Een prachtig hartvormig asflesje besteld om wat as van onze lieve Kid in te doen. Gister besteld en vandaag al ontvangen. Alles ontzettend goed verpakt met een lief kaartje erbij. Normale realistische... Leggi di più
Zochten naar een flesje om wat haartjes in te bewaren van ons pas overleden poes, Mackenzie. Op de webshop van de laatste aai beland en het glazen hartje sprong er meteen uit. En is zelfs gepersonalis... Leggi di più
Hele mooie producten! Goede communucatie via de mail met vragen! Bestelling was er zoals aangegeven op de site. Ben erg dankbaar voor de mooie mini urn met een prachtige gravering die het nog special... Leggi di più
De service was erg goed, de producten kwamen snel en goed verpakt aan. Ook zaten er twee mooie extraatjes bij en een hele mooie tekst. Wij zijn erg blij dat wij bij dit bedrijf besteld hebben en dat w... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
een mooie herinnering aan mijn trouwe…
een mooie herinnering aan mijn trouwe maatje Truffel
De twee glazen flesjes zijn erg mooi
De twee glazen flesjes zijn erg mooi!
En de levering was heel erg snel, ik ben zeer tevreden.
Perfect, snel en sympathiek
Heel goede en snelle verzending met een erg sympathiek kaartje en extra cadeautje erbij
Snelle levering. Heel mooi eerbetoon aan mijn overleden katje kunnen geven.
Goede communicatie en snel geleverd
Goede communicatie en snel geleverd. Het was een mooie urn met nog een lief kaartje en een klein cadeautje erbij. Heel lief. Dankjewel voor je medeleven en goede service!
Super mooie urn en super geholpen zeker…
Super mooie urn en super geholpen zeker een aanrader
Erg prettig geholpen!
Een prachtige urn besteld voor onze kat Siepie en daarbij kregen we heel attent een lief handgeschreven kaartje van Simone.
Bij mailcontact kreeg ik telkens een snelle reactie van haar en ben ik zeer vriendelijk benaderd. Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid en de levering van de urn.
Persoonlijke touch
Super snelle levering, goed verpakt en een persoonlijk kaartje erbij dat zeer wordt gewaardeerd in een moeilijke tijd!
Aanrader om bij de laatste aai te bestellen!
Bestelling werd snel en goed verpakt bezorgd. Zat ook nog een heel lief kaartje bij. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar betaalbare en mooie artikelen om je geliefde huisdier te herinneren
Zeer tevreden,gauw bezorgd en kreeg…
Zeer tevreden,gauw bezorgd en kreeg zelfs wat extra's , echt aanrader ook de spulletjes zijn zoals op de foto.
Snelle service.
Snelle service.. mooi verpakt en net dat extra met een mooi kaartje bij als extra troost bij het groot verlies van onze hond.
Alles was zorgvuldig ingepakt en er…
Alles was zorgvuldig ingepakt en er zaten hele fijne kleine attenties bij die tot steun zijn in deze moeilijke tijd.
Duidelijke site en foto's producten
Duidelijke site en foto's producten.
Snelle levering en goed verpakt en lieve kaartjes. Meelevend
Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd , urn ziet er hetzelfde uit als op de foto 💐