat besteld maar inmiddels is de goede onderweg. Ik heb meer planken van hun. Die zijn prima.

Risposta di Deleca
Ik vin het een fijne zet
Ik vin het een fijne zet. Ook makelijk dat die oplaadbaar is met usb C. Kan behoorlijk wat zout en peper in het bakje. Heb het nog niet vaak gebruikt. Maar tot nu toe ben ik er tevrede mee.

Risposta di Deleca
Mooie en fijne snijplanken met standaard.
Ik en mijn gezin zijn erg tevreden met deze snijplanken. Ze zijn heel mooi dik en stevig. We hebben ze in de olie gezet, en daarna zijn we ze gaan proberen. We gebruiken ze voor groente en fruit snijden, brood snijden en smeren, maar ook voor brood bakken en het deeg erop te maken. Daar vind ik vooral de grote erg fijn voor! Ze glijden niet weg, hebben handige hand grepen aan de zijkant, en de gleuf in de rand is handig zodat er niet overal vocht heen kan lopen. Wij zijn heel erg blij met deze snijplanken, en ze zien er ook nog eens mooi uit in de keuken!

Mooie materialen
Mooie materialen . Tevreden van de snelle levering

Topkwaliteit en multifunctioneel
Ik ben super blij met deze snijplank set! Het is een hele mooie en complete set, inclusief een handige houder voor in de keuken. Wat ik vooral fijn vind, is dat de grootste plank ook perfect te gebruiken is als borrelplank. Daarnaast heeft de rand een slimme functie voor het opvangen van water van bijvoorbeeld groente en fruit, wat echt heel handig is tijdens het snijden. Ik heb er zelfs al meerdere complimenten over gekregen van vrienden. Zeker een aanrader!

Risposta di Deleca
De gehele keuken vol met Deleca!
Wij hebben op dit moment de RVS prullenbak van 50l, bestek set, servies set en de snijplanken set en om heel eerlijk te zijn is de kwaliteit uitstekend. Ik ben niet van de ‘merken’ maar het ziet er goed uit en nogmaals de kwaliteit is super goed.

Tevreden klant
Zwarte koffie kopjes besteld, erg leuk en goede kwaliteit. Super snel geleverd en persoonlijk geschreven kaart ontvangen. Heel leuk gedaan, zie je niet zo snel meer tegenwoordig :)!

Bestelling was snel geleverd
Bestelling was snel geleverd. Ik ben erg blij met de vuilnisbak.

Risposta di Deleca
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.